brak logo

Wydawnictwo "Jedność"

Kielce

Opinie o Wydawnictwo "Jedność"

były pracownik 2011-09-17 12:32:25
Praca tam to pomyłka - najnizsza krajowa i latanie po całym kraju ( to w przypadku PH) nie ma co liczyć na normalne wynagrodzenie nawet po przepracowaniu ponad roku. Kierowniczka to zdzira jakich mało - jak się tam zatrudnisz to sie przekonasz :)

Nie polecam
3
wolf 2014-01-20 21:11:34
Firma oferuje najniższą krajową za obsługę 2 województw. Żadnej odpowiedzi po rozmowie kwalifikacyjnej, nie ma się co dziwić poziom biznesowy odpowiada poziomowi menagera firmy, ubrał się jak na wypad do lasu, a nie na rozmowę kwalifikacyjną. Pierwsze wrażenie bardzo słabe.
5
Milka 2014-12-20 15:44:36
Zgadzam się z opiniami co do pana managera. Najpierw dzwoni i umawia się na spotkanie, a później nie dzwoni i nie pojawia się na spotkaniu. Zupełny brak profesjonalizmu.
1
neutralny 2016-01-26 20:42:40
A jakimi autami smigają ph ?
effff 2016-02-06 13:49:38
Zgadza się najniższa krajowa+drugie tyle premii (jak zapłacą za faktury). Dzień pracy zadaniowy, czyli więcej niż 8 godzin pracy, bo obsługujesz 3 województwa.
xxx 2016-02-26 20:36:19
Panowie prowadzący rekrutację nadal olewa wszystko umawia się że zadzwoni ale jednak nie dzwoni .Jest to oczywiście Pan Łukasz K.Praca za marne grosze - bo gość z Torunia zbiera na termy -:)
podjedna 2016-07-01 09:19:43
wyraźnie nie polecam. juz na pewno nie dla tych co maja dzieci. niby katolicka firma, a kompletnie brak akceptacji. jest sie pod stalym dozorem gps: lukasz k. dzwoni i stwierdza: "dlaczego juz wracasz, bo widze". wymagane sa noclegi poza domem... katorga. ciegle telefony i wszystko za najnizsza krajowa. 4 wojewodztwa do obslugi. naprawde nie polecam.
lol 2016-08-25 15:43:23
Pracowałem tam dawno temu , kiedyś była fajna ekipa : Adam , Michał, Krzysiek, Anka :) czasem jeździł Jurek z tego co wiem jeszcze pracuje,Lucyna z marketingu, Aśka. Na magazynie też fajne chłopaki , teraz Darek to trzyma bo Pawełek niestety odszedł ze względów zdrowotnych, pozdrawiam ich serdecznie. To była mała ekipa , ale robiło się robotę na całym kraju w tym targi i wszystkie ważne imprezy wydawnicze. Rozpadło się bo niestety Gośka zrobiła to co zrobiła. Ogólnie nie polecam. Syf się zrobił po odejściu starej gwardii. p.s. zawsze mało płacili, ale było się tam nie ze względów finansowych.
2
Kazik 2016-10-23 12:23:01
Pracowałem tam w drukarni. Najgorsza robota jaką miałem. Odszedłem za względu na atmosferę. Nikt nowemu nie pomoże, nie wytłumaczy. Żadnych szkoleń. Ciągle tylko krytyka i obgadywanie. Operatorzy po ustawieniu maszyny acoro siedzą 12 godz. i nic nie robią, oczykują i wymagają, żeby pomocnicy ze wszystkim radzili sobie sami. A najgorsza jest kierowniczka. Ludzie odchodzą przez nią. Niby katolicka firma, a człowiek jest tam pogardzany i pomiatany.
4
Zostaw swoją opinię o Wydawnictwo "Jedność" - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wydawnictwo "Jedność"