Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o HOTEL NIEDZWIADEK

Pracowałeś w firmie HOTEL NIEDZWIADEK i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lula - 2009-12-18 15:21:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie i Panie , czy możecie napisać coś więcej ? na jakich stanowiskach pracowaliście ?? , właśnie zamierzam podjąć tam pracę jako recepcjonistka i przestraszyłam się trochę Waszych opinii ?
zdjecie uzytkownika
michcio - 2009-12-23 05:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Njlepsza praca jaka mialem!:) Witam wszystkich. Chcialbym sprostowac pare opinii;) Otoz pracuje w Hotelu Niedzwiadek juz szmat czasu i jes naprawde przemiła Pani Dyrektor.O atmosferze nieWspomne jest super. Prezes( usunięte przez administratora )bardzo dba o swoich Pracownikow! bardzo dobry człowiek zawsze pomorze wysłucha doradzi jest poprostu Jak Ojciec ktory chce jak najlepiej dla Swojego dziecka.;) nigdy nieMiałem lepszego szefostwa! Pracownicy Hotelu maja przydzielone ładne pokoje sam w jedym mieszkam jest cieplusio milusio i przytulnie az chce sie mieszkac.:) Niewierzcie jakims co zostali dyscyplinarnie usunieci jak ( usunięte przez administratora )BYŁA BARMANKAWiem ze to ona dala te wpisy wraz z druga ( usunięte przez administratora )a niczym sie nieZnaly tak zwane ksiezniczki. szkoda slow na nie.. jak sami niesprawdzicie jak tu jest to sie niePrzekonacie;) naprawde warto. Praca fajna przyjemna owszem niekiedy jes ciezko ale dlatego ze jest nas tu malussio ;)Praca na kazdym stanowisku poczawszy na kelnerce a konczac na recepcji. Goraco polecam. Niewierzcie w te bzdury wiecie jak to jest jak ktos zostanie wyrzucony z pracy;) P.s przepraszam za bledy pisze z telefonu i mam glupia klawe jak i dziwny slownik w ktorym juz sa wprowadzone bledy.. pozdrawiam i serdecznie zapraszam sami sie przekonacie ze warto;):):)
zdjecie uzytkownika
max - 2010-04-16 11:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wyglądają zarobki na poszczególnych stanowiskach? Prosze o informacje.
zdjecie uzytkownika
Nemo - 2010-04-26 15:56:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A gdzie chcesz pracowac :
zdjecie uzytkownika
..:) - 2010-05-18 17:42:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A dla mnie jest ok , kto chce pracować , ten prace znajdzie , a kto leseruje .......
zdjecie uzytkownika
max - 2010-05-28 18:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale nawet największemu leserowi należy się szacunek i godziwe warunki do pracy i mieszkania. Jesli komuś nie odpowiada praca to się zwalnia, chyba że zostaje prędzej zwolniony.Kij ma zawsze dwa końce, nikt nikogo na siłe nie może zatrzymać i w drugą stronę bez uzasadnienia nie może zwolnić (są na to art. w kodeksie pracy).
Czytajcie umowy o pracę,regulamin zakładowy i zakres obowiązków stanowiskowych przed podpisaniem.
zdjecie uzytkownika
JaA - 2010-08-04 11:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ktos powie jak jest na kosmetyce? i jak to wyglada ?
bo wiem ze szukaja i tak zachwalali w tel ale czy tak jest naprawde ? ;-/
prosze o odpowiedz
zdjecie uzytkownika
były pracownik. - 2010-09-03 09:59:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora )Czemu nie macie odwagi powiedzieć swojej wydumanej opini Szefowi.Jak się jest uczciwym to muwi się o swoich wadach.Proponuję poszukać gorszej pracy. np.na budowie.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Tomasz - 2010-10-29 09:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem, że anonimowo człowiek staje się odważniejszy, ale mam małą prośbę do byłych i obecnych pracowników, aby swoje opinie i uwagi pisali obiektywnie.
Proszę nie zniesławiać, nie pomawiać i nie używać wyzwisk przyjętych za obraźliwe.
Pracuję już dłuższy czas w niedźwiadku i poznawałem tu wielu ludzi. Gdy coś nie odpowiadało - odchodzili. To nie obóz pracy, gdzie trzyma się ludzi na siłę, pamiętajcie o tym. Część pracowników z kolei musiała się pożegnać za powtarzające się niewłaściwe zachowanie względem innych pracowników, bądź swojego stanowiska pracy. Jakimś cudem właśnie ci ludzie mają tutaj najwięcej do powiedzenia - dopiero teraz, w dodatku anonimowo.
Proszę nie obwiniać innych za własne postępowanie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-06-15 18:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie,myślałem o pracy w tym hotelu,nie ukrywam mam szerokie doświadczenie w hotelarstwie w polsce i za granicami kraju z różnych stron,i mam spory dylemat co robić,może jest jakaś najnowsza opinia bo nie ukrywam że chyba nie zaryzykuje..
zdjecie uzytkownika
maly nie wielki - 2012-01-31 20:22:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj areczek areczek tylko duzi i chetni pracuja ... sam wiesz jak bys chcial pracowac to bys pracowal niczyja wina tylko twoja. 5 miesiecy ci sie podobalo teraz narzekasz?
zdjecie uzytkownika
Kierowca - 2012-02-15 21:55:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witajcie,byłem tam kierowcą zaopatrzeniowcem .
Wszystko było OK , cały zespół to fajni ludzie oprócz słynnej i nie najmądrzejszej (usunięte przez administratora).
Ale sam szef i pesonel byli fajni i miło wspominam ten okres .
Pamietacie mnie pewnie ,ale potem wyjechałem do Hiszpanii.
Pozdrawiam wszystkich
zdjecie uzytkownika
obecny pracownik - 2012-07-31 00:11:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja pracuję i nie żałuję :) Prezes pogonił obiboków i dobrze,
zdjecie uzytkownika
Magada - 2013-04-25 22:32:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam !
zdjecie uzytkownika
Magada - 2013-04-26 10:55:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie będę komentowała twojej wypowiedzi-każdy ma swoje zdanie. Ale Ja się absolutnie nie zgadzam z żadną twoją wypowiedzią-ludzie którzy sie godzą tam na prace nie posiadają ambicji i swojego prywatnego życia.
zdjecie uzytkownika
Jolka - 2013-05-15 19:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam, czasami było ciężko, przykro, ale jak ktoś chce to będzie pracował. Życia prywatnego się nie ma bo to miejsce gdzie wszyscy się znają i nie da się ukryć pewnych rzeczy. Miło wspominam.
zdjecie uzytkownika
lalka - 2013-06-22 14:21:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
też tak uważam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-22 21:00:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A napisze ktoś jakie jest wynagrodzenie jako recepcjonistka a jakie ma pokojowa? potrzeba dodstkowej pary rąk na sezon letni jak wygląda sytuacja w hotelu Niedźwiadek?
zdjecie uzytkownika
natka - 2014-06-24 14:12:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co widzialam to akuret kelnerek szukają. moze powie ktos czy da rade dosc dobrze wyciągnąć na napiwkach? w sumie zbliza sie sezon i zastanawiam sie jak duzy bedzie przepływ klientów. dzieki za odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
marcin F - 2014-10-28 16:31:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcialbym się dostac do niedźwiadka do gastronomii, tylko nie wiem za bardzo jak zacząć tą walkę o pracę. coś poradzicie? mieszkam blisko, obiekt niezwykły z pięknym otoczeniem.praca tam by mi dała doświadczenie i super prestiż w cv.od razu mówię że barman kelner to nie dla mnie, chcę być bardziej W jedzeniu.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-30 22:48:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marcin F - 2014-10-28 16:31:44]:
Marcinie. Szukają kucharza, kelnera, barmana. Napisz maila do naszego dyrektora dyrektor@hotelniedzwiadek.pl, umów się na spotkanie i napewno się dogadacie co do współpracy. Dyrektor przemiły i pomocny. więcej odwagi ! :)
zdjecie uzytkownika
Kanibal - 2014-11-04 21:51:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tyle ludzi sie zwolniło i piszesz, ze przemily i pomocny? zgroza....
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-11-05 11:44:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to tak na serio ludzie tak uciekają?
Ja zastanawiam się nad pracą tam. A Dyrektor co to za człowiek tak naprawdę?
Niby można tam.mieszkać tylko ciekawe jak jest od wewnątrz...
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-11-19
Żródło: Gowork.pl
Wdzydze
(pomorskie)
Poszukujemy pracownika na stanowisko: Specjalista ds. Sprzedaży Miejsce pracy: Wdzydze Kiszewskie, k. Kościerzyny Wymagania: - doświadczenie w pracy w hotelu o podobnym charakterze; - doświadczenie w bezpośredniej pracy z klientem; - znajomość języków obcych w stopniu komunikatywnym; - umiejętności organizacyjne, samodzielność w podejmowaniu decyzji w sytu
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-11-05 23:13:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w Niedźwiadku kilka lat. Opinie sprzed kilku lat w większości nie są już aktualne (nie były nawet jak zaczynałam tam pracę).
Jeżeli pracujesz tam i mieszkasz - masz 3 posiłki dziennie, miejscowi mogą liczyć na obiady pracownicze.
Płaca nie powala, ale jak na tamte rejony jest w normie. Co ważne - płacą zawsze na czas - ostatniego dnia miesiąca. I do pensji należy doliczyć wyżywienie i utrzymanie. Więc realnie można sporo zaoszczędzić, bo w najbliższej okolicy nie ma gdzie wydawać pieniędzy. Jeżeli jesteś dobry/dobra w tym co robisz - można liczyć na coś ekstra.
Na początek oferują umowy o dzieło/zlecenie, potem umowa o pracę na czas określony.
Czasami jest ciężko - jak się nałoży kilka imprez, czasem też mogą poprosić o dodatkową pracę (odśnieżanie itp.).
Warunki mieszkaniowe: no cóż - jak sobie posprzątasz to będziesz mieć czysty pokój ;)
Nie tolerują alkoholu, imprezowania i narkotyków na terenie hotelu. Ale jest to miejsce pracy, więc chyba nic dziwnego?
Przełożeni... przełożony nie jest od tego, żeby go lubić ;) (nikt na nikogo nie krzyczy, da się dogadać).
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-11-13 12:08:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dokładnie, po co rozkopywać na nowo jakieś stare rzeczy, które teraz nijak nie pokrywają się ze stanem obecnym.. a podobno firmie idzie coraz lepiej z tego co słyszałem, więc nie rozumim po co wracać do tak starych spraw już.. cieszcie się tym co macie teraz, a na podwyżki przyjdzie jeszcze czas kochani.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HOTEL NIEDZWIADEK
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x