Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo HOTEL NIEDZWIADEK

Opinie o HOTEL NIEDZWIADEK

Pracowałeś w firmie HOTEL NIEDZWIADEK i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
były pracownik. - 2010-09-03 09:59:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora )Czemu nie macie odwagi powiedzieć swojej wydumanej opini Szefowi.Jak się jest uczciwym to muwi się o swoich wadach.Proponuję poszukać gorszej pracy. np.na budowie.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Tomasz - 2010-10-29 09:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem, że anonimowo człowiek staje się odważniejszy, ale mam małą prośbę do byłych i obecnych pracowników, aby swoje opinie i uwagi pisali obiektywnie.
Proszę nie zniesławiać, nie pomawiać i nie używać wyzwisk przyjętych za obraźliwe.
Pracuję już dłuższy czas w niedźwiadku i poznawałem tu wielu ludzi. Gdy coś nie odpowiadało - odchodzili. To nie obóz pracy, gdzie trzyma się ludzi na siłę, pamiętajcie o tym. Część pracowników z kolei musiała się pożegnać za powtarzające się niewłaściwe zachowanie względem innych pracowników, bądź swojego stanowiska pracy. Jakimś cudem właśnie ci ludzie mają tutaj najwięcej do powiedzenia - dopiero teraz, w dodatku anonimowo.
Proszę nie obwiniać innych za własne postępowanie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-06-15 18:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie,myślałem o pracy w tym hotelu,nie ukrywam mam szerokie doświadczenie w hotelarstwie w polsce i za granicami kraju z różnych stron,i mam spory dylemat co robić,może jest jakaś najnowsza opinia bo nie ukrywam że chyba nie zaryzykuje..
zdjecie uzytkownika
maly nie wielki - 2012-01-31 20:22:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj areczek areczek tylko duzi i chetni pracuja ... sam wiesz jak bys chcial pracowac to bys pracowal niczyja wina tylko twoja. 5 miesiecy ci sie podobalo teraz narzekasz?
zdjecie uzytkownika
Kierowca - 2012-02-15 21:55:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witajcie,byłem tam kierowcą zaopatrzeniowcem .
Wszystko było OK , cały zespół to fajni ludzie oprócz słynnej i nie najmądrzejszej (usunięte przez administratora).
Ale sam szef i pesonel byli fajni i miło wspominam ten okres .
Pamietacie mnie pewnie ,ale potem wyjechałem do Hiszpanii.
Pozdrawiam wszystkich
zdjecie uzytkownika
obecny pracownik - 2012-07-31 00:11:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja pracuję i nie żałuję :) Prezes pogonił obiboków i dobrze,
zdjecie uzytkownika
Magada - 2013-04-25 22:32:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam !
zdjecie uzytkownika
Magada - 2013-04-26 10:55:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie będę komentowała twojej wypowiedzi-każdy ma swoje zdanie. Ale Ja się absolutnie nie zgadzam z żadną twoją wypowiedzią-ludzie którzy sie godzą tam na prace nie posiadają ambicji i swojego prywatnego życia.
zdjecie uzytkownika
Jolka - 2013-05-15 19:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam, czasami było ciężko, przykro, ale jak ktoś chce to będzie pracował. Życia prywatnego się nie ma bo to miejsce gdzie wszyscy się znają i nie da się ukryć pewnych rzeczy. Miło wspominam.
zdjecie uzytkownika
lalka - 2013-06-22 14:21:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
też tak uważam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-22 21:00:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A napisze ktoś jakie jest wynagrodzenie jako recepcjonistka a jakie ma pokojowa? potrzeba dodstkowej pary rąk na sezon letni jak wygląda sytuacja w hotelu Niedźwiadek?
