Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o HOTEL NIEDZWIADEK

Pracowałeś w firmie HOTEL NIEDZWIADEK i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Nemo - 2010-04-26 15:56:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A gdzie chcesz pracowac :
zdjecie uzytkownika
..:) - 2010-05-18 17:42:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A dla mnie jest ok , kto chce pracować , ten prace znajdzie , a kto leseruje .......
zdjecie uzytkownika
max - 2010-05-28 18:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale nawet największemu leserowi należy się szacunek i godziwe warunki do pracy i mieszkania. Jesli komuś nie odpowiada praca to się zwalnia, chyba że zostaje prędzej zwolniony.Kij ma zawsze dwa końce, nikt nikogo na siłe nie może zatrzymać i w drugą stronę bez uzasadnienia nie może zwolnić (są na to art. w kodeksie pracy).
Czytajcie umowy o pracę,regulamin zakładowy i zakres obowiązków stanowiskowych przed podpisaniem.
zdjecie uzytkownika
JaA - 2010-08-04 11:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ktos powie jak jest na kosmetyce? i jak to wyglada ?
bo wiem ze szukaja i tak zachwalali w tel ale czy tak jest naprawde ? ;-/
prosze o odpowiedz
zdjecie uzytkownika
były pracownik. - 2010-09-03 09:59:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora )Czemu nie macie odwagi powiedzieć swojej wydumanej opini Szefowi.Jak się jest uczciwym to muwi się o swoich wadach.Proponuję poszukać gorszej pracy. np.na budowie.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Tomasz - 2010-10-29 09:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem, że anonimowo człowiek staje się odważniejszy, ale mam małą prośbę do byłych i obecnych pracowników, aby swoje opinie i uwagi pisali obiektywnie.
Proszę nie zniesławiać, nie pomawiać i nie używać wyzwisk przyjętych za obraźliwe.
Pracuję już dłuższy czas w niedźwiadku i poznawałem tu wielu ludzi. Gdy coś nie odpowiadało - odchodzili. To nie obóz pracy, gdzie trzyma się ludzi na siłę, pamiętajcie o tym. Część pracowników z kolei musiała się pożegnać za powtarzające się niewłaściwe zachowanie względem innych pracowników, bądź swojego stanowiska pracy. Jakimś cudem właśnie ci ludzie mają tutaj najwięcej do powiedzenia - dopiero teraz, w dodatku anonimowo.
Proszę nie obwiniać innych za własne postępowanie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-06-15 18:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie,myślałem o pracy w tym hotelu,nie ukrywam mam szerokie doświadczenie w hotelarstwie w polsce i za granicami kraju z różnych stron,i mam spory dylemat co robić,może jest jakaś najnowsza opinia bo nie ukrywam że chyba nie zaryzykuje..
zdjecie uzytkownika
maly nie wielki - 2012-01-31 20:22:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj areczek areczek tylko duzi i chetni pracuja ... sam wiesz jak bys chcial pracowac to bys pracowal niczyja wina tylko twoja. 5 miesiecy ci sie podobalo teraz narzekasz?
zdjecie uzytkownika
Kierowca - 2012-02-15 21:55:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witajcie,byłem tam kierowcą zaopatrzeniowcem .
Wszystko było OK , cały zespół to fajni ludzie oprócz słynnej i nie najmądrzejszej (usunięte przez administratora).
Ale sam szef i pesonel byli fajni i miło wspominam ten okres .
Pamietacie mnie pewnie ,ale potem wyjechałem do Hiszpanii.
Pozdrawiam wszystkich
zdjecie uzytkownika
obecny pracownik - 2012-07-31 00:11:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja pracuję i nie żałuję :) Prezes pogonił obiboków i dobrze,
zdjecie uzytkownika
Magada - 2013-04-25 22:32:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam !
zdjecie uzytkownika
Magada - 2013-04-26 10:55:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie będę komentowała twojej wypowiedzi-każdy ma swoje zdanie. Ale Ja się absolutnie nie zgadzam z żadną twoją wypowiedzią-ludzie którzy sie godzą tam na prace nie posiadają ambicji i swojego prywatnego życia.
zdjecie uzytkownika
Jolka - 2013-05-15 19:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam, czasami było ciężko, przykro, ale jak ktoś chce to będzie pracował. Życia prywatnego się nie ma bo to miejsce gdzie wszyscy się znają i nie da się ukryć pewnych rzeczy. Miło wspominam.
zdjecie uzytkownika
lalka - 2013-06-22 14:21:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
też tak uważam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-22 21:00:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A napisze ktoś jakie jest wynagrodzenie jako recepcjonistka a jakie ma pokojowa? potrzeba dodstkowej pary rąk na sezon letni jak wygląda sytuacja w hotelu Niedźwiadek?
zdjecie uzytkownika
natka - 2014-06-24 14:12:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co widzialam to akuret kelnerek szukają. moze powie ktos czy da rade dosc dobrze wyciągnąć na napiwkach? w sumie zbliza sie sezon i zastanawiam sie jak duzy bedzie przepływ klientów. dzieki za odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
marcin F - 2014-10-28 16:31:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcialbym się dostac do niedźwiadka do gastronomii, tylko nie wiem za bardzo jak zacząć tą walkę o pracę. coś poradzicie? mieszkam blisko, obiekt niezwykły z pięknym otoczeniem.praca tam by mi dała doświadczenie i super prestiż w cv.od razu mówię że barman kelner to nie dla mnie, chcę być bardziej W jedzeniu.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-30 22:48:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marcin F - 2014-10-28 16:31:44]:
Marcinie. Szukają kucharza, kelnera, barmana. Napisz maila do naszego dyrektora dyrektor@hotelniedzwiadek.pl, umów się na spotkanie i napewno się dogadacie co do współpracy. Dyrektor przemiły i pomocny. więcej odwagi ! :)
zdjecie uzytkownika
Kanibal - 2014-11-04 21:51:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tyle ludzi sie zwolniło i piszesz, ze przemily i pomocny? zgroza....
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-11-05 11:44:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to tak na serio ludzie tak uciekają?
Ja zastanawiam się nad pracą tam. A Dyrektor co to za człowiek tak naprawdę?
Niby można tam.mieszkać tylko ciekawe jak jest od wewnątrz...
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-11-05 23:13:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w Niedźwiadku kilka lat. Opinie sprzed kilku lat w większości nie są już aktualne (nie były nawet jak zaczynałam tam pracę).
Jeżeli pracujesz tam i mieszkasz - masz 3 posiłki dziennie, miejscowi mogą liczyć na obiady pracownicze.
Płaca nie powala, ale jak na tamte rejony jest w normie. Co ważne - płacą zawsze na czas - ostatniego dnia miesiąca. I do pensji należy doliczyć wyżywienie i utrzymanie. Więc realnie można sporo zaoszczędzić, bo w najbliższej okolicy nie ma gdzie wydawać pieniędzy. Jeżeli jesteś dobry/dobra w tym co robisz - można liczyć na coś ekstra.
Na początek oferują umowy o dzieło/zlecenie, potem umowa o pracę na czas określony.
Czasami jest ciężko - jak się nałoży kilka imprez, czasem też mogą poprosić o dodatkową pracę (odśnieżanie itp.).
Warunki mieszkaniowe: no cóż - jak sobie posprzątasz to będziesz mieć czysty pokój ;)
Nie tolerują alkoholu, imprezowania i narkotyków na terenie hotelu. Ale jest to miejsce pracy, więc chyba nic dziwnego?
Przełożeni... przełożony nie jest od tego, żeby go lubić ;) (nikt na nikogo nie krzyczy, da się dogadać).
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-11-13 12:08:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dokładnie, po co rozkopywać na nowo jakieś stare rzeczy, które teraz nijak nie pokrywają się ze stanem obecnym.. a podobno firmie idzie coraz lepiej z tego co słyszałem, więc nie rozumim po co wracać do tak starych spraw już.. cieszcie się tym co macie teraz, a na podwyżki przyjdzie jeszcze czas kochani.
zdjecie uzytkownika
właseni - 2014-11-27 15:18:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokladnie zgadzam sie bez sensu rozkopoywac stare zrzeczy. przeciez to uz nie powinno sie powtorzyc. teraz to macie szczecie ze macie prace ja juz szukam 2 miesiac i niestetyh tylko zostaje praca w sklepie ktorej bym chcial sie uchronic. moze powiecie mi cos pocieszajacego ;) ? bedzie mi milo jak jeszcze powiecie jak teraz tam jest
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-11-19
Żródło: Gowork.pl
Wdzydze
(pomorskie)
Poszukujemy pracownika na stanowisko: Specjalista ds. Sprzedaży Miejsce pracy: Wdzydze Kiszewskie, k. Kościerzyny Wymagania: - doświadczenie w pracy w hotelu o podobnym charakterze; - doświadczenie w bezpośredniej pracy z klientem; - znajomość języków obcych w stopniu komunikatywnym; - umiejętności organizacyjne, samodzielność w podejmowaniu decyzji w sytu
zdjecie uzytkownika
dariusz - 2014-11-27 15:24:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co napisała Ja powyzej brzmi naprawdę zachęcająco, czy rzeczywiście w hotelu niedźwiadek jest tak dobrze? bowiem faktycznie starsze opinie nie były zbyt pozytywne. Co to tez znaczy, że płaca nie powala, na jakim stanowisku konkretnie, może zna ktoś widełki płacowe, jakie dostaje nowa osoba? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
ja2 - 2014-11-28 13:52:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jest bez zmian. Jest kilka osób, które mają dobrze i są w miarę szanowane. Ale to Do czasu pewnie. Dyrektorstwo dba tylko o siebie. Właściciel nie potrafi przemówić rządzącym do rozumu. Są jednostki, które się starają, ale pewnie szybko przestaną. Pewnie wtedy gdy nie dostaną obiecanej podwyżki. Ogólnie warto dla miejsca, ale nie warto dla ludzi, chyba że dla jednostek, którymi na pewno nie są: dyrektor i właściciel.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HOTEL NIEDZWIADEK
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy HOTEL NIEDZWIADEK?
Zadaj pytanie
x