brak logo

Centrum Dystrybucji Albert Heijn

Zwolle

Opinie o Centrum Dystrybucji Albert Heijn

Trampus 2016-07-31 01:03
No niestety musze sie zgodzic z tymi wszystkimi zarzutami. Jest kilku koordynatorow z ktorymi mozna cos zalatwic, ale reszta to brak slow. Zero poszanowania dla pracownikow. Kilka razy bylem swiadkiem ponizania i wyzywania pracownikow przez jednego z koordynatorow (ktory niby jest tylko tymmczasowo). Ma szczescie, ze nie trafilo to na mnie, bo bym mu powiedzial kilka slow. Warunki na parku fatalne i w dodatku 75e tygodniowo kroja za ten chlew. Norma do osiagniecia tylko gdy sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i schodzi na przerwe pozniej i wczesniej ja konczy. Kazdy tu kazdego kabluje, bo placa za to pare euro tygodniowo. Wieczorem o 21 cie odwolaja, ze niby masz wolne jutro a o 8 rano wydzwaniaja, ze masz do pracy przyjechac. Koledzy na wiekowce to pracuja za free praktycznie 250-350e tygodniowo. Bez wiekowki to od 350 za dniowki do 450 za 6 nocek co sie rzadko zdaza. Urlop to sie trzeba pol roku prosic a i tak nie dadza bo duzo roboty, a potem planuja po 2-3 dni w tygodniu a reszte tygodnia siedzisz na domku, bo nie ma zamowien. Wszystko jest tu pokrecone! Ogolnie nie polecam pracy w AH przez Adecco Zwolle.
5
Trampus 2016-08-01 17:49
Nie ma rotacji? Co Tydzien od 12 do 20 nowych osob adecco przyjmuje do dco w Zwolle. Tam po prostu wysyla sie CV, ktore jest w bazie danych. Jak potrzebuja pracownikow to oddzwaniaja.
Dziennie po kilkanascie nowych CV jest przysylanych do biura. Obecnie chyba z 300 osob jest w bazie danych.
3
KRiis 2016-08-07 22:38
Widocznie jestes slepy i nie wiesz jak szukac ofert pracy w interenecie lub jestes koordynatorem i bronisz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] biura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie polecam 2016-08-10 14:03
wypłaty z wiekówką - dno!!!!!!!!!!!!!!!!!1
sjska 2016-08-12 16:29
JEDZIE KTOŚ 19.08.2016 W PIĄTEK DO EINDHOVEN ZE ZWOLLE? W GODZINACH PO POŁUDNIOWYCH MAX O 11:30
kij w oko kamilkowi 2016-08-22 00:45
Zgadzam sie calkowicie z ta opinia,a poza tym znam Kamilka koordynatorka z innego Alberta , wielu ludzi sie odgrazalonna niego, to taka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] spoleczna , sholendrzonyPolaczek co sie dochrapal stanowiska a ledwo pisac umie. typowy polski gebels poganiacz bo maja placone za to ze im dobra nornme robia, praca jest nielekka ale mozemy to tylko zawdzieczyc Polakom co sie sluchaja takich Kamilkow debilkow i zasuwaja po 140 procent?....... kretynizm
3
praca w ah 2016-08-23 11:23
Praca na voice pickingu w ah jest bardzo fajna , sa optymalne warunki temp na magazynie, sucho nie wali zar z nieba jak jak na szklarni, pracuje sie srednio po 8 h czyli normalnie, praca czysta, nie ma przestojow, stawka poza wiekowka jest tez wysoka jak na warunki hol, dodatki za zmiany popol i nocne, wszystko dobrze gdyby nie to co pokazali na przestrzeni lat polskie buraki cebulaki co pokazali ze da sie napie.....lac po 150 %. Praca nie bylaby teraz tam taka ciezka. Kiedys byl tam raj w porownaniu do teraz. Jeszcze zanim wszedl voice picking. to co wyrabiaja tam nasi zeby dostac pare e wiecej za 110 % to sie w glowie nie miesci...... Opamietajcie sie wsioki z Polandii co sie dorwaliscie do ojro. Szok! Sa alberty na terenie nl co podwyzszyly przez was norme nawet o 2 h wiecej. Agencje pracy to druga strona medalu, wejdzie taka i tak namiesza jak ja pier...... one robia syf,zgadza sie . Za zatrudnienie kolejnej sztuki brzydko mowiac dostaja kupe kasy dlatego jest taka rotacja i robia co chca. No i pracujacy w nich ludzie, polscy poganiacze co dali sie urobic holendrom. glupi tepy Polacy. Bledne kolo
2
Tomek 2016-08-26 01:44
w ogóle jaka jest stawka godzinowa brutto bez wiekówki i wysokość dodatku ADV?
