brak logo

Centrum Dystrybucji Albert Heijn

Zwolle

Opinie o Centrum Dystrybucji Albert Heijn

BEN KAZ 2015-10-06 18:05:12
jeszcze 10 lat temu w albercie z normą było spoko .gorzej z holendrami na kazdym kroku rasizm antypatia do polaków pożniej coraz wyższa norma coraz miej ludzi i ich przetargi biur pracy aby jeszcze taniej teraz jeszcze cieżej znormą i co kilka lat nowe biuro pracy coraz gorsze zasady pracy.teraz weszło nowe biuro addeco jesze gorszy syf osobiście nie polecam .
2
Dominika 2015-11-08 20:20:02
Pracowałam w Albert Heijn przez Adecco w Zwolle. Praca bardzo mi się podobała, ale firma Adecco dla pracowników nie była w porządku. Normę jest ciężko wyrobić, a oni chcą ją zwiększyć i czasy na zamówienia zostały skrócone. Adecco interesuje się pracownikiem tylko na początku. Wypłaty często się nie zgadzają z godzinami przepracowanymi. Warunki mieszkalne- fatalne. Obiecują dużo godzin pracy i stosowne do tego wypłaty, potem wielkie rozczarowanie - 3 dni pracy w tygodniu i 60-80 euro wypłaty na cały tydzień
4
klaudka 2016-01-08 21:03:13
siema ludziska.witam serdecznie juz od jakiegos czasu pracuje w Albbercie w Zwolle dopoki bylo E&A to bylo ok ,ale gdy wparowalo adecco najwieksza siec na swiecie ,to dopiero zaczeli rzadzic po swojemu.Do alberta zostali przeniesieni koordynatorzy z innych albertow z poludnia i narzucaja nam nowe zasady pracy,zwiekszaja norme zeby sie przypodobac albertowi, a jak jej nie zrobisz codziennie to pytaja sie glupio dlaczego tak slabo,czy chory jestes,zakochany no szok .przeciez wiadomo ze jak przedtem robiles 105 normy ,ateraz norma podskoczyla 30 % do gory to dziennie musze jej zrobic 135..co jest nierealne..I strasza tych mlodych i strasza ,a oni za damski ciul pracuja,bo sa na wiekowce... Adecco w wogole nie szanuje pracownikow ..nauczyli sie przyjmowac mlodych na wiekowce bo maja z tego korzysc,musza zapierdzielac jak stary pracownik za marne pieniadze...i jeszcze co ..nie dosc ze ciezka praca i wykanczajaca toadecco na urlopy puszcza tylko 5 tygodni w roku co jest nie normalne przy takiej pracy...pracujac przez 3-4 miesiace czlowiek juz ma dosyc...chcialoby sie wtedy pojecha na urlop i odpoczac..wiem jedno ..ze jak tak dalej beda norme podwyyzszac to sie ta mlodziez powykancza...adecco takim swoim rzadzenem i rygorem z norma zniszczy opinie albertowi i nikt tu nie zechce pracowac ,no chyba ze fenomeni kosztem wlasnego zdrowia...bardzo bym chcial widziec jaka norme wyrabia Staszek, Kamil itp ..pewnie by sie zesrali na miekko :)zamiast byc za pracownikiem i nas zrzumiec ze jednak nie da sie tak czesto i gesto zrobic tej normy ,to oni na podtawie normy potrafia zwolnic czlowieka .Mlodziez wescie sie szanujcie ,szanujcie swoje zdrowie ,bo mamy tylko jedno.Pozdrawim wszystkich a Alberta w Zwolle .
