logo Żabka Polska

Żabka Polska

Poznań

Opinie o Żabka Polska

abradab 2016-01-06 18:31:42
Oprócz brudnych uchodźców z ukrainy którzy tam miksują to jest całkiem spoko.
mark 2016-01-15 12:35:36
Generalnie jestem jakoś uprzedzony do żabki po jednej rekrutacji.

Wyglądało to mniej więcej tak- rekruter spóźnił się z 15 minut, zadawał mi pytania, podczas kiedy odpowiadałem na jedno, odebrał sobie telefon i zaczął rozmawiać. Potem dostałem testy na komputerze, na które dostałem 45 min, po 15 minutach rekruter wrócił i spytał czy skończyłem, powiedziałem że nie, on popatrzył (nie wiem za bardzo nawet na co) i powiedział że to starczy. Okazało się że czeka kolejna osoba i musieli zagęścić.
Za bardzo nie wiem o co chodziło z tą rekrutacją ale było to dla mnie dużym szokiem że firma na bądź co bądź poważne stanowisko rekrutuje w ten sposób.
3
muler 2016-01-17 13:44:55
Nie polecam !!!!!!! nie prawdziwe oferty zarobku !!!
4
Aloper 2016-01-21 01:43:44
Prawda to ze liderzy mixu zarabiają po 10 tys na głowę? Coś mi się wierzyć nie chce
zniewolony robol 2016-01-21 16:51:21
No tak ,łatwo to policzyć :) . Gdyby Liderzy płacili pełne zusy i za przepracowane godziny swoim robolom , to taki lider zarobiłby na nas tylko 3,5tyś max . A tak 10tyś wpada liderowi naszym kosztem,jesteśmy zwyklymi murzynami którzy dają się rolować na własną prośbę !!!! Ale co tam , ważne ze szef ma dobrze . Wiem nawet że maja cichą umowę aby przed swoimi pracownikami wiecznie narzekać ,ze niby mało zarabiają ,ze nie ma z tego pieniędzy itp . Jaka jest prawda wszyscy dobrze wiedzą ,prawie żaden sam sie nigdy nie zwolnił ,a jak został zwolniony to płakał u dyra i prosił o przywrócenie ! Czyż nie ? :-)
6
Kolejorz 2016-01-23 00:09:56
O czym ty piszesz? w jakim temacie ? Ktos sie pytał ile moze zarobić lider mixu a ty piszesz o osobie odpowiedzialnej za sklep ? Czytaj ze zrozumieniem pytanie i odpowiedz,pozniej komentuj burku.
grzesiek dresiek 2016-01-25 10:36:22
czytaj uwaznie forum ,nie bedziesz miał wątpliwości !
2
Kore 2016-02-07 04:54:49
w rzabie nie jest tak źle, ja mam ciongle przypiski od szefa i dam rade zrobic z 16 na miksie w tygodniu a to jest prawie 200zł.na miesionc z 3 tysiace wychodze teraz.
3
kopect 2016-02-09 21:17:12
nastepny burok co pisze i nawet nie wie co pisze i na jaki temat pisze . Kore pisze o miksie a ty ajencie sklepu ,co za bufon!
1
Marszałęk 2016-02-25 20:47:11
dość matactwa , chcemy pełne zusy !!! wszystko liderzy do swojej sakwy ładują zamiast normalnie opłacac pracownika !!!!!!!!!!!!!!! czy ktoś może zwrócić na to uwagę w końcu ?????????????
2
Michał 2016-02-29 12:38:16
Oni szukają naiwnych do prowadzenia sklepów za 3% marżę od miesięcznego obrotu przy kosztach ok 10 tyś. zł miesięcznie. Niech szukają dalej , frajerów.
1
Kukin 2016-03-22 13:54:36
I jak tam ,czy dyrekcja w koncu może przyjrzec sie pracy mikserow na czarnucha ? czy my jako mikserzy jestesmy takim odpadem , ze nie moze za nas lider normalnie placic zusu i innych skladek ??? Hallo -dyrekcjo !!! Do kogo trzeba sie zwrocic zeby w koncu było normalnie ???
4
misio 2016-03-24 23:19:52
Nie polecam pracy w tej firmie.Pracowalem na wozku wysokiego skladowania jakies dwa lata temu w tej firmie.Cos strasznego :(
8
Szef 2016-04-11 21:58:47
Tak czytam wszelkie opinie na temat wszelkich pracodawców i wiecie co , wszędzie piszą tak samo : syf , bród , wyzysk it jednym słowem zawsze źle :) ..Uczyć wam się nie chciało lub głowę macie dla samej ozdoby i jej nie wykorzystujecie tak jak należy więc co się dziwicie ,że wasze szefostwo zarabia lepiej od was ...jesteście tacy mądrzy to dlaczego sami nie szefujecie i nie stoicie wyżej od innych ? :) ..Powiem wam : Ponieważ się nie nadajecie !! :) więc nie narzekajcie ..Jak na wstępnie wspomniałem nie mam tutaj na myśli tylko Żabki a wszelkich pracodawców .
2
Szef 2016-04-11 22:00:00
Tak czytam wszelkie opinie na temat wszelkich pracodawców i wiecie co , wszędzie piszą tak samo : syf , bród , wyzysk it jednym słowem zawsze źle :) ..Uczyć wam się nie chciało lub głowę macie dla samej ozdoby i jej nie wykorzystujecie tak jak należy więc co się dziwicie ,że wasze szefostwo zarabia lepiej od was ...jesteście tacy mądrzy to dlaczego sami nie szefujecie i nie stoicie wyżej od innych ? :) ..Powiem wam : Ponieważ się nie nadajecie !! :) więc nie narzekajcie ..Jak na wstępnie wspomniałem nie mam tutaj na myśli tylko Żabki a wszelkich pracodawców .
Były lideros 2016-04-12 13:31:28
Prawdo jest tako ,ze sami liderzy na miksie rowniez nie sa zbyt rozgarnieci i ze szkoła ponadpodstawową tez u nich cienko . Uwazaja sie za wielkich szefów a jako jest prawdo ,wszyscy wiedza ,potrzebni sa do czarnej roboty,zeby zatrudniac na dziwnych warunkach swoich mikserow ,bo przeciez żabko sama nie może w "taki" sposob zatrudniac bo wplynelo by to negatywnie na opinie firmy ,a tak na klate bierą to liderzy (i tak kolko sie zamyka...) Żabko jest czysta a cała odpowiedzialnosc spoczywa na liderze !No i tero pytanie , czy ktos w miare poukladany i po studiach sie tego podejmię ? raczej nie! Ale wyjatki sie zdarzają albo jest zdrowo myslący a brakuje mu szkoly ,albo ma studia i myslenie za poziomie zerowym ;)
3
Michał 2016-05-05 21:30:57
Pracowałem kilka lat temu w centrali. Serdecznie odradzam pracę. Chaos, niskie zarobki.
7
wyksztalcony 2016-05-06 21:53:43
Panowie i Panie uwazajcie na najwiekszego dupowlaza i zaganiare w zabce plewiska ( usunięte przez administratora )nie mowila ze tak nie ladnie …masz twarz nie skajana mysla u siebie na wiosce wiesniaku
ucho
ucho
ucho
3
warjat 2016-05-21 22:18:05
Mowisz o reczku?? Spokojnie. Juz dyro wie ze siedzi nacwynikach sportowych i allegro zamiast pracowac. Juz niebawem zablokuja. Pozdro klepa
4
No rączek raczek norbi 2016-05-29 21:38:19
Norbi norbi polecam profil na Fcb zdjecia jak by był wielce wykształconym i mega inteligentem a jest zwykłym dupkiem i kapusiem
Poznań jest piękny dla pięknych ludzi a ty na wieś bo twarzą tam przy drodze Norbercie Raczku sraczku pasujesz
3
Żabka ach Żabka 2016-06-15 00:41:15
Miks wygląda tak, że zarobki mają być do 4500 netto, a realnie jest 60 zł za tonę. Bezpłatne dni próbne, umowa zlecenie, nie opłacony czas stracony w kolejce do alkomatu, w szatni, w czasie przestojów. Osobom pracującym w chłodni w temperaturze 5,6 stopni Celsjusza przysługuje posiłek regeneracyjny. Wiecie o tym? Nie tylko pracownicy mroźni mają prawo go otrzymać. Ktoś dostał go kiedyś? ;-)
4
W przyszłości szef 2016-06-15 11:15:53
Czy to, że ktoś nie nadaje się na menadżera albo jest zbyt mało kreatywny czy logicznie myślący, natomiast może być dobrym i sumiennym pracownikiem fizycznym usprawiedliwia jego wykorzystywanie? Nie wszyscy muszą być innowatorami i liderami. Natomiast wszyscy mają prawo do godnych warunków pracy.
2
szpaczek 2016-06-21 20:32:20
Nie polecam pracy w ZABCE poniewaz jest wyzysk czlowieka przez czlowieka,ajenci wykorzystuja i oszukuja co do wynagrodzenia,harujesz nawet 15 godz a i tak cie oszukaja.Ostrzegam przed praca w Poznaniu ul.Szyperska 1 ajentka oszukuje i wykorzystuje pracownikow
3
rysiu 2016-06-27 07:44:38
Brawo panowie za oddanie skanerow i wyjscie z tego cyrku narescie sie sprzeciwiliscie traktowania was jak smieci ile mozna bylo pracowac w takich nieludzkich warunkach praca od niedzieli do soboty rana.Obcieli wam stawke odebrali piatki i zycie prywatne i kazali zapieprzac do ostatniego zlecenia nie wazne ile godzin by to trwalo a oni po 8 godzinach maja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na nas.Kierowniku wiem ze to czytasz nie zwalaj winy na mixerow bo za te szambo odpowiadacie wy,wasze decyzje doprowadzily do takiego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jakie jest na magazynie.Dla wszystkich zainteresowanych omijajcie zabke w plewiskach jak najdalej szkoda waszego zycia
14
BiYonce 100py 2016-06-27 20:38:54
To aż taka kaszana tam jest teraz? LOL
3
Lolek 2016-06-28 00:24:50
Skoro tak wszystkim źle w żabce to po co tam pracujecie jak Wam nie pasuje to proponuje do Biedry na kasę za 1800. Prawda jest taka, ze większość ludzi która pracuje na magazynie nigdzie indziej nie dostanie taki pieniędzy, bo nikt ich nie zatrudni na żadne stanowisko dające jakiś większy zarobek.
były miks3r 2016-06-28 11:37:26
ja robilem w biedronce 3 lata odszedłem na szczescie nie palac za soba mostów bo koles który pracowal na miksie zaproponował mi wlasnie prace w żabce ,robilem na miksie 8miesiecy i powiem szczerze ze to chyba najgorsza moja decyzja w zyciu byla ,musialem spowrotem wocic do biedronki ,oczywiscie nie jest dobrze ale nie jest tak zle jak w żabce !!! to byl istny kołchoz !!! do pacy raz szłem na 17 raz na 20 ,wracalem do chaty raz o 4 a nieraz o 8:00 !!!!!!!!! ogolnie mikerzy traktowani byli jak przysłowiowe bydło ! takze kolego nie mow ze w biedronce jest zle,bo wporownaniu z miksem w żabce to jest istny "luksus" . pzynajmniej umowe mam teraz a na miksie bez ubezpieczenia bez umowy bez niczego. KPINA TO JEST MAŁO POWIEDZIANE. SZCZERZE PODZIWIAM MIKEROW JESZCZE TAM PRACUJACYCH . NIECHCE NIKOMU UBLIZAC ,ALE NIE WIEM JAK BARDZO TRZEBA POTRZEBOWAC PIENIEDZY ZEBY TAM JESZCZE PRACOWAC .