Addeco wygrało przetarg na kolejny rok w Zwolle czy może jakieś zmiany się szykują?
no i nie zazdroszczę obecnej sytuacji obecnym w Ah. kiedyś było lepiej.
z góry dzieki
2
Picker 2016-08-31 15:03
Jakich kierowcow?? to jest centrum dystrybucji, zbieranie zamówien przez picking,
2
stara gwardia 2016-09-16 03:56
Byłem widziałem jak było E&A bylo spoko addecco to kicha
4
Pozdro dla roboli 2016-09-18 14:59
Stawka 10,47 brutto bez wiekowki, plus dodatek adv i za zmiany i za norme ale co z tego jak masz po 4 dni w pracy. W pi.... zdu mlodych nowych a reszta po max 4 dni. wycwanili sie na mlodych bo zrobi im norme jak ten bez wiekowki, a cisnie na 110 % zeby jak najwiecej zarobic -Albert zszedl na psy. Dno
Gargamel z oss 2016-10-19 21:12
Ja tez uwazam, ze w Albercie bedzie coraz gorzej, dobre czasy sie skonczyly, albert szuka coraz tanszych agencji, bierze ludzi przewaznie z wiekowka zeby bylo taniej, dodatkowo wchodzi mechanizacja, ogromna rotacja. Szkoda bo kiedys praca tam naprawde byla fajna pewna i dobrze platna....
1
piter 2016-10-23 18:33
Kamilek to ciota i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] hahahahaha [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za 5zl. Yebac polskich koordynatorow !!!!
1
laik 2016-10-25 17:35
Jakie kryteria trzeba spełniać aby dostać się do AH ZWOLLE? trzeba znać język? Doświadczenie lub coś w tym stylu?
seksi 2016-10-26 00:26
Trzeba zrobic minetke jednej pani...... hahah
7
koala100 2016-11-10 15:00
najlepsza jest fotka FB/ "trampek" i jego ekipa szkoleniowa.Ciekawe która z tych osób potrafiła by zrobic przynajmniej 101 procent normy.To jakies nieporozumienie co do pewnych osób.Widocznie donosi sie do biura i pod biurkiem sporo czsu sie spedza.Szkoleniowcy z kilku miesiecznym starzem na produkcji!!!.
1
Wysokokaloryczny 2016-11-15 07:29
Adecco jest naprawde jednym z lepszych biur ludzie uwierzcie, ale ekipa Polakow w Zwolle rzeczywiscie psuje te opinie, zagrywki na miare msciwych skur....eli niewiadomo za co. Wspolczuje ludziom co musza doswiadczac takich zachowan idiotow w biurze . Ja piz dn ale m te praca tam, nie bedzie mnie jakis krzywy palant w trampkach z gow nem mieszal
1
Hellboy 2016-11-30 12:47
Hej, pracuje ktoś może w AH w Zwolle i mògłby mi udzielić paru informacji. Piszcie na gg: 8470652. Dziekuje
1
antykoaala001 2016-12-07 20:14
Pozwolisz że odpisze twoim jezykiem?
zdziwiłbys sie bardzo kolerzko jak treneży dobże sobie poradzili pszy zbieranió zamuwien! Ale ty tego nie pojmiesz bo to za wiele dla twojego póstego jak dzban łba! Zamiast siedziec i pisac glópoty za naókę jenzyka się wedź!