5
PRZEZORNY 2016-01-19 12:08:11

UWAGA NA BIURO ADDECO ZWOLLE! KORDYNATORZY TO JEDNA WIELKA PORAZKA. WOGOLE NIE POMOCNI DLA PRACOWNIKA! UTRUDNIAJA W PRACY! DO JEDYCH O BYLE CO MAJA PROBLEM A DO TYCH CO IM WLAZA W TYLEK NIC NAWET JAK NIE BEDZIE MIAL NORMY TTO GO NIE POUCZY! ZERO MOZLIOWSCI ROZWOJU OSOBISTEGO! JAK ZACZNIESZ WALCZYC O SWOJE TO TYLKO JUZ CZEKAJ AZ ZOSTANIESZ ZWOLNIONY ZA BYLE CO! CI CO TRZYMAJA Z KTORYMS Z KORDYNATOROW TO MA 5-6 DNI W TYGODNIU PRACY. A RESZTA 3 DNI.WOGOLE KORDYNATORZY ZACHOWUJA SIE JAK LUDZIE BEZ DOSWIADCZENIA NA TYM STANOWISKU! ZERO PROFESJONALIZMU! A CO DO PIENIEDZY MOZE I DOBRE ALE SA INNE PRACE ZA JESZCZE WIEKSZE PIENIEDZE. A PO DRUGIE PIENIADZE TO NIE WSZYSTKO A PRZEDEWSZYSTKIM TRZEBA MIEC DO SIEBIE SAMEGO SZACUNEK.YE
3
szczery 2016-01-21 18:28:35
Do póki Adecco miało konkurencje z inną agencją było ok ale później spoko mieli tylko nowicjusze o których trzeba na początku wiadomo zadbać i być miłym . skracanie czasu na zamówienia i ucinanie normy wyrabianej każdego dnia to nie jest w porządku ogólnie warunki pracy są fajne i nie jest ciężko ogólnie ujdzie a jeśli chodzi o zakwaterowanie najlepiej wynająć sobie prywatnie domek warunki na Ommen to porażka wynagrodzenie nie jest aż tak imponujące
Queensday 2016-02-10 16:18:59
powiem tak ta praca to wyścig szczurów to nie jest normalna robota do tego jak trafisz na lumpów ćpunów i nie myjusów z Polski to makabra polacy sami sobie tempo wyrobili a Polaków w Holandii mają za psy polacy to najgorsze ŁAJNO za granicą
5
Gabi 2016-02-23 22:41:24
A jak jest z godzinami?
cerber11 2016-02-28 23:58:01
Witam.Słyszałem o tych kordynatorach i oplajderach.Z tego co sie orientuje to wiekszosc z nich dostała sie na te stanowiska bocznymi drzwiami/głownie oplajderzy,wczesniej mieli sami duze problemy z norma itd.Ale skoro zaglada sie czesto i gesto do biura z informacjami to awanse sa mozliwe.Albert podobniesz robił jakas ankiete na swoj temat/przydała by sie ankieta na biuro Adecco/ludzie tak opowiadaja.
2
Pracownik 2016-03-02 17:09:48
Witam, od jakiegoś czasu pracuje w Ah Zwolle, norma faktycznie jest bardzo podniesiona, trzeba gonić aby było te 100%. Co do przełożonych nie każdy traktuje innych ( nas zwykłych pracowników), jako kogoś gorszego od siebie, niektórzy koordynatorzy chętne służą nam pomocą, tak jak większość oplaiderow. Paweł i Michał-zajmuja się parkiem i problemów z nimi też nie ma.

Wypłaty zawsze na czas. Pozdrawiam. :-)
Justyna 2016-03-03 01:19:49
A ile godzin tygodniowo się pracuje?
1
tik tak 2016-03-04 07:54:58
Czesc.Nie ma problemow z tymi parkowymi "cieczami"?.Uuu chyba ktos tu troszke przesadza!.A kto donosi do biura wszystkie wiadomosci co dzieje sie na parku itd.Kiedys ktos sie wkurzy i rozwiarze problem recznie!,była przeciesz juz taka sytuacja i na troche pomogła.Nie sa za ludzmi na parku,potrafia robic tylko problemy.Napewno jest to do czasu.
lola 2016-03-09 18:27:01
Hej.Nie polecam tego biura w tym DCO w Zwolle.Sama tu pracuje od kilku miesiecy i jest masakra.By sie czgos doprosic to by uplynol rok.Jednemu z kordynatorow to chyba cos sie stalo w glowe/poniza pracownikow na karzdym kroku/taki moze byc polaczek dla polaka.Zastanowcie sie przed przjazdem tu.Dobrze bylo gdy byly dwa biura w tym DCO.No niestety teraz jedno biuro robi co tylko chce.Jesli macie cos innego do wyboru,wybierzcie cos innego/przed tym biurem ostrzegam.Powodzenia.
3
lolek 2016-03-11 19:37:04
niski, szczupły, okulary...trampki?
5
lola 2016-03-23 18:11:08
... I zamiast spodni na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nosi "rurki",wiec dopowieccie sobie reszte!.
2
trampol 2016-03-31 18:27:38
widze ze farma adecco robi czystki wsród ludzi życze powodzenia i oby z wami kiedys ktos zrobił porzadek! adecco musi odejsc i to jak najszybciej
4
riki 2016-04-05 22:29:56
To nie czystki,tylko wyreczanie sie młodocianymi w pracy/chwle popracuja na konto ADECCO i wypad.Bo tak nas traktuja akurat w tej firmie i w tym miejscu.Oczywiscie nie całe Adecco trzeba wrzucac do jednego worka/ale w DCO Zwolle to przeginaja na karzdym kroku.Ludzie ludzie omijajcie to miejsce w tym czasie wielkim łukiem.Niech osoby z biura i wszyscy którzy sie wywyzszaja pokarza jak sie pracuje i robi " NORME" /Nikt nie zrobi tego bo sa mocni tylko w teorii.Zle skonczy to biuro w tym miejscu!.
1
olipracownik 2016-04-17 12:17:57
Czesc.Przyjechałem tu,ale niebawem sie zawijam z AH.No niestety obiecywali duzo duzo,a fakty sa inne/głownie Adecco obiecywało wiele,bo do Alberta nie mam pretensji.Ciekawe forum i ukazuje cała prawde o agencji Adecco/pozytywów nie widze.Same minusy : zakwaterowanie-skrajne,jak w jakims lesie/wszystko na domkach sie psuje i wymaga remontów a nie napraw.W pracy tylko ganiaja i upominaja by norma była piorytetem/za kilka euro na godzine na wiekowce.Strasza i zastraszaja nas na wiekówce.Odradzam młodym w moim wieku to miejsce i agencje/to jest porażka.
4
gaga 2016-04-17 18:56:25
... to całe ADECCO,same złe rzeczy tu widze/ale faktycznie obiecywali tu złote góry.Ostrzegam przed tym biurem w Zwolle w AH.Przekonacie sie sami gdy tu sie zjawicie/szczególnie młodzi.Wiem bo tyram dla nich.
3
nevspracownik 2016-04-26 15:04:59
Hej/witam.My młodzi nie sugerujmy sie tym ogłoszeniem o pracy w Zwolle w Albercie przez Adecco.Ogłoszenie jest piekne i kolorowe.Fakty sa zupełnie inne.Trzeba tyrac i tyrac z marne kilka euro na godzine.Gonitwa szczórów i jeszcze "pseudo oplajderzy" ganiaja/choc prawie zaden z nich pojecia o pracy nie ma!.-Powodzenia dla nas młodych tu/jeszcze troszke i trzeba sie z tego miejsca ewakuowac.
5
zippo 2016-04-27 12:25:12
... my młodzi nie dajmy sie tak wykorzystywac ...
4
Ukulele 2016-05-05 18:17:09
Ciekawe jest to co piszesz na temat normy. Ogolnie pracujac na roznych magazynach, przez kilka biur moge powiedzieć ze norma i warunki panujace na hali to nie wina biura dla ktorego sie pracuje a obsluga Alberta. Albert Heijn, Jumbo, Action czy kazdy inny to KLIENT uitzendbureau czyli np. ADECCO. ☺ A jak to mówią klient, nasz pan. W Zwolle chyba nie ma tak źle, skoro ludzie wracaja po pauzach i przychodza z innych robót w Holandii. A jak ktoś chce super pracę to polecam uboj mięsa, kwiatki czy sałatę i moze doczekacie sie wyplaty za rok
1
wiking 2016-05-14 11:50:14
... tak ten który nosi rurki jest najlepszy w Adecco AH Zwolle.Troche w głowie mu sie poprzewracało!.
4
exman 2016-05-27 21:00:48
adecco zwolle PORAZKA!!!
4
oszukani 2016-06-19 16:54:51
nie polecam wcale tego biura praca ponat sily,brak wolnego cigłe straszenie i norma norma norma i brak urlopuw wypłaty tez mało interesujace.
3
mscicielzparku 2016-06-20 21:29:23
Czesc.Adecco jako firma jest ok.Gorzej z osobami biurowymi,kture pod tym szyldem pracuja.Dotyczy to agencji w Albercie w Zwolle.Dwie,trzy osoby sa ok a reszta to wielka zbieranina chyba z całej holandii.Tak robi polak polakowi/tylko pod górke!!!.Dostali jakies krzesełko/bocznymi drzwiami i chca sie wykazac/wróca kiedys do PL i tam ich docenia tez pewne osoby!.
2
kiler2 2016-06-21 22:42:24
Panie i panowie/dziewczyny i chłopacy,-Witam.Sa sposoby by pewne osoby utempereowac skoro Wam dokuczaja w pracy.Polak powinien byc za rodakiem!,ale skoro tak nie jest to trzeba to rozwiazac inaczej.Trzeba z takimi osobami porozmawiac na osobnosci i wytłumaczyc w pewien sposób,do tego bardzo nadaje sie kij bejzbolowy/uwierzcie bardzo pomaga i jest to skuteczna metoda na pewne osoby.
1
Mayuzip 2016-07-05 15:51:23
Adecco nie jest syfem.Błąd kolego i to duży!!!
Syf to panuje w biurze gdzie są koordynatorzy nie wiadomo z kąd wzięci!
2
Mayuzip 2016-07-05 15:52:52
Adecco nie jest syfem.Błąd kolego i to duży!!!
Syf to panuje w biurze gdzie są koordynatorzy nie wiadomo z kąd wzięci!
1
kontakt do Adecco 2016-07-14 22:53:00
Witam,
czy wie ktoś gdzie znajdę oferty prac przez Adecco w Holandii ? Z kim trzeba się kontaktować ? Z góry bardzo dziękuję za pomoc, pozdrawiam serdecznie
ZAWIEDZIONY 2016-07-14 23:02:51
W Adecco-AH Zwolle w biurze pracuje banda nie kompetetnych wywyszajacych sie bez kultóry ludzi!
Pracuja tam osoby ktorzy otrzymali swoje stanowiska nie za wykazanie sie w pracy tylko przedewszystkim za podlizywanie sie do biura! kolegowanie sie z koordynatorami! i kablowanie na swoich kolegów za nic! dotyczy to rowniez oplajderow i opiekonow parku! Zwykle szumowiny bez sumienia i poszanowania do drugiego czlowieka. Przedewsztkim do biura sa brane osoby ktore maja niski poziom inteligencji i fachowosci oraz poziomu wyksztalcenia i znajomosci jezykow obcych! Jest to po to robione w ten sposob aby te osoby nie zagrozily posadzie osob ktore sa juz w biurze na stanowiskach koordyntorow itp! Nie wyobrazam sobie, ze ktos ucziwie pracuje ktorys sezon w AH-Zwolle. Wyrabia normy itp, a awans dostaje osoba ktora zaczela nie dawno prace lub jest kolezanka lub kolega kogos z biura!!!!!!!
Jesli chodzi o podejscie koordynatorow do pracownikow to jest naprawde żenujace!!!!
Jeszcze nie widzialem nigdzie takiego traktowania!
A, o młodych ludziach na wiekowkach ktorzy mieskaja na ich domkach naprawde juz nie chce mi sie pisac. Miszkaja w ruderach placa nie malo! Pomimo, ze nie sa odprowadzane zadne podatki itp i jest to nie legalne zamieszkiwanie na tego typu parkach dluzej niz-4 miesiace!!!! JEst to juz zgloszone przez pare osob do odpowiednich instytucji.
Niestety wszystko jest tam tak, poniewaz w biurze siadza ludzie ktorzy obecnie siedza; A,A,S,K,S,R.
Jesli ich by nie bylo w biurze tylko holenrzy wtedy by bylo naprawde spoko.
Pracowalem juz wielu zakladach gdzie w biurze siedza sami Holnedrzy i naprawde jest to niebo, a ziemia w porownaniu do AH-Zwolle-Adecco. Nie zawsze sa najwazniejsze pieniadze, mozna zarabiac 1-2 euro mniej, ale wiesz bynajmniej ze osoba ktora jest nad toba ma do ciebie szacunek!!! I przedewsztkim trzeba miec do siebie samego szacunek! Ale, jesli jedank nie zrozumiales/as mojego przekazu to idz do tej pracy w tym biurze i tym oddziele do tych osob ktore zarzadzaja w biurze, a sam/a sie przekonasz ze chcesz zaraz zrezygnowac z tej pracy~~ NIGDY WIECEJ DLA ADECCO-ZWOLLE-AH I JEGO POLSKICH KOORDYNATOROW-OPLAJDEROW I OPIEKONOW PARKOW!