zdjecie uzytkownika
natka - 2014-06-24 14:12:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co widzialam to akuret kelnerek szukają. moze powie ktos czy da rade dosc dobrze wyciągnąć na napiwkach? w sumie zbliza sie sezon i zastanawiam sie jak duzy bedzie przepływ klientów. dzieki za odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
marcin F - 2014-10-28 16:31:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcialbym się dostac do niedźwiadka do gastronomii, tylko nie wiem za bardzo jak zacząć tą walkę o pracę. coś poradzicie? mieszkam blisko, obiekt niezwykły z pięknym otoczeniem.praca tam by mi dała doświadczenie i super prestiż w cv.od razu mówię że barman kelner to nie dla mnie, chcę być bardziej W jedzeniu.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-30 22:48:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marcin F - 2014-10-28 16:31:44]:
Marcinie. Szukają kucharza, kelnera, barmana. Napisz maila do naszego dyrektora dyrektor@hotelniedzwiadek.pl, umów się na spotkanie i napewno się dogadacie co do współpracy. Dyrektor przemiły i pomocny. więcej odwagi ! :)
zdjecie uzytkownika
Kanibal - 2014-11-04 21:51:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tyle ludzi sie zwolniło i piszesz, ze przemily i pomocny? zgroza....
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-11-05 11:44:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to tak na serio ludzie tak uciekają?
Ja zastanawiam się nad pracą tam. A Dyrektor co to za człowiek tak naprawdę?
Niby można tam.mieszkać tylko ciekawe jak jest od wewnątrz...
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-11-05 23:13:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w Niedźwiadku kilka lat. Opinie sprzed kilku lat w większości nie są już aktualne (nie były nawet jak zaczynałam tam pracę).
Jeżeli pracujesz tam i mieszkasz - masz 3 posiłki dziennie, miejscowi mogą liczyć na obiady pracownicze.
Płaca nie powala, ale jak na tamte rejony jest w normie. Co ważne - płacą zawsze na czas - ostatniego dnia miesiąca. I do pensji należy doliczyć wyżywienie i utrzymanie. Więc realnie można sporo zaoszczędzić, bo w najbliższej okolicy nie ma gdzie wydawać pieniędzy. Jeżeli jesteś dobry/dobra w tym co robisz - można liczyć na coś ekstra.
Na początek oferują umowy o dzieło/zlecenie, potem umowa o pracę na czas określony.
Czasami jest ciężko - jak się nałoży kilka imprez, czasem też mogą poprosić o dodatkową pracę (odśnieżanie itp.).
Warunki mieszkaniowe: no cóż - jak sobie posprzątasz to będziesz mieć czysty pokój ;)
Nie tolerują alkoholu, imprezowania i narkotyków na terenie hotelu. Ale jest to miejsce pracy, więc chyba nic dziwnego?
Przełożeni... przełożony nie jest od tego, żeby go lubić ;) (nikt na nikogo nie krzyczy, da się dogadać).
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-11-13 12:08:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dokładnie, po co rozkopywać na nowo jakieś stare rzeczy, które teraz nijak nie pokrywają się ze stanem obecnym.. a podobno firmie idzie coraz lepiej z tego co słyszałem, więc nie rozumim po co wracać do tak starych spraw już.. cieszcie się tym co macie teraz, a na podwyżki przyjdzie jeszcze czas kochani.
zdjecie uzytkownika
właseni - 2014-11-27 15:18:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokladnie zgadzam sie bez sensu rozkopoywac stare zrzeczy. przeciez to uz nie powinno sie powtorzyc. teraz to macie szczecie ze macie prace ja juz szukam 2 miesiac i niestetyh tylko zostaje praca w sklepie ktorej bym chcial sie uchronic. moze powiecie mi cos pocieszajacego ;) ? bedzie mi milo jak jeszcze powiecie jak teraz tam jest
zdjecie uzytkownika
dariusz - 2014-11-27 15:24:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co napisała Ja powyzej brzmi naprawdę zachęcająco, czy rzeczywiście w hotelu niedźwiadek jest tak dobrze? bowiem faktycznie starsze opinie nie były zbyt pozytywne. Co to tez znaczy, że płaca nie powala, na jakim stanowisku konkretnie, może zna ktoś widełki płacowe, jakie dostaje nowa osoba? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
ja2 - 2014-11-28 13:52:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jest bez zmian. Jest kilka osób, które mają dobrze i są w miarę szanowane. Ale to Do czasu pewnie. Dyrektorstwo dba tylko o siebie. Właściciel nie potrafi przemówić rządzącym do rozumu. Są jednostki, które się starają, ale pewnie szybko przestaną. Pewnie wtedy gdy nie dostaną obiecanej podwyżki. Ogólnie warto dla miejsca, ale nie warto dla ludzi, chyba że dla jednostek, którymi na pewno nie są: dyrektor i właściciel.