1
koala001 2016-12-14 15:51
A ja sie posmieje z twojego jezyka, mowisz Trener heh, jaka nazwa, mgr trener specjalista do ukladania kartonow na kontenerze hahah, szkolacy poprostu jak dobrze zapier...lac a koordynator to starszy poganiacz, majster od popedzania Polaczkow.
3
sexitamara 2016-12-28 02:20
Jest ciekawa parka w AH Zwolle, "ciasny Wiesiu i Trampek".Dobrali sie.Dobrze ze to holandia a nie polska.
1
:) 2016-12-29 20:14
nie polecam ze względu na koordynatorów (Bartek tylko jest w porządku) a reszta to dno, ludzie z biura również bezwartościowi!!!!!! mieszkania beznadziejne na bungalu, pokoje niektóre z grzybem na ścianach, ludzie na domku nie do opisania - jednym słowem tragedia, zwykły chamy, które nie szanują ciszy innych ludzi, którzy wracają zmęczeni po nocnej zmianie
4
michu 2017-01-04 10:03
Tylko patrzec na ta parke jak za raczki beda sie prowadzic ...
1
Miki 2017-01-07 19:08
Witam jak jest z robotą aktualnie u Alberta Heijn bo chce się tam wybrać moze ktos coś powiedzieć jak jest z robotą ? :-)
1
Lesio 2017-01-12 20:35
Podpinam się do pytania kolegi Mikiego. Jak tam temat z Albertem?
rozmarynka 2017-01-29 19:45
ale o co chodzi z tym ciasnym wiesiem? nie bardzo kumam, czyzby to byl cieplaczek?
Zainteresowany 2017-03-28 12:51
Posiada ktos numer kontaktowy do biura addeco albert hejin w zwolle??
1
Zdyszany 2017-05-02 17:25
Chce się dostać do pracy w Zwolle, wysyłam cv srednio raz na miesiac, dzwonię srednio raz na 2 tygodnie i ciągle nic. Na stronach internetowych wciąż widnieje ogloszenie, ze przyjmują do pracy ale mnie nie przyjma. Wiem, ze nie mam doświadczenia i mowilam to niejednokrotnie ale ja CHCE pracować a oni maja mnie w dupie. Bez sensu.
furiat 2017-05-24 15:50
A ile masz lat bo w pierwszej kolejnosci potrzebuja ludzi na wiekuwce. powodzenia
1
korniszon 2017-05-24 17:40
Najpierw chcą wydoić na maxa najmlodszych, najwiecej za najniższa kasę
1
weganka 2017-05-31 18:39
Oraz po znajomosci wtedy sie nic nieliczy.Ta cala wiekowka to pic na wode fotomontarz.
1
szczesliwi 2017-06-05 18:07
pozdrawiamy zarzadce parku na ommen, ktory w ostatni weekend (03.06) dal popis kultury. Dziekujemy za noc pelna wrazen, wybyjanych szyb, krzykow.
1
CZARNY 2017-06-16 09:32
Pracowałem w addeco 5 miesięcy,przez ten czas zdążyłem 4 razy wypowiedzieć sie negatywnie na ich (koordynatorów) temat w ich obecności.Pewnie nie zostałem zwolniony bo mam 19 lat i zarabiaja na mnie strasznie sporo pieniedzy.To banda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i ćpunów,połowa chodzi na zwałach do roboty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] aż cieknie z nosa.Kamil to najwieszky [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i szmaciarz,zawsze sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] udziela tam gdzie jest niepotrzebny.Do tego ładują na pieniadze kiedy tylko sie da,moja przyjaciółka która dalej tam pracuje dostałą wypłate 65 euro za dwa dni pracy na stawce 8,30 ! skandal ! Odradzam,nie polecam,wręcz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ZABRANIAM wam tam jechać szczególnie jeśli jesteście na stawce wiekowej !!!!!!!!!!!!
Mam 19 lat,zostałem wyrzucony z bungali na weekend,gdzie z moją wypłatą to tak naprawde po weekendzie zostaje tylko na jedzenie,musiałem sie wyprowadzić w ten sam dzien,nie mając praktycznie grosza przy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br />
1
fotograf 2017-07-18 01:18
Adecco przyjmuje do pracy wszystkich z łapanki. Ich wymagania to sila do pracy i wiek poniżej 23. Nie potrzeba zaswiadczenia o niekaralności, znajomości jezyka ani mózgu. Efektem tego są prcownicy po wyrokach oraz niedorozwinieci umysłowo. Mieszkanie na parku - tragedia. Domki sie sypia, sa zagrzybiale i brak w nich podstawowych sprzetow. Narkotyki na porządku dziennym. Jesli chcesz sie wyspać przed praca -zaomnij. Jedna wielka impreza i nikt nie panuje nad nastolatkami, ktorzy urwali sie rodzicom ze smyczy. Kierowcy, ktorzy zawaza do pracy to rowniez nastolatkowie, ktorzy zdobyli prawko i rodzice chyba nie dawali im pojeździć wiec wykorzystuja firmowe auta i jezdza jak wariaci nacpani bądź zjarani jakby wiezli worki z ziemniakami a nie ludzi. Koordynatorzy traktuja cie jak kogos gorszego od siebie i lepiej zebys nie miał żadnego problemu bo zeby cos z nimi zalatwic to jak walka z wiatrakami. Nic nie robia, udaja ze pracuja, obgaduja innych pracownikow i ciesza sie ze swojej posadki, ktora zyskali poprzez znajomosci. Co do samej pracy to nie jest najgorsza ale tepo i norma jest coraz bardziej podkrecane wiec sa dni, ze mozesz biegac i wypluwac pluca a normy i tak nie zrobisz a niestety jaden z nierobow przyjdzie i zacznie miec do ciebie pretensje i straszyc cie ze jak nie zrobis normy to wylecisz. Ogolnie przestrzegam przed tym miejscem. Szukajcie pracy w innych miejscach. Nie wiem jak adecco w innych zakladach ale w tym to porazka.
3
Natalia 2017-08-07 12:39
@fotograf @CZARNY Czy ktoś zgłosił, że przychodzą osoby do pracy od wpływem narkotyków? Myślę, że powinno się to zgłosić i coś z tym zrobić. Czy dyrekcja firmy Centrum Dystrybucji Albert Heijn wie o tej sytuacji?
2
ah 2017-08-08 18:43
odradzam ten zakład pracy! ludzi traktują jak dzieci z upośledzeniem nic dziwnego że tylko przyjmuja na wiekowce stawka 6 z kawałkiem po całym tygodniu ledwo 180 euro na koncie. dodatkowo przez podwyższone normy wyścig szczurów w pracy każdy zabija się na hali aby tylko szybciej ...i zrobić 100 %. zabraknie 1% do normy już na drugi dzień masz rozmowe w biurze :0 . pracuje już 3 rok i bardziej stresujące pracy nie widzialem
1
załamany 2017-08-20 03:25
Ostrzegam przed pracą w Adecco w szczególności osoby młode i niedoświadczone.Fałsz,zakłamanie,wykorzystywanie na maxa. Zagrożenie dla normalych ludzi.Jeśli interesuje Cię 200 euro tygodniówki przy traktowaniu jak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zastraszaniu i wygórowanych normach to jest miejsce dla Ciebie.Jak nie będziesz stosować się do nakazów trafisz na zimną halę za karę nie wiem jak długo wytrzymasz ale nie martw się zapewniają powrót na koszt ubezpieczyciela w drewnianej, ekologicznej bo nie lakierowanej trumnie.
3
mosiek 2017-08-21 19:56
to prawda praca na hali to jeden wielki wyscig szczuruw nikt nie pomaga a tylko sciga goni i straszy nie przedluzeniem kontraktu ato wcale nie lekka praca. Na parku tez nie lepiej jest, jedna wielka dzungla, syf wielki :totalne braki wszystkiego na domkach osoba odpowiedzialna za park umie tylko wejsc na domek w butach i zostawic papierek i starszy wyrzuceniem. Zawsze cos się dzieje imprezy, włamy na domki ganianie się z nożami. Nie tak dawno doszło do tragedi.ja widac za mało, trzeba wiencej.
Zgadzam się z zalamanym, fotografem, czarnym, natalii, ah jest sporo lepszej pracy i za lepsze pieniadze zdrowie i szacunek do siebie to tez jest ważne.
