brak logo

LUMAR

Byczyna

Opinie o LUMAR

pracownik 2012-01-14 17:19:45
Praca w Lumarze to porażka, od wielu miesięcu dzieje się tu źle... szef jest niesłowny, od dłuższego czasu obiecują podwyżki, w kwietniu mówili że będą we wrześniu, a we wrześniu że za pół roku i tak można czekać i czekać a towaru masa, produkcja coraz wyższa a wypłaty gorsze niż w 2004 roku. Porażka
4
123 2012-01-30 09:58:05
Lumar to najgorszy zakład w jakim można pracować, szefostwo traktuje ludzi jak parobków do pracy- szefostwu można tylko zachorować. pracujesz do póki dostają za Ciebie kasę np z urzędu pracy. a kierownicy szkoda gadać, jeżeli się nie umówisz z jednym czy z drugim masz złą opinie i lecisz , ludzie tam pracujący są pokroju szefostwa i kierowników, może warto się zastanowić przed pójściem tam do pracy dlaczego tylko starzy pracownicy tam się trzymają najdłużej i nikt ich nie zwalnia a co chwile ktoś nowy przychodzi i odchodzi...
6
Jerzy 2012-03-07 20:15:17
A sanepid sprawdzil juz co lumar ma na magazynach - skad sol - skad masa jajeczna????? wie ktos ?? jutro pojutrze juz nic tam nie bedzie wiec do roboty sanepidowcy!!!!!
7
anonim 2013-06-03 11:18:03
pracownik opisałeś sytuacje z podwyżkami a czy teraz może się to zmieniło trochę? Zastanawiam się nad podjęciem pracy w Lumar dlatego się pytam. A na jakim poziomie są tam zarobki? Napiszcie taką średnią kwotę jak możecie
2
Do szefostwa 2014-01-29 12:29:36
Jak to jest, że wybrane koleżanki kierowników mogą wybierać sobie stanowiska na których danego dnia będą pracować, oraz mogą na hali korzystać z telefonów komórkowych??? Może w końcu i w Lumarze dojdzie do równouprawnienia i każdy będzie miał takie same prawa????
8
Pitu 2014-02-17 16:43:38
Zgodzę się w 100% z postem powyżej, w lumar zasady powinny dotyczyć wszystkich, jeśli tak nie jest to działa to demotywująco.
4
pitu pitu 2014-03-03 18:57:06
pitu - demotywujaco!
3
anonim 2015-01-19 16:43:48
Zgadzam się z powyższym ,a jedna z pracownic a.z. jest prawą ręką kierownika kus....
5
xxxx 2015-02-09 13:56:29
lumar to porazka pracujesz tylko w sezonie apotem wow
2
patrycja 2015-03-12 09:25:29
nie polecam pracy w tym obozie potrzebują cię tylko na sezon a potem wypad
1
anonim 2015-04-29 16:15:25
najgorszy zakład w byczynie traktują cię jak śmiecia same myszy iszczury
1
mich 2015-08-24 00:16:05
Mnie trochę rozczarowała strona internetowa Lumara, bo w dzisiejszych czasach gdzie internet ma naprawdę wielką moc, ich strona internetowa nie prezentuje się za dobrze, jest adres, odnośnik do facebooka i możliwość pobrania katalogów produktu. Może czyta to ktoś i zauważy że moża byłoby tą stronę trochę udoskonalić.
3
anonnim 2016-02-12 12:47:48
ciekawe kiedy szef ma zamiar coś zrobić ze swoim kierownikiem - bratem, wkońcu tego nie wytrzymam i to co on robi zgłoszę inspekcji...
5
koko loko 2016-02-19 13:25:24
to już raczej nie twoja sprawa anonimowy siewco niezgody. ty się skup na swoich obowiązkach i pracy. ta firma to wielki producent słodyczy i wykorzystajmy mozliwości jakie nam daje jako pracodawca
4
Obserwator 2016-04-08 15:03:21
Nie jestem pracownikiem Firmy LUMAR, ale po przeczytaniu kilku opinii jestem zaskoczony tym jak wilka krzywda dzieje się którzy te opinie napisali. Panowie i Panie , to nie jest niewolniczy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jesteście wolni i możecie w każdej chwili zmienić sobie miejsce pracy, jednak mogę wam przypomnieć stare i mądre przysłowie - " wszędzie dobrze gdzie nas nie ma ". nikt was nie trzyma na siłę. Stolarnie czekają z otwartymi rękoma. Powodzenia w podejmowaniu mądrych decyzji !
Mifo 2016-04-08 19:18:00
Och jaka piękna opinia @Obserwator mam nadzieję, że trafiła do niektórych, bo takie otrzeźwienie się przyda z pewnością. Firma jest porządna, bo dba o swoich pracowników głównie przez te umowy o pracę i szkolenia, więc nie wiem na co narzekać.
Wesele 2016-05-15 12:51:52
Mi się wydaje, że bardzo dobrze jest tutaj w firmie, ja polecam
RAMUL 2016-08-12 21:01:40
"Wszystko co słyszymy jest opinią, nie faktem. Wszystko co widzimy jest punktem widzenia, nie prawdą"
– Marek Aureliusz
Czasem warto zmienić punkt widzenia bo świat dzisiejszy na pozorach zbudowany jest. Ten co jest dobry niekoniecznie musi być dobry a ten zły często bywa całkiem niezły. Pozdrawiam.
linka 2016-08-13 12:25:50
@wesele a dlaczego tak uważasz, czy możesz to jakoś wyjaśnić albo uzasadnić? bo jeszcze pomyslę że jesteś z ich działu hr albo coś;) ja wiem że firma ma bardzo dobrą opinię jako producent słodyczy ale jednak nie samym smakiem lumarków człowiek żyje l;)
tomeks 2016-08-20 15:26:40
Rodzinna firemka..rodzinka zatrudniona czuje wyzszosc nad normalnymi pracownikami..nie traktuja nalezycie ludzi..takie sprzedawczyku. Chlipaku mlode- brat zatrudnil..maja sie za amantow- licza ze kazda dziewczyna bedzie chetna na ich zdaniem ciacho..chlopcom odwalilo..zona wlascieciela jest dobra. Tej to odwalilo. Ma sie za gwiazde sobotniej nocy..ktos moglby zrobic tam porzadek
Haremik 2016-08-20 15:33:54
A ciekawe co powie sanepid na pokryte pleśnią wiadra po kremie? I na taśme do zgrzewania wafli :cala z czarnego osadu. A to co upadnie na ziemie odrazu wedruje do kartonika.
Nie ma to jak rodzinna firma :sodoma i gomora.Istny harem.Pozdrawiam szefostwo:)
tomeks 2016-08-20 15:35:28
Dziewczyny pamietajcie..w razie w dzwoncie do mnie..chetnie naucze te ciotki dyscypliny i powagi dla obowiazkow..pani szefowa jak chce to rowniez zapraszam do kontaktu ze mna..jestem dobrym trenerem prosze pani..do zobaczenia zatem
piotr 2016-08-20 15:45:45
Podnosza z podlogi..ciulasy jedne..zajme sie tym..urzedasy powinni wpadac bez zapowiedzi to wowczas robiliby po gaciach..nie kupujcie ich produktow..zawiadomie sanepid. Trzeba reagowac na takie poczynania w firmach spozywczych..rozglosze wiesci na temat co wyprawiaja w tej firmie. Koniec samo woli. Niech urzedasy sie wykaza!! Kontrola. Jeszcze raz kontrola prosze panstwa
Zostaw swoją opinię o LUMAR - Byczyna
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LUMAR