Green Gate spółka z ograniczoną odpowiedzialnością S.K.A.

Lublin

Opinie o Green Gate spółka z ograniczoną odpowiedzialnością S.K.A.

były pracownik 2014-01-08 22:29:33
Pracodawca u którego się pracuje pisze godzinówki przepracowane, a nie pracownik. Tak więc Droga Pani piszesz jakieś głupoty. Job Networks Europ stary Euro Job Polska z siedzibą w Krakowie od lat kantują rodaków!!! Stare numery starych wyjadaczy z Metz!
wtajemniczona 2014-01-08 22:44:28
A chcesz telefon do głównego szefa, szefa wszystkich szefów a konkretnie "pań"
mario 2014-01-09 13:45:39
powiem krotko o wypłatę trzeba się dopominać tygodniami ( można nabawić się nerwicy) jak myślicie ze dostaniecie w terminie to zapomnijcie , haczyk : musisz podpisać dodatkowe prywatne ubezpieczenie z ich zaprzyjaźnioną firmą i będą ci ściągać z konta.
akurat 2014-01-17 08:15:14
Akurat, ubezpieczenie ciemnoto MUSISZ miec za granica i sie pytaja czy chcesz zeby oni ci zalatwili czy chcesz sam sobie to zalatwiac w JAKIEJKOLWIEK firmie, ktora sobie wybierzesz. Dziwne agencje zatrudniaja ponad tysiac pracownikow rocznie, ale kazda z nich jest zawsze nazywana (usunięte przez administratora) POLSKA!!!!!
monter 2014-02-08 19:52:31
dziewczyny na miejscu się starają a Kraków to olewa , a nie powinno tak być bo pani prezes przecież na wczasy musi jechać , a i na panie w biurze też trzeba zarobić tak krótko mówiąc zastanówcie się , byłem zobaczyłem przeżyłem i to nie raz 6 albo 7 kontraktów nie polecam , a poszukują do fabryki drutu , poraszka
smieje sie z was 2014-02-14 09:06:33
to idz na prezesa odrazu panie "poraszka" hahahahahahah
Mądrala 2014-03-07 14:22:08
Nie znam firmy ale na pewno z nia nie wyjade. Powody są banalne. Ani w języku francuskim, ani w angielskim nie ma słowa "Europ" (jest Europe), tym bardziej w polskim. Z kolei, "network" tak jak "work" jest nieodmienne (uncountable) - tzn. nie ma słowa "networks". Może niepotrzebnie się wymądrzam, ale firma która ma błędy ortograficzne w swojej nazwie sama się reklamuje...
2
byly pracownik 2014-03-18 13:11:58
Nie polecam pracy w tej firmie nikomu !Jeżeli chcesz uzyskać prawdziwą opinie bez cenzury na temat tej firmy napisz do mnie
(usunięte przez administratora)
3
krystian 2014-03-24 12:15:28
A czy ktoś pracuje lub pracował w tej fabryce drutu? Proszę o opinie.
mikołaj 2014-04-01 15:29:48
Witam czy ktoś pracował jako murarz we franci czy wypłaty są na czas i jakie warunki mieszkaniowe.
bolimniegłowa 2014-04-03 12:45:13
1 rada: nie szukajcie opinii o niczym i nikim na forach. O wszystkim trzeba wyrobić sobie opinię samemu. Tyczy się to absolutnie wszystkiego. Czytałem fora, ale wyjechałem i nie narzekam w fabryce zarabiam 8-9 tyś zł miesięcznie, kwota nieosiągalna dla mnie w PL. Zgadzam się, że wypłaty nie są na czas, ale nie będę wyzywał nikogo o tygodniową obsuwę. W PL na budowach nie widziałem wypłaty nawet po kilka mcy, czasem wcale oprócz zaliczek. Jestem w stanie samodzielnie myśleć, że dopoki firma francuska nie zapłaci agencji to agencja nie ma z czego przelać, więc twierdzenie, że to agencji wina jest dla ludzi tepych. Przewinelo sie tu troche pracowników i byli tacy, ktorym nic nie pasowalo i rezygnowali nawet po kilku dniach: bo lozko za male, bo pokoj 2 osobowy, bo za mala lodowka bo slonce nie swieci:) prawda jest jedna zlej baletnicy przeszkadza i rąbek u spodnicy. a panie z biura sa bardzo wporzadku, czego nie potrzebuje to mam, gorzej z koordynatorami na miejscu, ale na to jzu nie mam wplywu. pozdrawiam wszystkich pracowników
inspektor 2014-04-07 23:48:20
bolimniegłowa o jakiej agencji ta propagandowa mowa??? chyba nie masz na myśli tej agencji co dotyczy to forum ????? zapomniałeś sprawdzić? że , ona została wykreślona dawno temu z rejestru agencji???, nie ładnie ludziom polecać pracę nielegalną za granicą ?
