brak logo

Zakład Handlowo-Usługowy "Dejek"

Lublin

Opinie o Zakład Handlowo-Usługowy "Dejek"

były pracownik 2010-08-16 09:06
firma kpina, jeśli ktoś sięwybiera do pracy w yej firmie to jest praca po 280 godzin w miesiącu za 1900- 2000 złotych o tym że wszyscy kradną to już nie wspomnę ale największym złodziejem po Zośce jest sam Jerzy , omijać tę firmę z daleka zasiłek jest lepszy od tej niby firmy.
1
kapsel 2010-10-14 16:07
widzę że ktoś sporą część prawdy wykasował, to jest (usunięte przez administratora) sprzęt to złom.
2
kapsel 2010-10-27 14:06
Co taka cisza na tym moim ulubionym forum? ale prawda kogoś w oczy zabolała:)
1
były pracownik 2014-03-13 20:37
tyle lat minęło a w firmie nadal się nic nie zmienilo, każda z powyższych opinii w 100% prawdziwa.
2
były pracownik 2014-04-09 00:08
Dalej wyzysk w firmie... pracujesz "niby" 8h dziennie od pon do pt bo tak naprawdę dużo dłużej, a w soboty przychodzisz "ku chwale ojczyzny" nawet złotówki więcej nie dostanie się! ogólnie soboty wolne:-):-):-) ani kasy za to, ani dnia wolnego, najlepiej zaryrać się na śmierć! Coś czuję że Hurtownia DEJEK zniknie w tym roku z branży. I tak na koniec teraz podobno jest Dejek Sp. z o.o. a nie ZHU(usunięte przez administratora), może jak prezesi spółki zaczną inaczej działać to coś z tego będzie pod warunkiem że nie będzie rządzić P.(usunięte przez administratora), która nie ma zielonego pojęcia o handlu... (usunięte przez administratora)
1
kolejny były pracownik 2014-05-16 22:01
Praca w tej firmie to tragedia. Wyzysk, praca po godz i w dniach wolnych a ponad to umowa na czas określony, żeby były tylko 2 tyg na wypowiedzenie (zbierają wszystkie informacje od pracownika i zwalniają)!!! Rozliczenia pod stołem to norma, niedotrzymywanie obietnic to stałe praktyki jak widać, po tych komentarzach.
była pracownica 2014-08-18 23:53
Pracowałam w firmie Dejek mam fatalne zdanie o tej firmie właściciel ugania się za pracownicami a ta jego żonka ciemnogród,udaje że nic nie widzi.Coraz widziałam go z inną panną jak się oprowadzał żenada naprawdę.Dziwie się Zośce że go nadal trzyma jak by baba miała trochę ambicji to wywaliła by go na zbity pysk,ale co tu się dziwić ci oboje są siebie warci.Osobiście nie polecam tej pracy wyzysk na każdym kroku .
Edward 2014-08-26 10:59
Portal przeznaczony jest dla ludzi zasięgających opinii o pracodawcy ale jak to wszystko czytam to wpiszę swoją uwagę bo krew się we mnie gotuje. Jestem klientem który został oszukany przez tą firmę na grube pieniądze, gdy chciałem to wyjaśnić (mając dowody) to niestety z nikim nie ma kontaktu, odsyłanie do prawnika itp. DNO. Jeden wieki oszust i kombinator, naciągnął mnie i myślę że nie tylko mnie. Odradzam kontakt z tym Jerzym i jego ludźmi. Na usta pchają się bardziej jednoznaczne słowa, domyślcie się Państwo sami jakie to słowa.
ZHU 2014-12-16 20:10
Nie ma już ZHU ! Jest tylko sp. z.o.o.
1
Życzliwy 2015-07-29 00:45
To wyżej wymieniony Pan powinien się opamiętać bo ktoś kto tak postępuje w życiu prywatnym to nie jest dobry partner ani do życia ani do biznesu.ktoś kto go dobrze poznał na pewno zgodzi się zemną Mam nadzieję że konkurencja która rośnie opodal jego firmy wkrótce go wykosi i on i ta jego rodzinka pójdą sobie na zieloną trawę paść barany meeee meeee i znikną z Branży na zawsze bo szczerze tego im życzę
były 2015-11-27 11:40
ja tam przestrzegam przed pracą w firmie. wymagan duzo, dtresu ponad miare, atmosfera fatalna.
figaro 2016-05-15 22:06
ja sam nie zwróciłem uwagi, by kogokolwiek w ostatnim czasie szukali. Dziwne, jak na tak rozległą branżę
Maja 2017-06-05 12:21
Pracujesz w Zakładzie Handlowo-Usługowym "Dejek"? Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak obecnie wygląda praca w firmie. Na jakie warunki pracy mogą liczyć obecnie pracownicy? Czy firma oferuje im benefity? Wasze doświadczenia i opinie będą cenne dla osób, które szukają informacji na temat tego jakim pracodawcą jest Dejek.
Zostaw swoją opinię o Zakład Handlowo-Usługowy "Dejek" - Lublin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Handlowo-Usługowy "Dejek"