logo Kancelaria Medius

Kancelaria Medius

Kraków

Opinie o Kancelaria Medius

Mario 2014-04-14 21:08
Wyśmienita i profesjonalna firma polecam z czystym sumieniem
9
MZ 2014-04-16 13:58
A mnie pracowało się tam bardzo dobrze !
10
Pif Paf 2014-11-16 23:31
Z czystym sumieniem polecam pracę w Mediusie, świetna atmosfera, pomocni ludzie i przyjemna praca!
6
m. 2015-04-02 22:43
a czy ktos nie majacy doswiadczenia ma szanse tam?
fm 2015-11-20 15:00
Z tego co widzę to prowadzą obecnie rekrutację. Jakie są Wasze opinie o pracy, warto aplikować?
fm 2015-11-21 10:53
Dziękuję, ale bardziej zależy mi na opinii osób, które tam pracowały/pracują. Jakie obowiązki, atmosfera, możliwości rozwoju?
terelu 2016-03-11 13:54
a jak płacą w takim dziale windykacji z j. hiszpańskim? czy ktoś może mi powiedzieć....
4
terelu 2016-03-11 13:58
A wiesz ile płacą?
sanka 2016-03-19 18:46
A jak jest na stanowisku młodszego specjalisty ds windykacji? Ktoś coś?
2
sanka 2016-03-19 18:47
A jak jest na stanowisku młodszego specjalisty ds windykacji? Ktoś coś?
5
sarka 2016-03-19 18:59
A jak jest na stanowisku młodszy specjalista ds windykacji ??
1
op 2016-08-27 09:33
Myślę, że zawsze warto złożyć aplikację, nawet jeśli nie ma się doświadczenia. Są ścieżki kariery gdzie można rozpoczynać od praktyk, stażu kończąc na umowie o pracę i dalszym rozwijaniu.
1
BOLEK 2016-09-13 15:10
Firma MEDIUS KRAKÓW I to banda oszustów, kretaczów i zlodzieji poprostu banda idiomów
8
BOLEK 2016-09-13 15:11
Firma MEDIUS KRAKÓW I to banda oszustów, kretaczów i zlodzieji poprostu banda idiomów
8
henna 2016-09-13 15:15
Wiadomo czy wciąż jest poszukiwany doradca klienta ds. zadłużenia? Dobrze, że jest szansa na stabilne zatrudnienie, a skoro oczekują od pracowników znajomości hiszpańskiego, to pewnie i tak można liczyć na zarobki adekwatne do posiadanych kwalikacji. Dzięki
Ramiro 2016-11-30 09:01
Młodszy specjalista ds. windykacji? Może dostać każdy, łatwo jest przejść etap rekrutacyjny. Potem dostajesz zlecenie i najniższą głodową stawkę. Zespół? Albo człowieka polubi albo nie i będzie podchodził z dużym dystansem, co znacznie obniża morale. Bardziej doświadczeni czują się lepsi bo pracują dłużej na tym stanowisku. A co do pracy, bardzo niewdzięczna, siedzisz cały dzień na słuchawce, dzwonisz do ludzi i ściągasz długi. Potem oczywiście zapisujesz swoje wyniki na tablicy. W dziale z hiszpańskim mają trochę lepiej. Ogólnie nie polecam.
8
Mahyd 2017-02-27 22:03
Nie polecam, zarobki - niskie, umowa śmieciowa. O premii każdy mówi, nikt nie widział. Szkoda czasu i nerwów na pracę, w której nie szanuje się pracownika.
6
ja 2017-02-28 12:26
To bardzo dziwne co piszesz, ponieważ ja pracuje w Mediusie i dostaję premie co kwartał- tak jak cały dział.
rekruter 2017-02-28 15:45
Również nie polecam pracy w Mediusie. Ciągła rekrutacja.
3
Roleta 37 2017-03-02 10:45
Pracowałam tam jakiś czas temu i nie rozumiem wczesniejszych opini. Wyplata na czas , premia zgodnie z ustaleniami. Wczesniejsze opinie pisane są chyba przez zdesperowanych ludzi, którzy za siedzenie na facebooku chcieli by otrzymywac 4.000 zl / msc
1
augustynka 2017-03-02 13:18
Bardzo dobrze wspominam pracę w Mediusie, młody zespół, można się naprawdę wiele nauczyć. Co do zarobków, to nie ma szału, ale są przyzwoite, zawsze wypłacane na czas no i do tego premie kwartalne. Ogólnie polecam, mi pracowało się tam super.
1
nowynick 2017-03-02 18:05
Wątpię, by BYLI pracownicy nagle uaktywnili się na forum po dodaniu złej opinii o firmie. Proponuje nie być aż tak żałosnym i samemu sobie nie wystawiać dobrych opinii. Ci wszyscy byli pracownicy to pewnie kierowniczka pod różnymi nickami :D
2
K123 2017-03-07 17:08
Wysokie wymagania, płaca niska. Na myjce zarabiają po 2100, a tutaj tylko dzięki temu, że nowa ustawa weszła to musieli tym na zleceniu dać więcej, ale i tak nie dostają tyle co pracownik fizyczny. A co do tej premii, to niedługo może jej nie być.
Jedynie co jest ok, to współpracownicy. Atmosfera na dziale jest miła. Wyrozumiałe kierownictwo.
3
Zuzanna 2017-03-15 12:21
@2K123 rozumiem, że dobrze odbierasz atmosferę w pracy i ludzi z którymi współpracujesz. A co możesz jeszcze powiedzieć na temat pracy w firmie? Jakie benefity oferuje pracodawca?
K123 2017-03-21 18:51
Nie ma żadnych benefitów. Jeśli liczycie na kartę multisport czy inne podobne, to nie u tego pracodawcy. Nie pracuje już w tej firmie. Dobra na początek rozwoju zawodowego, ale na awans czy rozwój dalszy w tej firmie nie ma co liczyć. Organizują od czasu do czasu jakieś szkolenia, ale nic poza tym.
1
Zostaw swoją opinię o Kancelaria Medius - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelaria Medius