brak logo

Fabryka Mebli Klose

Gościcino

Opinie o Fabryka Mebli Klose

andrew 2009-09-06 11:55:08
na produkcji ludzie cieżko(usunięte przez administratora),zarobki beznadziejne,co to wogóle za przerwa na sniadanie 15 minut!!atmosfera taka sobie
1
anonim 2010-08-13 21:02:15
goscicinska fabryka mebli to nie fabryka to sztutof całe życie przepracowałam teraz jak już w starszym wieku to do zwolnienia kto nam zdrowie zwroci jest bardzo cięzko
1
JanAndrzej1 2010-09-02 09:29:44
30 lat pracy 12udzaiuw i do zwolnienia tak sie postepuje w tym sztutchofie a teras po 10cu latach od zwolnienia chca dopiaty do udzaiuw a gdze sa dewidenda z tych lat chyba macie {zarzad}cos zzgiowa dajcie sie leczyc psychicznie !!!!
anonim 2010-09-02 16:28:37
TEZ BRZDZE SIE WASZYM POSTEPOWANIEM WOBEC LUDZI KTURZY TAK CIEZKO PRACOWALI DLA TEJ FIRMY !!!!!!
xyz 2013-06-20 18:50:54
nic sie tam nie zmieniło i jest chyba jeszcze gorzej nie polecam
xyz 2013-08-04 00:03:32
płace od długiego czasu stoją w miejscu i musisz nieźle w głowę się drapać żeby przetrwać a podejście przełożonych i zarządu do pracowników jest żenujące :/ nie polecam i cieszę się że mój czas tam się już skończył :)
SZYMON 2014-10-02 23:03:56
GFM TO OBUZ PRACY PODWYZEK NIEMA,GONIA DO PRACY NIEKTORZ KIEROWNICY I PREZES K NAJLEPIEJ BY STALI Z BICZEM
lemur 2015-01-31 15:18:31
ja też jestem zdania, że lepiej gdyby ktoś tu zamieścił faktycznie jakieś sprawdzone informacje o tym ile można zarobić, jak wygląda praca, jaki jest socjal, czy bardzo męczy robota, na jakiej umowie zatrudniają. Nie uważacie że lepiej byłoby tu przeczytać właśnie takie info o Fabryce Mebli Klose, zamiast infa o tym co produkują?
1
szafir 2015-02-25 08:53:02
czy nadal działa tam solidarnosc-zwiazek zawodowy.bo każdy przewodniczący to lotr
renata 2015-03-18 14:43:59
a jakie tam sa zarobki
2
malek 2015-07-11 21:19:34
Dajcie sobie spokój z tą firmą . pracowałem tam około 20 lat . żałuję że wcześniej nie odszedłem . Wyzysk , marne pieniądze i atmosfera że lepiej nie mówić . Poszukują ludzi do pracy ale brak chętnych . normalna osoba po przepracowaniu jednego dnia w tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] napewno zrezygnuje .
1
abc 2015-08-13 07:55:34
tak , to prawda każdy przewodniczący to lotr a szczególnie jeden ze solidarnosci
gwomarcin 2015-09-16 15:22:22
hej za trzy dni ma iść na rozmowę w sprawie pracy jako Stolarz-operator CNC warto w sobie głowę zawracać ta firama ?
asdf 2015-09-20 00:27:15
Tak jak pisały osoby pracujące wcześniej - w tym zakładzie nie jest dobrze. A wymyślane są kolejne sposoby jak wyzyskać pracownika.
Len 2016-06-13 20:40:35
Napiszcie cos o chrzan --owskiej malgosi bo w zorce se kobita nie radzi caly czas produkuje buble
1
Maciej 2016-10-05 13:22:17
Pracowałem tam od 2012 r do. 2016 ,szczerze nie polecam ponieważ zarobki są niskie od 1400 do 1600 zł.w soboty wszyscy idą do pracy na tzw odróbki Więc 50% oraz 100% niema.kierownictwo oraz zarząd są wrogo nastawieni.Atmosfera wśród pracowników jest bardzo dobra i naprawdę podziwiam tych ludzi za wytrzymałość psychiczną.Na sam koniec pozdr dla Szumonka i Alfonsa
rde 2016-10-05 15:05:43
nie no pewnie dobrze jst jednak wiedzieć jak tutaj jest
Zostaw swoją opinię o Fabryka Mebli Klose - Gościcino
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Mebli Klose