zdjecie uzytkownika
ullala - 2014-12-19 18:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej kochani, jeśli interesuje was zatrudnienie w firmie HOTEL NIEDZWIADEK to właśnie pojawiła się świeżutka oferta pracy. Warto zobaczyć bo podobno mało miejsc a dużo ludzi chętnych. Poszukujemy pracownika na stanowisko: Specjalista ds. Sprzedaży Miejsce pracy: Wdzydze Kiszewskie, k. Kościerzyny Wym...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5711895?keywords=&region=
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-26 20:10:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyzysk, rotacja pracowników co tydzien ktoś nowy. Za moich czasów samych dyrektorów było z 10 jak nie wiecej...
NIE POLECAM
Odradzam!
Szkoda młodego życia na ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
mela - 2015-07-21 14:22:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hotel niedzwiadek znajduje sie w bardzo ladnym miejscu. al waidomo ze ludzie ta pracuja po szkole chca zarobci jako pierwsza praca. generalnie teraz nie poszukuja kogos nie doswiadczone. mam wielkie doswiadczenie w gastronomii i aktalnie poszukuja kucharza/kucharki z doswiadczeniem na umowe o prace. mysel ze sprobuje, i poznam na wlasnej skorze jak przebiega tam praca.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2015-07-27 02:22:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak nazywa się pracownik który w tym czasie tam pracuje?
zdjecie uzytkownika
ulenka - 2015-08-20 17:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mela nie zgodzę się z tobą, to nie jest tylko praca w hotelu dla osób prosto po szkole. przecież teraz poszukują również manadżera sprzedaży i marketingu więc to już stanowisko z wyżej półki i zatrudnienia dla bardziej doświadczonych jednostek. ale zawsze jak coś to możesz tam teraz zostać kucharzem z zakwaterowaniem
zdjecie uzytkownika
mela - 2015-11-03 16:17:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
aj @pracownik zes sie rozpisal w tym temacie. ale jakos nie chce sie w to wszystko wierzyc. @ulenka owszem poszukuja osoby na stanowisko Menadżer Sprzedaży i Marketingu w Hotelu, ale w ten czas kiedy ja sie orientowalam nie bylo tego ogloszenia. wiec jak widac potrzebuja rak do zarzadzania hotelem i go promowania na zewnatrz. i takze jest z zakwaterowaniem i wyzywieniem.. ale jak z umowa? bo nie wspomnienili o tym.
zdjecie uzytkownika
kaki - 2016-02-05 21:46:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spotkalam sie juz z wiekszoscia zdan, ze w restauracjach sa kamery jezeli chodzi o kuchnie, wcale sie nie dziwie gdyz pracodawca zawsze do konca nie wie kogo zatrudni,moze wczesniej trafiali sie na kuchni jakies niewlasciwe osoby,wiec chca sie zabezpieczyc
zdjecie uzytkownika
lap - 2016-02-20 20:43:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kaki ma zupełną rację. Kamery na kuchni to norma w większych restauracjach czy hotelach. W hotelach zwłaszcza, zważając na dużą liczbę pracowników i jedzenia.