6
tomaszek 2016-06-30 19:11:47
Witam.Pracowałem z Żabce w Poznaniu u p.S.Bieczyńskiej na ul.Wyłom 14 d Poznań i Ona okazała się nie uczciwym pracodawcą bo oszukała mnie na wynagrodzeniu za pracę,czy w Poznaniu padł ktoś ofiarą wykorzystywania przez P.S.Bieczyńską,nadmieniam iż już sprawą zajęła sie Państwowa Inspekcja Pracy w Poznaniu.Jeżeli ktoś czuje się oszukany przez tą Panią proszę o kontakt mailowy tomasz1235@gmail.com
ciekawość 2016-07-01 21:40:08
Napiszcie co się tam działo ? :) Naprawdę oddaliście skanery?
Faktycznie Wam jeszcze stawkę obcięli?
Nickname 2016-07-02 00:23:21
Uwierz mi, praca w Biedronce za 1800 to luksus w porównaniu z Żabką, bo tam może tyle masz, ale zapieprzasz jak dziki bawół w temperaturze bliskiej zeru. I te wspaniałe dojazdy.
1
hanna 2016-07-03 00:27:34
Może od razu aplikować na kierownika sieci? Ten pewnie ma jeszcze lepszą pensję :P
hanna 2016-07-03 00:27:55
Może od razu aplikować na kierownika sieci? Ten pewnie ma jeszcze lepszą pensję :P
TERESKA 2016-07-12 15:04:43
MIKS JEST NIE DO WIARY ,DZIS NA KTORA ZNOW NA 18:00 CZY MOZE 20:00 ?
TO JEST JAKAS KPINA . DZWONIE PO UKRAINCOW
Bigfoot 2016-07-15 16:26:47
Niestety, sprzedawcy nie są grzeczni na Małeckiego 22. Nie polecam tego sklepu (na Małeckiego 22) do odwiedzenia.
Bigfoot 2016-07-15 16:27:05
Niestety, sprzedawcy nie są grzeczni na Małeckiego 22. Nie polecam tego sklepu (na Małeckiego 22) do odwiedzenia.
Ag 2016-07-20 09:06:36
Czy ktoś pracował w Centrali Żabki w Poznaniu ? Chodzi mi o stanowiska biurowe.
Proszę o kontakt e-mai agastop7@o2.pl
nico 2016-07-27 20:56:07
Witam wszystkich serdecznie poszukuję pilnie poszkodowanych ajentów sieci Żabka do zbiorowego pozwu do prokuratury proszę o pilny kontakt (usunięte przez administratora)
3
Marcin lesniak zlodziej 2016-08-05 14:53:40
Uwaga ludzie zabka doprowadzi was do bankructwa!!! Marcin lesniak z Krakowa karze załadować półki towarem przed wizytacja dyrektorki a później zamykają sklep!!!!! Utarg na sklepie podwoiłem i mnie wycyckali nie dajcie się oszukac i wy....
6
Suwałki 2016-08-09 19:06:00
A ja nie polecam pracy w Żabie w Suwałkach. Pracowałam tam 4 miesiące, już tradycyjnie wyzysk - miesięcznie zarabiałam w granicach 1000 - 1200 zł (wtedy obowiązywała stawka 6zł/h), 3 miesiące bez umowy, potem umowa - zlecenie (na pierwszej rozmowie obiecywał umowę o pracę, ponieważ "ZUS tego wymaga" - żadna z pracujących umowy o pracę nie miała). Ajent co miesiąc przed wypłatą latał na*ebany po całych Suwałkach, dla nas wypłaty były zawsze po terminie, rozłożone w co najmniej 3 ratach, trzeba było wręcz się tłumaczyć na co nam są pieniądze potrzebne. Jedno wielkie kumoterstwo, nepotyzm, najlepiej miały znajome z dawnych lat i dziewczyny, z którymi wspólnie oglądał pornogazetki. Do tego kierownik regionalny jeżdżący do Suwałk na kontrole bardziej niż sklepem był zainteresowany młodymi ekspedientkami - stary gruby oblech.
Ale cóż powiedzieć - młoda, pierwsza praca itp. Długo wytrzymałam.
1
Damian 2016-08-23 10:32:45
Centrum prowadzi chyba jakiś kretyn awizują większość dostaw na 8 rano a towar z auta jest ściągany po 2'óch i pół godziny oczekiwania pod rampą. Jeżdżę dużo po DC tesco, biedronka, rosmann i wiele innych i na żadnym DC nie czekałem nigdy na tak długo pod rampą. Rozmawiałem z jednym z kierowców to od 3 godzin czeka na dokumenty z dostawy. Żal mi takich ludzi co to wszystko utrudniają kierowcom a w szczególności tym którzy jeżdżą większymi autami i mają ograniczony czas pracy a spedytor non stop wydawania i pogania.
Piotr 2016-08-29 01:50:14
Witam, magazyn zabki ktory jest w Plewiskach podobno przenosi sie do sadow/tarnowa podgornego. Slyszal ktos o tym? Czy to prawda?
Piotr 2016-08-30 14:41:42
A maja sie przeniesc? Sa takie plany? Podobno na jakims magazynie w sadach jakas firma stawiala regaly wlasnie dla zabki. Dlatego pytam
Konus 2016-09-06 23:55:13
Nie idz na wozek do Zabki.Lepiej kopac rowy.Nie stracisz tyle nerwow.

1
no i co 2016-09-20 08:41:31
A dlaczego nie szukają już ajentów tylko franczyzobiorców? Czas na zamiany Eurocash nadciąga.
KAJA 2016-09-29 22:38:13
Wszystko zależy od ajenta! A ajentem może zostać każdy!
Pracowałam już w kilku żabkach i w jednej była ostra ajentka która wiele wymagała, sprawdzała itd a pracowałam znów w innej gdzie mój szef był bardzo spoko, można było pogadać jak z kumplem. Atmosfera bardzo spoko. Trzeba było wylonać to co do obowiązków należało ale kiedy nie było co robić można było posiedzieć, poczytać gazetę itd. Naprawde, to wszystko zależy na jakiego ajenta (pracodawcę) trafisz. ;)
szok 2016-09-29 22:43:33
Hej, ale wiecie jak to teraz wygląda u nich zatrudninienie? Widziałem teraz oferty tylko na farnczyzobiorców ale pewnie są jeszcze szansę na sprzedawców. Dobrze by się teraz załapać. Dzięki za odpowiedź
stanely 2016-10-24 22:33:22
witam! Lubin przy ulicy Sikorskiego 58 jest to sklep żabka nr. Z0269 PHU Julia. chciałbym zwrócić uwagę klientom którzy robią tam zakupy , ponieważ notorycznie w tym sklepie oszukują klientów na cenach pod produktem inna, a na kasie wyższa stały paten, a kiedy zwrócisz uwagę to uważaj bo w z magazynu wychodzi body gard który potrafi nie grzecznie się zachować . wielki minus dla sklepu ..
rysio 2016-10-25 18:03:28
nie polecam w zadnym wypadku pracy jako ajent, obecnie wieszaja plakaty obiecujac 6500zl zarobku, a za dwa miesiace od podjecia pracy, utna 2 i trzeba brac kredyty na wyplaty, ubezpieczenie.

