brak logo

Infonetax Sp.z.o.o

Kielce

Opinie o Infonetax Sp.z.o.o

anonim 2010-06-15 12:45:52
Bardzo mila i przyjazna firma, mialam okazje pracowac w niej przez kilka miesiecy, niestety odeszlam poniewaz razem z mezem przenieslismy sie do Angli(praca meza) i niestety musiala opuscic firme.

Bardzo mila atmosfera.

Pozdrawiam
[usunięte przez moderatora]
Anonimal 2010-09-05 12:44:26
Firma kszok
1
zoord 2011-06-29 14:57:35
Firma w której się pracuje po 3 miesiące. ogłoszenia o pracę lecą cały czas i cały czas znajdują sie jelenie dający sie wycisnąc na maxa, a po 3 m-cach papa
1
wełna 2012-02-16 13:59:05
firma kszok-nie polecam :(
1
Zdziwiona 2012-09-11 15:31:29
To chyba jakaś kpina.
Marcin 2013-02-15 21:16:40
Pracowałem trochę w tej "firmie" i na pewno nie pracowała tam żadna [usunięte przez moderatora] Także opinia na 100% podstawiona. Szczerze odradzam pracę w tym zakładzie.
1
Edyta 2013-02-18 22:05:57
Również nie polecam pracy w tej firmie. Lepiej nie pracować wogole niż pracować w takiej firmie jak ta!!!....[usunięte przez moderatora]
1
lola 2014-10-01 19:41:25
Jeżeli chodzi o warunki pracy (umowa, zarobki) są ok.Natomiast atmosfera nie służy pracym no chyba ze chcesz być pod ciągła presją, mobbing to chleb powszedni Pani Prezes.Liczy się tylko kasa a nie człowiek a nawet klient. Osobiście życzę wszystkiego dobrego tej firmie i jej pracownikom.
4
niki 2014-11-27 13:14:32
lola z tego co wiem to kręciłaś firmę na boku no i taka sama świętą nie jesteś. Opowiediec publicznie o twoich o tobie i jak zarabiasz na oszustwach . wstycdz sie bo kłamiesz a wartosci morale masz żadne kiepska jesteś i tyle. Co za wstyd niech rodzice sie wstydza ze cie tak wychowali - koszmar jak tak mozna - ludzie co za kłamstawa.
2
lola 2014-12-24 21:50:13
niki, zanim zaczniesz oceniać drugiego człowieka popatrz najpierw na siebie.

pozdrawiam serdecznie
1
Damian 2015-08-05 14:47:02
Mam swoją firmę i korzystam z ich programu do faktur oraz ostatnio z wirtualnego asystenta - chwalę sobie. Wszystko działa poprawnie, kontakt jest na dobrym poziomie - dobre wrażenie.
Monika 2015-08-05 15:10:28
Byłam tam na stażu jakiś czas temu i wcale nie było źle. To, że ktoś wymaga, żeby praca była wykonana na czas i rzetelnie nie oznacza, że pracodawca jest zły. Jakbym komuś płaciła wymagałabym tego samego, a można mieć czasami gorszy dzień.
Dominika 2015-08-24 11:44:56
Praca nie praca, ale program do PIT mają świetny i strona graficznie jest zrobiona świetnie (http://pitscan.pl/) :)
noname 2015-12-28 18:57:47
nie polecam! trzymajcie się z daleka od tej firmy!
3
erfg 2016-05-13 17:40:22
wlasnie nie rozumiem po co jak juz ktos sie wypowiada to pisze takie jakies rzeczy ktore nikomu nic nie daja i nikomu w niczym tez nie pomagaja a tam bym poprosil o jakies konkrety jednak odnosnie firmy
Zostaw swoją opinię o Infonetax Sp.z.o.o - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Infonetax Sp.z.o.o