zdjecie uzytkownika
karny - 2016-02-27 14:40:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lap - 2016-02-20 20:43:48]:
to prawda. Ale nie wydaje mi się , aby hotel niedźwiadek był aż tak wysoko postawionym miejscem aby wymagać kamer w kuchni.W ich ofercie dla kucharzy wiziałem że dają zakwaterowanie !
zdjecie uzytkownika
er - 2016-03-03 16:25:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@krany no wlasnie widzialem ze to tez jest stała praca..wymagane jest doświadczenie w pracy jako kucharz / kucharka-przygotowanie posiłków kuchni tradycyjnej-staropolskiej
zdjecie uzytkownika
Eliseo - 2016-03-03 18:51:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno teraz poszukują dobrego kucharza, pomocy kuchennych, kosmetyczek do SPA i pokojowych. Tyle, że u nich trzeba zaliczyć okres próbny i się sprawdzić w pracy. A warunki mieszkaniowe zależą od ciebie - jak sobie pościelisz, tak się wyśpisz, jak sobie posprzątasz, tak będziesz mieszkał.
zdjecie uzytkownika
owo - 2016-03-05 18:18:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze jednak, że jest to stała praca @Eliseo, a okres próbny nie trwa więcej niż 3 miesiące, po tym okresie czasu normalnie podpisujesz umowę o pracę.
zdjecie uzytkownika
Eliseo - 2016-03-05 20:42:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem, jak jest teraz. Zawsze była to zadaniówka, gdzie trzeba było w kilka dni pokazać, co się potrafi, bez względu na zajmowane stanowisko. Jeśli spodobało się dyrektorowi, kierownikom i współpracownikom, to zatrudniali najpierw na umowę zlecenie, potem na umowę o pracę. Na stałe zatrudniali pracowników, którzy czuli klimat hotelu i trzymali się standardów. Jeśli ktoś traktował gości jak intruzów, lenił się, tworzył konflikty i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ną atmosferę to od razu wypad...
zdjecie uzytkownika
blak - 2016-03-07 18:24:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
eliseo, tak się zastanawiam czy to aby najlepsza forma rekrutacji i wyławiania najlepszych pracowników... Podobno ciężko u nich dostać umowę o pracę - trochę szkoda.
zdjecie uzytkownika
Eliseo - 2016-03-07 19:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja miałem umowę o pracę po 1 miesiącu. Może teraz jest inaczej. U mnie w Wawie umowa o pracę na samym początku to standard, przynajmniej w hotelu, w którym pracuję :-)
zdjecie uzytkownika
anth - 2016-03-08 21:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o pracę w Niedźwiadku polecam każdemu. Trzeba po prostu tam być, popracować i to przeżyć, a potem wyciągnąć odpowiednie wnioski na przyszłość. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Ryż - 2016-03-18 16:34:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja też polecam każdemu prace w niedźwiadku, jedna z lepszych firm w jakiej kiedykolwiek pracowałem, ogólnie rzecz jest idealna dla młodych, chcacych dorobić
zdjecie uzytkownika
anth - 2016-03-20 11:13:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodziło mi bardziej o wnioski na przyszlosc jakich pracodawców nie szukać
zdjecie uzytkownika
