logo TRW Steering Systems Sp. z o.o.

TRW Steering Systems Sp. z o.o.

Pruszków

Opinie o TRW Steering Systems Sp. z o.o.

młody 2016-08-06 00:06
Tonelli sa tam moze jakies fajne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na odlewni?zalezy mi zeby poznac na szybkiego jakas laske zeby w wakacje sie nie nudzic jak cos to daj znac pozdro mordo
kosmita 2016-08-06 00:16
słyszałem ze niektorzy sie nawet niezłej kasy dorobili wiec jak tylko bedą przyjecia piszcie na forum Bede sie dowiadywał cały czas
staś 2016-08-06 00:30
wiecie moze co sie dzieje z Gosią z Iveco ?zalezy mi na kontakcie z nią
jaś do staś 2016-08-06 03:56
Gosieńka zmieniła branże robi teraz jako aktorka,odnalazła wreszcie swoje miejsce w życiu czerpie z tego przyjemnosci i nie mała kase, odpowiadam kosmicie : Tak podorabiali sie bo maja łeb na karku i zwine raczki nie koniecznie do pracy he he he młody na odlewni pracuja same fajne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tez młode a zarazem silne i zdecydowane he he he
misia Dominisia 2016-08-06 05:56
ja tez pracowałam na iveco ale nie podobało mi sie , zrezygnowałam. Poganiali mnie , krzyczeli , za malo placili. Wróciłam w rodzinne strony i zajełam sie pszczelarstwem. Teraz mam spokojna prace na swiezym powietrzu i dogladam moich kochanych pszczólek.
Dawny odlewnik 2016-08-06 09:37
A kto to jest na odlewni ta Grzegorek ? Kiedyś tam był ( nie pamiętam nazwiska ) też się zwolnił , czy jego zwolnili ?
Duszczyk 2016-08-06 12:45
iz ja ci wystawie zaraz opinie TRW to miejsce gdzie trzeba ostro harować nigdzie cie nie posadza trzeba zapier.... ja od 1999 krece klucze na linii 222 a wczesniej robiłam bębenki w warszawie na ul.Chłodnej 3 lata kocham swoja prace mimo ze czasami wracajac do domu ciagne nosem po ziemi ze zmeczenia.
Dawny odlewnik 2016-08-06 16:08
Kto tam został ze starego składu odlewni ?
mlody 2016-08-06 22:45
czemu piszecie o tej z 222 ciagle ?zawiniła wam cos??
młody 2016-08-06 23:09
witam mam pytanie,czy po samym gimnazjum mogłbym sie dostac na technologa na odlewnie?sora ale nie chce mi sie za ciezko pracowac a slyszałem ze technolodzy mają tam luzy proszę o komentarze pozdro
Marek 2016-08-07 07:09
A co u chłopaków na magazynie , kanbanie ? Wiesia ciągle siedzi w necie i obserwuje kamerki co kto zrobil , kiedy wyszedl ? Co u Michała w okularkach bo widziałem ze na fb wstawił fotki dziecka parzył się z jakąś z produkcji i chyba tata został
samanta 2016-08-07 09:51
witam dzwonili do mnie w piatek i proponuja mi prace na wtryskarkach ,nie wiem czy mam przyjac tą oferte pracy da sie tam pracowac?proszę o opinie i komentarze w tej kwestii zalezy mi na szczerej opinii czy to jakas ciekawa praca? i co sadzicie o przełozonych?
stary odlewnik 2016-08-07 11:20
nie przychodz to tego obozu pracy tu nie ma przyszłosci! poczytaj sobie opinie wczesniej
crs is okej 2016-08-07 11:24
dobrze jest , dobrze płaco , pytajo o problemy ja pracuje w dziale wtryskarek ale przez firme CRS ( control rework servise ) na bazie jestem najlepszy wiec mnie sie nie czepiajo zawsze milo rozmawiajo ze mno i chwalo mnie. Składaj cv i pracuj.
samanta 2016-08-07 20:53
stary odlewnik dziekuje ci bardzo za rade ! nie przyjde to tego obozu pracy szlak niech ich trafi i niech robią se sami barany heheh
Ślusarz 2016-08-08 08:40
Nie wiecie czy w Pruszkowie są miejsca pracy na dziale remontowym dla narzędziowa i operatora CNC ?