bolimniegłowa 2014-04-08 14:15:58
Inspektorze.. o tej mowa, o której pisać mogę, bo pracowałem. Jakby praca była nielegalna to raczej nie miałbym umowy o pracę, nie miałbym składek w ZUSie, nie ubezpieczałbym córki i nie dostałbym świadectwa pracy. Coś słaby z Ciebie inspektor, a raczej siejesz zamęt i tyle. Ciekawe skąd wnioskujesz, ze została wykreślona? Może ze str kraz wpisujac nazwe? Jak tak to powodzenia :D
marian i spolka 2014-04-30 22:43:39
nie polecamy nikomu pracy z tej firmy , (usunięte przez administratora)
maniek 2014-05-11 11:46:04
Czy ktoś pracował z tej firmy na Korsyce w resteuracji prosze o opinie
XXXX 2014-05-28 12:58:15
bo ty chyba jesteś z tej agencji!!!!!
pika 2014-05-29 15:35:28
tygodniowa obsuwa w wypłacie to nie zaległa pensja!!! ci co laduja te opinie to pracownicy i to tacy ktorzy pracuja wystarczy na ip popatrzyc- francuskie!!!!!!! wstyd mi za was koledzy
grabowski 2014-10-11 06:06:12
chcesz iść na chorobowe ? chcesz mieć większą składkę emerytalną a masz ubezpieczenie od podstawy ? weź pasek rozliczeniowy , wyciąg przelewu wypłaty z banku , pokaz w ZUS-e ,ze nie zarabiasz postawy polskiej lecz francuską i firma będzie musiała ci wyrównać składkę zus do min średniej krajowej .
marek 2014-11-07 10:13:07
firma nie przelewa wynagrodzenia w terminie (bywa ze i 2 tygodnie po) ale jest wypłacalna a to moj priorytet. tyle.
kaziu 2014-11-24 15:09:22
jest żle,kasa póżno,potrącenia za co tylko możliwe,kiedyś byli wiarygodni,po trzecim kontrakcie mam dość
pracownik 2014-11-28 13:06:38
pracowałem ponad pół roku i tylko raz dostałem wypłate na czas , panie w biurze siedzą plotkują i kawke piją ,a jak sie im zwraca uwage co i jak z wypłatami to jeszcze pretensje mają !
1
ostry 2014-11-28 18:17:07
Witam,

Dostalem propozycje pracy w tef fabryce drutu-obserwuje to ogloszenie od kilku miesiecy.Moze ktos szczerze opisac o co tam chodzi,praca w akordzie czy jak?Jezdze do Francji od 7 lat wiec nic mnie nie zdziwi.Jedni bronia firmy ,drudzy wyzywaja.Powiem tak ,jesli ktos znal Agencje Pracy LM EUROPE Sp zo o to wie o czym mowie-pojechalem od nich do Francji i wracalem przez Ambasade Polska ,obecnie mam wyrok Sadu Pracy -winni mi sa 12 000 zł .Firma juz nie istnieje w rejstrze ,zapewne jest juz nowa nazwa.Kasy nie odzyskam ,a poszkodowanych jest jakies 50 osob.Prosze o info na temat pracy przy tym nieszczesnym drucie
1
janek 2015-01-20 13:00:16
Zmieniona nazwa zmieniona siedzibą a pieniędzy jak nie było tak nie ma!!!!! A dalej siedzą na grzegorzeckiej! To co tu piszą to prawda!! Nie wiem jak damy z biura mogą spać spokojnie!!
