Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o LUMAR

Pracowałeś w firmie LUMAR i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2012-01-14 17:19:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Praca w Lumarze to porażka, od wielu miesięcu dzieje się tu źle... szef jest niesłowny, od dłuższego czasu obiecują podwyżki, w kwietniu mówili że będą we wrześniu, a we wrześniu że za pół roku i tak można czekać i czekać a towaru masa, produkcja coraz wyższa a wypłaty gorsze niż w 2004 roku. Porażka
zdjecie uzytkownika
123 - 2012-01-30 09:58:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Lumar to najgorszy zakład w jakim można pracować, szefostwo traktuje ludzi jak parobków do pracy- szefostwu można tylko zachorować. pracujesz do póki dostają za Ciebie kasę np z urzędu pracy. a kierownicy szkoda gadać, jeżeli się nie umówisz z jednym czy z drugim masz złą opinie i lecisz , ludzie tam pracujący są pokroju szefostwa i kierowników, może warto się zastanowić przed pójściem tam do pracy dlaczego tylko starzy pracownicy tam się trzymają najdłużej i nikt ich nie zwalnia a co chwile ktoś nowy przychodzi i odchodzi...
zdjecie uzytkownika
Jerzy - 2012-03-07 20:15:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
A sanepid sprawdzil juz co lumar ma na magazynach - skad sol - skad masa jajeczna????? wie ktos ?? jutro pojutrze juz nic tam nie bedzie wiec do roboty sanepidowcy!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-03 11:18:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pracownik opisałeś sytuacje z podwyżkami a czy teraz może się to zmieniło trochę? Zastanawiam się nad podjęciem pracy w Lumar dlatego się pytam. A na jakim poziomie są tam zarobki? Napiszcie taką średnią kwotę jak możecie
zdjecie uzytkownika
Do szefostwa - 2014-01-29 12:29:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Jak to jest, że wybrane koleżanki kierowników mogą wybierać sobie stanowiska na których danego dnia będą pracować, oraz mogą na hali korzystać z telefonów komórkowych??? Może w końcu i w Lumarze dojdzie do równouprawnienia i każdy będzie miał takie same prawa????
zdjecie uzytkownika
Pitu - 2014-02-17 16:43:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Zgodzę się w 100% z postem powyżej, w lumar zasady powinny dotyczyć wszystkich, jeśli tak nie jest to działa to demotywująco.
zdjecie uzytkownika
pitu pitu - 2014-03-03 18:57:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
pitu - demotywujaco!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-01-19 16:43:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Zgadzam się z powyższym ,a jedna z pracownic a.z. jest prawą ręką kierownika kus....
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-02-09 13:56:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
lumar to porazka pracujesz tylko w sezonie apotem wow
zdjecie uzytkownika
patrycja - 2015-03-12 09:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie polecam pracy w tym obozie potrzebują cię tylko na sezon a potem wypad
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-04-29 16:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
najgorszy zakład w byczynie traktują cię jak śmiecia same myszy iszczury
zdjecie uzytkownika
mich - 2015-08-24 00:16:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mnie trochę rozczarowała strona internetowa Lumara, bo w dzisiejszych czasach gdzie internet ma naprawdę wielką moc, ich strona internetowa nie prezentuje się za dobrze, jest adres, odnośnik do facebooka i możliwość pobrania katalogów produktu. Może czyta to ktoś i zauważy że moża byłoby tą stronę trochę udoskonalić.
zdjecie uzytkownika
anonnim - 2016-02-12 12:47:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
ciekawe kiedy szef ma zamiar coś zrobić ze swoim kierownikiem - bratem, wkońcu tego nie wytrzymam i to co on robi zgłoszę inspekcji...
zdjecie uzytkownika
koko loko - 2016-02-19 13:25:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
to już raczej nie twoja sprawa anonimowy siewco niezgody. ty się skup na swoich obowiązkach i pracy. ta firma to wielki producent słodyczy i wykorzystajmy mozliwości jakie nam daje jako pracodawca
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2016-04-08 15:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jestem pracownikiem Firmy LUMAR, ale po przeczytaniu kilku opinii jestem zaskoczony tym jak wilka krzywda dzieje się którzy te opinie napisali. Panowie i Panie , to nie jest niewolniczy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jesteście wolni i możecie w każdej chwili zmienić sobie miejsce pracy, jednak mogę wam przypomnieć stare i mądre przysłowie - " wszędzie dobrze gdzie nas nie ma ". nikt was nie trzyma na siłę. Stolarnie czekają z otwartymi rękoma. Powodzenia w podejmowaniu mądrych decyzji !
zdjecie uzytkownika
Mifo - 2016-04-08 19:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Och jaka piękna opinia @Obserwator mam nadzieję, że trafiła do niektórych, bo takie otrzeźwienie się przyda z pewnością. Firma jest porządna, bo dba o swoich pracowników głównie przez te umowy o pracę i szkolenia, więc nie wiem na co narzekać.
zdjecie uzytkownika
Wesele - 2016-05-15 12:51:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi się wydaje, że bardzo dobrze jest tutaj w firmie, ja polecam

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie LUMAR!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LUMAR

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert