IGLOTECH Sp. z o.o.

Kwidzyn

Opinie o IGLOTECH Sp. z o.o.

Vbbb 2016-04-07 22:04
Żal mi tych ludzi co piszą tu dyrdymały o Iglo.
Best 2016-04-07 22:12
Nasz racje Vbbb my w Iglo się cieszymy jak kolejnego cianiasa wciąga konkurencja bo myśli ze jak z iglo tak każdy jest dobry. No właśnie tylko najlepsi zostają a cianiasy odchodzą na pohybel konkurencji
Iglomann 2016-04-07 22:15
Wszyscy wiedza ze u nas w Iglotechu jest super
Oli 2016-04-08 09:13
W firmie pracuje wielu ludzie lata, ponad 10, 15 teraz są już jubilatki 20 lecia pracy. Jeśli ktoś szuka opinii czy Iglotech to jest ta firma, a jest osobą myślącą logicznie to to jest chyba najlepsza rekomendacja Iglotechu. Cały hejt, którego jest pełno w internecie to smutne niestety takie polskie zjawisko, na szczęście jest też mnóstwo fajnych ludzi, ale rzadko tu zaglądają, bo są szczęśliwi i nie musza sobie humoru poprawiać wyrzygując się na wszystko w koło po to by poczuć się lepiej w swojej beznadziejności. Pozdrawiam wszystkich fajnych ludzi chodźcie do nas Iglo jest zajefajne :)
3
peesve 2016-04-09 22:19
Polać mu dobrze gada :D
1
Jack 2016-04-11 10:51
Kto lub Iglo niech się dopisze !
Roman 2016-04-11 13:36
ja się podpisuję :)
Kwidzyn 2016-04-11 14:15
Carduelis carduelis - zawsze kopał dołki pod tą firmą. Nie ma go i nadal to próbuje, m.in. na tym forum. Pozdrawiam Was i trzymajcie się - zadowolony z kilku lat pracy w Iglo były pracownik i Wasz kolega.
Ona 2016-04-13 09:29
A ja tu pracuje lata i jestem zadowolona, bo Iglo to firma pełna fajnych ludzi
1
Inżynier 2016-04-13 10:18
O to rzadkość dzięki, że piszecie też o pozytywach pracy w tej firmie to ja będę do was aplikował :)
NORMALNY 2016-04-13 20:19
puknij się w głowę i szukaj normalnej pracy
2
Yaro 2016-04-27 15:53
Nie wiem jak grupa trzymająca władze ja pracuje 6 lat i miałem już 3 podwyżki i nie było z tym problemu
miętki 2016-04-29 08:55
my w Warszawie na oddziale mamy co roku podwyżki, a reszta oddziałów to nie wiem.
ktoś 2016-04-29 15:55
Beczycie tylko o tą kasę,jakby to było w życiu najważniejsze! A co z seksem,wódą i tańcami?Sorki,ale ręce opadają od czytania tych pierdół.Nikt tu w kajdany nie zakuwa.Jak się nie podoba,to droga wolna.Jakoś wszyscy nie uciekają.A z odległości 300 km ciężko trzymać palec w d.pie bez przerwy.Szach-mat.Czekam na riposty!
wyklęty 2016-05-02 22:07
obserwując zachowania kadry zarządzajacej w tej firmie, człowiek się zastanawia jak to możliwe, że ona (firma) nadal istnieje... cud jakś... przemycony ze średniowiecza
1
Ziomal 2016-05-06 18:00
Nie to żaden problem. Problem sie bierze z czego innego. To ze handlowcy nie maja co sprzedawać bo towaru nie ma, a nie ma bo iglo wisi kasę dostawca i sa blokowani a jak juz maja to chcą zarabiać nawet na przesyłce do klientów. Brawo Wy Janusze Mistowie Interesu.
4
xxx 2016-05-26 13:46
ziomal chyba dawno poleciales bo opisujesz stare dzieje. Z drugiej strony jak siedziales na dupie i sprzedawales tylko to po co przyszedl do Ciebie klient to slaby jestes i mozesz tak w biedronce sprzedawac. Tego co miales na magazynie nie potrafiles sprzedac?
joł 2016-06-09 18:06
a nie polega to na tym,ze sprzedajesz to co firma ma? jak chcesz sprzedawac cos innego to zaloz sobie wlasna firme i sprzedawaj.
upi 2016-06-11 19:23
bardzo mądra opinia. taka też jest prawda
kam 2016-06-16 10:30
Cześć. Czy ktoś wie - oferta na product managera w Gdańsku jest nadal aktualna? Widzę, że poszukują pracownika dość długo
ja 2016-06-16 11:36
Aktualna
ert 2016-06-16 22:15
@kam tak jest aktulana wymagane jest wykształcenie min. średnie (preferowane wyższe kierunkowe HVAC&R) bardzo dobra znajomość języka angielskiego (min. B2) praktyczna wiedza z zakresu zarządzania produktem
