brak logo

First Recycling Katowice

Sosnowiec

Opinie o First Recycling Katowice

Papier 2012-02-01 21:53:05
i tak wiemy kim jesteś ( usunięte przez administratora )Akurat inni sobie doceniali prace.Pracowali ciężko w zimie czy w upale robili nadgodziny.Akurat co do zwolnień niektórych dziewczyn to wiem ze były dziewczyny którym zalezało na pracy i nigdy by sie nie wypowiedziały na tym forum tak jak ty.A ty masz ciekawe skad takie inf kto z kim spał chyba z palca
ktos 2012-02-01 21:57:06
od samego poczatku to jest ( usunięte przez administratora )moze napiszecie cos wkocu o firmie a nie brudy wyciagacie ale bardzo ciekawych rzeczy mozna sie dowiedziec
Papier 2012-02-01 21:57:14
do dnia dzisiejszego trzymam kontakt z chłopakami jak i dziewczynami i złego słowa nie mówią.a o tobie to słyszałem takie rzeczy ze masakra
Papier 2012-02-01 22:12:37
Dokładnie :ktoS: ale jakas idiotka została zwolniona i próbuje teraz na forum pierdoły wciskać i nadawać na inne osoby.Jestem ciekaw czy jak te osoby by się dowiedziały o tym,że tak nadaje na nie co by zrobiły.Tylko ( usunięte przez administratora )o tamte osoby mają tupet i nie będą pisać takiej( usunięte przez administratora )A ona jedzie po nich i jedzie imionami masakra.Niech idzie się wyżalić ( usunięte przez administratora )
czarny 2012-02-01 22:15:50
( usunięte przez administratora )człowiek nie robi jak to sie stało??Z tym człowiekiem nie raz sie interes zrobiło i flaszkę też .A jak mu sie wiedzie??Jak cos wkręcę go do siebie.Pozdro
Papier 2012-02-01 22:23:09
A kim jestes czarny to przekaze mu jak bede z nim gadał przez tel.
aaaaaaaaaaaaa 2012-02-01 22:37:44
"zaczełaś ze mną skaczesz na bandżi bez liny................" nic więcej nie powiem ;)
pracownik 2012-02-01 22:37:57
Słuchaj \\\"natka\\\"powiem ci że z tego co słyszałem to ty tam spałaś z ( usunięte przez administratora )w spokoju,bo nie raz cie broniła z opresji i wstawiała się za tobą,nawet jak pół firmy gadało o ( usunięte przez administratora )w momencie jak był zastępcą kierownika aby dostać umowę,nie raz( usunięte przez administratora )siedziałaś z nim zamknięta w biurze,a co się tam działo to wszyscy wiedzieli,a co do dziewczyn to są w porządku w porównaniu do ciebie są dobrymi pracownikami!.A masz żal do ( usunięte przez administratora ) jest osobą lojalną i broni ludzi niż odwrotnie,jest osobą pracowitą odnoszącą sukcesy,pracującą prawie od początku powstania kobiecego zespołu.Ale niestety trzy fajne kobietki musiały nas opuścić.I guzik wiesz o firmie ja jako facet mam inny pogląd na to wszystko,rozpętałaś zamęt od samego początku!!!
pracownik 2012-02-01 22:51:33
A chciałbym dodać do pseudo \"natka\" ładne określenie bo natka to ( usunięte przez administratora )jeśli już o niej wspominasz nigdy nie poniżyła by się do takiej skrajności jak ty, bo umowę dostała iż jest dobrym pracownikiem,i nie musi robić ( usunięte przez administratora ) za umowę robiłaś.Więc sprawiedliwość odniosła sukces myślałaś ( usunięte przez administratora )że zajdziesz daleko lecz niestety.....nie byłaś dobrym pracownikiem nie raz cię widziałem jak stoisz i sie obejmujesz ( usunięte przez administratora ) w czasie pracy.I jeśli ci się nie udało zostać w firmie to nierób idiotów z ludzi..
