Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo HOTEL NIEDZWIADEK

Opinie o HOTEL NIEDZWIADEK

Pracowałeś w firmie HOTEL NIEDZWIADEK i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
REWELACJA - 2009-11-09 18:18:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bardzo mile spędzonych kilka dni w tym hotelu, pyszne jedzenie, świetna lokalizacja, zarezerwowaliśmy przez telefon i wszystko było tak jak powinno bez rozczarowań.Jesteśmy tu z rodzinami niepierwszy raz i zawsze bedziemy tu przyjeżdżać.Ostatnio dowiedzielismy sie od Przesympatycznego pana kelnera ze ma powstac Basen kryty i nowy pawilon .Tu jes wszystko. korty tenisowe silownia basen jacuzzi BARDZO DOBRZE WYPOSAŻONY NOWOCZESNY KOMPLEKS SPA . Dookoła jeziora i lasy jest poprostu bajecznie.Dla stałych klientow karty rabatowe:> Nawet zdjęcia w folderach nie oddają piękna tego miejsca.Spędziliśmy miłe wakacje w tym hotelu. Musze to podkreślic raz jeszcze jedzenie bardzo smaczne , obsługa bardzo miła zawsze usmiechnieta. W hotelu nie ma animacji, więc jest cisza i spokój. w pokojach jest czysto. Pościel i ręczniki są czyste i zmieniane codziennie..Dla gosci internet Wi FI. Zadzwonilismy z pokoju na restauracje poniewaz dzieci byly glodne bylo bardzo pozno ale pan zrobil nam jedzonko dla dzieci i wszyscy byli zadowoleni.Rodzinna atmosfera wszyscy tacy mili uprzejmi Polecam to miejsce wszystkim , którzy w ciszy i spokoju chca wypocząć. Naprawde Zjawiskowa lokalizacja, przesympatyczny Właścicie( usunięte przez administratora )oraz obsługa. Pozdrawiam ( usunięte przez administratora ) z rodzina
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2009-11-29 14:40:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co innego traktowanie klienta, a co innego pracownika, tu zostawia się opinie o pracodawcy, a nie o obiekcie wypoczynkowym.
zdjecie uzytkownika
lula - 2009-12-18 15:21:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie i Panie , czy możecie napisać coś więcej ? na jakich stanowiskach pracowaliście ?? , właśnie zamierzam podjąć tam pracę jako recepcjonistka i przestraszyłam się trochę Waszych opinii ?
zdjecie uzytkownika
michcio - 2009-12-23 05:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Njlepsza praca jaka mialem!:) Witam wszystkich. Chcialbym sprostowac pare opinii;) Otoz pracuje w Hotelu Niedzwiadek juz szmat czasu i jes naprawde przemiła Pani Dyrektor.O atmosferze nieWspomne jest super. Prezes( usunięte przez administratora )bardzo dba o swoich Pracownikow! bardzo dobry człowiek zawsze pomorze wysłucha doradzi jest poprostu Jak Ojciec ktory chce jak najlepiej dla Swojego dziecka.;) nigdy nieMiałem lepszego szefostwa! Pracownicy Hotelu maja przydzielone ładne pokoje sam w jedym mieszkam jest cieplusio milusio i przytulnie az chce sie mieszkac.:) Niewierzcie jakims co zostali dyscyplinarnie usunieci jak ( usunięte przez administratora )BYŁA BARMANKAWiem ze to ona dala te wpisy wraz z druga ( usunięte przez administratora )a niczym sie nieZnaly tak zwane ksiezniczki. szkoda slow na nie.. jak sami niesprawdzicie jak tu jest to sie niePrzekonacie;) naprawde warto. Praca fajna przyjemna owszem niekiedy jes ciezko ale dlatego ze jest nas tu malussio ;)Praca na kazdym stanowisku poczawszy na kelnerce a konczac na recepcji. Goraco polecam. Niewierzcie w te bzdury wiecie jak to jest jak ktos zostanie wyrzucony z pracy;) P.s przepraszam za bledy pisze z telefonu i mam glupia klawe jak i dziwny slownik w ktorym juz sa wprowadzone bledy.. pozdrawiam i serdecznie zapraszam sami sie przekonacie ze warto;):):)
zdjecie uzytkownika
max - 2010-04-16 11:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wyglądają zarobki na poszczególnych stanowiskach? Prosze o informacje.
zdjecie uzytkownika
Nemo - 2010-04-26 15:56:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A gdzie chcesz pracowac :
zdjecie uzytkownika
..:) - 2010-05-18 17:42:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A dla mnie jest ok , kto chce pracować , ten prace znajdzie , a kto leseruje .......
zdjecie uzytkownika
max - 2010-05-28 18:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale nawet największemu leserowi należy się szacunek i godziwe warunki do pracy i mieszkania. Jesli komuś nie odpowiada praca to się zwalnia, chyba że zostaje prędzej zwolniony.Kij ma zawsze dwa końce, nikt nikogo na siłe nie może zatrzymać i w drugą stronę bez uzasadnienia nie może zwolnić (są na to art. w kodeksie pracy).
Czytajcie umowy o pracę,regulamin zakładowy i zakres obowiązków stanowiskowych przed podpisaniem.
zdjecie uzytkownika
JaA - 2010-08-04 11:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ktos powie jak jest na kosmetyce? i jak to wyglada ?
bo wiem ze szukaja i tak zachwalali w tel ale czy tak jest naprawde ? ;-/
prosze o odpowiedz
zdjecie uzytkownika
były pracownik. - 2010-09-03 09:59:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora )Czemu nie macie odwagi powiedzieć swojej wydumanej opini Szefowi.Jak się jest uczciwym to muwi się o swoich wadach.Proponuję poszukać gorszej pracy. np.na budowie.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Tomasz - 2010-10-29 09:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem, że anonimowo człowiek staje się odważniejszy, ale mam małą prośbę do byłych i obecnych pracowników, aby swoje opinie i uwagi pisali obiektywnie.
Proszę nie zniesławiać, nie pomawiać i nie używać wyzwisk przyjętych za obraźliwe.
Pracuję już dłuższy czas w niedźwiadku i poznawałem tu wielu ludzi. Gdy coś nie odpowiadało - odchodzili. To nie obóz pracy, gdzie trzyma się ludzi na siłę, pamiętajcie o tym. Część pracowników z kolei musiała się pożegnać za powtarzające się niewłaściwe zachowanie względem innych pracowników, bądź swojego stanowiska pracy. Jakimś cudem właśnie ci ludzie mają tutaj najwięcej do powiedzenia - dopiero teraz, w dodatku anonimowo.
Proszę nie obwiniać innych za własne postępowanie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-06-15 18:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie,myślałem o pracy w tym hotelu,nie ukrywam mam szerokie doświadczenie w hotelarstwie w polsce i za granicami kraju z różnych stron,i mam spory dylemat co robić,może jest jakaś najnowsza opinia bo nie ukrywam że chyba nie zaryzykuje..
zdjecie uzytkownika
maly nie wielki - 2012-01-31 20:22:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj areczek areczek tylko duzi i chetni pracuja ... sam wiesz jak bys chcial pracowac to bys pracowal niczyja wina tylko twoja. 5 miesiecy ci sie podobalo teraz narzekasz?
zdjecie uzytkownika
Kierowca - 2012-02-15 21:55:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witajcie,byłem tam kierowcą zaopatrzeniowcem .
Wszystko było OK , cały zespół to fajni ludzie oprócz słynnej i nie najmądrzejszej (usunięte przez administratora).
Ale sam szef i pesonel byli fajni i miło wspominam ten okres .
Pamietacie mnie pewnie ,ale potem wyjechałem do Hiszpanii.
Pozdrawiam wszystkich
zdjecie uzytkownika
obecny pracownik - 2012-07-31 00:11:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja pracuję i nie żałuję :) Prezes pogonił obiboków i dobrze,
zdjecie uzytkownika
Magada - 2013-04-25 22:32:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam !
zdjecie uzytkownika
Magada - 2013-04-26 10:55:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie będę komentowała twojej wypowiedzi-każdy ma swoje zdanie. Ale Ja się absolutnie nie zgadzam z żadną twoją wypowiedzią-ludzie którzy sie godzą tam na prace nie posiadają ambicji i swojego prywatnego życia.
zdjecie uzytkownika
Jolka - 2013-05-15 19:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam, czasami było ciężko, przykro, ale jak ktoś chce to będzie pracował. Życia prywatnego się nie ma bo to miejsce gdzie wszyscy się znają i nie da się ukryć pewnych rzeczy. Miło wspominam.
zdjecie uzytkownika
lalka - 2013-06-22 14:21:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
też tak uważam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-22 21:00:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A napisze ktoś jakie jest wynagrodzenie jako recepcjonistka a jakie ma pokojowa? potrzeba dodstkowej pary rąk na sezon letni jak wygląda sytuacja w hotelu Niedźwiadek?
