brak logo

iglotecH

Kwidzyn

Opinie o iglotecH

wtorek 2016-06-22 23:45
Idź do psychiatry kolego albo przestań pić. I nie zmieniaj za każdym razem swojego nicka, bo i tak wszyscy widzą, że ciągle jedna i ta sama osoba troluje na tym forum.
2
jjaaa 2016-06-23 07:46
ale z@jebisty jesteś, ubawiłem się. Ale faktycznie jakbym przez chwile józka widział.
lolek 2016-06-23 21:20
a ten mercedes to po Jarku, czy jeszcze jakiś inny złom? ale kicha była... dyro w starym mesiu he he he
2
lolek 2016-06-23 23:14
Faktycznie stary meraś dla dyrektora nie ma znaczenia... brak szacunku dla pracownika, którego podwladni mają lepsze auta, przekonanie że pracownicy zaakceptują każdą złą dla nich zmianę, że nie inwestuje się w ludzi. Ten smutny meraś obnaża prawdziwą twarz decydentów, krzyczącą: mamy was za nic pracownicy i docenimy was oczywiscie uściskiem dłoni prezesa. Są wakaty dla handlowców? Aplikuj a za kilka miesięcy będziesz uciekał od nas w podskokach. Miejsce dobre dla dzieciaków bez doświadczenia i na chwile. Nikt, kto się szanuje długo tu nie popracuje. Ja też już szukam. Wszędzie indziej dają lepszą kasę
2
kolo 2016-06-23 23:19
...masz rację Łukasz.
pipi 2016-06-25 01:25
JJ widac ze masz malutkie ego ze ciagle tu siedzisz i czytasz opinie o sobie.
2
CarTom 2016-06-25 08:38
Nie dziwi was ze oferta jest ciagle aktualna? Zatrudnijcie sie lepiej na tasmie w biedronce a nie traccie czasu na aplikowanie w ich firmie na jakiekolwiek stanowisko. Moze kiedys ta firma miala prestiz ale teraz kadra pracownicza to sama gowniarzeria bez wiedzy, doswiadczenia, oglady. Niedlugo JJ zacznie zatrudniac bobasow w pieluchach. Firma pada na pysk.
5
Dżej Dżej 2016-06-25 10:59
U nas ludzie zmieniają sie co pol roku. Ogłoszenia sa stałe. Żałujemy załoga bo szukamy TANICH i NAIWNYCH którzy bedą świecić oczami i wypruwać z siebie flaki abym był zadowolony. Ja i moje słupki sa najważniejsze. Niedługo pojawia sie nowe ogłoszenia. Radzę śledzić portale z ogłoszeniami pracy. Zapraszam i polecam nasza pseudo korporacje czekamy na Wasze CV
9
Super Mario 2016-07-04 21:31
Przeczytaj ostatnie 6 stron o tej firmie, popytaj w środowisku HVCR, zobacz opinie na innych forach. Tak z pięć minut z wujkiem"googe" i masz wszystko nawet z numerami do byłych pracowników.