1
informacja 2015-04-01 22:58:19
CZYTAM WASZE rozne komentarze na TEMAT różnych firm agencji pracy wysylajacych ludzi za granicę , jedni zadowoleni inni narzekaja jak jest prawda nie wiem ?....powiem jedno - za granica dla kazdego sa otwarte drzwi do urzedow takich jak inspekcja pracy , zwiazki zawodowe, policja, sąd pracy itd... nie tylko agencja firma ktora was wysłała a pracodawca uzytkownik u ktorego wykonujecie prace bezposrednio odpowiada za wasze płace i warunki pracy w swoim kraju za kazde lamanie prawa i nie musicie zgłaszac polska agencje , mozecie zagranicznego prcodawce z kazdym problemem ktorego dostrzerzecie lub najmniejszym oszustwem te instytucje zajmuja się natychmiastowo, TO NIE POLSKA :- ) jezeli chodzi o umowy z agencją polską to po przekroceniu granicy i rozpoczeciu pracy w danym kraju za granicą obowiazuje kodeks pracy i prawo kraju w ktorym pracujesz , jezeli umowa z agencją polską jest mniej korzystna niz prawo kraju w delegcji taką polską umową mozecie sobie podetrzec tylko tyłek , umowa musi spelniac minimalne ustawowe płace, warunki pracy, warunki mieszkaniowe, przywileje itd ... powtarzam za granicą obowiązują nie polskie warunki pracy ale zagraniczne nakazuje to też dyrektywa UE ( wyjątkiem jest tylko ubezpieczenie i podatek ktory jest honorowany waszego kraju czyli polski ) pozdrawam i zycze bezstresowej pracy za granicami , nie dawac sie wykorzystywac czytac prawo kraju i zglaszac nieprawidlowosci , nie znasz jezyka pisz e- maila do instytucji ktore wymieniałem , tlumacz slownikiem . hejka!
2
Kelnereczka 2015-06-26 16:02:12
Pracowałam z ta firma rok temu w wakacje i wszystko było w porządku. Prace dorywcze - co krok nowe zlecenia i wypłaty w terminie. W tym roku na początku było dobrze ale w maju opóznienie 9 dni, a w obecnym miesiącu już 6dni i dopiero po weekendzie otrzymam informację kiedy "pójdzie przelew". Mam nadzieje ze to ostatni raz takie problemy. Zobaczę jak sytuacja rozwinie sie w lipcu i najwyżej zrezygnuje u usług tej firmy.
ASIA 2015-07-22 13:42:49
Ludzie uwazajcie na ta firme !!!!!! To sa zlodzieje !! Moj syn przepracowal przez tą agencje jeden miesiac i do tej pory wynagrodzenia nie dostal,Sa nie wyplacalni.Te "lalunie" z tej agencji nic sobie nie robią ze ludzie sie upominaja o wyplate.Najgorsza Agencja Pracy !!!! NIE POLECAM !
2
ja12 2015-08-05 12:48:26
a pracowaal ktos z ta agencja w kraju?
ja12 2015-08-10 13:26:58
a nie umiesz czytać?
janusz 2015-08-24 10:25:21
Ludzie szukają pracy to chyba nic dziwnego? Ale kwestia nie wypłacania pieniędzy to zupełnie co innego.
zadowolona 2015-08-26 11:25:22
Opóźnienie 2/3 dniowe nie robi na mnie większego wrażenia.
Cieszcie się, że macie dobrą pracę, bo w dzisiejszych czasach o nią bardzo trudno.
romek 2015-08-26 20:55:51
Ja pracuję we Francji od dłuższego czasu z tą firmą. Wypłata jest, zakwaterowanie jest, praca jest...czego chcieć więcej.....
chu*wam w d*p* 2015-08-27 11:29:24
(usunięte przez administratora (usunięte przez administratora) a ty zadowolona ciesz sie dalej co robisz pakujesz kosmetyki czy obierasz ziemniaki? ile masz lat 19? niech sie tutaj wypowiadaja ci ktorzy zapieprzaja ciezko zgodnie z doswiadczeniem i wyksztalceniem zawodowym i przez nich nie maja za co dzieciom dac jesc!
