brak logo

Würth Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Würth Polska Sp. z o.o.

Zawiedziona 2017-02-01 11:40
Nie widzę wcale nowych ofert pracy, martwi mnie to ponieważ wiem, że to fajna firma!. Jeśli ktoś ma namiar na pracę u nich bardzo proszę o informacje!!
wwww 2017-02-02 11:36
Ciekawe bo obecnie jest 5 ofert .
2
jeronimo 2017-02-02 13:23
Cześć wszystkim , u nich rekrutacja to jedna wielka porażka najpierw rozmowa standard , potem odwiedziny u klientów i jakieś scenki .K...a ludzie to jakiś teatr , kino . Przecież wykładnikiem będzie to potrafisz sprzedać czy nie a nie jakieś fiki miki. Kolega ( jeszcze tam pracuje jest w trakcie zmiany) opowiadał że traktują cię gorzej jak źle .
5
Skrobak 2017-02-12 20:58
Dobry pracodawca dba o ludzi ale też wymaga zaangażowania.
2
olka 2017-02-15 21:15
masz rację dobry pracodawca a opinie ludzi którzy tam pracowali są złe , wymyślanie dziwnych konkursów przy rekrutacji jest trochę poniżej pasa i realizacja niespełnionych ambicji osób rekrutujących.
2
bezZNACZENIA 2017-02-17 21:41
wszędzie dobrze gdzie Nas nie ma
1
Spinka 2017-02-20 08:28
Szkoda czasu na czytanie tych wpisów. Pracuję dla firmy od kilku lat i jestem bardzo zadowolony ze wszystkiego.
Zuzanna 2017-03-01 08:45
@Spinka mógłbyś opisać co dokładnie cenisz sobie w pracy w firmie?
@zawiedziona ostatnio pojawiło się wiele ofert pracy. Może teraz znajdziesz jakąś, która Cię zainteresuje?
1
były pracownik 2017-04-23 11:51
Płacą jakieś marne grosze, więc nie dziwne, że rotacja spora i co chwilę ktoś odchodzi. Chcą sprzedawać markę premium, a wsparcia sprzedaży nie ma. Niektórym dobrze się wiedzie w firmie, ale mają swoich odbiorców przywiązanych od lat. Reszta popracuje rok czasu mamiona obietnicami rozwoju i wielkiej kasy, a odchodzą zawiedzeni i rozczarowani. W Polsce jak w lesie, nie jak w chlewie obsranym g... Dopóki nowi będą się zgadzać na śmieciowe warunki, dopóty korporacje będą dymać pracowników. I co najlepsze, praca ph zaczyna się o 8 jak wkładam kluczyk do stacyjki i kończy o 16 jak jestem pod domem. Dojazd do klienta też się liczy jako czas pracy. A w tej firmie o 8 to jesteś u pierwszego klienta, nie ważne że masz go 50km od domu a o 16 wychodzisz od ostatniego. Dramat. a to wszystko za marne 2k netto podstawy.
7
były pracownik 2017-04-23 11:51
Płacą jakieś marne grosze, więc nie dziwne, że rotacja spora i co chwilę ktoś odchodzi. Chcą sprzedawać markę premium, a wsparcia sprzedaży nie ma. Niektórym dobrze się wiedzie w firmie, ale mają swoich odbiorców przywiązanych od lat. Reszta popracuje rok czasu mamiona obietnicami rozwoju i wielkiej kasy, a odchodzą zawiedzeni i rozczarowani. W Polsce jak w lesie, nie jak w chlewie obsranym g... Dopóki nowi będą się zgadzać na śmieciowe warunki, dopóty korporacje będą dymać pracowników. I co najlepsze, praca ph zaczyna się o 8 jak wkładam kluczyk do stacyjki i kończy o 16 jak jestem pod domem. Dojazd do klienta też się liczy jako czas pracy. A w tej firmie o 8 to jesteś u pierwszego klienta, nie ważne że masz go 50km od domu a o 16 wychodzisz od ostatniego. Dramat. a to wszystko za marne 2k netto podstawy.
1
Stefi 2017-04-25 13:25
Würth Industrie Service GmbH & Co. KG zasługuje na więcej pozytywnych opinii.
helmut 2017-04-25 22:55
może teraz coś się zmieniło
Zuzanna 2017-04-26 08:33
@Stefi może powiesz coś więcej na temat aktualnej sytuacji w firmie. Piszesz, że firma zasługuje na więcej pozytywnych opinii. Chętnie usłyszymy dlaczego. @były pracownik opisał jak wyglądała praca z jego perspektywy, gdy on pracował w firmie. Czy w ostatnim czasie coś uległo zmianie?