Student 2016-08-18 11:19
Czy ktoś wie coś o przyjęciach na odlewnię i za jakie pieniądze ?
przm 2016-08-19 00:50
na odlewnie testów nie ma, niedawno się przyjmowałem
Student 2016-08-20 21:28
A to mogą ubrań nie dawać ???
Kiedyś było OK 2016-08-21 16:30
Ciuchy robocze i buty muszą sać , tak jest w przepisach BHP . Pracowałem tam kiedyś na odlewni , ale musiałem odejść , jak za kierowanie wzieła się osoba z przypadku . Jej się wydaje że się nasaje . Przez takich jak obecna ekipa , zakład się stacza .
Dawny odlewnik 2016-08-30 17:06
Słyszałem że szczury powoli zaczynają opuszczać okręt , czy to prawda ?
Ślusarz 2016-09-01 15:07
O co chodzi z tymi szczurami i okrętem ?
Realista 2016-09-04 16:02
W Pruszkowie jest wspaniale , dla tych co nic nie potrafią . Częstochowska zmiana obstawiła się stadem anty-talentów .
zdziś 2016-09-08 15:58
A czemu to szukają Plant Managera do fabryki? Posunęli dyrektora czy sam odszedł??
Suchy 2016-09-09 23:29
Dyrektora to już nie ma od listopada zeszłego roku .
Suchy 2016-09-23 21:26
Co tu tak cicho ?
Suchy 2016-09-24 23:17
Jaka atmosfera w firmie i jakie plany na przyszłość co do zatrudnienia pracowników ?
Realista 2016-09-26 17:58
Jak wypadła integracja w sobotę ?
ONA 2016-09-29 19:12
Integracja ? Chyba raczej alkocholowa libacja,awantury,bijatyki,zero kultury poziom zerowy.Połamane kończyny,nosy...Nawet biednemu kierownikowi produkcji dostało sie,że wpadł pod stoł...Jak to nazywa się Impreza Integracyjna to ja dziękuje.Ta firma zatrudnia ludzi z pod ciemnej gwiazdy nie do takich imprez.Przyglądałam sie temu całemu cyrkowi i myslę że bedzie to oststnia taka impreza bo to wstyd na maxa przed dyrektorem Paulem Evansem.Bo co by nie mówić o ludziach z biura jest to człowiek na poziomie czego nie można powiedzieć o co poniektórych pracownikach ZF-Trw...
Leszku 2016-10-11 17:07
I jednego "specjalistę" mniej , nareszcie . Teraz przydupasy zaczną się bać .
Aniela 2016-10-17 20:35
Witam czy mógłby mi ktoś podać prywatny numer telefonu do Grażynki Duszczyk ?to moja dawna koleżanka wtedy najlepsza przyjaciółka ,pracowałyśmy razem jeszcze w spółdzielni eh co to były za czasy szukam jej od lat aby powspominać stare dobre czasy,miała wtedy olbrzymie powodzenie u facetów pamiętam doskonale!pewnie wyszła za mąz ,moze nawet nie raz pozdrawiam
Michał 2016-10-18 12:37
Szanowni byli i obecnie Pracownicy ZF TRW Pruszków!
Zwracam się z uprzejmą prośbą do Was o prowadzenie tego formum dotyczącego Naszej firmy w sposób merytoryczny i cywilizowany, polegający na wymianie opinii, doświadczenia i ogólnych sugestii na temat firmy. Obecnie widzimy znaczny przejaw pisanej agresji oraz szyderstw względem jednego z Pracowników oraz bezpośrednie podpisywanie się jego nazwiskiem. Zwracam się z uprzejmą prośbą o zaprzestanie tego procederu i przekazywanie swoich uwag nie odbiegając od standardów.
Jeśli ktoś ma pytania i wątpliwości serdecznie zapraszam do mojego biura, a udzielę wszelkich możliwych informacji.
Dziękuję!
Michał Stępień Kierownik Działu Kadr ZF TRW Pruszków.
2
beza 2016-10-19 20:37
Pewnie, że taki specjalista ds. administracji @yah yah oprócz podstawy może liczyć na odpowiednie premie w tym zakresie, ale mnie bardziej zastanawia jakich socjali można się spodizewać, wiecie? Pozdrawiam
Abrakadabra 2016-11-05 15:04
pseudo-przewodniczący ? Masz na myśli tego starego obrośniętego dziadunia z brudem pod pazurami któremu wydaję się ze pozjadał wszystkie rozumy i lansuje się na mędrca zakładowego ? :-) toż to obłąkany dziadek,dużo gada mało robi,głaszcze się często po brodzie i kołysze ramionami śmieszny dziadzia :-) niech mu ziemia lekką będzie ;-) a to co napisałeś to są niezaprzeczalne fakty,odszedłem z tego syfu rok temu każdy kto mnie pyta o TRW odpowiadam NIEEEEEE !!! ;-) ale nasze wpisy nic nie zmienią niech ludzie sami sie przekonaja w jakie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wdepneli to będzie nauczka na całe lata żeby omijać z daleka ta i podobne obozy pracy.
6
Michał Stępień 2016-11-06 08:58
Witam!
Posty usuwane są przez Go Work na moją prośbę. Usuwamy te, które mają podłoże rasistowskie, ksenofobiczne oraz szkalują Pracowników firmy zarówno tych, którzy pracują na produkcji jak i tych zarządzających na poszczególnych obszarach. Portal, na którym dokonujesz swojego wpisu służy wymianie opinii na temat firmy, zarobków, bonusów, przyszłości itp., a nie szerzeniu "hate-u", a taki właśnie jest twój post. Wynika z niego, że nic ci się nie podoba lub nie podobało w firmie, która od wielu wielu lat trwa na rynku(pomimo, iż wielu podobnych do Ciebie wieszczyło jej upadek), dzięki dużemu zaangażowaniu swoich Pracowników. Czasem można by powiedzieć bardzo dużemu, ale takie jest Automotive, bez względu na firmę i lokalizację. Twój post jest smutny i jeśli odczuwasz, że firma TRW zrobiła ci kiedykolwiek krzywdę to możemy nad tym wysoce ubolewać i w miarę możliwości wprowadzić działania naprawcze.
Zachęcam Pracowników aby zawsze kiedy widzą, że coś jest nie tak przychodzili do mnie i zwracali na to uwagę. Rozwiązywanie problemów i konfliktów w takiej korporacji jak Nasza polega na tym, że trzeba porozmawiać z wieloma osobami, poznać racje obu stron, argumenty oraz dowody na niewłaściwie zachowania. Twój post niestety zawiera same ogólniki, rzeczy które może powiedzieć każdy aby tylko zrobić zamieszanie i wprowadzić niepotrzebny ferment.
Odnośnie rekrutacji na pewno znasz się na tym jak należy dokonywać selekcji kandydatów. Jest na to szereg metod i zapewniam Cię, iż osoby wybierane do Pruszkowa są osobami kompetentnymi. Twój wpis zawiera również same ogólniki i nie wiem na dobrą sprawę jak się do niego ustosunkować.
Jeśli chcesz cokolwiek dodać do swoich dotychczasowych wpisów to zachęcam do kontaktu ze mną:
michal.stepien1@trw.com
tel. +48 697 692 032
Jeszcze raz zachęcam do cywilizowanej dyskusji na tym portalu.
Informuję również, iż firma ZF TRW w Pruszkowie deklaruje pełne wsparcie prawne (łącznie z ewentualnym złożeniem w prokuraturze wniosku o możliwości popełnienia przestępstwa) dla osób, które są szkalowane na tym portalu lub pod które ktoś się podszywa wypisując rzeczy nie mające nic wspólnego z rzeczywistością.
Dziękuję!
Michał Stępień
Kierownik Działu Kadr ZF TRW Pruszków.
1
Midnight Odyssey 2016-11-06 09:54
A tak na marginesie jeśli mowa już o cywilizowanych warunkach to może warto zająć się sprawą WC z którego roznosi się odrażający fetor na całą stołówkę ? Samo przejście przez ten obszar do męskiej szatni wywołuję odruch wymiotny a co dopiero spożywanie posiłków.Chyba ewenementem jest że WC sąsiaduje z miejscem spożywania posiłków przez pracowników gdzie są szafki,lodówki z prowiantem czy automaty z kawą,napojami itp. Ciekawe co na to Sanepid.Należało by chyba zamontować instrukcje obsługi WC oraz kamery bo wiele osób tam pracujących chyba nigdy na oczy nie widziało toalety.Myślę że dla osób z zewnątrz które odwiedzają firmę to niezły szok cywilizacyjny :-) Po wyrazach twarzy,minach pań które dbają o czystość stołówki i całego TRW ta praca to kara za grzechy młodości he he
Michał Stępień 2016-11-06 12:14
Dziękuję za ten wpis. Idziemy w dobrym kierunku.
Wpis jest istotną sugestią, problem i stymulatorem do rozwiązania dla Nas osób z zarządu.