5
Ali22 2016-07-25 08:07:43
... koledzy i koleżanki,jedziemy z tymi pseudo kordynatorami i oplajderami/zaczynamy od parku.W ciemnych miejscach mozna co niektórych nauczyc szacunku co do drugiej osoby!.
1
Trampus 2016-07-31 01:03:58
No niestety musze sie zgodzic z tymi wszystkimi zarzutami. Jest kilku koordynatorow z ktorymi mozna cos zalatwic, ale reszta to brak slow. Zero poszanowania dla pracownikow. Kilka razy bylem swiadkiem ponizania i wyzywania pracownikow przez jednego z koordynatorow (ktory niby jest tylko tymmczasowo). Ma szczescie, ze nie trafilo to na mnie, bo bym mu powiedzial kilka slow. Warunki na parku fatalne i w dodatku 75e tygodniowo kroja za ten chlew. Norma do osiagniecia tylko gdy sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i schodzi na przerwe pozniej i wczesniej ja konczy. Kazdy tu kazdego kabluje, bo placa za to pare euro tygodniowo. Wieczorem o 21 cie odwolaja, ze niby masz wolne jutro a o 8 rano wydzwaniaja, ze masz do pracy przyjechac. Koledzy na wiekowce to pracuja za free praktycznie 250-350e tygodniowo. Bez wiekowki to od 350 za dniowki do 450 za 6 nocek co sie rzadko zdaza. Urlop to sie trzeba pol roku prosic a i tak nie dadza bo duzo roboty, a potem planuja po 2-3 dni w tygodniu a reszte tygodnia siedzisz na domku, bo nie ma zamowien. Wszystko jest tu pokrecone! Ogolnie nie polecam pracy w AH przez Adecco Zwolle.
3
Trampus 2016-08-01 17:49:14
Nie ma rotacji? Co Tydzien od 12 do 20 nowych osob adecco przyjmuje do dco w Zwolle. Tam po prostu wysyla sie CV, ktore jest w bazie danych. Jak potrzebuja pracownikow to oddzwaniaja.
Dziennie po kilkanascie nowych CV jest przysylanych do biura. Obecnie chyba z 300 osob jest w bazie danych.
3
KRiis 2016-08-07 22:38:55
Widocznie jestes slepy i nie wiesz jak szukac ofert pracy w interenecie lub jestes koordynatorem i bronisz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] biura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie polecam 2016-08-10 14:03:38
wypłaty z wiekówką - dno!!!!!!!!!!!!!!!!!1
sjska 2016-08-12 16:29:11
JEDZIE KTOŚ 19.08.2016 W PIĄTEK DO EINDHOVEN ZE ZWOLLE? W GODZINACH PO POŁUDNIOWYCH MAX O 11:30
kij w oko kamilkowi 2016-08-22 00:45:14
Zgadzam sie calkowicie z ta opinia,a poza tym znam Kamilka koordynatorka z innego Alberta , wielu ludzi sie odgrazalonna niego, to taka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] spoleczna , sholendrzonyPolaczek co sie dochrapal stanowiska a ledwo pisac umie. typowy polski gebels poganiacz bo maja placone za to ze im dobra nornme robia, praca jest nielekka ale mozemy to tylko zawdzieczyc Polakom co sie sluchaja takich Kamilkow debilkow i zasuwaja po 140 procent?....... kretynizm
2
praca w ah 2016-08-23 11:23:57
Praca na voice pickingu w ah jest bardzo fajna , sa optymalne warunki temp na magazynie, sucho nie wali zar z nieba jak jak na szklarni, pracuje sie srednio po 8 h czyli normalnie, praca czysta, nie ma przestojow, stawka poza wiekowka jest tez wysoka jak na warunki hol, dodatki za zmiany popol i nocne, wszystko dobrze gdyby nie to co pokazali na przestrzeni lat polskie buraki cebulaki co pokazali ze da sie napie.....lac po 150 %. Praca nie bylaby teraz tam taka ciezka. Kiedys byl tam raj w porownaniu do teraz. Jeszcze zanim wszedl voice picking. to co wyrabiaja tam nasi zeby dostac pare e wiecej za 110 % to sie w glowie nie miesci...... Opamietajcie sie wsioki z Polandii co sie dorwaliscie do ojro. Szok! Sa alberty na terenie nl co podwyzszyly przez was norme nawet o 2 h wiecej. Agencje pracy to druga strona medalu, wejdzie taka i tak namiesza jak ja pier...... one robia syf,zgadza sie . Za zatrudnienie kolejnej sztuki brzydko mowiac dostaja kupe kasy dlatego jest taka rotacja i robia co chca. No i pracujacy w nich ludzie, polscy poganiacze co dali sie urobic holendrom. glupi tepy Polacy. Bledne kolo
1
Tomek 2016-08-26 01:44:02
w ogóle jaka jest stawka godzinowa brutto bez wiekówki i wysokość dodatku ADV?
Addeco wygrało przetarg na kolejny rok w Zwolle czy może jakieś zmiany się szykują?
no i nie zazdroszczę obecnej sytuacji obecnym w Ah. kiedyś było lepiej.
z góry dzieki
2
Picker 2016-08-31 15:03:08
Jakich kierowcow?? to jest centrum dystrybucji, zbieranie zamówien przez picking,
2
stara gwardia 2016-09-16 03:56:42
Byłem widziałem jak było E&A bylo spoko addecco to kicha
2
Pozdro dla roboli 2016-09-18 14:59:39
Stawka 10,47 brutto bez wiekowki, plus dodatek adv i za zmiany i za norme ale co z tego jak masz po 4 dni w pracy. W pi.... zdu mlodych nowych a reszta po max 4 dni. wycwanili sie na mlodych bo zrobi im norme jak ten bez wiekowki, a cisnie na 110 % zeby jak najwiecej zarobic -Albert zszedl na psy. Dno
Gargamel z oss 2016-10-19 21:12:35
Ja tez uwazam, ze w Albercie bedzie coraz gorzej, dobre czasy sie skonczyly, albert szuka coraz tanszych agencji, bierze ludzi przewaznie z wiekowka zeby bylo taniej, dodatkowo wchodzi mechanizacja, ogromna rotacja. Szkoda bo kiedys praca tam naprawde byla fajna pewna i dobrze platna....
1
piter 2016-10-23 18:33:53
Kamilek to ciota i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] hahahahaha [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za 5zl. Yebac polskich koordynatorow !!!!
1
laik 2016-10-25 17:35:58
Jakie kryteria trzeba spełniać aby dostać się do AH ZWOLLE? trzeba znać język? Doświadczenie lub coś w tym stylu?
seksi 2016-10-26 00:26:14
Trzeba zrobic minetke jednej pani...... hahah
3
koala100 2016-11-10 15:00:49
najlepsza jest fotka FB/ "trampek" i jego ekipa szkoleniowa.Ciekawe która z tych osób potrafiła by zrobic przynajmniej 101 procent normy.To jakies nieporozumienie co do pewnych osób.Widocznie donosi sie do biura i pod biurkiem sporo czsu sie spedza.Szkoleniowcy z kilku miesiecznym starzem na produkcji!!!.
1
Wysokokaloryczny 2016-11-15 07:29:26
Adecco jest naprawde jednym z lepszych biur ludzie uwierzcie, ale ekipa Polakow w Zwolle rzeczywiscie psuje te opinie, zagrywki na miare msciwych skur....eli niewiadomo za co. Wspolczuje ludziom co musza doswiadczac takich zachowan idiotow w biurze . Ja piz dn ale m te praca tam, nie bedzie mnie jakis krzywy palant w trampkach z gow nem mieszal
1
Hellboy 2016-11-30 12:47:58
Hej, pracuje ktoś może w AH w Zwolle i mògłby mi udzielić paru informacji. Piszcie na gg: 8470652. Dziekuje
antykoaala001 2016-12-07 20:14:49
Pozwolisz że odpisze twoim jezykiem?
zdziwiłbys sie bardzo kolerzko jak treneży dobże sobie poradzili pszy zbieranió zamuwien! Ale ty tego nie pojmiesz bo to za wiele dla twojego póstego jak dzban łba! Zamiast siedziec i pisac glópoty za naókę jenzyka się wedź!
1
Zostaw swoją opinię o Centrum Dystrybucji Albert Heijn - Zwolle
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Dystrybucji Albert Heijn