brak logo

Firma ADAM’S

Baranowo

Opinie o Firma ADAM’S

kotek 2013-08-31 16:54
uradzi czy możesz bardziej opisać tą firme czyli zarobki i atmosfere w pracy? zachowanie szefa . Polecasz tam pracę ?
joł 2013-10-27 16:07
typowy polski prywatny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
2
Markus 2014-01-11 09:40
Czy są normalne umowy o prace czy na zlecenie?Płacą za nadgodziny? Jest jakiś fundusz socjalny czy coś?
xXx 2014-02-09 11:12
Umowy o pracę, brak nadgodzin, brak funduszu socjalnego...
xXx 2014-04-18 15:46
Może i umowa jest normalna, ale pracownicy to porazka. Zero zrozumienia i pomocy. Jesli macie mocne nerwy to mozecie sie skusic na prace tutaj,ale ja juz ledwie tu wytrzymuje... burdel na kolkach
..!.. 2014-05-07 10:12
nie polecam!!!!!!!!!!!
2
adam 2014-07-22 18:09
dobra firma,praca na 3zmiany, nie tolerują leni,mi się podoba.polecam
1
elektromechanik 2014-08-16 13:03
Firma szuka Elektryka - Mechanika.

Ogloszenie pojawialo sie juz wczesniej.

Jaka kasa?
Jak dlugo da sie tam wytrzymac?
Czy w firmie panuje duza rotacja?
elektromechanik 2014-10-03 13:43
Od kilku miesiecy pojawia sie regularnie ogloszenie Elektryk Mechanik.

Czy Adams chce kogos zatrudnic??? Czy tylko rekrutuje???
1
a!!! 2014-11-04 16:11
11 listopada do pracy.
elektromechanik 2015-04-05 21:44
Od kilku miesiecy pojawia sie regularnie ogloszenie Elektryk Mechanik ???
O co chodzi w tej firmie ??? Marna kasa i ludzie odchodza ???

1
carton network 2015-05-03 18:31
Własciciel tworzy atmosfere zakladu pracy chronionej ale to wszystko fikcja,w sytuacij gdzie osoby z orzeczenie o niepelnosprawnosci musza gorzej sie narobic od kolegow i kolezanek uwazanych za zdrowych,kasa tez slaba zlosliwa atmosfera w firmie.nie polecam
1
Bolek 2015-05-17 08:59
Facet by sie wstydził, a jakiej agresij wlasciciel uzywa w stosunku do osób z orzeczeniem o niepelnosprawnosci, do tylu naduzyc dochodzi w tej firmie ze tylko na faceta kontrole wyslac,a te brudy skazone to sie wali w te trawy zaraz za zakladem pracy , to sciema z ta ekologia wszystko gnije w trawie za FIRMA
1
Edi 2015-05-23 19:43
Dobra praca dla ludzi z mocnymi nerwami,narobisz sie a nie zarobisz ciagly halas krzyki ai o wypadek nie trudno tam,miec przejechane palce,lub poprostu sie skaleczyc albo zlamac noge,kierownicy sami tylko kawe pic sie nauczyli a udaja jakby sie znali na wszystkim ,slaba organizacja.nie polecam
2
szewa 2015-06-07 21:31
Brak organizacji. Nie szanują pracowników.Trzeba mieć mocne nerwy(praca z debilami)
