Jak ktoś młody i naiwny i wooooogóle FFAAJNY to jest praca dla Was! Czekają!!!!!
3
Byłem 2016-07-28 21:05
Fakt mała rotacja (usunięte przez administratora) Tam już chyba nikt nie chce pracować
2
kal 2016-07-29 07:43
Atmosfera zawsze była jednym z największych atutów Iglo- i nadal tak jest.
Rodło 2016-07-30 11:33
Tam oprócz atmosfery u młodych pracownikow to nie ma nic. Warto tam posiedzieć z pol roku zdobyć kontakty i spier.... do lepszej firmy.
6
Quidzyn 2016-08-02 18:48
W idiotechu jedynym plusem jest złapanie dobrej bazy klientów. W tej firmie jest to baza frajerów bo jak można nakłonić klienta na kupno tego samego towaru o 20 % drożej niż u konkurencji. No logicznie myślący klient wiadomo weźmie to samo taniej ale w idiotechu próbuje sie wmówić ze czarne jest białe. Co lepsze ten sam produkt jest sprzedawany konkurencyjnej firmie która sprzedaje go na niskiej marzy klientowi ale idiotech brnie dalej i szuka frajera który kupi to samo ale drożej. Poprostu żerowanie na nieświadomym. Co za tym idzie? Odpowiedz jest prosta! Opinia ze jest to banda naciągaczy a nie partner biznesowy!!!
3
Byłem 2016-08-02 20:22
Jedyne miłe widziane w Iglotechu to niskie zarobki,wtedy uprawnienia nie są wymagane.
3
Staś 2016-08-03 05:49
a dobrą atmosferą da sie rachunki zapłacić? komu się udało niech napisze
2
zzz 2016-08-03 11:15
to jest nowo utworzone stanowisko
Krzysiek 2016-08-03 17:53
ludzie, to nie jest żadne nowe stanowisko
Krzysiek 2016-08-04 17:53
kiedyś nazywało się kierownik, łeee he he he
DTH 2016-08-05 08:20
2 000 PLN max. Krocie co ?
3
jop 2016-08-05 09:18
może zaraz 2 złote co? :) co za głupoty
Byłem 2016-08-05 21:49
Tyle to minimalne zarobki magazyniera w każdej poważnej firmie .
3
DTH 2016-08-05 21:58
Dobrze ze dodałeś ze poważnej bo Iglotech sie do takich nie zalicza.
4
swój 2016-08-06 10:11
ta firma ma problemy żeby zapłacić za prąd czy telefony, a wy chcecie negocjować wypłaty , hahahaha
4
Damian. 2016-08-07 22:27
Prowadzą wieczną rekrutację, bo szukają frajerów. Rotacja jak w barze szybkiej obsługi. Młodzi ludzie popracują chwilę, widzą co się dzieję, następnie trochę się szarpią, ale zazwyczaj dają za wygraną i odchodzą. Uwierz mi Iglotech to nie jest poważna firma, która chce mieć dobrych i lojalnych pracowników. Ta firma nie dba o pracownika, dba o "derektora" darmozjada. Natomiast nadaje się na pierwszą pracę, żeby zobaczyć polską pseudokorporację od środka.
7
Ex 2016-08-08 22:52
nikt nigdy w randze poniżej kierownika oddziału (kierownicy produktu to też niższa szarża) w Iglotechu nie będzie wartościowym pracownikiem dla tej firmy a jedynie mięsem armatnim. Prezesi wychodzą z założenia, ze to samograj i tylko gońcy są potrzebni a tych zawsze można zastąpić innymi parobkami. Świetne miejsce by się trochę za młodu życia nauczyć i szybko iść dalej ale w innych barwach. Pytanie brzmi: czy nie lepiej od początku wystartować z wyższego pułapu i nabierać doświadczenia wśród lepszych?
7
Ex 2016-08-09 16:24
pogratulujmy Iglotechowi kadry menadżerskiej ze średnim wykształceniem, nie dziwi więc, że tak mało zarabiają a efekty ich pracy są mizerne. Wstyd tak obnażać kulawą strategię firmy...
3
misio 2016-08-09 23:15
z telefonami to nie był żart. W kwestii wykształcenia niestety w Iglotechu nie da się rozmawiać, ponieważ czy kierownik oddziału Kn czy Daro czy nawet prezesi to ludzie bez szkoły. Temat wykształcenia w Iglotechu jest drażliwy i lepiej go nie zaczynać. Psuje to wyżelowane grzywki i wyćwiczone sportowe sylwetki. Z tego co wiem tylko dyrektor ma studia chłodnicze.
11
smutna prawda 2016-08-10 02:38
Dlaczego prowadzą, aż tyle rekrutacji nie mając środków na wynagrodzenia? Odpowiem Ci:
1. Ciągła rotacja. Jest tam już naprawdę garstka ludzi z długim stażem pracy, a większość z nich siedzi, bo załapali się na wysokie stołki, ciepłe posadki i mogą mieć wszystko gdzieś, a doskonale wiedzą, że mają za niskie kwalifikacje, żeby dostać pracę na analogicznym stanowisku w poważnej firmie. No i w poważnej firmie musieliby naprawdę pracować... Jest tam parę osób, które dobrze zarabiają, pozostali nie mają na co liczyć.