erty 2016-06-17 20:46
oferta w sumie w miare ciekawa bo glownie chodzi o tworzenie strategii produktowej w ramach marki HAIER AC opieka nad dokumentacją techniczną, tłumaczenia
cydo 2016-06-18 12:53
Może ktoś wie jak wygląda u nich rozmowa rekrutacyjna? Chętnie bym się przygotował w razie co, jakby się miało pokazać jakieś ogłoszenie pracy. Dobrze, że można być pewnym uczciwie zawieranej umowy tutaj.
Byłem 2016-07-28 21:05
Fakt mała rotacja (usunięte przez administratora) Tam już chyba nikt nie chce pracować
3
gość 2016-07-28 23:28
Może wiesz jaka teraz panuje atmosfera w firmie? Dzięki
kal 2016-07-29 07:43
Atmosfera zawsze była jednym z największych atutów Iglo- i nadal tak jest.
bitt' 2016-07-29 10:07
To świetnie, że atmosfera dopisuje, bo przecież dbalość o dobre relacje jest dość istotna dla pracowników.
Staś 2016-08-03 05:49
a dobrą atmosferą da sie rachunki zapłacić? komu się udało niech napisze
5
izabellla 2016-08-03 10:41
myślę że finansowo taki product manager nie ma źle, dużo dobrego o warunkach finansowych się słyszy tutaj, poza tym tylko ciekawe dlaczego tak wiele rekrutacji na to stanowisko jest prowadzonych - co powoduje tak wielką rotacją na to konkretnie stanowisko?
zzz 2016-08-03 11:15
to jest nowo utworzone stanowisko
Krzysiek 2016-08-03 17:53
ludzie, to nie jest żadne nowe stanowisko
DTH 2016-08-05 08:20
2 000 PLN max. Krocie co ?
4
jop 2016-08-05 09:18
może zaraz 2 złote co? :) co za głupoty
Byłem 2016-08-05 21:49
Tyle to minimalne zarobki magazyniera w każdej poważnej firmie .
5
DTH 2016-08-05 21:58
Dobrze ze dodałeś ze poważnej bo Iglotech sie do takich nie zalicza.
4
tomek 2016-09-25 09:53
najniższa krajowa ale na jakim stanwoisku? na pewno nie na przedstawiciela handlowego? czy przedstawiciel też tyle dostaje ale może nadgonić premią? jak to wygląda?
adabier1950 2017-01-15 20:04
cześć Niekawu
info bardzo nieprecyzyjne wręcz tendencyjne...
jakie masz kwalifikacje i co pokazałeś w czasie zatrudnienia ......
jak długo pracowałeś w Iglowykorzestechu ?
jesli sie nie podoba praca lub nie podołasz obowiązkom .....
to po co pracowałeś tak długo.. masz okres próbny .. nie pasuje .. odchodzisz ..
Byłem 2017-01-17 18:59
I co ma jeszcze napisać jak się nazywa ?
3
adabier 2017-01-19 21:09
A na przyszły rok 25 lecie !!!!
bez komentarza...
2
JJ 2017-02-01 21:40
Pierdziele ta głupoty... W są na rynku od tak dawna, ale że nocami mi mam nie zaszkodzi... W Dajesz Jarek czadu.
2
Swój 2017-02-03 06:28
Proszę zmień kolego tabletki albo nie mieszaj ich z alko... Co za żenada.
3
Oko 2017-02-03 09:00
Nie ćpaj albo zmień dealera. Jaka firma tacy obrońcy.
4
Swuj 2017-02-05 21:54
Szkoda tylko Damiana, Pawła i całej reszty wyjadaczy co firmę za pysk prowadzili. Był tam jeszcze taki Maniek co zgarniał wszystko i Krzysiu co ptaszki lubiał, ale to już minęło ? Tego już nie ma przecież co już 2017 a nie 2011.....Szkoda jak tych skodzin co lekkiego żywota nie mają ....
2
Złomek 2017-02-15 19:55
Szacun.
NICK 2017-03-14 08:58
Ile może dostać kierownik produktu np w Małopolskim,Pomorskim,Wielkopolskim?
Oskar 2017-03-14 15:22
5400,00 PLN / netto + premia roczna
Nicky 2017-03-24 09:30
Dziękuję za odpowiedz.
1
świadomy 2017-07-02 12:31
Słoń na glinianych nogach. Chcesz zapewnić sobie rozwój zawodowy i bezpieczną przyszłość to szukaj pracy gdzieś indziej. Główne założenie pracodawcy: jeśli chcesz zarabiać idź do Jabila... a tam jeszcze gorzej
6
Były 2017-07-25 21:17
Póki co kolejna osoba odeszła z Iglotech Janki .Został tylko derektor ,kierownik, magazynier i jeden handlowiec .Czyli szału ni ma .
3
Zostaw swoją opinię o IGLOTECH Sp. z o.o. - Kwidzyn
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IGLOTECH Sp. z o.o.