brak logo

Jawent-Bud dla Maco BV

Nowy Tomyśl

Opinie o Jawent-Bud dla Maco BV

lach 2009-12-31 09:49:08
16 Euro za m2 klinkieru, rusztowanie, ustawienie profili,docieplenie styrodurem,rozebranie rusztowan. 16Euro * 4 zł.=64 zł.m2
melon 2010-02-01 15:15:13
lach - 2009-12-31 09:49:08

16 Euro za m2 klinkieru, rusztowanie, ustawienie profili,docieplenie styrodurem,rozebranie rusztowan. 16Euro * 4 zł.=64 zł.m2

Niby co to ma być?Jesteś niezadowolony czy co ?
mason 2010-05-29 06:16:36
szukasz pracy to skontaktuj się z Jawent-Sielinko.
MIKO 2010-08-28 13:52:55
To czemu jawent szuka ludzi bo pracowałem tam
i wszyscy uciekają bo dokumenty są lewe
a szef jak wypłaty nie płaci na czas to mówi że bankiem nie jest
i ze swoich płacić nie będzie
a druków E 101 ZUS już mu nie wystawia
czyli praca na czarno
KOLEŚ 2010-09-07 20:18:01
JA W TEJ FIRMIE PRACUJĘ JUŻ 5 ROK I NIE NARZEKAM A JAK KTOŚ TYLKO PATRZY WYŁUDZIĆ OD PRACODAWCY PIENIĄDZE A NIE CHCE MU SIĘ PRACOWAĆ TO WYGŁASZA TAKIE OPINIE CO JUZ NIE MASZ JAK SIĘ MŚCIĆ , ŻE NIE UDAŁO CI SIĘ WYŁUDZIĆ SZANTAŻEM 10 000 € TO PRÓBUJESZ W TEN SPOSÓB ZNISZCZYĆ TĄ FIRMĘ A SZUKA PRACOWNIKÓW BO POZBYWA SIĘ TAKICH OBIBOKÓW I SZANTAŻYSTÓW JAK TY JA ZARABIAM TAM 2500€ I JESTEM ZADOWOLONY
KOLEŚ 2010-09-07 20:19:57
PO DRUGIE JUŻ MASZ PRZESTARZAŁE WIADOMOŚCI BO OD MAJA JUŻ DRUKI E-101 NIE SĄ POTRZEBNE
KOLEŚ 2010-09-07 20:25:51
ŁUCHAJCIE WSZYSCY JEŚLI CHCECIE ZARABIAĆ NAPRAWDĘ FAJNE PIENIĄDZE A POTRAFICIE RZETELNIE I UCZCIWIE PRACOWAĆ I CHCECIE MIEĆ W PEŁNI OPŁACONE UBEZPIECZENIE OD ŚREDNIEJ KRAJOWEJ A NIE OD NAJNIŻSZEJ TO SKONTAKTUJCIE SIĘ Z JAWENT TO NAPRAWDĘ FAJNA FIRMA I NIE SŁUCHAJCIE OSZUSTA I [usunięte przez moderatora] Z JAWORU
miś 2010-09-12 18:59:42
kiedy zarobiłeś 2500e chyba za dwa miechy żeby tyle zarabiać musiałbyś [usunięte przez moderatora]po20metrów normalnie kit srednia to 1300-1900
rc01 2013-09-08 15:13:42
Witam, ktoś może podać, gdzie teraz Jawent robi? Na jakich budowach i dla kogo? To istotne jeśli chodzi o odzyskanie waszej kasy. Jeśli ktoś wie to niech pisze tu, albo na maila ryszardc01@wp.pl Pozdr
dal 2014-04-03 20:07:23
Z tego co sprawdzałem to maja aktualny rejestr w krajowym rejestrze sądowym, także Jawent-Bud z pewnością istnieje.
majeranek 2014-04-11 11:51:20
Czasem w KRSie nie zmieniaja stanu prawnego w czasie toczenia sie spraw likwidacyjnych czy upaslosciowych.
Giganto 2014-06-20 10:19:47
To dlatego, że sytuacja prawna jest nierozwiązana. Jak wszystkie decyzje wiążące zapadną to dopiero wtedy mogą zmienić status przecież.
tomek 2015-02-02 14:04:17
a jak ta sytuacja prawna w takim razie wygląda, bo ja się chyba nie orientuje jednak z tego co widzę...mam nadzieje, że oni nie mają jakiś konfliktów z prawem tak naprawde, bo wtedy to by było niezbyt ciekawie tak naprawde.. co z tego wyjdzie to nie wiem, ale na pewnoe nie chciałbym pracowac w firmie, która ma takie problemy.
nc 2016-05-20 22:16:13
kriss, z tego co mi wiadomo to konkurencja jest w stanie na start wyższe zarobki dać
Zostaw swoją opinię o Jawent-Bud dla Maco BV - Nowy Tomyśl
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jawent-Bud dla Maco BV