Nicki 2017-04-29 21:38
Większość pisze o Wurth Polska. Wurth Industrie to inny pracodawca.
Pracownik 2017-05-05 12:30
Würth Industrie Service GmbH & Co. KG to wielokrotnie nagradzana firma za innowacyjność, dobrze jest o takich sprawach pamiętać.
Marco 2017-05-15 22:50
Potwierdzam, pracowałem dawno temu i widzę że nic się nie zmieniło
1
Speed 2017-05-16 14:13
Czy coś nowego dzieje się w firmie? Würth Industrie Service GmbH & Co. KG to potęga, w takiej firmie ludzie mają bezpieczną przyszłość. Takie kolosy trzymają pewne standardy i to jest metoda na dyscyplinę.
Piter 2017-06-06 19:58
Dokładnie kolego!
Speed 2017-06-12 08:40
Czy jesteście pewni, że nie da się napisać coś dobrego o firmie? Słyszałam sporo dobrych wieści i jestem zaskoczona tym co piszecie. Wszędzie może zdarzyć się gorszy czas i pewnie trzeba przyłożyć się do pracy.
Nano 2017-07-16 18:38
Pracuje w WURTH już jakiś czas.
Prawda jest taka ze na forach wypowiadają sie nieudaczniki których zwolniono bo nie potrafili sprzedawać. Dlatego jest tak moło dobrych opini.
Ja pracuje 3 lata w ks2 i nie pamiętam kiedy dostałem mniejsza wypłatę niż 5000zl netto. Dywizja drewno. Wiec przestańcie pier..... ze sie nie da. Pierwszy rok ciężko pracowałem zeby wyjść na ten poziom a teraz już jest spokój.
1
Nano 2017-07-16 18:38
Pracuje w WURTH już jakiś czas.
Prawda jest taka ze na forach wypowiadają sie nieudaczniki których zwolniono bo nie potrafili sprzedawać. Dlatego jest tak moło dobrych opini.
Ja pracuje 3 lata w ks2 i nie pamiętam kiedy dostałem mniejsza wypłatę niż 5000zl netto. Dywizja drewno. Wiec przestańcie pier..... ze sie nie da. Pierwszy rok ciężko pracowałem zeby wyjść na ten poziom a teraz już jest spokój.
2
Maniek 2017-07-16 20:59
Czy znacie powód tak dużej oferty pracy jaką ma Würth Industrie?
Import 2017-07-23 19:28
Koledze chodziło o Wurth oddział Polska i jest to prawda. Podobnie firma Rothenberger Polska jest tylko importerem narzędzi z Niemiec (a nie żadnym producentem), a zatem kupuje je z centrali i sprzedaje na polskim rynku.
1
Import 2017-07-23 19:29
Koledze chodziło o Wurth oddział Polska i jest to prawda. Podobnie firma Rothenberger Polska jest tylko importerem narzędzi z Niemiec (a nie żadnym producentem), a zatem kupuje je z centrali i sprzedaje na polskim rynku.
2
Olala 2017-07-25 21:10
Czyli jak ktoś pracuje dobrze to może dobrze w firmie zarobić!
1
Chętny do pracy 2017-08-02 17:11
Witam
Jak wygląda sytuacja PH w Dywizji Cargo w Krakowie ??
Bla bla bla 2017-08-02 22:02
Jeżeli jest tam wolny etat to warto.
RKS to super pozytywnie zakręcony gość.
mariano 2017-08-03 18:10
Witam, jak wygląda praca w Krakowie na stanowisku PH w dywizji auto? Warto?
K 2017-08-04 11:24
Odradzam pracę w cargo Katowice ( południowo zachodnia ćwiartka Polski w tym KRK Częstochowa )
Kierownik to najzwyklejszy cwaniak i krętacz, który tylko czeka żeby znaleść haka na ciebie.
Gdy robisz dużo to zawsze nie spełnisz jego z wielu kryteriów, a gdy ci coś nie wyjdzie to dostajesz taka opier..l że nie chce ci się pracować ...
3
mariano 2017-08-04 17:30
a w KR na dywizji auto jak jest? Może coś słyszałeś?