sonik - 2016-03-20 17:48:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Ryż, no dokładnie. Co jest fajne, to, że jednak dają szybko te umowy o prace i nie zawsze trzeba mieć doświadczenie, ale bycie po technikum hotelarskim jest wielce wskazane.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-04-21 21:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wypowiem się w 100% obiektywnie, bo zawsze staram się tak oceniać sytuację. Hotel oferuje pracę z zakwaterowaniem i wyżywieniem. Niby plus, ale: kwestia wyżywienia zmienia się wraz z porą roku. Najlepiej karmią latem- jest sezon, hotel wypełniony po brzegi, mnóstwo jedzenia zostaje więc zawsze coś fajnego zjesz, chyba że masz tyle pracy, że nie masz chwili, aby wyrwać się na posiłek( nie ma ustalonych przerw na posiłki), wtedy głodujesz cały dzień. Po sezonie pojawiają się różne dziwne kombinacje żywieniowe dla personelu- na początek śniadanie, obiad, kolacja potem śniadanie obiadokolacja, jeszcze póżniej śniadanie i zupa itd, itp. Dzieją się cuda. Kwestia zakwaterowania wygląda tak: jeśli mieszkasz u góry, a na sali jest dyskoteka, koncert lub coś tam to czujesz się jakbyś był na sali. W chłodniejsze dni możesz zamarznąć,a rano budzi Cię brzdęk naczyń kuchennych. No i oczywiście twoje wszystkie ubrania "pachną" kuchnią. Łazienka wspólna koedukacyjna. Jeśli mieszkasz na dole masz względny spokój chyba, że jest jakaś impreza w hotelu to słyszysz wszystko z recepcji. Czasami możesz obudzić się ze świerszczem na twarzy, ale jeśli lubisz zwierzęta to lokal na dole jest ok. Sytuacja z łazienką identyczna jak na górze. Jest jeden pokój, który odpowiada jakimś normalnym warunkom, ale zazwyczaj stoi pusty lub mieszka tam jakiś wysoko postawiony pracownik. Najlepiej zostać dyrektorem obiektu i wtedy warunki mieszkaniowe są na wypasie. Sama praca jest w miarę ok. W miarę, bo możesz zostać poproszony o wykonywanie zadań z zupełnie innej beczki. Zrozumiałe, ale tu ostrzegam- pamiętajcie, aby się szanować i nie zrobić z siebie pięcioetatowego wała za jedną pensję. Czy szybko dostaniesz umowe o prace? Nie wiem. Z tym jest różnie. Ale jeśli masz umowe o prace pamiętaj- najniższa krajowa na koncie zawsze na czas! Jeśli masz zlecenie/ o dzieło możesz sobie poczekać, bo pracodawca nie zwykł myśleć o tym, że pracownicy też mają rachunki, opłaty i własne życie. Jęsli mieszkasz w hotelu nie możesz nigdzie wyjść po pracy. Tzn możesz, ale środowisko pracownicze żyje życiem innych więc albo jesteś szpiegowany i wszyscy wiedzą gdzie byłeś i z kim, i co robiłeś, a jeśli uda Ci się wymknąć w tajemnicy i nie wiedzą gdzie byłeś, wtedy snują domysły- a te domysły czasami przyprawiają o ciarki. I jeszcze jedna kluczowa sprawa: Nie staraj się zbytnio, bo nawet choćbyś stanął na rzęsach, miał same dobre opinie wśród gości i był lubiany to po odejściu z tego obiektu zostaniesz zmieszany z błotem, a pracodawca nie powie o Tobie nawet pól dobrego słowa. pozdrawiam i nie polecam
zdjecie uzytkownika
No - 2016-04-21 21:39:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No niestety @pracownik ale tak jest, bo to wyżywienie to właśnie z tego co tam robią dla klientów. A teraz się zbliża sezon, więc można się zatrudnić na jakiś czas, np. jako kucharz czy barman. Trzeba mieć doświadczenie na stanowisku i aktualną książeczkę sanitarno-epidemiologiczna
zdjecie uzytkownika
Corriente - 2016-04-22 08:36:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [No - 2016-04-21 21:39:41]:
@Pracownik, chyba bardzo dawno pracowałeś w Niedźwiadku i nie masz bieżących informacji. Nie chce mi się opisywać, bo i po co? Jest fajnie, a narzekają tylko lenie, którzy podpierają ściany i zamiast pracować, czekają tylko na koryto.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-04-22 09:35:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam największego przydupasa właściciela ☺
zdjecie uzytkownika
psss - 2016-05-06 22:52:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja to na zastępcę dyrektora ds. gastronomii chętnie bym się załapał, bo oprócz dobrych zarobków zapewnione są benefity.