Zabka - to jedna wielka klika klamcow!!!!, poczawszy od "ajentoww trenerow" a skonczywszy na prezesie, jeden wielki stek bzdur, wyryte na pamiec teksty i obiecywanki..... mozna by pisac w nieskonczonosc, ale po co?

wyjasnie slowo "Ajent": robot nakrecany odgornie, nie ma prawa glosu, to podmiot, nie slucha - won!

gdybym jeszcze raz miala podjac decyzje o pracy w Zabce, zdecydowanie wolalabym pojsc zebrac
1
misiek 2016-10-26 10:29:58
każdy na pewno wie co to jest sekta i to jest właśnie jest Żabka, złapać w sieć i pozostawić na pastwę losu. Za każdego "złapanego" pieniądze zgarnia tzw. "partner" - to człowiek / w zasadzie nawet ciężko go nazwać człowiekiem/, który rozkazuje "złapanemu" i włazi bez wazeliny wszystkim którym podlega. Ogólnie jest to pionek w całej hierarchii rządzących, ale ma WŁADZE nad "złapanym". Taki "partner" nie dba o "złapanego" tylko o własny tyłeczek / ujmę to kulturalnie - hahahahaha/.
Kolej na utargi i zarobki - DOBRZE! prosperująca Żabka miesięcznie zrobi np. 200 000tys obrotu, obliczając z tego 5%, które oferuje "Sekto-Żabka" powinno zostać dla "złapanego" 10 000zł - NIE MA TAKIEJ OPCJI!!! Zawsze coś ukradną i zostaje 8 000zł, z tego należy odjąć utrzymanie 2 pracowników, podatek dochodowy, obrotowy, podatek za pracowników i okazuje się, że "złapany" pracuje gratis. A co się dzieje, kiedy Żabka zrobi miesięcznie mniej jak 100 000zł????? - to już sami sobie obliczycie.
Można książkę napisać o prowadzeniu i oszustwach, przypuszczam, że nie ma nawet prawnika, który mógłby wybronić "złapanego" od krzywd wyrządzonych przez Firmę Żabka... dlaczego???, bo "złapanemu" nikt w firmie nie uwierzy i "złapany" nie może nic udowodnić, ponieważ nawet w sklepowym programie komputerowym firma robi swoje jak "złapany" śpi. "Złapany" to ajent.
3
sta 2016-11-02 20:02:09
dlaczego pip nie interesuje sie niczym co sie dzieje wzabkach,praca po 17 h dziennie, tez w swieta.
2
Zostaw swoją opinię o Żabka Polska - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Żabka Polska