Hotel Niedźwiadek Sp. z o.o.

Wąglikowice

Opinie o Hotel Niedźwiadek Sp. z o.o.

marcin F 2016-06-17 09:07:17
no tylko kwestia jedna najwazniejsza - czy nie będa to przypadkiem typowo krótkie sezonowe zatrudnienia za gorszy hajs. niby okej, wiemy jak w tej branży się zatrudnia na sezonówki, ale ewentualnie myślałaM ŻEBY ZOSTAĆ U NICH NA ZATRUDNIENIU
kim 2016-06-23 17:13:53
jakoś nie chce mi się w to wierzyć. chcę się uwas zatrudnić jako ratownik WOPR, jak dają zakwaterowanie i wyżywienie to mnie przekonali
jolka 2016-06-27 15:00:12
Emes' a powiedz czy ty wiesz jakie stawki przynajmniej oferują? Nie podali w ofercie.
kaki 2016-06-28 11:33:32
Słyszałem, że w okolicach Wdzydz Hotel Niedźwiadek to jeden z lepszych pracodawców. Akurat poszukują kelnera, czy doświadczenie jest bezwzględnie konieczne?
caca 2016-06-28 18:44:24
We Wdzydzach niedźwiadek to jedyny hotel, wiec skąd ta opinia? A kelnera oni szukają odkąd pamiętam. Zatrudniają jakichś pijaków i złodziei których później zwalniają i dalej szukają następnych. Nic nowego
3
fg 2016-06-28 19:25:32
@kaki wiesz co tego kelnera to szukaja w miejscowosci Wdzydze i jednak wazne jest doświadczenie w pracy kelnerskiej profesjonalizm, znajomość procedur pracy w gastronomii
Jasio 2016-06-30 11:51:32
Hotel Niedźwiadek Sp. z o.o. to jedna z lepszych firm z jakimi współpracowałem, naprawdę, polecam wszystkim, którzy poszukują naprawdę dobrej pracy i wyzwań
radek 2016-06-30 16:02:00
słuchajcie, a wiecie jak wygląda teraz praca jako Barman / Kelner? bo chyba spokojnie można zarobić tutaj z napiwków kase
Czesiu 2016-07-01 07:41:10
Jedna z najlepszych firm? To czemu Jasiu nadal tam nie pracujesz? A może Jasiu to wcale nie Jasiu, (usunięte przez administratora)
4
radek 2016-07-01 09:43:50
Barman / Kelner jest obecnie potrzebny.. na pewno też dobrze będzie się wybrać do nich na rozmowe, bo podobno bardzo profesjonalnie to wszystko wygląda z tego co mi wiaodmo jednak. C o tym sadzicie?
Bartender 2016-07-01 18:42:12
Profesjonalnie??? Nie rozśmieszaj mnie, bo mam zajady. Szczyt amatorszczyzny. Pracownicy na prawdę chcą pracować jak najlepiej i chcą się czegoś nauczyć. Niestety wszechobecna dezorganizacja właściciela i jego tresowanych małpek psuje cały obraz tego miejsca.
3
kaki 2016-07-01 18:43:32
@radek prawda - widziałem te ogłoszenie. A na kogo aplikujesz?
Taktojest 2016-07-02 15:57:07
Największym nieszczęściem tego hotelu są zarzadzający . Dodać trzeba , ze często ten hotel zamienia się w pijacki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a warunki dla personelu ? No cóż ,jak ktoś musi to wytrzyma.
4
kaki 2016-07-02 15:58:50
Hmm, a mi wpadła w oko oferta pracy dla masażysty. W tej okolicy jest ich tak mało, że jestem pozytywnie zaskoczony :)
terapeuta 2016-07-03 17:13:57
Kaki, nie stymuluj sztucznie popytu na różne stanowiska w Niedzwiadku. Wiadomo kim jesteś i nikt się na to nie nabierze. Wszyscy masażyści, kosmetyczki, terapeuci spa uciekli jak najdalej i wiadomo że poszło o kasę i brak szacunku dla ich pracy. Desperackie ściąganie pracowników z drugiego konca polski pogarsza tylko sytuacje. Nikt nie będzie pracowal za darmo i do tego będąc pomiatanym przez pracodawcę. Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie.