zdjecie uzytkownika
Vimeo - 2016-05-19 18:20:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca w misiu to jedno wielkie nieporozumienie... uciekający doslownie pracownicy i oszukiwanie tych co przyjda na ich miejsce. Nie polecam. Byłem, przeżyłem i niemile wspominam
zdjecie uzytkownika
Kaszubianka - 2016-05-21 20:00:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hotel bez pomysłu, zarówno na działaność jak i traktowanie pracowników. Pięknie położony, w niesamowitym otoczeniu przyrody. Jednak ludzie tam pracujący wiecznie są zniechęceni, smutni i dobici. traktuje sie tam pracownika jak wariata, płaca żałosna, bez szans na awans, inwigilacja przez kamery i podobno podsłuchy, właściciel udaje "dobrego" ojca a tymczasem zachowuje sie co najmiej dziwnie w stosunku do pracowników. Ale jak to mówią przeżyj to sam. Niestety nie ma co się chwalić nigdy w CV że sie tam pracowało :(
zdjecie uzytkownika
Standard - 2016-05-22 11:28:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem, jak mogą w dzisiejszych czasach dziwić kogokolwiek kamery. Kamery są obecnie standardem - w każdym hotelu, każdej restauracji, nawet w barach mlecznych, na każdym kroku. Na ulicy, w autobusie, w tramwaju, na dworcu, na przystanku, dosłownie wszędzie. Idiota ten, kto tego nie widzi.
zdjecie uzytkownika
Blondi;p - 2016-05-23 14:27:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wcale nie jest tak źle. Pracowałam tam trochę . Fakt że pokoje dla pracowników obskurne no i niestety ale trzeba pracowac a nie się obijać i uciekać co chwilę na fajkę. Strasznie dużo osób kradnie. Ja spotkałam się z nieprzyjemną sytuacją.Osoby które się wybijają i widać po nich że się starają maja w Niedźwiadku dobrze. Obiboki wylatują albo sami odchodzą.
zdjecie uzytkownika
secret - 2016-05-23 16:20:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Standard oczywiście fakt, że w hotelu są kamery nie dziwi i tak jak mówisz takie czasy, że kamera jest na każdym kroku. Jednak to urządzenie ma służyć do innych celów niż ciągła obserwacja pracowników i telefony typu "a co pan tu robi i czemu tu a nie tam" lub "czemu jest zapalone światło" albo "czemu Pani rozmawia z koleżanką". Pracownicy czują się wręcz osaczeni przez pracodawce właśnie przez ciągłe śledzenie na kamerach. Forma użycia kamer w Niedźwiadku jednak budzi kontrowersję. @Blondi jeśli pracowałaś tam naprawdę to dziwię się Twojej opinii, bo skoro jest tak fajnie i odchodzą lub wylatują obiboki to czemu już tam nie pracujesz??? Sytuacja wygląda nieco inaczej. Wylatują obiboki, których nie lubi szef. Natomiast obiboki, których lubi bądź mogą mu zaszkodzić w jakiś sposób pracują dalej i pracować będą bardzo długo, ponieważ w życiu im nie wyszło, a ten hotel spełnia dla nich funkcję przytułku, w którym mogą mieszkać, coś zjedzą i dostaną jakąś tam niewielką wypłatkę. Osoby ambitne i kreatywne też czasami zostają wyrzucone jeśli właściciel nie darzy ich sympatią. Jednak część osób, które mają pojęcie o hotelarstwie i wiedzą jak pracować z klientem, aby ten był zadowolony ucieka, bo nie widzi perspektyw na szacunek i uznanie właściciela, nie wspominając o premii lub awansie. Na całe szczęście ambitne osoby już pouciekały, zniechęcone ciągłym duszeniem ich pomysłów w zarodku. Zostali tylko ludzie, którzy nie mają innych perspektyw i traktują hotel jako przytułek.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie HOTEL NIEDZWIADEK!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HOTEL NIEDZWIADEK
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert