logo Kancelaria Medius

Kancelaria Medius

Kraków

Opinie o Kancelaria Medius

Mario 2014-04-14 21:08:19
Wyśmienita i profesjonalna firma polecam z czystym sumieniem
9
MZ 2014-04-16 13:58:10
A mnie pracowało się tam bardzo dobrze !
10
Pif Paf 2014-11-16 23:31:11
Z czystym sumieniem polecam pracę w Mediusie, świetna atmosfera, pomocni ludzie i przyjemna praca!
6
m. 2015-04-02 22:43:47
a czy ktos nie majacy doswiadczenia ma szanse tam?
fm 2015-11-20 15:00:23
Z tego co widzę to prowadzą obecnie rekrutację. Jakie są Wasze opinie o pracy, warto aplikować?
fm 2015-11-21 10:53:01
Dziękuję, ale bardziej zależy mi na opinii osób, które tam pracowały/pracują. Jakie obowiązki, atmosfera, możliwości rozwoju?
terelu 2016-03-11 13:54:48
a jak płacą w takim dziale windykacji z j. hiszpańskim? czy ktoś może mi powiedzieć....
terelu 2016-03-11 13:58:57
A wiesz ile płacą?
sanka 2016-03-19 18:46:13
A jak jest na stanowisku młodszego specjalisty ds windykacji? Ktoś coś?
1
sanka 2016-03-19 18:47:02
A jak jest na stanowisku młodszego specjalisty ds windykacji? Ktoś coś?
5
sarka 2016-03-19 18:59:25
A jak jest na stanowisku młodszy specjalista ds windykacji ??
1
op 2016-08-27 09:33:59
Myślę, że zawsze warto złożyć aplikację, nawet jeśli nie ma się doświadczenia. Są ścieżki kariery gdzie można rozpoczynać od praktyk, stażu kończąc na umowie o pracę i dalszym rozwijaniu.
1
BOLEK 2016-09-13 15:10:42
Firma MEDIUS KRAKÓW I to banda oszustów, kretaczów i zlodzieji poprostu banda idiomów
3
BOLEK 2016-09-13 15:11:12
Firma MEDIUS KRAKÓW I to banda oszustów, kretaczów i zlodzieji poprostu banda idiomów
4
henna 2016-09-13 15:15:46
Wiadomo czy wciąż jest poszukiwany doradca klienta ds. zadłużenia? Dobrze, że jest szansa na stabilne zatrudnienie, a skoro oczekują od pracowników znajomości hiszpańskiego, to pewnie i tak można liczyć na zarobki adekwatne do posiadanych kwalikacji. Dzięki
Ramiro 2016-11-30 09:01:16
Młodszy specjalista ds. windykacji? Może dostać każdy, łatwo jest przejść etap rekrutacyjny. Potem dostajesz zlecenie i najniższą głodową stawkę. Zespół? Albo człowieka polubi albo nie i będzie podchodził z dużym dystansem, co znacznie obniża morale. Bardziej doświadczeni czują się lepsi bo pracują dłużej na tym stanowisku. A co do pracy, bardzo niewdzięczna, siedzisz cały dzień na słuchawce, dzwonisz do ludzi i ściągasz długi. Potem oczywiście zapisujesz swoje wyniki na tablicy. W dziale z hiszpańskim mają trochę lepiej. Ogólnie nie polecam.
Zostaw swoją opinię o Kancelaria Medius - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelaria Medius