bombelos 2015-08-27 11:34:18
tak rekrutuja na wiele stanowisk ale ciagle! wynika to z tego ze po a ludzie nie chca z nimi pracowac a po b po 1 obsuwie z wyplata co madrzejsi spieprzaja z tej firmy. na co oni w ogole szukaja? (usunięte przez administratora)
1
dzon 2015-09-16 07:09:11
Witam zaproponowali mi wyjazd do Marsylii czy mógłby mi ktoś udzielić rady na ich temat ale konkretnej też nie lubie czekać na pieniądze i wręcz mam wstręt do nieuczciwych pracodawców
frank 2015-09-21 11:07:02
W Marsylii jest taka ilosc ciapatych ze az strach. Zawsze tam byli i okradali, wszczynali awantury a teraz to juz sobie tego nie wyobrazam
francja 2016-01-09 21:02:09
ta firma ma placic do 10 kazdego miesiaca w euro calosc bulletin de salaire, na zasadach wg placy i warunkow kodeksu pracy francuskiego , dot tez ubespieczenia odpowiednik polskiego ZUS ( składki musza byc oplacane w francji , musicie posiadac tez karte VITAL , jezeli tak nie jest to oszukuje , poniewaz ma na terenie francji zarejestrowana filię JOB NETWORKS FRANCE ( jezeli podpisaliscie polski kontrakt na polskich zasadach i zusie na francje to zglosic to natychmiast do francuskiej inspekcji pracy i do sadu pracy o odszkodowanie , warto tez zglosic sie na policje francuska .
1
ArtAr71 2016-03-23 09:43:17
Firmy francuskie zawsze płacą na czas!
Stary 2016-06-20 17:58:26
Człowieku gdzie Ty kończyłeś szkołę, edukację zakończyłeś chyba na 6 klasie Marsylia to drugie co do wielkości miasto we Francji. Nie udzielaj się na forum z takimi brakami w wykształceniu
zet 2016-08-13 17:03:02
pracowałem 3 miesiące nie wypłacili ani grosza .Znam 5 osób ,które tam pracowały i też nie dostali nic.
1
zet 2016-08-13 17:03:21
pracowałem 3 miesiące nie wypłacili ani grosza .Znam 5 osób ,które tam pracowały i też nie dostali nic.
2
Yuriy 2016-09-13 15:23:52
Własnym pracownikom też nie płacą. Połowa już uciekła gdzie pieprz rośnie. Ogólnie firma to jeden wielki wał i to prawda, że nie płacą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
żabka 2016-09-19 15:53:53
@flałer pewnie nie opłacili strony to już nie mają oszuści!!
Ja 2016-09-21 19:11:03
To dawna firma job networks europe, zrobili mega wala z ZUS, oszuksli mase ludzi, jak im sie za tyly wzieli to zmienili nazwe i adres i dalej ludzi laduja, sxukaja tzw jeleni, szczeze nie polecam tej ekipy
2
Mala 2016-10-13 21:18:42
Witam. Czy wygrał ktoś z tą firmą?Nie wypłaciła wynagrodzenia za ponad 2 miesiące i nic sobie z tego nie robi..jak odzyskać kasę? Miał które podobna sytuację???
Zalamany 2016-10-16 17:23:17
Oszukują. Nie wypłacają pieniędzy i mają to gdzieś!!!Nie interesuje ich że ktoś musi z czego żyć,wazne że oni swoje pensje dostali! Omijajcue , daleka.Mam nadzieję że wkoncu ktoś dobierze się im do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i odpowiedzą za wszystko!
1
uwazajcie 2016-10-19 21:20:18
WYPŁATY NIE MA WCALE! dwa miesiące roboty i ciągle słysze ze edzie wyplata i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie idzcie tam pracowac wyzysk!
1
Koń 2016-10-19 23:22:30
W Green Gate spółka z ograniczoną odpowiedzialnością S.K.A. zawsze jest wypłata temrinowa, normalnie
byli pracownicy 2016-10-28 08:32:13
GREEN GATE to juz 3 raz zmieniona nazwa agencji, poprzednia Job Network Europe ( zrodło- wpis z krs ) dlaczego nazwa zmieniana ? kazdy moze sobie odpowiedziec na to pytanie, jezeli chodzi o poprzednia nazwe Job Network Europe to w grudniu 2016 odbedzie sie sprawa sadowa w krakowie z bylymi pracownikami, chetnych obserwatorow zapraszamy na rozprawę !
Rów w dupi 2016-10-28 10:04:00
A Ty to kto ? Weź się nie ośmieszaj pracowniku tej bandy! Nie jesteście już tak anonimowi jak się wam wydaje. Idź prać gacie do magla hahahahahahahahahahaah
Asdas 2016-11-27 18:34:21
Odradzam. Nie wypłacają wynagrodzenia!!! Mam nadzieję że wkoncu ktoś zainteresuje się nimi i skończą się ich oszustwa!!!
Zostaw swoją opinię o Green Gate spółka z ograniczoną odpowiedzialnością S.K.A. - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Green Gate spółka z ograniczoną odpowiedzialnością S.K.A.