Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Centrala Farmaceutyczna Cefarm S.A.

Pracowałeś w firmie Centrala Farmaceutyczna Cefarm S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kamila - 2011-01-16 20:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a pytanie o ktorej aptece piszesz.czy to apteka na Dw.Wilenskim???Bo jesli tak to w 100% sie z Tobą zgodzę.Opisalas-łeś to tak jak zeczywiscie jest.Starsi są okropni a ta "baba z mięsnego"to szczera prawda!Jedynie te dziewczyny przyzwoicie obsługują.
zdjecie uzytkownika
stały klient apteki - 2011-01-18 19:04:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od 3 lat jestem stałym bywalcem apteki i tylko ta Pani umie mi pomóc i coś doradzic !!! Z tego co się orientuje to ta Pani została sama na kosmetykach a z twojej prymitywnej wypowiedzi można tylko wywnioskowac, ze jesteś byłą dermokonsultantką z apteki z Wileniaka, która na niczym się nie znała. Chyba sama tak robiłaś,że wynosiłaś wszystko torbami i dlatego to opisujesz? A skąd możesz wiedziec kim jest ta ,,baba'' ! Na pewno ma więcej wiedzy od ciebie i sto razy lepiej się prezentuje płytka dziewczyno z prowincji!! Nie możesz pogodzic się z tym ze ktoś jest lepszy od ciebie! Jednym słowem-żenada!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-18 22:09:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak najbardziej zgodzę się z przedmówczynią, Pani około 50-tki jest jedyną osobą w tej aptece, która prezentuje sobą nie tylko dużą wiedzę na temat dermokosmetyków ale także takt i styl. Jest uprzejma do pacjentów i przynajmniej nie papla z ochroniarzem jak to robiła dermokonsultantka, która została zwolniona z tej apteki - więc o czymś to świadczy, że niby wykształcony personel już tam nie pracuje a "baba z mięsnego" jest dalej pracownikiem apteki i cieszy się powodzeniem wśród pacjentów.
zdjecie uzytkownika
Aldona Sz. - 2011-01-21 10:41:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przepraszam wszystkich wypowiadających sie ale czy mozecie swoich prywatnych wojen nie toczyc na forum.Ta strona nie nalezy do klótni tylko do opini jak funkcjonuje dana apteka.Więc bardzo prosze abyscie sie opamiętali!!!!
Jest tu jakis ADMINISTRATOR ktory moze jakos zareagowac?Bo to jest śmieszne.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-21 11:29:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyno i tak wszyscy wiedzą kim jesteś, więc skończ z tym cyrkiem i nie ośmieszaj się jeszcze bardziej !!!
zdjecie uzytkownika
Gal Anonim - 2011-01-21 23:09:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie!!!! Odbiło Wam, czy co?????
Idzcie na RING!!! Ta strona służy innym celom, a nie podkładaniu sobie świń!
Inteligencja - na poziomie ZERA!!!!!!
Szukam pracy, ale dzięki za taki personel w pracy.
zdjecie uzytkownika
Tomasz z Lublina - 2011-01-21 23:31:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem kierownikiem jednej z aptek Mediq w Lublinie.
Żałuję , iż znalazłem się na tej stronie i muszę czytać to wszystko.
Zatanawiam się jak można pisać o swojej byłej firmie takie opinie?
Nigdzie nie jest idealnie, można zmieniać prace, jednak pamietajcie,
że możecie jeszcze trafić w swoim życiu na różne osoby, z którymi wcześnij pracowaliście.Drodzy Państwo- nawet nie wypada przedstawiać w tak złym świetle swojej firmy na forum.
Pozdrawiam, polecając -TONISOL, na lepsze samopoczucie.
zdjecie uzytkownika
myślący - 2011-01-25 23:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
życzliwy pracownik - 2011-01-16 13:06:16

tak to prawda ze apteka siega dna.starsi farmaceuci bardzo wredni, odnoszą sie do klienta bez szacunku,natomiast pani kolo 50-tki na dermokosmetykach chyba pomylila mięsny z apteka!!!!kto w ogóle tak nieprofesjonalną osobę trzyma w aptece!!!!!przecież to sprzątaczka a doradza jaki krem kupić to jakieś nieporozumienie!!!!ludzie przychodza po pomoc a ona doradza vichy na wszystko.postawcie na personel ktory ma cos w glowie a nie tylko konkursy odsprzedażowe!!!poleca to z czego ma zysk.a zapytajcie o skladniki aktywne w kremie to przeczyta wam z pudelka bo nic nie wie.trzymajcie sie od tej kobiety z daleka probek nie daje mowi ze nie ma-a sama wynosi torbami...