2. Sami nie wiedzą kogo i czego szukają. Najczęściej liczą na to, że znajdą kurę znoszącą złote jajka za 2000 zł.
3. Na kandydatów o wysokich kwalifikacjach ich nie stać, więc jak już zdecydują się kogoś zatrudnić to biorą biednego, niedoświadczonego człowieka, wrzucają go na głęboką wodę i albo sam wkrótce odchodzi, albo oni uznają, że się nie sprawdza... (ciekawe dlaczego???).
Taka jest smutna prawda. Smutna, bo kiedyś chyba Prezesi, a w każdym razie jeden z nich, myślał trochę inaczej i mogło to pójść w lepszym kierunku, a teraz widzę równia pochyła. Uwierz, że naprawdę wszyscy kompetentni i zaangażowani ludzie już stamtąd odeszli, a jeżeli wśród nowych przez przypadek ktoś taki się znajdzie to też szybko przejrzy na oczy: brak strategii, nieudolne zarządzanie, bałagan organizacyjny i przede wszystkim brak perspektyw na rozwój i uczciwe wynagrodzenie. Pewnie, że firma będzie na rynku, nawet jak mają problemy z płatnościami to i tak w końcu spadają na cztery łapy, tylko czy naprawdę chcesz pracować w firmie, która co miesiąc kombinuje, skąd mieć kasę na pensje, należności i które zakupy/dostawcy są ważniejsi?
13
Byłem 2016-08-10 21:50
Teraz nawet mają towar i co z tego jak nie ma kto tym handlować.W większości mają ludzi z łapanki bo stara wyżelowany gwardia do handlu się nie kwapi .Pieniądze mają a CH Kopernik już nie.
3
Byłem, przeżyłem 2016-08-20 00:24
Tak, atrakcyjne wynagrodzenie... może dla 20-latka bez doświadczenia :) nie powiem, to dobra firma na start, bo daje duże możliwości nabycia doświadczenia, mają tak dużą rotację, że jak ktoś jest kumaty i z potencjałem to w miarę szybko może awansować, ale potem...marazm. Młodym, zdolnym, z niewielkim doświadczeniem - polecam, ludziom z doświadczeniem i konkretnymi oczekiwaniami odnośnie firmy i wynagrodzenia - nie, to dla nich krok w tył.
8
mak 2016-09-25 09:49
JJ zmieniłeś nick na "kam"? Nie bukwersuj sie aż tak, szkoda zdrowia. Zapodaj sobie daweczke relanium. He he he
2
mak 2016-09-25 09:53
Na prace w tej firmie szkoda zdrowia, szkoda czasu, szkoda zycia. 2000 zl wynagrodzenia miesięcznego co to jest? W supermarkecie zarobisz wiecej. JJ zmieniłeś nick na "kam"? Nie bukwersuj sie aż tak, szkoda zdrowia. Zapodaj sobie daweczke relanium. He he he
1
tomek 2016-09-25 09:53
najniższa krajowa ale na jakim stanwoisku? na pewno nie na przedstawiciela handlowego? czy przedstawiciel też tyle dostaje ale może nadgonić premią? jak to wygląda?
niekawu 2017-01-14 22:52
Witam, pracowałem w Iglo za 1800 zł. Postanowiłem się przebranżowić i zarabiam wielokrotność, a za chwilę będę zarabiał więcej niż Józek. Pracuję rok i w garniturze. Jak umiesz pracować nie siedż w Iglowykorzystechu. Weź los w swoje ręce! Piszę to, bo zawsze w tej firmie są co najmniej dwie osoby które zasługują na rzeczową radę. Pozdrawiam byłych, przyszłych byłych, niedoszłych i obecnych jubilatów pracowników.
4
adabier1950 2017-01-15 20:04
cześć Niekawu
info bardzo nieprecyzyjne wręcz tendencyjne...
jakie masz kwalifikacje i co pokazałeś w czasie zatrudnienia ......
jak długo pracowałeś w Iglowykorzestechu ?
jesli sie nie podoba praca lub nie podołasz obowiązkom .....
to po co pracowałeś tak długo.. masz okres próbny .. nie pasuje .. odchodzisz ..
Byłem 2017-01-17 18:59
I co ma jeszcze napisać jak się nazywa ?
3
Pienta 2017-01-17 21:03
Sprzedali Ch Kopernik, popłacili długi i z tego co wiem znowu nie mają na należności.
1
adabier 2017-01-19 21:09
A na przyszły rok 25 lecie !!!!
bez komentarza...
2
Wierny jak piess 2017-01-20 22:33
A ja dzisiaj na autostradzie A2 ujrzałem skodzinę z opisem iglotechu na boku, na przedzie jak i na tylnej klapie, łza w oczku sama się ziściła na myśl o tym co było.
Jedynie myśl o tym, że już 6 lat tam mnie nie ma a tabor wciąż jest nie zmieniony pozwoliła zachować trzeźwe myślenie na drodze którą pokonywałem. Trzeźwe na tyle, że zajrzałem dziś na to forum i z lekka osłupiałem. Naprawdę NIC się nie zmieniło od tylu lat? Nawet nie wymienili już mocno zużytych starych i powypadkowych skodaczek? A co z komputerami bez baterii? Co z komórkami bez zasięgu/abonamentu? Co z axaptą która wciąż zapchana prosiła o więcej?