9
Maradona 2015-06-10 20:47
Praca w adamsie z przyjemnosciami sie nie kojarzy,pyl papierniczy bez przerwy podraznia blony sluzowe gardla nosa itp... sprawy,jezeli ktos z glodu nie przymiera to lepiej w adamsie niech szczescia nie szuka,zreszta co niektorzy kilka.tygodni pracuja i odchodza beznadzieja,nie polecam.
Pigwa 2015-06-17 10:18
Tylko kierownictwo ma przywileje bez przerwy tylko jedza ciasto i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabiaja,szary pracownik to tylko wol do roboty byl czas ze nawet woda mineralna sie nie nalezala zwyklemu pracownikowi,cwaniaczki z pegeru z tych kierownikow fabryki szkoda zycie marnowac, w adamsie.
Domel 2015-06-27 19:45
To jest taka praca dla tych biednych chlopczykow ,z tych wiosek gdzies z bliskiej okolicy baranowa,ale wystarczy prace podjac w innej firmie ,blizej Poznania jest lepsza kasa i atmosfera lepsza ,wiem cos na ten temat bo przeszlem do innej firmy
i juz inna kasa i atmosfera zdrowsza. Pozdrawiam
4
kogut 2015-07-12 19:40
Wlasciciel to taki rozpieszczony facet,ale w gruncie rzeczy to zwykly lajk,wcale nie jest tak pieknie jak sie pisze na stronie internetowej,tam pelno takich inteligentow specialnej troski ktorzy cale lata udaja doswiadczonych fachowcow,mozna sie posmiac z tej firmy.
1
www 2015-07-27 08:46
Nie polecam.
1
jojo 2015-07-28 20:10
bo co?
Interesujący się 2015-09-16 21:44
Byłem kiedyś na spotkaniu o pracę na stanowisko Specjalisty ds. obsługi klienta. W ogłoszeniu wymagania nie wielkie ale..no właśnie. Na spotkaniu miło jednak sztywno. Pierwsze spotkanie jest zapoznawcze, obustronne. Drugie-to sprawdzian wiedzy z Microsoft office oraz kilkaset pytań psychologicznych w formie testu. No tu śmiech na sali. Prawie jak do policji czy do straży więziennej albo na dyrektora firmy złotniczej. Było wielu świetnych kandydatów, na moją oczywiście ocenę, z doświadczeniem adekwatnym do wymagań i nikt pracy nie dostał. Nawet ja. Co mnie zaskoczyło bo w żaden sposób nie odbiegałem od oczekiwań. Co mamy dzisiaj? Wrzesień, a oni od początku roku szukają i szukają.. Po tym wszystkim to nawet nie wiem kogo konkretnie skoro bez wyników.
Szanowny Adam's: obniżcie pułap ambicjonalny z waszej strony, wyciągnijcie sobie kołek, podejdzie do tematu zatrudnień profesjonalnie, a nie abstrakcyjnie nieadekwatny do stanowiska, a jeżeli nie to zakasać rękawy i samemu robić za specjalistę ds. obsługi klienta i ogłoszeniami o to stanowisko się nie ośmieszać.
4
Interesujący się 2015-10-01 17:48
@rgt..a jak odpowiesz na całość mojego komentarza?? bo to co napisałaś/eś jest oczywiste
jo 2015-10-17 21:49
LIPA
2
inx 2015-10-31 18:15
do Nurek jeśli nie pracowałeś/aś to się nie wypowiadaj.
Kolejny dupowłaz z firmy próbuje zatuszować prawdę... , a może właściciel ha ha
Niedługo sami właściciele będą przy taśmie napierdal.c .
zizi 2015-11-17 18:05
Wieczna rekrutacja- ciekawe dlaczego - pewnie jest tak fajnie że nikt nie chce pracować, a jak już zacznie to ucieka - cwaniaczki z wioski.



xxl 2015-11-18 17:51
Lepsza najgorsza prawda, niż najsłodsze kłamstwo
john 2015-11-25 17:52
Pewnie negatywne opinie wyrażają same władze o swojej firmie, żeby mieć mniej CV do przeglądania ?
a że rekrutacja trwa ciągle, to ma to głęboki sens - prawda.
Chyba złożę CV.......
1
john 2015-11-26 18:19
Dziekuje za pozwolenie.
york 2015-11-28 18:56
taaaa, i szukają od roku np. specjalisty do obsługi klienta ??????????
Praca tam to na 100% porażka.
Szkoda marnować czas.
1
cao 2015-12-01 15:41
Jeden powazny problem jest w tej firmie. Nie docenia sie pracownikow z dlugim stazem, ktorzy sa dobrzy w tym co robia- takze finansowo. Pracodawca nie motywuje do pracy w zaden sposob, ludzie czuja sie niedocenieni a to zle wplywa na atmosfere i jakosc pracy. Wielka szkoda bo praca nie jest zła.
2
vbn 2015-12-05 22:38
Byl czas ze tylko sprawy pogrzebowe fabryka zalatwiala ,uczucia raczej mieszane ,troche z błotem ta fabryka zmieszac potrafi
mix 2016-01-21 18:51
A nie jest to twoje stanowisko? - pewnie masz 70% premii, a pozostali 80% w wypłacie , dlatego warto walczyć o firmę.
johny 2016-03-13 15:48
show must go on - tylko jak długo ???
wnuczka 2016-04-09 22:24
Nikt nie jest na tyle dobry, żeby pracować w tej firmie. ( oczywiście oprócz właściciela - on jest najlepszy).
Ha ha ha - co do tego drugiego to oczywiście był żart.
Poprzewracało im się w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e - chyba dawno kontroli UKS i PIP nie było u nich.
HR to podstawa - prawda właścicielu.
misia 2016-04-28 10:55
Aplikujcie do pracy w tej firmie, a po 3 miesiącach i tak zrezygnujecie, albo Was sami wyrzucą. Taka to dobra i mądra firma.
Gratuluję trafnego wyboru !
tekturowy lamus 2016-06-02 20:06
Informatyka szukają co 3 miesiące od roku, pracowników produkcji cały czas podobnie jak specjalistę do obsługi klienta - tak jest fajnie.