Odnośnie toalet postaramy się w budżecie wygospodarować pieniądze na odświeżenie lub nawet remont ubikacji. Niestety nie mam wpływu na ich lokalizacje tuż przy stołówce jest to raczej konsekwencją tego, iż firma ulokowana jest w budynku, który wpisany jest do rejestru zabytków. Jest to duży problem i sanepid mógłby mieć dużo do powiedzenia.
Problem z umiejętnościami obsługi toalety ciągnie się niestety już parę lat, z punktu widzenia prawnego możemy tylko prosić, szkolić i liczyć na dobrą wolę.
Instrukcja jest rozwiązaniem (jest już od paru lat gotowa) niestety może być tak, że ktoś sie może poczuć się urażony jej zawartością merytoryczną.
Temat toalet bierzemy na tapetę mocno w 2017 mogę Cię o tym zapewnić.
7
gośka 2016-12-16 15:24
Widziałam ostatnio Gil,faktycznie strasznie przytyła.Lubi dziewczyna podjeść sobie nie ma jej co żałować.Nie rozumiem po co wy takie rzeczy tu piszecie,jej tusza to chyba jej sprawa prawda ? O Duszczyk też wypisywaliscie info z jej życia,Kobieta jest już starsza,ma swoje lata i nie ma się co dziwić ze ma jakieś natręctwa swoje,pozatym stara panna dajcie już temu spokój
max 2016-12-17 15:15
Kim jest ta cała Gil ? Muszę ją oblukać na wtryskarkach chyba takiej nie ma ? Jedyna tęga którą kojarze to Natalia z Tampo print.
Paweł - Częstochowa 2016-12-26 10:17
Witam Świątecznie Pruszkowski oddział ZF-TRW. Co tam słychać u przewodniczącego Stanisława C ? Czy nadal negatywnie wypowiada się o atmosferze panującej w fabryce ? Do Częstochowy doszły nas słuchy jak zniechęca pracowników zatrudnionych przez agencje pracy tymczasowej do pozostania w szeregach naszej firmy.Jest albo odważny albo niespełna rozumu bo takie zachowania są karygodne.Jeżeli ten człowiek tak sabotuje to dlaczego sam siedzi tam tyle lat ?
Kasia96 2017-01-01 23:38
Czy miał ktoś test z elektroniki na stanowisko inżynierskie?
Joanna 2017-03-31 13:12
Pracujesz w TRW? Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wyglądają obecnie warunki zatrudnienia w firmie. Na jakie benefity mogą liczyć pracownicy?
Miki 2017-04-28 12:31
Chłopie to żart !!!!
BOSKI MARIO 2017-06-08 21:26
witam ile mozna zarobic na dziale wtryskarek w zf trw w pruszkowie czy oplaca sie tam podejmowac prace na czym ta praca polega prosze o fajny opis i realny zarobek na reke
borys 2017-06-09 12:49
czy tutaj wogole ktos odpowiada konkretnie na jakies pytania typu jakie zarobki na reke mozna srednio uzyskac w takiej firmie na ile pierwsza umowa
marian 2017-06-09 12:53
Panie kierowniku Mam pytanie jako jakis operator produkcyjny maszyn czy na odlewni ile mozna w tak globalnej firmie zarobic czy to prawda ze tak licho nie wieze 2500 na reke pewnie letkkojak nie wiecej ale prosze o odpowiedz na ile pierwsza umowe mozna dostac i czy zeczywiscie jest az tak strasznie jak ludzie pisza
były pracownik CRS 2017-06-11 23:19
jest jeszcze CRS ?
jozek 2017-06-12 08:43
Co to jest CRS
Praca przez agencje to praca dla studentów anie dla poważnych ludzi do biura przez Crs niech robią na kogoś z firmy Crs
Emilia Gil 2017-08-02 22:34
Praca w ZF w oddziale Pruszkowskim jest cieżka,mało płatna ale wiekrzosc ludzi tam pracujacych jest bez wykrztałenia dlatego nie maja co marzyc o dobrej pracy za godziwa stawke...
szatanek z beverly hills 2017-08-17 17:38
Praca w tej firmie : dno totalne praca bez rozwoju zarządzana przez ludzi niekompetentnych szkoda czasu i energii szukajcie lepszej pracy na poziomie.
Zostaw swoją opinię o TRW Steering Systems Sp. z o.o. - Pruszków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TRW Steering Systems Sp. z o.o.