Natka 2012-02-01 22:57:19
Hahaha jasne ( usunięte przez administratora ) taka swieta to spytajcie sie kierownika kogo mu podsunela do zwolnienia !!!!Juz nie robcie z niej swietej bo zaraz wy polecicie>tylko j( usunięte przez administratora ).Ale kto inny skorzystal.Tak wiec mi mozna naskoczyc
Natka 2012-02-01 23:00:22
To spytaj sie( usunięte przez administratora )kto jej robote zalatwil, to juz wszystko bedzie jasne.Ja wiem ze z ulicy nie przyszla tylko pewna osoba dala jej cv do kierownika a jak myslisz kto!!!Taka dobra no wiadomo w czym
ANONIMOWO 2012-02-01 23:13:49
wiem że pseudo natka to jest ( usunięte przez administratora )jak jej nie wstyd wypisywać takie bzdury! obrażając wszystkich Kierownictwo i dziewczyny!Pracowała parę miesięcy i była zadowolona!wszystko jej odpowiadało teraz wygaduje kłamstwa i oskarżenia na pracowników,była osobą nie lubianą ze względów ( usunięte przez administratora ) z pracownikami z
( usunięte przez administratora )W końcu powinna zrozumieć iż nie każda dziewczyna pracująca na sortowni jest taka jak ona.Teraz jak została zwolniona wypisuje bzdury móc się oczyścić z czynów i faktów,i ciesze się iż ktoś przejrzał na oczy i ją zwolnił bo ja jako facet nie mogłem na to patrzeć co ona w tej firmie wyczyniała zamiast zająć się pracą to była ( usunięte przez administratora )i.Jak by pracowała nie było by takich strat w przerobie,i nie doszło by do zwolnienia dobrych pracowników jak( usunięte przez administratora ) były osobami które wspierały załogę......
czytelnik 2012-02-01 23:29:42
właśnie dziewczyno o czym ty piszesz nie czas na usprawiedliwianie się wszyscy wiemy że jesteś łatwa w te klocki i nie rób z ( usunięte przez administratora )i innych dziewczyn idiotek,bo nikt się nie przyczynił do twojego zwolnienia jak ty sama.!!!.a po za tym ty ( usunięte przez administratora )do piet nie dorastasz bo wszyscy wiemy jaka jest ( usunięte przez administratora ),i sama się nie okłamuj i nie pieprz bredni bo nikt jak ty nie puszczał się w pracy,jutro oprze się to o dyrekcje i wszyscy się dowiedzą o oszczerstwach jakie nam wszystkim zarzucasz!!!i radził bym abyś przeprosiła ( usunięte przez administratora )dziewczyny bo oprze się to o policję......i wiadomo już że jesteś byłą pracownicą( usunięte przez administratora )
normalny pracownik 2012-02-02 01:24:34
wszystko to czytam i oczom nie moge uwierzyc ile w was nienawisci hmm ( usunięte przez administratora )przeciez lubialy sie nie mow pierdol powiedz ze jeszcze na ( usunięte przez administratora )nadawala by ja zwolnili w koncu z tego co widzialem ( usunięte przez administratora )sie trzymaly tak jak i ( usunięte przez administratora ) wiec czemu mialaby sie ich pozbyc/pozdrawiam
Natka 2012-02-02 03:00:10
!!!!!!!!!!!!!!UWAGA!!!!!!!!!!!UWAGA!!!!!!!!!!!UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!
Na początku chciałabym bardzo gorąco i z całego serca Przeprosić Firmę First Recycling za moje komentarze pod jej adresem.Nie jestem jak również nigdy nie byłam pracownikiem firmy.Moj komentarz o pracy w firmie opierał sie o opinie od osób trzecich.Zachowalam sie niewyobrażalnie glubio i bardzo niestosownie pisząc niepochlebną opinie o tej Firmie.
Zaznaczam wiec ze firma First jest firma w pełni profesjonalną i godną zaufania.Należycie wywiązuje się wobec swoich pracownik.Z całego serca polecam ja jako miejsce pracy.
Następnie proszę o wybaczenie kierowników tej placówki,nie miałam prawa podważać w żaden sposób Panów kompetencji.są one w pełni uzasadnione do zajmowanego stanowiska.Przepraszam gorąco za moje nie przemyślne wobec Panów wypowiedzi.Kajam sie i prosze o wybaczenie.
Wszelkie zarzuty wobec firmy są bezpodstawne działa należycie i jest godna najwyższej pochwały i uznania.W celu naprawienia przeze mnie wizerunku Firmy zamierzam pisemnie przesłać przeprosiny na oddział Firmy.
Natka 2012-02-02 03:08:22
Jestem osobą impulsywna co w żaden sposób nie tłumaczy mojego zachowania.Za Wszelkie napisane przeze mnie wypowiedzi gorąco przepraszam.Z mojej strony obiecuje ze nigdy to juz sie nie powtórzy.