4
monika 2016-07-03 17:19:37
fakt, zakwaterowanie z wyżywieniem to ciekawe oferta
Tubylem 2016-07-03 18:45:42
Tak jasne idź pracuj jako masażysta. Dostaniesz 1000 zł podstawy plus 10% prowizji od zabiegów netto czyli w wysokim sezonie zarobisz max 2 tysiące pod warunkiem, ze nie będziesz wychodził z gabinetu przez cały miesiąc. Spiesz sie bo to tylko lipiec i sierpień
4
wowo 2016-07-03 18:48:24
@kaki no właśnie nieźle, a oferują masażyście stałą umowę o pracę.
Tajemniczy gość 2016-07-04 19:08:54
Jeśli ktoś nie ma kompetencji i cały czas leseruje tak jak pan Krzysiu nieustannie konsumujący - to wiecznie ma pretensje.
Proszę jechać do Saint Tropez - tam czeka kupa kasy do zarobienia.
Jesteśmy w EU nie trzeba pozwolenia na pracę i nie potrzeba wiz.
edfvg 2016-07-04 19:11:30
@wow to dobrze ze jest tutaj umowa o prace jednak mnie ciekawi praca jak kosmetyczka..na pewno trzeba miec odpowiednie wyksztaclenie albo jakies kursy
Tubylem 2016-07-05 07:25:05
Nie trzeba wyjeżdżać z kraju żeby znaleźć pracodawcę, który doceni profesjonalna i rzetelna prace na najwyższym poziomie. Mieliście pracownikow, którym zależało na pracy i przede wszystkim na klientach, ale straciliście ich i teraz nie macie nikogo. Wnioskuje z opinii gości, którym hotel oferuje usługi spa, a potem okazuje sie, ze w spa nie można korzystać z zabiegów bo nie ma obsługi. Tak chcecie budować poziom??? Płacąc fachowcom marne grosze ???
4
kuki 2016-07-05 08:56:02
wykształcenie min. średnie z zakresu kosmetologii wymagają
wedrf 2016-07-05 21:06:04
@kuki hej hej no tak tez w sumie myslalam ze takie wyksztalcenie to trzbea posiadac na tym stanowiksu aczkowiek uwazam ze to to całkiem interesujaca praca jezeli ktos lubi to robic taka prawda jest :)
Tajemniczy gość 2016-07-07 09:19:24
Oso­by używające więcej niż 3 wyk­rzyk­ników lub py­taj­ników to oso­by z za­burze­niami włas­nej oso­bowości.
Terry Pratchett
kala 2016-07-07 09:22:38
Hej. Jestem kosmetyczną z uprawnieniami do wykonywania zawodu. Szukam lepszego zatrudnienia, widzę, że rekrutacja na kosmetyczkę nadal trwa, tak? Fajnie, że ma się umowę o pracę, a dodatkowo zakwaterowanie i wyżywienie. Jak wakacje :)
robi 2016-07-07 12:00:20
Kwalifikacje uprawniające do wykonywania zawodu· doświadczenie na stanowisku minimum 2 lata - tego nie ominiesz jak chcesz u nich takie zatrudnienie otrzymać - ale chociaż umowę o pracę dostaniesz.
Tubylem 2016-07-07 17:54:57
Zaburzeń osobowości można dostać jeżeli w odpowiednim czasie nie ucieknie sie z Niedźwiadka. Mi na szczęście sie udało, ale jak widać Tobie nie. Prawda w oczy kole czyż nie? Ciągły brak pracownikow musi świadczyć o złym podejściu pracodawcy do tematu warunków pracy. Jeśli jesteś nowym dyrektorem obiektu to niedługo sie zniechęcisz do bronienia go. Wspomnisz moje słowa
6
Werka 2016-07-07 17:56:35
@Kala trwa, myślę, że warto wysłać cv :) Słyszałam, że ekipa jest bardzo mila, więc szybko można się odnaleźć.
radek 2016-07-08 11:17:16
Masażysta jest u nich potrzebny teraz! Ale z tego co widze to oferują tylko dwie rzeczy - stałą pracę na umowę o pracę no i zakwaterowanie wraz z wyżywieniem, wiec nie wiem nawwt jak to wygląda finansowo czy się naparwde opłaca taka praca, dajcie znać co wiecie!
Spa 2016-07-08 17:44:21
Tak jak mowię 1000 zł podstawy + 10% od utargu netto. Szału nie ma! W sezonie max 2 tysiące ale musisz tyrać jak wół. A zapomnij ze coś zjesz w ciagu dnia bo nie będziesz miał czasu jeśli będziesz miał zabiegi. I na początek dostaniesz umowę o dzieło/ zlecenie wiec pieniądze dostaniesz na koniec miesiąca jeśli będziesz miał dobre układy z dyrem. Jeśli nie będziesz musiał długo prosić o wypłatę
3
kaki 2016-07-08 17:46:56
@radek no trochę to wygląda jak wakacje. Fajne miejsce, zakwaterowanie i wyżywienia, a dodatkowo na tym zarabiasz. Nie znam stawek, ale jeśli ekipa na miejscu jest spoko, to ja bym się nawet nie zastanawiał na Twoim miejscu!
er 2016-07-09 18:30:57
@kaki no wlasnie widze ze oni nadal szukaja do pracy kelnera w miejscowsci Wdzydze napisali w ogloszeniu ze oferuja zatrudnienie na umowę o pracę; pensja: stała + premia zakwaterowanie wraz z wyżywieniem, możliwość rozwoju zawodowego poprzez szkolenia
ElWa 2016-07-10 10:43:08
Nikt tam nikogo nigdy nie szkolił. Pracowałam tam kilka lat i nie było żadnego szkolenia. Każdy przychodził ze swoją wiedzą i uczył się na własnych błędach lub błędach współpracowników. Kiedyś to jeszcze dawali służbowe ciuchy, teraz podobno wymagają od ciebie własnych i jeszcze krytykują, że zle wyglądasz. Masakra!
3
jolka 2016-07-10 10:55:19
Smieciowka niektorym odpowiada, tym bardziej, ze tez to jest jakas forma elastycznego grafiku dla tych osob, i wlasnie najwiecej chyba studentow tam pracuje?
Cytadela 2016-07-11 00:14:30
10% prowizja od zabiegów. Regulacja brwi 15 zł cena brutto. kosmetyczki policzylyscie ile zarobicie? Buahaha. To spa to porażka. Ja tam byłam na rozmowie.Spanie w przyczepie campingowej. Obiady to co zbiegło po klientach restauracji. Szkolenia ? Zapomnijcie .
4
roza 2016-07-11 08:57:05
przecież nikt ci nie każe tego jeść. ale kucharz we Wdzydzach ma umowę o pracę u was
er 2016-07-16 18:14:29
@roza a nie wiesz jakie umowy na innych stanowiskach?
kamil 2016-07-19 10:50:21
To zależy na jakich @er musisz się sprecyzować ale większość to raczej zlecenie z tego co mi się kojarzy przynajmniej dla studentów wygodnie
Gryzli 2016-07-27 13:57:05
Razem ze znajomymi podczas podróży chcieliśmy zatrzymać się tam na jedną noc aby odpocząć oraz zobaczyć ośrodek i okolice. Obsługa hotelowa odmówiła nam noclegu pomimo wolnych miejsc. (najpierw tłumacząc iż wynajmują tylko na 7 dni a później, że nie dysponują już wolnymi pokojami do końca wakacji)
kaki 2016-08-08 19:40:50
@Gryzli ale skąd masz pewność, że pokoje były wolne?