Arek 2016-06-29 12:58
Byłem elektromechanikiem ponad rok w firmie Adams. Praca przeznaczona dla ludzi którzy chcą pracować. Jeśli myślisz że przyjdziesz do pracy i 8 godzin przesiedzisz i wrócisz do domu to nie aplikuj nawet. Atmosfera w pracy super ( jest tam parę osób na produkcji którzy do normalnych nie należą ) ale dział utrzymania ruchu składa się naprawdę ze spoko ludzi. Naprawdę dużo można się na uczyć. A co do właściciela Pana Adama to typowy kapitalista. W jajo nie da się zrobić przez co firma się rozwija. Dla mnie naprawdę fajna firma
szewa 2016-07-16 23:11
Widać za krótko pracowałeś by przejrzeć na oczy. UR rzeczywiście spoko reszta to porażka. Widać punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Słaba atmosfera w firmie(oprócz UR) spowodowana jest podejściem szefa który nie szanuje pracowników i nie liczy się z ich zdaniem co powoduje iż najlepsi pracownicy(szczególnie operatorzy maszyn) odchodzą kiedy nadarzy się pierwsza lepsza okazja. A najbardziej przesrane to mają chyba magazynierzy. Podstawowy problem firmy to brak miejsca(zbyt mała hala) przez co w firmie panuje ciągły syf. Pozdrawiam.
Henryk 2016-08-09 17:14
Zabierają całą premię za l4. Parodia.
deae 2016-10-14 22:33
@ Henryk - ale jakim cudem zabierają premie za L4? troche nie chce mi sie w to wierzyc ...no a może sa jakies zalety pracy tam? powiem szczerze jestem bardzo zaskocvzona ta informacja o premii, a raczej jej braku
pracownik_nadal 2016-11-06 16:44
tak zabierają całą premie jeśli jesteś na L4 wiecej niz 3 dni, ale to w sumie premia jest uznaniowa więc jeśli szef nie chce jej dac nie musi.
pracownik_nadal 2016-11-06 17:01
Witam, firma Adam's nie należy do najgorszych jak i do najlepszych, jest dobrym miejsce na szybki rozwój jesli ktoś chce pokazać ze mysli jak i zarobienie jakiejs sensownej sumy i dostać wynagrodzenie reguralnie i na czas. W firmie panuje ogromny haos, szef faktycznie nie do ludzi jest osobą zapatrzona w swoje maszyny i to czemu cos nie idzie jak powinno zamiast doceniac ludzi ze w ogole robia, ale uwazam ze osoba ktora nie ma kłopotu z odbieraniem za bardzo do siebie opinii innych sobie tam poradzi bo wiadomo szef jak szef zawsze marudzi. Kierownictwo w tej firmie to praktycznie wszyscy z tym samym nazwiskiem kto wie jak tam sie dostali, pracuje na producji wiec moge sie wypowiedziec o swoim kierowniku, jest osoba malo sprawiedliwa ale kompetentna co do swojego stanowiska.
Wynagrodzenie nie jest złe jak na produckcje i za 40h tygodniowo bo na odbiorze 2000-2100 dostaja kobiety, w weekendy mozna duzo dorobic od 170 wzwyz, ale jesli cos umiesz i pokazesz to i trzeba tez umiec rozmawiac z "wyzszymi" to szybko mozesz zostac operatorem za co mozesz dostac od 2500 do 2900 netto. wszystko tez zalezy jak Ci idzie.
Firma dobra na rozwój jesli szukasz pracy stałej w ktorej chcialbys zostaac na dłuzej radze sie zastanowic !
doswiadczenie do CV nie najgorsze.
No i podstawa jest darmowy dojazd i 8h system pracy.
karton 2016-11-09 12:34
Taaaa
Cwaniaczki i tyle.
Szkoda czasu na pracę tu.
Niech szef nauczy się mówic dziękuję - bo niedługo sam będzie dygał z tą swoją maszyną.
Premia wyższa od zasadniczego wynagrodzenia - dobre sobie !!!
barbiee 2017-06-29 10:44
Pracuje w firmie Adams od 4 miesiecy.. Ogolnie szalu nie ma. Placa najnizsza krajowa ale premia uznaniowa kusi.. Nigdy nie dostalam 100 % premii. Przez pierwsze 3 mies. Jest 750 zl premii po 3 mies. 1000 zl. Pracuje na produkcji. Zle nie jest ale operatorzy pozostawiaja sobie wiele do zyczenia. Kobiety bo tylko one sa na produkcji na sklejarkach sa wykorzystywane. Poczawszy od drukowania przywieszek gdzie to jest praca operatora konczac na lataniu po magazynie i szukaniu palet z towarem bo operator nadziera pape ! Drugie to magazynierzy. Nie przestrzegaja zadnych zasad .. No ewentualnie jak kogos potraca to wtedy na jakis czas jest ok. Bardzo niemili. Wiecznie problem jak sie ich o cos prosi. Po 3 . jest jeden agent ktory mobinguje pracownikow. Przeklina na ludzi. Masakra. Biuro ? Hmm zalezy do kogo sie idzie ! Panie z kadr bardzo pomocne. Za to jezeli czlowiek sie rozchoruje w pracy to jest problem. Brygadzisci tez bez szalu.
Wlasciciela widzialam na oczy z 3 razy. Za kazdym razem mial problem do pracownika. Istnieje cos takiego jak zero czyli jak komus za cos wpisza to jedno zero jest rownowartoscia 50 zl. Niekiedy nawet nie wiesz kiedy Ci wpisuja. Multum ukraincow ktorzy nie rozumieja po polsku. Z liczeniem tez maja problem. Aaa bylabym zapomniala dodac kilku slow na temat atmosfery kobiet ktore tam pracuja. Straszne pierdusnice. O kazdym wszystko chca wiedziec i gadac. W oczy sie wypieraja a za plecami obgaduja. Jednym slowem z braku laku adams moze byc ale nie polecam.
2
szukam pracy 2017-07-05 22:13
Barbiee jesteś konkretna ☺..Chciałabym się zatrudnić w tej firmie ze względu na autobus który dowozu pracowników bo nie mam samochodu. Powiedz mi barbiee na jakiej zmianie jest najlepiej? Zwolnilam się właśnie z firmy gdzie brygadzista tragedia...cham taki, nie wytrzymałam. W razie co jest szansa wyboru zmiany czy gdzie mnie rzuca tam będę?
1
Adams 2017-07-08 21:32
Bedziesz przydzielona do tej zmiany do ktorej bedzie pasowal ci autobus. Sa 3 zmiany. Na kazdo zmiane autobus jezdzi inna trasa .
2
OM 2017-07-16 13:31
ogólnie firma nie najgorzej szczególnie jeśli nie masz na siebie pomysłu, doświadczenia i chcesz zdobyć fach. Jeśli jesteś doświadczonym operatorem to raczej zarobki nie powalają i gdzie indziej dostaniesz więcej. Darmowy dojazd to jest duży plus. Atmosfera do zniesienia, zależy też na której zmianie i z jakimi ludźmi, bo jak dostaniesz się na start do tego co mobbinguje jak pisano wyżej to jest nie do pomyślenia, że ma na takie zachowania pozwalane przez przełożonych. Najlepsze jest to, że gość drze się na kobiety od ku**w, na Ukraińców że ich zaj***e i jest bezkarny. Organizacja pracy - z tym to różnie, czasami spoko, czasami mega bajzel. Polecam na start, jednak jeśli jesteś już w branży i posiadasz jakieś przyzwoite umiejętności to raczej gdzie indziej będzie Ci lepiej. Ja jestem operatorem już trochę i trzeba będzie szukać czegoś za większe pieniążki.
Patyczak 2017-07-16 21:32
A mozna przyjść dorobić np.w urlopie-tam mój znajomy pracuje ???
Patyczak 2017-07-16 21:39
Jak by się na mnie wydał to Ja też bym się na niego wydarła...Jak by jedną z drugą na niego siadły to wiedziałby,że To nie przelewki.....Ale takiego też idzie poskromnic...
Zostaw swoją opinię o Firma ADAM’S - Baranowo
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma ADAM’S