brak logo

Skanem Introl

Katowice

Opinie o Skanem Introl

anonim 2010-02-23 20:13:47
niekompetencja
1
anonim 2011-01-01 18:48:59
o o co pytają na rozmowach wstępnych? wynagrodzenie jest ok? a jak się tam pracuje?
anonim 2011-01-14 16:34:59
Witam, czy ktoś może był na rozmowie w firmie Introl S.A. Chodzi mi o stanowisko księgowej. Jak mniej więcej wygląda rozmowa, i czego można się spodziewać podczas rozmowy. W jakiej wysokości można zaproponować wynagrodzenie. Będę wdzięczna za jakiekolwiek opinie.
1
anonim 2011-01-22 22:55:56
o nic wielkiego Cię nie zapytają bo to nie jest firma uporządkowana z procedurami rekrutacji, ocenianiem profilu kandydata itp, itd. W zasadzie interesuje ich jedno - ile chcesz zarobić, bo zarobki raczej kiepściutkie a oczekiwania....o to osobny temat
Bożena 2011-11-03 11:56:56
Witam. Jeżeli ktoś chciałby poważnie zmienić swoje warunki pracy, płacy i życia proponuję pomoc. Jestem pracownikiem Biura ds. Rozwoju Związku i Szkoleń Związkowych. Jeśli masz ochotę porozmawiać o swoich problemach w pracy zadzwoń 0-32 7284107, lub napisz rozwoj@solidarnosckatowice.pl. „ Solidarność „ ma wielu dobrych działaczy, którzy pomagają takim jak Wy, pozdrawiam.
lolo 2012-05-30 20:17:07
witam,
czy był ktoś w tej firmie w ostatnim czasie był na rozmowach z prezesem czy też innym przedstawiecielem firmy introl? czy może pracuje tam ktoś z Was?jaka panuje tam atmosfera?zarobki?
z góry dzięki za odp.
ex 2012-11-23 19:04:42
Atmosfera do.. chrzanu, bo jak ma być jak zarobki do...chrzanu. Prezesi owszem czasem wizję umieją roztoczyć, ale szybko się zorientujesz co komu i skąd wychodzi
1
marek 2013-06-12 20:48:56
zarobki do bani obiecują złote góry a później jeszcze obniżają pensje. nie ma tu dobrych perspektyw sam szukam innej pracy
rekrut 2014-08-23 13:11:53
A powiedzcie czy INTROL SA to jest ta sama firma co RACONTROLS Jak to wygląda?
tomek 2015-02-10 16:31:50
chyba warto u nich starać się o pracę,bo z tego co słyszałem to skanem to dobra firma, więc czemu by nie iść do nich na rekrutację zwykłą? mam nadzieje, ze teraz będzie wszystko w porządku jeśli chodzi o zatrudnienie i o zarobki, bo różne już rzeczy słyszałem ale chyba większośc jest przesadzona po prostu.
zzio 2015-08-27 18:35:55
@ rekrut
INTROL SA to inna firma niż RACONTROLS. RACONTROLS wchodzi w skład grupy INTROL SA, ale zajmuje się czymś innym, to dystrybutor automatyki.
er 2016-05-14 22:17:09
zawsze znajdzie sie ososba ktora jest z czegos niezadowolona
Zostaw swoją opinię o Skanem Introl - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Skanem Introl