zdjecie uzytkownika
natka - 2014-06-24 14:12:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co widzialam to akuret kelnerek szukają. moze powie ktos czy da rade dosc dobrze wyciągnąć na napiwkach? w sumie zbliza sie sezon i zastanawiam sie jak duzy bedzie przepływ klientów. dzieki za odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
marcin F - 2014-10-28 16:31:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcialbym się dostac do niedźwiadka do gastronomii, tylko nie wiem za bardzo jak zacząć tą walkę o pracę. coś poradzicie? mieszkam blisko, obiekt niezwykły z pięknym otoczeniem.praca tam by mi dała doświadczenie i super prestiż w cv.od razu mówię że barman kelner to nie dla mnie, chcę być bardziej W jedzeniu.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-30 22:48:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marcin F - 2014-10-28 16:31:44]:
Marcinie. Szukają kucharza, kelnera, barmana. Napisz maila do naszego dyrektora dyrektor@hotelniedzwiadek.pl, umów się na spotkanie i napewno się dogadacie co do współpracy. Dyrektor przemiły i pomocny. więcej odwagi ! :)
zdjecie uzytkownika
Kanibal - 2014-11-04 21:51:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tyle ludzi sie zwolniło i piszesz, ze przemily i pomocny? zgroza....
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-11-05 11:44:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to tak na serio ludzie tak uciekają?
Ja zastanawiam się nad pracą tam. A Dyrektor co to za człowiek tak naprawdę?
Niby można tam.mieszkać tylko ciekawe jak jest od wewnątrz...
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-11-05 23:13:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w Niedźwiadku kilka lat. Opinie sprzed kilku lat w większości nie są już aktualne (nie były nawet jak zaczynałam tam pracę).
Jeżeli pracujesz tam i mieszkasz - masz 3 posiłki dziennie, miejscowi mogą liczyć na obiady pracownicze.
Płaca nie powala, ale jak na tamte rejony jest w normie. Co ważne - płacą zawsze na czas - ostatniego dnia miesiąca. I do pensji należy doliczyć wyżywienie i utrzymanie. Więc realnie można sporo zaoszczędzić, bo w najbliższej okolicy nie ma gdzie wydawać pieniędzy. Jeżeli jesteś dobry/dobra w tym co robisz - można liczyć na coś ekstra.
Na początek oferują umowy o dzieło/zlecenie, potem umowa o pracę na czas określony.
Czasami jest ciężko - jak się nałoży kilka imprez, czasem też mogą poprosić o dodatkową pracę (odśnieżanie itp.).
Warunki mieszkaniowe: no cóż - jak sobie posprzątasz to będziesz mieć czysty pokój ;)
Nie tolerują alkoholu, imprezowania i narkotyków na terenie hotelu. Ale jest to miejsce pracy, więc chyba nic dziwnego?
Przełożeni... przełożony nie jest od tego, żeby go lubić ;) (nikt na nikogo nie krzyczy, da się dogadać).
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-11-13 12:08:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dokładnie, po co rozkopywać na nowo jakieś stare rzeczy, które teraz nijak nie pokrywają się ze stanem obecnym.. a podobno firmie idzie coraz lepiej z tego co słyszałem, więc nie rozumim po co wracać do tak starych spraw już.. cieszcie się tym co macie teraz, a na podwyżki przyjdzie jeszcze czas kochani.
zdjecie uzytkownika
właseni - 2014-11-27 15:18:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokladnie zgadzam sie bez sensu rozkopoywac stare zrzeczy. przeciez to uz nie powinno sie powtorzyc. teraz to macie szczecie ze macie prace ja juz szukam 2 miesiac i niestetyh tylko zostaje praca w sklepie ktorej bym chcial sie uchronic. moze powiecie mi cos pocieszajacego ;) ? bedzie mi milo jak jeszcze powiecie jak teraz tam jest
zdjecie uzytkownika
dariusz - 2014-11-27 15:24:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co napisała Ja powyzej brzmi naprawdę zachęcająco, czy rzeczywiście w hotelu niedźwiadek jest tak dobrze? bowiem faktycznie starsze opinie nie były zbyt pozytywne. Co to tez znaczy, że płaca nie powala, na jakim stanowisku konkretnie, może zna ktoś widełki płacowe, jakie dostaje nowa osoba? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
ja2 - 2014-11-28 13:52:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jest bez zmian. Jest kilka osób, które mają dobrze i są w miarę szanowane. Ale to Do czasu pewnie. Dyrektorstwo dba tylko o siebie. Właściciel nie potrafi przemówić rządzącym do rozumu. Są jednostki, które się starają, ale pewnie szybko przestaną. Pewnie wtedy gdy nie dostaną obiecanej podwyżki. Ogólnie warto dla miejsca, ale nie warto dla ludzi, chyba że dla jednostek, którymi na pewno nie są: dyrektor i właściciel.
zdjecie uzytkownika
ullala - 2014-12-19 18:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej kochani, jeśli interesuje was zatrudnienie w firmie HOTEL NIEDZWIADEK to właśnie pojawiła się świeżutka oferta pracy. Warto zobaczyć bo podobno mało miejsc a dużo ludzi chętnych. Poszukujemy pracownika na stanowisko: Specjalista ds. Sprzedaży Miejsce pracy: Wdzydze Kiszewskie, k. Kościerzyny Wym...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5711895?keywords=&region=
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-26 20:10:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyzysk, rotacja pracowników co tydzien ktoś nowy. Za moich czasów samych dyrektorów było z 10 jak nie wiecej...
NIE POLECAM
Odradzam!
Szkoda młodego życia na ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
mela - 2015-07-21 14:22:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hotel niedzwiadek znajduje sie w bardzo ladnym miejscu. al waidomo ze ludzie ta pracuja po szkole chca zarobci jako pierwsza praca. generalnie teraz nie poszukuja kogos nie doswiadczone. mam wielkie doswiadczenie w gastronomii i aktalnie poszukuja kucharza/kucharki z doswiadczeniem na umowe o prace. mysel ze sprobuje, i poznam na wlasnej skorze jak przebiega tam praca.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2015-07-27 02:22:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak nazywa się pracownik który w tym czasie tam pracuje?
zdjecie uzytkownika
ulenka - 2015-08-20 17:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mela nie zgodzę się z tobą, to nie jest tylko praca w hotelu dla osób prosto po szkole. przecież teraz poszukują również manadżera sprzedaży i marketingu więc to już stanowisko z wyżej półki i zatrudnienia dla bardziej doświadczonych jednostek. ale zawsze jak coś to możesz tam teraz zostać kucharzem z zakwaterowaniem
zdjecie uzytkownika
pracownikk - 2015-11-03 12:42:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
...jeżeli godzisz się na pięć etatów za 1500 zł, mieszkać w smrodzie i okropnym SYFIE, wysłuchiwać ciągłe niezadowolenia Szefa - bo On ZAWSZE niezadowolony jak byś się nie starał, dużo bezwartościowych słów i obietnic, tarzać się pośród plotek, być CIĄGLE obserwowanym przez KAMERY - przy których PRZESIADUJE sam SZEF, będą na Ciebie donosić, obsmarują Cię jak tylko będą chcieli i Ty nie będziesz mogła/mógł obronić się bo SZEF LUBI TYLKO DONOSICIELI i płaszczących się przed Nim, którzy są na pstryknięcie Jego palca - To Hotel Niedźwiadek jest dla Ciebie.
Tam pośród fałszywych ludzi i PEŁNYM Wyzysku Będziesz się czuła/czuł szczęśliwie. Szef cie polubi (podłą, kablującą, płaszczącą się, nagadującą na innych Osobę)

PAMIĘTAJ:
słowo dziękuję to tabu;
słowo przepraszam mówisz tylko Szefowi;
słowa - zrobię wszystko Panie - i będziesz kierownikiem nad kierownikami;
nie śpij długo;
pracuj po 24 h;
nie wolno Ci myśleć o sobie i swoich potrzebach;
nie wolno wychodzić poza teren Hotelu - to Twój Obóz;
oddychaj na rozkaz;
nie możesz pokazywać się ludziom - jesteś skażona/y;
za wszystko przepraszaj Gości;
ciągle coś rób bo dostaniesz op...dol od Szefa, że nic nie robisz, jeżeli zrobiłaś/łeś wszystko - rozwal to i zacznij od nowa - bo nie możesz siedzieć i nic nie robić;
mów co chcą usłyszeć;
podlizuj się;
wchodź bez mydła w d...ę i bądź szczęśliwa/y;
nie wolno Ci nic;
I GŁÓWNE - Masz WIELKI zaszczyt że Pan nad Panami Cie przyjął do pracy - całuj Jego ślady, nie oddychaj kiedy On obok, ze wszystkim się zgadzaj i znajdziesz Oazę Spokoju.
Miłej Pracy :-)
zdjecie uzytkownika
mela - 2015-11-03 16:17:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
aj @pracownik zes sie rozpisal w tym temacie. ale jakos nie chce sie w to wszystko wierzyc. @ulenka owszem poszukuja osoby na stanowisko Menadżer Sprzedaży i Marketingu w Hotelu, ale w ten czas kiedy ja sie orientowalam nie bylo tego ogloszenia. wiec jak widac potrzebuja rak do zarzadzania hotelem i go promowania na zewnatrz. i takze jest z zakwaterowaniem i wyzywieniem.. ale jak z umowa? bo nie wspomnienili o tym.
zdjecie uzytkownika
kaki - 2016-02-05 21:46:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spotkalam sie juz z wiekszoscia zdan, ze w restauracjach sa kamery jezeli chodzi o kuchnie, wcale sie nie dziwie gdyz pracodawca zawsze do konca nie wie kogo zatrudni,moze wczesniej trafiali sie na kuchni jakies niewlasciwe osoby,wiec chca sie zabezpieczyc

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HOTEL NIEDZWIADEK
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert