brak logo

C.C. Jensen Polska Sp. z o.o.

Toruń

Opinie o C.C. Jensen Polska Sp. z o.o.

ACDC 2017-08-28 16:15
Praca jak najbardziej warta polecenia. Można rozwinąć swoje umiejętności, płacą naprawdę dobrze. Nie widzę jakichś poważniejszych minusów. Wiadomo w pracy różnie bywa - raz lepiej, raz gorzej, ale akurat tutaj jest dobrze i nie ma jakichś poważniejszych zgrzytów. Płacą na czas więc nie ma się do czego przyczepić.
DD 2017-08-29 12:08
Polecam pracodawcę! Pracuję w C.C. Jensen może jakoś niezbyt długo w porównaniu do innych, bo prawie trzy lata. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do wypłaty, warunków pracy, sprzętu czy bezpieczeństwa w pracy.
mariusz 2017-08-31 15:56
zależy co komu odpowiada, jak dla mnie firma w porządku
JoeBlack 2017-09-01 11:57
Ja byłem najpierw na stażu i jeszcze przed jego końcem otrzymałem propozycję stałej pracy. Pracuję do tej pory i jest ok. Praca jak praca - sporo obowiązków, dużo roboty, ale jak to w pracy.
maniek 2017-09-01 14:46
Jeśli chodzi o wypłacalność to jest prawidłowo, kontakt z firmą dobry, odbierają telefony i bez problemu odpowiadają w razie jakichkolwiek pytań
1
Dawid 2017-09-01 15:35
Każda firma ma swoją politykę i trzeba się do niej dostosować. Takie są realia i trzeba się z tym liczyć. Ja przychodząc do firmy wiedziałem, że pracy będzie sporo. Mi to jednak odpowiadało. Płacą na czas, warunki pracy są bardzo dobre.
1
boniek 2017-09-04 08:51
Rekrutacja nie jest wcale tak bardzo rozbudowana. Jak już się dostaniesz to jest wszystko ok. Nie ma problemów z wypłatami, sprzęt najwyższej jakości i atmosfera też w porządku. Od razu przestrzegam, bo parę przypadków takich w firmie mieliśmy. Pracujesz to zarabiasz dobre pieniądze. Obijasz się to out, nikt po Tobie płakał nie będzie :)
2
Dominik 2017-09-05 11:31
Współpracujemy z firmą CC Jensen od dłuższego czasu i muszę przyznać, że nie mamy żadnych problemów z płatnościami. Są solidni i słowni i z czystym sumieniem mogę ich polecić!
1
johny 2017-09-06 09:53
Dużym atutem jeśli chodzi o firmę jest to, że przy tak dużej ilości sprzętu po prostu jest bezpiecznie, nie ma poczucia, że coś się może stać. Dużo od nas też zależy, bo jako pracownicy musimy dostosowywać się do pewnych reguł dotyczących bezpieczeństwa, ale z tym nie ma problemu.
Patrycja 2017-09-06 16:14
@johny - a czy możesz opisać, jak wyglądają warunki zatrudnienia w C.C. Jensen Polska? W jakim systemie jest praca (stałe godziny, czy system zmianowy)? Wspominasz, że praca w firmie jest całkowicie bezpieczna, pomimo obecności dużej ilości sprzętu - to bardzo cenna informacja. Czy pracodawca organizuje szkolenia z obsługi tych maszyn? Taka informacja będzie istotna dla osób szukających informacji na temat firmy jako potencjalnego pracodawcy.
Serwisant 2017-09-07 10:21
Szkolenia oczywiście są. To umożliwia rozwój, a w tej branży trzeba iść do przodu, bo jak zostajesz w miejscu to za chwilę możesz "zginąć w tłumie przeciętnych pracowników"
ET 2017-09-07 11:57
Pracuję już prawie 5 lat i jak dla mnie jest ok. Pracy jest sporo i większość która się tu zatrudnia dobrze o tym wie. Wiadomo zawsze może się trafić jakiś typowy pozer - typowy aktor, który najlepiej jakby usiadł i przynosili mu drinki :D Co do firmy to jest wypłacalna, bo nigdy nie było jakichś opóźnień w wypłacie wynagrodzeń, wysokość zależy od stanowiska, posiadanych uprawnień, dodatkowych szkoleń, staży pracy itp.
Jarek 2017-09-08 09:54
No a co to za praca jak się nie czujesz bezpieczny przy sprzęcie? Wiadomo trzeba mieć przeszkolenie i wiedzę, żeby z nich korzystać bo o pomyłkę lub inne nieszczęście wcale nie jest tak trudno. CC Jensen w tym przypadku to wzór - bezpiecznie i konkretnie. Pracowałem tam jakieś 3 lata i byłem zadowolony.
Kamil 2017-09-10 20:40
Kumpel pracuje tam już trzeci rok i chwali sobie tą pracę. Jest dosyć wybredny, więc myślę, że jak on tak mówi to faktycznie coś w tym jest.
Sweden 2017-09-11 09:14
Ja pracuję w oddziale CC Jensen w Szwecji i tutaj w moim dziale mamy stałe godziny. Zrobisz swoje i wracasz. Wydaje mi się, że wszędzie jest tak samo. Chociaż wydaje mi się, że mogą być działy w których system zmianowy obowiązuje. Myślę, że najprostszym rozwiązaniem jest zadzwonić i się dopytać co i jak. Akurat w kwestii kontaktu z oddziałami to wg mnie nie ma najmniejszego problemu.
easy 2017-09-11 13:56
W PL podobnie. Każdy swoje musi zrobić i nie ma przebacz. Ogólnie praca ok i mogę polecić. Zależy też od tego w jakim charakterze jesteś zatrudniony - jakie stanowisko i jaka ekipa bo atmosfera jest ważna
Jcob 2017-09-11 19:42
Atmosfera raczej w całej firmie w porządku :) Pracę mogę polecić i nie żałuję, że się tutaj zatrudniłem.
Artur 2017-09-12 08:40
Co racja, to racja. Technologie idą do przodu, więc nie ma wyjścia i CC Jensen kontynuuje politykę dostosowywania się do wymagań samego rynku, jak i klientów. Widzę, że przez te lata zmieniło się bardzo dużo na plus. Jako pracownicy którzy jesteśmy tutaj zatrudnieni dłuższy okres czasu wiemy, jak to wszystko się rozwinęło i rozrosło.
Damian 2017-09-12 10:57
Filtry świetnej jakości, serwis tak samo, a cena odpowiednia do jakości. Firma godna polecenia. Korzystam z ich produktów i usług i nigdy nie miałem żadnych zastrzeżeń. Pracownicy przyjaźnie nastawieni do klientów i chyba nie ma jakiejś specjalnej rotacji bo widzę te same twarze :)
radek 2017-09-12 13:10
Nie ma pracy, która będzie odpowiadała wszystkim. Mi się akurat podoba bo wszystko czarno na białym, wymagania, zarobki, czas pracy.
Olek 2017-09-12 13:53
Pracuję przy montażu i serwisie filtrów. Praca precyzyjna to fakt, bo nie można zrobić czegoś byle tylko coś tam pokombinować. Nas też dotyczą standardy, których musimy przestrzegać. Nie jest to jednak jakaś presja, bo jak masz kwalifikacje, jesteś po szkoleniach w tym zakresie to Ci się ręka nie zawaha. Kasa jest ok.
job ? 2017-09-12 15:15
Słyszałem sporo dobrego o tej firmie, a macie może jakieś info o wakatach?
Krystian 2017-09-12 16:16
Coś tam słyszałem, że będą jakieś miejsca dostępne. Najlepiej zadzwoń i się dopytaj. Na pewno powiedzą więcej i bardziej szczegółowo.
Paweł 2017-09-13 09:11
Będzie wolne miejsca w serwisie, bo jeden chłopak otwiera własną działalność i będzie kończył u nas pracę. A serdecznie mogę Cię zaprosić jeśli tylko chciałeś iść do tego działu. Najpierw jakieś szkolenia itp., ale z czasem się wszystkiego nauczysz, nie ma co się martwić ;)
Maciek 2017-09-13 12:33
Praca na etacie, pewna wypłata na czas, atmosfera w porządku. Czego chcieć więcej?
ziggy 2017-09-13 12:56
Mam porównanie, bo pracowałem w oddziale w Polsce i w Niemczech. W Niemczech pracowała nas mieszanka narodowościowa i cieżko było się dogadać, przez co wydajność była tragiczna. W Polsce natomiast atmosfera bardzo dobra, współpraca na wysokim poziomie to i praca szła sprawniej i przyjmniej. Co do zarobków to są dobre, bo wysokie jak na polskie warunki i wypłacane w terminie. Nie ma problemów z jakimiś opóźnieniami i tego typu rzeczami.
marek barca 2017-09-13 14:53
Pracuje i bardzo sobie chwale ta prace. Jak komuś nie pasuje to nikt nie zmusza, żeby został. Jeśli chodzi o warunki pracy to są bardzo dobre. Podobnie z zarobkami. Ogólnie mogę polecić każdemu, kto zamierza aplikować.
Wictor 2017-09-14 08:34
Niedawno zacząłęm pracę w firmie i jest lepiej niż ok. Najpierw było szkolenie które trzeba było ogarnąć. Profesjonalnie i wszystko przekazane w konkretny sposób. Polecam!
Ciko 2017-09-14 10:10
zawsze się można dogadać - miła i przyjemna atmosfera
praca w dogodnych warunkach
pieniądze ok
polecam
Daniel 2017-09-14 10:20
Zgadzam się, że rekrutacja nie jest żadną męczarnią, co do firmy to ok, ale najlepiej samemu sprawdzić.
1
Hero 2017-09-14 12:09
O ile dobrze słyszałem to będą szukać serwisanta na dniach. Ogólnie to wymagania nie są aż takie wysokie, bodajże takie najważniejsze to wykształcenie mechanik/elektryk, 3 lata przy serwisie maszyn, prawko i znajomość angielskiego.
1
wujo 2017-09-14 14:02
Potrzebne są uprawnienia SEP do pracy jako serwisant?
Rafal 2017-09-15 01:52
Gość co przyszedł jakoś pod koniec listopada robil uprawnienia jak go zatrudnili. Więc konieczności żeby posiadać raczej nie ma.
K. Dobrowolski 2017-09-15 07:38
Korzystamy w firmie z ich filtrow. Jako stały klient muszę przyznać, że spisują się bez zarzutu. W razie jakiejkolwiek awarii przyjeżdżają szybko i naprawiaja problem.
polakrodak 2017-09-15 12:27
Nie narzekam. Praca według mnie warta polecenia. Kasę masz na czas, roboty czasami mega dużo, ale idzie się przyzwyczaić. Wszelkie potrzebne szkolenia masz na początku, więc bez spiny
Xd 2017-09-15 21:02
Dziwię się że ktoś polega na tych opiniach najlepiej zawsze przyjechać i zobaczyć bo w internecie każdy pisze co chce
Tomek L 2017-09-16 11:13
Kiedyś może i ta. Teraz nie jesteś anonimowy i jak oczerniasz firmę nie mając dowodów to możesz za to odpoweidzieć prawnie. Nieraz się słyszy, że ktoś coś napisał, myślał że nic nie będzie, a potem wielkie zaskoczenie.

Ja na CCJ nie mogę narzekać bo filtry mają naprawdę dobre i w korzystnej cenie. Oczywiście jest to moja opinia, ale jeśli ktoś by mnie spytał czy warto - to odpowiedziałbym, że tak.
1
adaś 2017-09-16 13:33
duży plus za ogromny asortyment dzięki czemu można zamówić wszystko w jednym miejscu i mieć spokój :)
jura 2017-09-16 20:51
Wynagrodzenie jest uzależnione od stanowiska, ale to chyba oczywiste. Nikt tutaj nie napisze konkretnych kwot, ale w moim odczuciu jest przyzwoice. Wiadomo jak pracujesz na wyższym stanowisku to będziesz mieć więcej niż serwisant, ale nie ma co narzekać.
Wojtek 2017-09-17 07:33
Praca jak praca. Sa plusy i minusy, ale tak ogólnie to jest pozytywnie. Wyplacalni, no i umowa zgodna z faktami
Bejoz 2017-09-17 08:59
Aplikuje, więc te info o umowie zgodnej z faktami mnie zaciekawiło. Możesz to jakoś dokładniej wyjaśnić?
Wojtek 2017-09-17 14:29
Robisz to co masz w umowie. Nie dostaniesz zadań ponad to za co Ci płacą, chyba że umowa będzie zmieniona i się na nią zgodzisz
koxx 2017-09-17 19:35
prawda, umowa ok
Bejoz 2017-09-17 20:44
No jak tak to ok. Dzięki za info :)
tuba 2017-09-17 23:03
Widzę, że w większości firm pytania o kasę, a może po prostu interesujcie się tym co wy macie, a nie tym co ma ktoś inny. W Jensenie się dowiedziałem ile mogę zarobić dopiero na rozmowie. Nie wypytywałam, bo to i tak indywidualna sprawa. Z kasy jestem zadowolony. Z warunków pracy też. Nie ma jakiejś rewelacji, ale to praca a nie wakacje.
iwi 2017-09-17 23:36
Jest trochę harówy, ale generalnie jest w porządku. Kasa dobra, sporo zleceń. Polecam
MAX 2017-09-18 06:50
Dobre filtry, pewny serwis, ceny ok. Pracownicy znają się na rzeczy.
krecik 2017-09-18 08:33
Poczytałem, popytałem i jutro idę podpisać umowę. Dziękuję za wszelkie opinie
olek 2017-09-18 09:48
Niepotrzebne. Jedynie może Ci to pomóc dostać się do pracy. Jak już Cię zatrudnią na spokojnie możesz zrobić.
olek 2017-09-18 09:50
Serwisant jest poszukiwany, może nie na "gwałt" ale by się ktoś przydał bo coraz więcej klientów i trochę nie wyrabiamy, ale akurat dużo klientów = więcej gotówki.
Zostaw swoją opinię o C.C. Jensen Polska Sp. z o.o. - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie C.C. Jensen Polska Sp. z o.o.