Ja 2016-08-11 13:25:10
Witam,
jestem współpracownikiem Hotelu Niedźwiadek od ponad 9 lat i faktycznie mam wiedzę o wszelkich sugestiach, zarzutach i dobrych słowach zamieszczonych na danym portalu. Pozwolę sobie zatem na kilka informacji, tudzież poprawek:
- Panie "Gryzli" - faktycznie w sezonie hotel sprzedaje turnusy, i nie ma się czemu dziwić, bo na tym zarabia, a w terminie lipiec sierpień 2016 obłożenie wynosi 100% od samego początku, do ostatniej soboty sierpnia, co zarządzających cieszy, a Pana serdecznie zapraszam przy innej okazji,
- osoby zainteresowane zatrudnieniem - zapraszam do kontaktu, ponieważ praca jest, a hotel ma na celu zbudowanie stałego personelu, który faktycznie chce pracować i się rozwijać, zatem zapraszam do składania aplikacji,
- dawni koledzy i koleżanki (Pracownicy) - czasami było lepiej, a czasami gorzej, jeśli traktuje się pracę poważnie i robi się swoje, to czas szybko mija i nikt nie roszczy do nikogo pretensji, a obecnie sytuacja się poprawiła, co mówię z własnego doświadczenia oraz obecnych pracowników, złe opinie głównie spływają od osób, które niekoniecznie nadawały się do danej pracy lub jak to ujęli moi przedmówcy - leserowali lub podpierali ściany :) Praca, jak każda inna, jak to się mówi :)
Pozdrawiam wszystkich ZA i przeciw ;)
2
hotelarz 2016-08-11 13:26:08
@kaki też mam wrażenie, że czasami takie wnioski są wyciągane zbyt pochopnie. Może były zarezerwowane, albo była wycieczka, której akurat nie było w hotelu.
Kandydat 2016-08-24 17:10:40
Nie polecam jakiejkolwiek współpracy z ówczesnym DYREKTORM - Panem Tomaszem L. Człowiek arogancki, niemiły i zadufany w sobie. Pod jego kierownictwem hotel z pewnością straci wielu pracowników oraz Gości.
Pozdrawiam
3
kum 2016-08-25 10:43:17
hmm, niby mają trzy gwiazdki tylko ale moim zdaniem ich standardy są na cztery. poza tym, bardzo dużo atrakcji na terenie obiektu jak np. kino 6d i park linowy
Czasnazmiany 2016-08-25 23:30:45
Aktualny dyrektor oraz ta, która jest dowodem na powiedzenie ze im dłuższy włos tym krótszy rozum powinni mieć świadomość ze taczki czekają .
3
lulu 2016-08-26 09:32:14
widzę że w ich muzycznej restauracji są wesela organizowane, natomiast mam do wa pytanie jak to mniej więcej jest z terminami na takie właśnie imprezy?
er 2016-08-28 10:56:55
a dlaczego tak uważasz? może jednak mimo wszystko sa osoby które sa po prostu zadwolone ze swojej pracy i im się podoba dlatego dziela się takimi wlasnie opiniami
po 2016-08-28 22:28:57
A wiadomo jaka chociaż teraz panuje atmosfera u nich?
kaki 2016-08-29 21:28:54
@po ogólnie to zależy. Ludzie są bardzo różni, jeśli będziesz w porządku wobec innych to raczej nie znajdziesz tu powodów do narzekań, także ja ogólnie wychodzę z założenia, że atmosfera zależy też ode mnie
ola 2016-08-31 08:18:15
A gdzie ten lukier bo jakoś nie widzę? @kaki a oprócz atmosfery bo o tym można napisać wszystko to są jakieś rekrutacje czy czekać na sezon?
Zostaw swoją opinię o Hotel Niedźwiadek Sp. z o.o. - Wąglikowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hotel Niedźwiadek Sp. z o.o.