brak logo

Arad hurtownia miesa i drobiu

Katowice

Opinie o Arad hurtownia miesa i drobiu

spoko 2011-11-28 17:51:38
Ja tam nie narzekam spoko kasa praca jak praca.
xxx 2012-09-05 12:07:15
pracuje tam powiem krótko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] małe zarobki [usunięte przez moderatora] omijać z daleka
faka 2013-09-28 23:30:03
Tam nie ma żadnego systemu...i to jest główny problem. Opiekę medyczną? ;-))) Jeśli chodzi Panu o opłacanie składek ZUS od wynagrodzenia, to jak najbardziej;-))
bla bla 2014-01-05 20:39:04
nie kumam tych co marudzą jak sie nie podoba to cza się zwolnić,...ja pracuje i dobrze zarabiam ja jak prosze o pomoc finasową to nie ma problemu i nie tylko finasową a zarabiam też nie żle zawsze jest coś za coś tylko czasami żeby nas tak nie pilnowali to by człowiek nie czuł tego bata na plecach i czasami przydały by się jakieś paczki na święta bo przeca fundusz socjalny jest to paczki się nalerzą
anna 2014-09-16 20:14:11
podobno 5zł na godz.śmiechu warte. to wyzysk.
DJ 2015-09-23 13:30:34
Witam,czy ktoś z pracowników może szczerze napisać jakie są warunki pracy w hurtowni arad na ociepki? atmosfera? czy pracownicy są pomocni dla nowych? i jaki jest szef?
nieznany 2015-12-20 23:30:41
Przestrzegam przed pracą w tej firmie, jeżeli można to nazwać firmą- raczej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za śmieszne pieniądze...ludzie tam pracują po 11-12h sześć a nawet czasem siedem dni w tygodniu. Na umowie oczywiście jest czysto. Nie ma co liczyć na dobre słowo pracodawcy- co najwyżej powie że masz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przepraszam za wyrażenie, ale taka jest prawda). PIP i Sanepid nieraz tam byli, ale wiadomo, że zapowiadają swoją wizytę więc wszystko jest odpowiednio przygotowane. Opinie o tym zakładzie ciężko znaleźć bo pracują tam ludzie starsi, nie" na czasie" ktorzy nie szperają po internecie... ludzie zgadzają sie na taką pracę bo boją się, ze czegoś innego nie znajdą a na utrzymaniu rodzina... Ale co tam najlepiej sprawdzić i samemu ocenić.
3
bro 2016-03-14 15:26:48
pracowałem i nie wiem skąd takie opinie wszyscy sie dogadywali miedzy sobą i z Michałem ale to było z 10 lat temu jak była stara zgrana ekipa a jak jest teraz to nie wiem. A i na pieniądze też nie narzekałem, zarabiałem lepiej niz znajomi w hutach , sklepach itd
Robson 2016-05-19 12:47:20
Zona została zatrudniona ale z umową zwlekali 2,5 mies, zanim dostała na okres próbny. ponad 10 godz. dziennie od wtorku do soboty za 1400 zł. Nie prowadzą ewidencji czasu pracy,
ewa 2016-06-18 13:37:38
Kurde w głowie mi się nie mieści @Robson jak można zgodzić się, żeby pracować bez umowy..niestety ale czasem niektórzy widzę są sami sobie winni
bla bla 2016-11-27 08:05:45
ciężka mozolna praca szefostwo kpiny se z pracowników robią myślą że debile ta robią,chłopaki na rozbiorze mają chyba najcierze pracowałem tam z nimi to jak roboty ale nie widzą że za marną kasę ale tam wszyscy robili za granicą to chyba sie do tego przyzwyczaili na trybowi też cieczko ale trochę luźniej można częscie wyskoczyć do WC NIŻ NA ROZBIORZE ...czym bliżej wyscia tym luźniej i lżej.NIEMA PREMII ,PACZEK NA ŚWIĘTA,NAWET SZEFOSTWO NIE SKŁADA ŻYCZEŃ NA ŚWIĘTA PRACOWNIKOM TYLKO SIEDZĄ I KASĘ LICZĄ ILE ZAROBILI PRZED ŚWIETAMI WKOŃCU PRYWATNA RODZINNA FIRMA ŻAL MI TYCH LUDZI CO TAM PRACUJĄ ŻYCZE IM SUKCESU W FIRMIE arad
Zostaw swoją opinię o Arad hurtownia miesa i drobiu - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arad hurtownia miesa i drobiu