3
Natalia 2017-09-08 14:40
@mosiek, @załamany rozumiem, że atmosfera nie jest najlepsza. Czyli zgłaszaliście koordynatorom swoją sytuację i nikt nie zareagował?
1
jagapan 2017-09-09 16:34
żeby była atmosfera to najpierw trzeba ja stworzysc dla pracownikow. Czytalas wczesniejsze wpisy cos sie poprawilo?
1
BigMen 2017-09-11 13:49
Dla Adecco jestesmy tylko numerem np; OAD1234 ,taki popis umiejetnosci jakis czs temu dał "pseudo kordynator -PANDA.Wtajemniczeni wiedza o kogo chodzi i o co!.Kiedys znajdzi sie w innej sytuacji i pewni rodacy tez go docenia!.
2
Natalia 2017-09-22 21:44
@jagapan dlatego właśnie proponuję rozmowę. Jak zaproponujecie zmiany to może wkrótce je zobaczycie. Czy nie uważasz, że warto spróbować? Gdy nie spróbujesz to nigdy nie dowiesz się jak mogło być.
wolni 2017-09-23 09:47
my tez juz jestemy wolni od tej charowki.praca nie jest zla trzeba sie napracowac ale to ciagle przychodzenie pseudo dopingowanie do wiekszej wydajnosci jest ponad ludzkie sily! po za tym zycie i mieszkanie na parku wsrod patologi, masakra! na parku rzadzi gowniara bez zadnego wychowania kultury osobistej urwala sie z innego biura tam jej nie chcieli bo wiedzieli co to za czlowiek. wyzywa ludzi, straszy ich usunieciem z parku.w koncu wolni, jest masa innej pracy dla mlodych,a na koniec chcemy zyc.
1
buziaczek 2017-09-28 20:58
Media powinny zainteresowac sie tym biurem w Zwolle i jest to ciekawa sprawa dla prawnika!.
3
jagapan 2017-09-30 20:53
moje pytanie brzmi ale po co? zkim ru rozmawiac do kogo pojsc i kogo prosic. wiesz moze co sie teraz dzieje jaka jest nagonka na ludzi za najmniejsze przewinienie masz eksita. juz wole niczego nie probowac.
1
Natalia 2017-10-02 13:30
@zapier dalaj a nie gadaj przypominam, że wszystkich użytkowników forum obowiązuje regulamin portalu. Przez zamieszczeniem opinii należy zapoznać się z jego treścią: http://www.gowork.pl/regulamin Niedopuszczalne są m.in. wpisy zawierające wulgarne lub obraźliwe treści.
adidaszparku 2017-10-05 22:16
Adecco funduje nam nowe opłaty za mieszkanie w tych "norach"!,niech sie pojawi tu ktos z gminy Ommen i pokarzemy te warunki mieszkaniowe/porównywalne do doby hotelowej!.Jak mozna stawiac hotel na równi z tymi norami na parku w Ommen!!!.Bedzie nastepny program w TV o polakach w holandii.Skoro opłaty w góre wiec nie gasmy swiateł w domkach/niech sie pala non stop,woda niech leci cały czas i palniki gazowe niech pracuja non stp!.Szacun dla osób któ re nic nie opłacaja!.
1
oko666 2017-10-05 22:32
... no tak nie oszczedzajmy na mediach na tym parku ... !.
1
oczko 2017-10-05 22:50
Placice za osoby ktore tam nielegalnie przebywaja/zwolnieni a nadal mieszkaja i chyba jest ich sporo tak słyszalam hi hi hi .....
1
małaiwonka 2017-10-07 23:37
Byłam na tym parku/to faktycznie zaplesniałe nory.Tylko choroby mozna sie nabawic!.Jak mozna zyc i funkcjonowac w takich warunkach?!.Zaplesniałe sciany i grzyb w podłodze!,nic nie robia z tym!.Prawdziwe polskie GETTO w holandii.
1
Zostaw swoją opinię o Centrum Dystrybucji Albert Heijn - Zwolle
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Dystrybucji Albert Heijn