Następnie przepraszam( usunięte przez administratora )za nietaktowne wypowiedzi, które na pewno uraziły i pozostawiły niesmak.Nie powinno ich być.Jest to kobieta i pracownica godna pochwały i za to nalezą sie brawa.Proszę ( usunięte przez administratora )o wybaczenie wszelkich niestosownych komentarzy pod jej adresem.

Dla mnie nauczka na zawsze zostanie to że NIGDY ale to Nigdy nie należy wierzyć osobom trzecim.W moim przypadku wiara w takie osoby wygasła.Już nigdy nie zasugeruję sie opiniami osób trzecich, tak jak to bylo w tym wypadku.
JACK 2013-02-15 18:19:25
ALE NAPISZCIE ILE SIĘ ZARABIA W WARSZAWIE ,
na konkretnych stanowiskach
np: na stanowisku operator ładowarki
case 2013-02-15 19:03:04
zarobki dosc mizerne jako operator cos ok 2500brutto
kucyk 2013-02-25 09:36:40
jako operator w warszawie zarobisz 1800 na umowe -zlecenie

praca tam polega na lizaniu butów panu dyrektorowi , jak ośmielisz się odezwać to na drugi dzień już nie pracujesz
olo 2013-02-27 09:30:55
a na jakiej ładowarce sie pracuje i na czyn polega ta praca?
pracownik 1 2013-07-02 18:44:39
(usunięte przez administratora) Trzaska samochody a straty nadrabia wyłączając pracownikom ogrzewanie w zimę Pomimo że pracuje się w temperaturze takiej jaka panuje na dworze o posiłkach regeneracyjnych też można zapomnieć Przerwy gorzej jak w więzieniu tam bynajmniej posiłki spożywają razem O branży nie ma pojęcia a zachowuje się choćby zjadł wszystkie rozumy Jego jedyny sukces to zlikwidowanie palenia (brak wyznaczonych miejsc a to dyskryminacja osób palących) i zwolnienia pracowników Tych którzy jeszcze zostali bezustannie zwolnieniami straszy (usunięte przez administratora)
pracownik 1 2013-08-21 15:50:58
Tak doskonale wiem jak było i odejście ze stanowiska Pana (usunięte przez administratora)było i jest ogromną stratą dla tej firmy praca dla Niego to była (niekiedy ciężka) ale przyjemność a po zmianie rządów lepiej nie komentować
pracownik 1 2013-08-23 13:41:09
warunki socjalne nie złe ale stosunki między ludzkie-koszmar
ktostam 2013-09-15 07:36:43
Nie wybierajcie sie do pracy w tej firmie w Czerwonaku,tam ludzi wykańczaja psychicznie,a dokładnie chodzi mi o dyrektora.
3
anonim 2013-09-17 19:30:42
W Czerwonaku jest istny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
szoqas 2013-10-08 17:05:56
no wlasnie kto wie jak placa w sosnowcu ? jaka atmosfera ? dyrektor? ludzie ? zmiany? czy warto? warunki? itd,itd....
szoqas 2013-11-13 19:48:11
no chcialbym sie dowiedziec jak jest w sosnowcu????? czy jest tu jakas osoba ktora mnie poinformuje czy warto w razie czego tam sie wybrac..... prosze o szczerosc... mniej wiecej wiem czego mozna sie spodziewac ale prosze o odpowiedz
pracownik ze starzem 2013-11-28 19:03:49
jest ok
pracownik ze starzem 2013-11-28 19:11:44
Firma stabilna jeżeli chodzi o Pana Dyrektora to jeżeli sumiennie wypełniasz swoje obowiązki i polecenia przełożonych jest ok gorzej jak sobie bimbasz to miejsca tu nie zagrzejesz w końcu to praca a nie wakacje jeśli jesteś pracowity to Polecam
anonim 2014-03-07 07:18:50
Nie liczcie na podwyzki,bo wiadomo komu sie skapnie (usunięte przez administratora)
1
asia 2014-03-27 13:37:31
w zeszlym roku odbierala śmieci firma altrans naprawde bardzo solidna jak były odpady zielone poprosiło sie o dodatkowe worki zero problemu natomiasy firstn nie dal worków nowych po zabraniu pełnych po mojej iterwencji ze nie mam jak segregować smieci to pan kierownik mi powiedział ze mam w swoje worki bo dostane za tydzień pomijajac slowa i ton tego pana człowiek sumiennie płaci za smieci i co mam sama kupować worki i może smieci tez zawozić na wysypisko . nie mam dobrego zdania o tej firmie brac tak ale dać nie żałuje ze ta firma odbiera smieci
1
A. 2014-06-10 09:41:00
Powiem tak. Ja pracuje w Firście od stycznia i nie narzekam. Pracy jest dużo, ale co zrobić. Wolę pracować niż na bezrobociu siedzieć za 500 zł. Atmosfera czasem napięta czasem luźna. Jak wszędzie. Firma jak każda inna. Ani na plus ani na minus.
