brak logo

SIMPLE S.A.

Warszawa

Opinie o SIMPLE S.A.

pracownik 2013-06-18 13:01
nie zaskoczę cie informacją ze pensja zależny od stanowiska i pionu, rozpiętość jest bardzo duża, jeśli startujesz na "lepsze" stanowisko i masz kwalifikacje to możesz sporo wyciągnąć. jest to z każdym ustalane indywidualnie jak w większości firm na rynku, nie jest to tajemnicą ze w branży IT dobrze się zarabia
blędne wpisy na forum 2013-06-20 15:08
forum dotyczy notowanej na GPW firmy SIMPLE S.A. zajmującej się produkcją i dystrybucją systemów informatycznych do zarządzania klasy ERP, CRM, HRM, BI - prosimy o nie wprowadzanie pod opiniami dotyczącymi tej firmy komentarzy dotyczących SIECI SKLEPÓW ODZIEŻOWYCH SIMPLE, gdyż są to zupełnie dwie inne spółki.

sieć odzieżowa SIMPLE posiada własne forum pod własną nazwą firmy Simple Creative Products
2
jaa 2013-07-09 16:28
a ile byś chciał zarabiać to dam ci znac czy to w ogole mozliwe
jaa 2013-07-09 17:18
no tak ale czy to jest 5 czy 10 a moze 15 lub 20. Liczyles sobie ile wynosi srednia pensja w firmie i odpowiedz masz sam
2
jaa 2013-07-09 17:44
zazwyczaj jest tak, ze zarabiasz tyle ile uda sie wynegcjowac i jesli pracodawca jest skolonny tyle zaplacic wiec na czyms musisz oprzec swoja pozycje wyjsciowa i mysle ze srednie wynagrodzenie ktore mozeesz sobie wyliczyc z raportow cos ci powie na temat zarobkow w firmie
4
jaa 2013-07-09 17:53
jka ty chcesz tyle zarabiac to czy na pewno sie nadajesz na takie stanowisko (5lat doswiadczenia) i tylko takie oczekiwania albo umiejetnosci nie wystarcza albo ... takie stanowisko to kasa okolo 10 tys netto nie tylko w simple ale i na rynku
1
jaa 2013-07-09 18:02
tak ale jesli powiesz ze intersuje cie 3 tys to przeciez sami nie wyjda z inicjatywa zeby ci zaplacic 10
3
jaa 2013-07-10 13:18
ale tak naprwde to chyba nie masz szans na te robote bo juz jest po calym prociesie i ktos juz zostal zatrudniony
jaa 2013-07-11 17:15
czy kiedykolwiek ktos sie do Ciebie odezwal ze starego zgloszenia? Zawsze jest tak ze pozniej pojwaia sie nowe ogloszenie a o starych aplikacjach wszyscy zapominaja ale powodzenia w znalezieniu pracy
kandydat 2014-07-03 08:31
Pytam o SIMPLE ERP witam jak wygląda praca key account manager?Jaką kaśe mozna dostać?jakie maja auta słuzbowe?
ciekawy 2015-02-19 11:44
czy ktos moze napisac cos o SIMPLE w warszawie ? jakie warunki oferuja aktualnie ? PozDrawiam
anonim 2015-10-09 21:07
Eniro
abc 2016-03-14 09:39
lepiej sprawdź w pierwszej kolejności w jakiej firmie chcesz pracować bo SIMPLE S.A. to nie jest firma od ciuchów ... proponuje więc zajrzeć na inne forum
ERP_Simple 2016-03-17 20:43
W SIMPLE pracują ludzie w odpowiednim wieku i kultura organizacji jest adekwatna - siła spokoju. Kasa jest zawsze na czas (fix price + bonus ) - jak ktoś ma umiejętności i chce to zarabia. System pracy bardziej zadaniowy niż w sztywnych godzinach. Stara technologia , ogólnie szału nie ma. Ale jak ktoś chce w spokoju pracować z normalnymi ludźmi (o ile tacy w IT są) to polecam.
I jeszcze jedno - to jedna z niewielu polskich firm na rynku ERP która przez 25 lat nie została przejęta przez inną większą - o czymś to świadczy. A co przyszłość przyniesie to nawet Nadprezes nie wie
1
agata 2016-05-05 23:03
cv zawsze można wysłać jeżeli stanowisko na które aplikujesz podoba Ci się. Pamiętaj praca to nie samolot zawsze można z niej wyjść
harrry 2017-02-14 14:47
jakie zarobki w sprzedaży telefonicznej? czyli na stanowisku asystent ds. wsparcia sprzedaży ?
Paulina 2017-03-27 15:24
@harrry, zastanawiasz się nad aplikowaniem?
Zostaw swoją opinię o SIMPLE S.A. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SIMPLE S.A.