Bardzo współczuję "Pani 50-letniej", którą w ohydny sposób obsmarowała koleżanka (?!!!!)brrr!!!!
Na podstawie powyższej korespondencji wnioskuję, że praca w tym zespole pełnym zawiści, wojen pojazdowych i nieukrywanej rywalizacji musi być koszmarem!
Jasno wynika, że młodzież, zamiast uczyć się od starszych, doświadczonych kolegów,
prowadzi z nimi bezpardonową, otwartą walkę.
Co na to kierownik?
Życzliwy pracownik (????!!!) to niestety nielojalny pracownik, który szkodzi wszystkim zatrudnionym w aptekach, ujawniając zakulisowe sprawy firmy (OSP).
Ale nie ma się czemu dziwić jeśli Firma w osobach dyrektorów różnych szczebli, zatrudnia miernoty i kolesiów, zamiast postawić na ludzi rzutkich, myślących, samodzielnych i dobrze opłacanych.
Wszak, to ludzie mający bezpośredni kontakt z pacjentem/klientem
są WIZYTÓWKĄ FIRMY i to poddaję pod rozwagę nowemu prezesowi...
zdjecie uzytkownika
Dżekyl - 2011-02-26 22:01:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Współpracujęz tą apteką. Omijajcie ją szerokim łukiem. Spotkałem się z chamstwem i brakiem jakiegokolwiek ludzkiego współczucia. Jedyną porządną osobą w tej aptece jest kierownik. O reszcie nie chce się wypowiadać aby nie używać niecenzuralnych słów. Omijajcie MEDIQI z daleka.
zdjecie uzytkownika
jaaaaaaaaaaa - 2011-03-20 23:49:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tomasz z Lublina - 2011-01-21 23:31:33

Jestem kierownikiem jednej z aptek Mediq w Lublinie.
Żałuję , iż znalazłem się na tej stronie i muszę czytać to wszystko.
Zatanawiam się jak można pisać o swojej byłej firmie takie opinie?
Nigdzie nie jest idealnie, można zmieniać prace, jednak pamietajcie,
że możecie jeszcze trafić w swoim życiu na różne osoby, z którymi wcześnij pracowaliście.Drodzy Państwo- nawet nie wypada przedstawiać w tak złym świetle swojej firmy na forum.
Pozdrawiam, polecając -TONISOL, na lepsze samopoczucie.

hmm, w Lublinie są dwie apteki Mediq. w żadnej nie ma kierownika [usunięte przez administratora] , ani nie było. nie udawaj osoby wiarygodnej, jednocześnie nią nie będąc. albo nie pisz bzdur że jesteś kierownikiem, bo zbyt łatwo to sprawdzić. nie obsmarowywać firmy, bo z kimś możemy jeszcze pracowac? nie widzę by ktoś obsmarowywał ludzi z którymi ma się styczność. zarząd to zupełnie inna bajka, z biedronki, douglasa czy tam skąd, mało ważne. pracując w jakiejkolwiek innej aptece, Bogu dzięki, niewielkie są szanse, że się na kogoś w tym typie natkniemy. bo to taka firma,. niby apteki a w zarządzie kołki nie mające o niczym pojęcia.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-23 15:58:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaaaaaaaaaaa - 2011-03-20 23:49:23

Tomasz z Lublina - 2011-01-21 23:31:33

Jestem kierownikiem jednej z aptek Mediq w Lublinie.
Żałuję , iż znalazłem się na tej stronie i muszę czytać to wszystko.
Zatanawiam się jak można pisać o swojej byłej firmie takie opinie?
Nigdzie nie jest idealnie, można zmieniać prace, jednak pamietajcie,
że możecie jeszcze trafić w swoim życiu na różne osoby, z którymi wcześnij pracowaliście.Drodzy Państwo- nawet nie wypada przedstawiać w tak złym świetle swojej firmy na forum.
Pozdrawiam, polecając -TONISOL, na lepsze samopoczucie.

hmm, w Lublinie są dwie apteki Mediq. w żadnej nie ma kierownika Tomasza, ani nie było. nie udawaj osoby wiarygodnej, jednocześnie nią nie będąc. albo nie pisz bzdur że jesteś kierownikiem, bo zbyt łatwo to sprawdzić. nie obsmarowywać firmy, bo z kimś możemy jeszcze pracowac? nie widzę by ktoś obsmarowywał ludzi z którymi ma się styczność. zarząd to zupełnie inna bajka, z biedronki, douglasa czy tam skąd, mało ważne. pracując w jakiejkolwiek innej aptece, Bogu dzięki, niewielkie są szanse, że się na kogoś w tym typie natkniemy. bo to taka firma,. niby apteki a w zarządzie kołki nie mające o niczym pojęcia.

to jest tragedia w małopolsce szczególnie,nie ma nic w aptece,ponizanie,wszyscy z marsa siÃ�� urwali[usunięte przez administratora]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-28 17:28:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez administratora] cele nierealne, koszyk pełen, brak szacunku do pracowników, nie ma życzen na święta Boże narodzenie, Wielkanoc., Dzięń Kobiet itp brak rozmów z personelem chyba że repremenda
Nie pracujcie w Mediqach jeśli właścicielem nie jest farmaceuta
zdjecie uzytkownika
Jola - 2011-06-20 15:55:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gorzej niz zle zarobki chyba najgorsze w sieciach, brak szacunku do personelu fachowego myślą że mgr farmacji to jakis robol czy fizyczny, sprawy merytoryczne zawodu zepchnięte na sam koniec wżna jest gazetka i inne promocje. Jola
zdjecie uzytkownika
goguś - 2011-12-28 12:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwazam osobiście, że firma ACP Pharma, do których należą apteki Mediq , jest najgorszym pracodawcą z mozliwych-totalny [usunięte przez administratora] ludzi(tutaj całkowicie zgadzam się ze swoimi przedmówcami), brak szacunku dla pracownika, b. słabe zarobki........Wszystkim stanowczo odradzam pracę w tej firmie....
zdjecie uzytkownika
mumin - 2012-03-23 20:18:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
absolutnie przestrzegam przed pracą w Szpitalu Praskim. Koordynator i kierownictwo to niedowartościowani i kłamiący wyzyskiwacze, w dodatku dwulicowi. Atmosfera w aptece sztuczna, bardzo nerwowa, zła atmosfera pracy. Nie polecam !!!!
zdjecie uzytkownika
Liza - 2012-05-06 10:47:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. To wszystko prawda co piszecie. Byłam kierownikiem jednej z aptek przez 5 lat. Dwa razy składałam wypowiedzenie i dwa razy byłam zatrzymywana. Czułam się nawet dowartościowana.Prowadziłam aptekę i zarazem współpracowałam z punktem aptecznym. Wyniki miałam różne-raz lepsze, raz gorsze, ale TP wypadał często na 100%. Jednak do dzisiaj nie wiem dlaczego musiałam odejść. Najciekawszym elementem była rekrutacja na moje miejsce. Prowadziły ją techniczki obdzwaniając wszystkie apteki w mojej miejscowości. Doprowadziło to do utraty mojej opinii w środowisku, do ośmieszenia. Co najlepsze-koordynator wmawiał mi,że to nie prawda, chociaż miałam odzew koleżanek farmaceutek. Rezultat taki, że na dzisiaj jestem rok w innym mieście. Po prostu wyjechałam. Nie mogę otrząsnąć się po tym wszystkim. Mam 25 lat pracy i straszna traumę po Mediq.Ktoś kopał mi dołki więc moje zasługi poszły w niepamięć. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Lenard - 2012-05-09 10:44:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w firmie Mediq z firm w jakich już pracowałem ta jest najgorsza!Wszystko jednak jest zasługą kierownika apteki, [usunięte przez administratora] na całego zero docenienia pracownika wszystko wiecznie źle,tajemniczy klient, śmieszne punkty,z ustaleniem wolnego czy urlopu wieczne problemy, wciskanie promocyjnych preparatów, maile co i JAK trzeba sprzedawać!Takie działania robią aptekom opinie sklepów, supermarketów.Coraz mniejszy szacunek klienta dla farmaceuty!
zdjecie uzytkownika
kasia - 2012-05-22 20:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak!!! ta firma bezwarunkowo wyzyskuje ludzi. Bardzo niskie zarobki, zwalnianie ludzi bez istotnego powodu, wyzyskiwanie przez kierowników, ciągłe maile żeby zwiększać sprzedaż i polecać mnóstwo dodatkowych preparatów, narzucanie dziesiątek opakowań leków nierotujących i drogich, akcje z zamiennikami pełnopłatnymi, wypychanie leków narzuconych na siłe jak przy kasach w drogeriach \\\"mamy w promocji to i to może pani kupi?\\\" żenada i spadek autorytetu farmaceuty. NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
Alex - 2012-10-31 08:27:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Apteki Mediq to porażka po całości, dziwne systemy umów zawsze na czas określony, praca jak w biedronce, kadra kierownicza nie znająca zupełnie podstawowego nawet prawa pracy, minimalne przerwy w pracy idealnie z kodeksem albo i nie. Zastraszanie pracowników, dosłownie \"Jak się nie podoba to się możemy pożegnać\" takie mobilizujące słowa można usłyszeć od koordynatora.
zdjecie uzytkownika
anka - 2013-05-16 19:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Alex co masz dokladnie na myśli pisząc że praca jak w biedronce? Czy możecie napisać coś więcej na temat tego jak teraz się pracuje w cefarm Śląski, apteka mediq?. jestem zainteeresowana pracą tam dlatego chciałam wiedzieć coś więcej. Ile mogę zarobić tam srednio miesięcznie i na jaką umowę tam zatrudniają?
zdjecie uzytkownika
zatroskany - 2013-05-30 18:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, byłem pracownikiem MEDIQa przez kilka ładnych lat. Aktualnie według tego co głosi plotka i Puls Biznesu spółka MEDIQ i ACP jest na sprzedaż. Podobno zainteresowani to Dr MAX i DOZ.. również się Farmacol wymienia. Praca w aptece zależy od kierownika i koordynatora. Oczywiście trzeba realizować politykę centralną firmy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-05 07:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zatroskany a jaka jest ta centralna polityka firmy? Jeśli możesz i wiesz coś więcej to napisz tutaj bo nie wiem czy wysyłać tam CV. A miesięcznie to ile mogę zarobić tak mniej więcej? Jak możesz to podaj stawkę godzinową albo kwotę miesięczną taką orientacyjną
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-20 03:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Da się szybko przejść na umowę o pracę?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-13
Żródło: Gowork.pl
Warszawa
(mazowieckie)
Centrala Farmaceutyczna CEFARM SA w Warszawie poszukuje osób na stanowisko: Pracownik magazynowyOpis stanowiska: Kompletacja - pobieranie produktów z regałów zgodnie z zamówieniem.Pakowanie - pakowanie produktów do kartonów zgodnie z zamówieniem skompletowanym. Dodatkowe informacje:- umowa zlecenie na czas określony (w późniejszym okresie dla najlepszych pracowników możliwość zatrudni
zdjecie uzytkownika
wiesiek - 2014-09-10 02:24:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje 2 miesiace na magazynie.Atmosfera znośna , ludzie ok. Gdyby nie głodowe stawki i kompletny brak organizacji w firmie to byłoby dobrze. Cefarm upadnie w 3-4 lata , dosłownie nikt nie ogarnia. Mało pracowników dużo roboty za grosze. Kierowcy mówią że też do niczego, chyba ze jest się kierowcą zatrudnionym przez cefarm a nie przewoźnika.. wtedy to wczasy. Oczywiscie nie da się dostać na takie miejsce :)
zdjecie uzytkownika
liedson - 2014-09-13 21:06:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wiesiek - 2014-09-10 02:24:29]:
nie zgodzę się z Tobą @wiesiek w tym miejscu. Sprawa wygląda tak , że od 2006 Cefarm wyrósł na lidera sprzedaży internetowej farmaceutyków w Polsce, więc od lidera do bankruta droga jeszcze dość długa. Za kilka lat przy odpowiedniej polityce mogą co najwyżej zdystansować inne apteki internetowej jeszcze bardziej
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrala Farmaceutyczna Cefarm S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x