nowy 2014-06-17 22:24:46
daja wiecej ale jaki kosztem zdrowia
nowy 2014-06-17 22:26:50
Daja o wiele wiecej
on 2014-07-01 14:42:59
a o jakim stanowisku mówisz?
nowy 2014-09-10 15:44:02
Może dyrektora trzeba zmienic w Czerwonaku.
on 2014-09-16 05:57:39
też tak myslę
Franz 2014-10-04 13:08:15
Pan dyr. w Czerwonak Ok. Trzeba jednak pamiętać o swoich obowiązkach niusy! !! i do roboty się brać
Krzysztof 2015-01-22 18:44:38
First Recycling należy do międzynarodowej grupy IL Recycling, działającej w Szwecji i w Polsce. Cała grupa zatrudnia około 600 pracowników posiadających wszechstronną wiedzę na temat recyklingu.Oferują wszystkim osobom zatrudnionym w firmie szkolenia wewnętrzne i zewnętrzne w zakresie bezpieczeństwa pracy, języków obcych, spraw technicznych więc wyglądają na rzetelną i profesjonalną firmę.
bejbis 2015-03-25 01:43:39
First recykling poszukuje obecnie osób na stanowisko Kierowcy C+E. Ich wymagania to: • doświadczenie w pracy kierowcy kat. C+E (zestaw do transportu kontenerów hakowiec + przyczepa) • aktualne prawo jazdy (uzupełnione o kolumnę 11 i 12) • karta kierowcy • uprawnienia ADR Nie są one chyba dla chcących się zatrudnić specjalnie wygórowane prawda?
nowy 2015-05-24 20:56:57
Szkoda zdrowia za prace w tym zakładzie pracy.Pan P. Łukowik coś o tym wie.
1
BOA 2015-06-16 19:10:02
To nie praca tylko orka za psie pieniądze, przypomina BREMBO. Praca cały czas pod gołym niebem, skwar, deszcz albo minus 25stopni dopiero od niedawna mają szatnię i prysznic ale za to w nowej szatni wilgoć i zakładasz rano mokre ciuchy - masakra ! Pozakładali wszędzie kamery i rozliczą Cię z każdej minuty szczególnie przed wypłatą, okradają na żywca, kary pieniężne za wszystko ! Kierowcy wykorzystani na maxa nawet nie mają czasu się wysrać wszystko robią na czas a jak przekroczą to ta [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z logistyki zabiera im premię. Tutaj kierowca to nie kierowca, przepychają codziennie pojemniki o wadze 500kg albo palety z prasowanymi kartonami po hali 200mb co jest niezgodne z BHP a jak nie ciężary to jak małpy skaczą po kontenerach między prasowanymi kostkami kartonu i folii co grozi przygnieceniem lub całkowitym zgnieceniem i zgonem. Zarobki za tą harówę bardzo niskie. Kierowcy za jazdę z przyczepą dostają „dodatek” na dwa piwa z biedronki - żenada ! Może wreszcie się obudzą bo za kilka tygodni nie będzie miał kto jeździć, za jazdę z przyczepą dużo poniżej średniej krajowej !!! UWAGA !!! ZANIM ZŁOŻYSZ PODANIE O PRACĘ stań pod zakładem i zapytaj pracowników z placu lub kierowców co tu się dzieje - na pewno odpuścisz jak się dowiesz prawdy ! Atmosfera nie do przyjęcia , traktują Cię jak wroga który zawsze wszystko robi źle i nic mu się nie należy. AHA – Wpisy na „plus” w ten portal o szkoleniach językowych itp. to fikcja, dokonane są przez kierownictwo zakładu aby Cię nie zrazić i złapać na siatę. POWTARZAM przed złożeniem podania o pracę zasięgnij opinii pracowników pod zakładem.
Poison 2015-06-16 19:23:09
Nic nie skapnie tylko Ci jeszcze zabiorą !!! Praca cały czas pod gołym niebem, skwar, deszcz albo minus 25stopni dopiero od niedawna mają szatnię i prysznic ale za to w nowej szatni wilgoć i zakładasz rano mokre ciuchy - masakra ! Pozakładali wszędzie kamery i rozliczą Cię z każdej minuty szczególnie przed wypłatą, okradają na żywca, kary pieniężne za wszystko ! UWAGA !!! ZANIM ZŁOŻYSZ PODANIE O PRACĘ stań pod zakładem i zapytaj pracowników z placu lub kierowców co tu się dzieje - na pewno odpuścisz jak się dowiesz prawdy ! Atmosfera nie do przyjęcia , traktują Cię jak wroga który zawsze wszystko robi źle i nic mu się nie należy.Operatorzy zarobki poniżej 2000,00 szkoda czasu, fizyczni jeszcze gorzej !
1
Pireus 2015-06-16 20:09:39
Chyba musisz lekarza zmienić lub leki. Kto będzie jeździł przez 3m-ce za 2000zł a może jeszcze z przyczepą na ruchomym dyszlu ? Spadaj na plac śmieci do big-bagów pakować też dostaniesz 1800zł na ręke
slązok 2015-06-17 13:07:58
Jeśli jest tam aż tak źle to czemu tam jeszcze pracujesz przyjacielu, bądź honorowy i złóż wypowiedzenie. Chętnie wskoczę na Twoje miejsce.
Nawet sobie sprawy nie zdajesz ilu jest kierowców bez pracy i chętnie podjęli by prace gdzieś gdzie płacą nawet średnią krajową a nie kapią pieniędzmi co parę dni. Szukam pracy od pół roku bo ostatni mój pracodawca nie płacił za nas Zus'u a zamiast szatni miałem kabinę przez cały miesiąc.
1
meteo 2015-06-26 17:47:30
Warunki socjalne średnie,atmosfera napięta i nie do przyjęcia - traktują cię jak wroga lub intruza !!! Wszystko robisz źle lub za wolno aby był powód do zabrania premii. Dyrektor niestety nie jest za ludźmi - nastawiony na zysk za wszelką cenę. Obiecuje że będziesz zarabiał tak samo jak w szwecji a tu na wypłatę 2500zł na rękę za jazdę na haku z przyczepą. Przy przyjęciu obiecuje 500zł premii ale do tej pory nikt nie dostał chyba że jaki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lub taki co jest za jaja trzymany "lojalką"
pracownik 2015-06-30 07:20:36
W Czerwonaku to jest istny bajzel i szkoda zdrowia do tej pracy.Pan Łukowiak może dużo powiedzieć na ten temat.
kierowca 2016-02-26 19:03:24
Ładowałem się dzisiaj w Czerwonaku,bardzo nie przyjemnie zostałem potraktowany przez pana na wadze.Pan łukowiak jest nerwowy nie potrafi dobrze niczego wytłumaczyc,a ja tam byłem dopiero pierwszy raz.