Nie rażę odrazą do tej firmy w żadnym stopniu w którym do tej pory jest mi znany. Lecz sam przekaz jaki dostrzegam na tym jak i innym forum jest mi co najmniej znany i jak najbardziej rozpoznawalny. Odchodząc miałem nadzieję na poprawę ale biorąc pod uwagę to co widzę/słyszę/czuję jestem wielce przekonany, że obchody 25lecia będą bardziej przypominać pogrzeb niżeli jubileusz.

Szkoda JJ że nie wyszło, naprawdę wierzyłem, że się uda po tych "czystkach"
6
Byłem 2017-01-21 21:10
Też mijam te autka na drodze.Ja mam auto dyskretnie oklejone ,nie taki odpust jak Iglotech.Ale za każdym razem jak mnie widzą to kupa dymu i jest przede mną .Brawo dla Iglotechu :( Te reklamy na skodach już wyblakły ze starości .U mnie świeże bo co 3 lata mam wymianę auta .Generalnie nie polecam
4
JJ 2017-02-01 21:40
Pierdziele ta głupoty... W są na rynku od tak dawna, ale że nocami mi mam nie zaszkodzi... W Dajesz Jarek czadu.
1
Swój 2017-02-03 06:28
Proszę zmień kolego tabletki albo nie mieszaj ich z alko... Co za żenada.
3
Oko 2017-02-03 09:00
Nie ćpaj albo zmień dealera. Jaka firma tacy obrońcy.
4
Swuj 2017-02-05 21:54
Szkoda tylko Damiana, Pawła i całej reszty wyjadaczy co firmę za pysk prowadzili. Był tam jeszcze taki Maniek co zgarniał wszystko i Krzysiu co ptaszki lubiał, ale to już minęło ? Tego już nie ma przecież co już 2017 a nie 2011.....Szkoda jak tych skodzin co lekkiego żywota nie mają ....
1
Leśnik 2017-02-10 21:54
Jak się nazywa największy rezerwat przyrody w gminie Kwidzyn ?
IGLOTECH
Ilość jeleni stłoczonych na powierzchni 0,5 ha przewyższa gęstość żubrów w Puszczy Białowieskiej.
Damian i Paweł to jelenie które uciekły z chodowli.
2
adabier 2017-02-14 21:36
Leśnik , naucz się gramatyki polskiej ...
CHodowli psze się Hodowli ...pora wrócic do 4tej klasy ...
AntyJJ 2017-02-15 11:44
Adabier Ty tez się musisz do poduczyć. W tym wypadku znaczenia słów. Nie gramatyki tylko ortografii.
Złomek 2017-02-15 11:53
Hahaha. Dobre. Ludzi od klim zawsze poznasz po pisowni.
Złomek 2017-02-15 19:55
Szacun.
Leśnik 2017-02-15 20:00
Razem z Tobą. Zaginę ćę w karzdym temaće. Podaj czas i miejsce
Zostaw swoją opinię o iglotecH - Kwidzyn
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie iglotecH