K 2017-08-05 09:08
Ogólnie branża auto cargo to porażka, bardziej bym celował w drewno metal ewentualnie budownicwo.
Auto Kraków ok.
1
mariano 2017-08-08 13:55
Czy Jesteś w stanie napisać jak wygląda "dzień próbny" z kierownikiem ? Czy Masz od razu zachęcać klientów do zakupu nieznanego Ci jeszcze towaru?
Piotr 2017-08-11 15:57
Czym spowodowany jest taki wysyp ofert pracy? Wiem, że jest lato i teraz jest sezon w firmach ale mimo wszystko jest ich bardzo dużo. Jaki wymagania stawia Würth nowym?
Zuzanna 2017-08-25 13:49
@Piotr widzę, że jesteś zainteresowany pracą w Würth Polska. Pytasz o wymagania jakie pracodawca stawia nowym pracownikom. Pewnie dużo tu zależy od stanowiska na jakie się aplikuje. Może jeśli sprecyzujesz o jaką konkretnie pozycję Ci chodzi, łatwiej będzie osobom aktualnie w firmie zatrudnionym odpowiedzieć na Twoje pytanie.
niezdecydowany 2017-09-02 13:00
A jak aktualnie sytuacja wyglada na PH??
Rynek pracy sie zmienia, wurth tez czy stoi w miejscu i dalej tak slabo ?? Jakies aktualne informacje moze ktos posiada
Sofii 2017-09-02 19:19
Wszyscy pytają jak się pracuje w Würth Polska a na forum nie ma informacji od pracowników. Pewnie jest na tyle dobrze, że nikomu nie chce się pisać?
Zuzanna 2017-09-07 12:53
@niezdecydowany zdecydowałeś się na aplikację? Jeśli tak, to chętnie dowiem się więcej o Twoich wrażeniach z procesu rekrutacyjnego. Dla osób, które na swoją rozmowę kwalifikacyjną jeszcze czekają mogą być pomocne informacje zawarte w tej zakładce: http://www.gowork.pl/rozmowy_kwalifikacyjne,2196,1,1
Nick 2017-09-11 01:16
Witam,


Panowie ukazało się ogłoszenie na PH Wlkp. Mam pytanie po rynku krąży informacja ze zatrudnienie na 1/16 etatu. Może to ktoś potwierdzić. Z góry dzięki.
Gminek 2017-09-12 18:52
Czy Würth potrzebuje do firmy przedstawiciela handlowego? Podoba mi się perspektywa pracy w firmie, mam nadzieję, że praca będzie również ciekawa.??
Pracujący w W 2017-09-16 20:25
To jakaś totalna bzdura.

WURTH zatrudnia na umowę o pracę w pełnym wymiarze godzin.
Zuzanna 2017-09-19 10:08
@Pracujący w W rzeczywiście, bardzo ważne jest wyjaśnianie zamieszczanych przez innych użytkowników informacji, które nie są zgodne z prawdą. Co jeszcze możesz powiedzieć o pracy w Würth Polska? Od jak dawna jesteś pracownikiem firmy? Poleciłbyś tą pracę innym?
L 2017-09-25 06:19
AS masz rację. Chętnie bym zatrudnił się w firmie w której pracujesz.
3
Tekom 2017-09-30 13:28
Ale ty pierdilisz :)
Gregor 2017-10-03 18:56
Czy jesteście przekonani, że Würth Polska mógłby płacić znacznie wyższe wynagrodzenia? Sądzę, że młodzi pracownicy powinni popracować na niskich płacach.
Do Nano 2017-10-05 10:36
Chrzanisz głupoty dostałeś gotowca i cwaniakujesz
2
Piokuk 2017-10-10 20:28
A co powiesz o dziale zabudowy samochodowej?
Były 2017-10-11 14:30
To odrębny dział. Chłopaki robią swoje. Nie ma z nimi problemów przynajmniej ja nie miałem.
Piokuk 2017-10-12 19:20
A jak kasa, atmosfera w zabudowach?
Były 2017-10-13 08:33
Nie mam pojęcia nigdy nie pytam o takie rzeczy.
Stefan 2017-10-16 09:00
Niektórzy zachowują się jak zła tańcownica. Doszukują się wszędzie różnych kombinacji a to teren bogatych klientów a to układy w firmie. Weźcie się ludzie za pracę a i wy zarobicie dobrą kasę. Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Würth Polska Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Würth Polska Sp. z o.o.