zonk 2016-03-20 01:22:15
Witam wszystkich którzy chcieliby się dowidzieć coś na temat Pracy w first recycling. Pracowałem tam ponad 2 lata ale wreszcie się od nich uwolniłem. Praca jak w obozie
pracy niewolników, gułagu itp. nie masz czasu zjeść a jak zjesz to czas masz przekroczony za obsługę i od razu Ci premię kradną , tylko czekają jak hieny aby Ci
się noga powineła bo musieliby płacić premię. Kary finansowe nawet za nie zgaszenie światła w WC itp. Specjalista od transportu a właściwie babochłop całkowicie bez ludzkich uczuć, liczy się tylko czas a nie pracownicy. Żądają od Ciebie
„jasnowidzenia” masz obsłużyć jakąś firmę ale adresu żadnego nie dają !!! Zanim obdzwonisz pół zakładu , tracisz czas a co za tym idzie premię co jest celowym działaniem lub nieudolnością specjalisty d/s transportu. Jeździmy po śląsku a dyrekcja Ci nawet mapy nie da nie mówiąc o nawigacji dla ciężarówek , nawigacje w zakładzie
mają jedną starą dla osobówek taką co na śmietniku lepszą się znajdzie :) A jak już dostaniesz jakiś adres to często okazuje się że wjazd jest z innej ulicy i już jesteś w czarnej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z przyczepą na ruchomym dyszlu !!! – Gratuluje za „IDEALNĄ LOGISTYKĘ” specjalisty d/s transportu. Spotkania dyrektora z pracownikami polegają tylko-tylko
i tylko na krytyce - to były przedstawiciel handlowy - typowy cwaniak z miodem
w uszach ,wszyscy robią źle i za wolno nikt dobrego słowa nie usłyszał bo byłby to
powód do płacenia premii. Praca bardzo niebezpieczna i ciężka – ładujesz i rozładujesz sam na „widnę” dziennie około 30 pojemników i 30 palet które ważą od 300kg do 500kg
lub przy zakładaniu i zdejmowaniu siatek na przeładowane kontenery, spinasz się jak pawian na wysokości około 4m bez zabezpieczenia a jak coś Ci się stanie to ręce
umywają. Plac w nocy przy rozładunku nieświetlony, nie widać nic a szczególności zaczepów co ma wpływ na nasze bezpieczeństwo, więc wcześniej czy później ktoś zrobi zdjęcia i doniesie do PIP - ja zrobiłem przez ostatni rok szczegółową dokumentacje zdjęciową i przekaże w odpowiednie ręce w stosownym czasie. Praca tam to totalny
wyścig szczurów w który chcą Cię wmontować a atmosfera jak najgorszy KOSZMAR, pracownicy fizyczni zastraszeni, relacje z przełożonymi niebywale TOKSYCZNE. Na rękę dostaniesz max 2400zł bo premia jest tylko wirtualna i dla [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w koło 200zł na otarcie łez. UWAGA to ważne: babochłop za jazdę z przyczepą po mieście dorzuca na dwa piwa z biedronki czyli po 6zł dziennie :) co też nie zawsze dostaniesz bo jej odczucia osobiste są niewłaściwe lub ma inne „napięcia”. Socjal na niskim poziomie , kupują to co najtańsze np. wodę do picia w sezonie letnim kupili taką co prawie wszyscy mieli po
niej sraczkę, nadawała się tylko do mycia rąk, rękawiczki najtańsze co nawet 1 dnia
nie wytrzymują, ubrania robocze nie pełne, wielu rzeczy brakuje, brak środków
czystości, ręczników, jedna szafka na brudne i czyste ciuchy itp / itd.
To co pisali wcześniej inni to całkowita prawda, tu nie liczą się pracownikiem jesteś tylko narzędziem do ich kariery i zysków a Ty jesteś wrogiem który koszty generuje i marnuje czas bo na przykład przyszedłeś z prośbą o wydanie np. rękawiczek lub adresu firmy którą masz obsłużyć !!! Współczuje pracownikom którzy tam muszą jeszcze pracować i patrzeć na te „mądre główki”. Aha - teraz jak chcesz pracować jako kierowca to najpierw idziesz do grzebania w śmieciach przez miesiąc a potem może awansujesz na kierowcę – to się nazywa cyrk !
A teraz najlepsze : jak złapiesz gumę to oczywiście tylko Twoja wina !!!!! oczywiście nie masz już z tego powodu premii i od razu idziesz na dywanik do dyrektora wysłuchać poniżeń jacy to jesteśmy nieudolni i nieprzewidujący etc.
Nie jest to tylko moje zdanie, wszyscy pracownicy fizyczni, powtarzam wszyscy, potwierdzają tą opinię - ale poza bramą - bowiem obawiają się restrykcji
finansowych, poniżeń i mobbingu który jest codziennością w first recycling Sosnowiec
a całą tą machinę nienawiści do pracownika nakręca niestety sam dyrektor. Jeśli ktoś
w to nie wierzy to proszę zapytać pracowników lub ochroniarzy na bramie wjazdowej którzy też są narażeni na mobbing ze strony kadry zarządzającej !!! Z tego co niedawno zasłyszałem większość pracowników rozgląda się już za innym pracodawcą, mają dość pracy w first recycling i wysłuchiwania inwektyw ze strony dyrektora.




3
ef 2016-05-15 20:08:15
@wr wiesz wydaje mi sie ze niektorzy po prostu troche przesadzaja no ale co zrobic..trzeba miec sowje zdanie
1
Zostaw swoją opinię o First Recycling Katowice - Sosnowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie First Recycling Katowice