brak logo

Barway Services Ltd.

Ely

Opinie o Barway Services Ltd.

janusz 2012-09-07 13:16:38
i czy mozna np. jechac wlasnym autem?.wie kto s moze?
nieufna 2012-10-27 00:11:26
witam wrzystkich opisujacych to miejsce mam propozycje wyjazdu na listopad na grzyby i nie wiem co mam robic
niki 2012-11-09 16:11:37
mam jedno pytanie dziewczyny może wiecie co przydaje sie tam w Angli na co dzień i do pracy co warto zabrać z sobą?
niki 2012-11-09 16:14:53
co się najbardziej przydaje
anonim 2012-11-09 16:36:36
Przyjazd wlasnym autem jest dozwollony,ale oficjalnie zabronione jest pobiranie oplat od osob,ktore sie wozi.Jest to jeden z wielu absurdalnych zakazow ustanowionych przez menagera-idiote Alexa.
iwona 2012-12-02 16:48:26
Hey możesz podać adres strony przez którą można złożyć swoją aplikację?
dziadek 2012-12-07 19:04:35
STALOWE NERWY
ramona 2013-01-03 02:17:27
tak zgadzam sie czasami trzeba miec stalowe nerwy jeszcze zalezy na co sieprzyjedzie .... Odradzam pieczarki masakra jakas
Stara Pieczara 2013-01-08 22:32:29
Przyjezdzajcie! Pracy na pieczarkach wbrod!
Ciepo, mio i przyjemnie. Praca w gnoju doskonale wpywa na cere.
Praca trzynacie godzin na dobe szesc dni w tygodniu. Nigdzie nie bedzie lepiej.
P.S Kupcie gumiaki
anonimek 2013-01-24 20:21:38
wybiera sie ktos moze w tym roku do barway albo ktos bedzie w okresie czerwiec-sierpien? co uważacie o tym okresie, jak praca na hali?
maryska 2013-02-07 14:44:44
wszyscy stamtad uciekaja, w grudniu bylo spox, ale teraz to jakas porazka, oni wola nowych zatrudnic niz nadgodziny placic, [usuniete przez moderatora] na legalu, wiecej jak 40gordzin nie wyrobisz a po pol roku szukac musisz mieszkania, jak ktos chce byc [usuniete przez moderatora] to prosze bardzo
we 2013-02-07 14:49:04
nie dadza zarobic i tyle, koles 2 tyg bez pracy lezy nie ma za co do domu wrocic, albo ktos przyjezdza pracowac i chce zarobic a nie lezec a ci nie chca placic zawsze sie cos komus nie zgadza w rozliczeniu [usuniete przez moderatora] ogolnie porazka
arek nalepa 2013-02-08 09:53:24
pisze i nie ukrywam kim jestem bo nieboje sie tych skorumpowanych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z gs praca jaka praca [usuniete przez moderatora] ponad norme niema w gs kasy no chyba ze lize sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] by dali wiecej godzin lub stanowiska gdzie zciema na max zero szacunku dla ludzi maja ludzi za niewolnika dadza pare godzin i co 150f zarobisz a potem tydzien of wlaza do pokoi wyrywaja obcinaja kable coto jest zabieraja mikrofale telewizory itp a potem wywoza na karbudy i chandluja lub na inne farmy ludzie sie boja pyska otwozyc moim skromnym zdaniem to ta firme i hostel powinno zamknac szkoda tam jechac niema tam kasy i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] im w pysk pozdrawiam [usuniete przez moderatora]
1
anonim 2013-02-08 21:05:26
arek nalepa - 2013-02-08 09:53:24

pisze i nie ukrywam kim jestem bo nieboje sie tych skorumpowanych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z gs praca jaka praca [usuniete przez moderatora] ponad norme niema w gs kasy no chyba ze lize sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] by dali wiecej godzin lub stanowiska gdzie zciema na max zero szacunku dla ludzi maja ludzi za niewolnika dadza pare godzin i co 150f zarobisz a potem tydzien of wlaza do pokoi wyrywaja obcinaja kable coto jest zabieraja mikrofale telewizory itp a potem wywoza na karbudy i chandluja lub na inne farmy ludzie sie boja [usuniete przez moderatora] otwozyc moim skromnym zdaniem to ta firme i hostel powinno zamknac szkoda tam jechac niema tam kasy i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] im w pysk pozdrawiam AREK
dostalem luźną propozycje pracy w barway od kumpla w okresie letrnim i zastanawiam sie co robic. jedni mowią tak a drudzy inaczej, interesowala by mnie subiektywna ocena ostatnich miesiecy pracy w barway. czy naprawde jest tam tak tragicznie? czy jak ktos chce pracowac to moze zarobic? czy moze nie oplaca sie tam jechac i tyle.
2
motocyklista 2013-02-08 22:02:29
barway to porarzka odradzm kazdemu tam to tylko kase stracicie mieszkacie jak [usuniete przez moderatora] w barakach albo po 6 lub 12 osob w pokoju
1
Mina 2013-02-14 01:08:19
Jak ktos chce niech przyjedzie i sie przekona :) Chociaż teraz jest naprawde cieżko z pracą , okres czerwca hmmm... Może będzie lepiej bo to wkoncu sezon bd zobaczymy;(
piguła 2013-03-09 11:16:40
Ja tam moge powiedziec ze warto byłem od 2004do 2008 od cięcia sałaty 6 tyg do jazdy na wuzku wizzi25tyś29tyg, ziemiaki palmersów25 tyś czas8tyg do barwey dispath,najlepsza kasa ale już nie pamiętam ile .jak ktoś chce to odłoży , kwestia tego czy chce i wie po co tam jedzie,wiele osób tam poznałem w tym [usuniete przez moderatora] . Do officu to nie mam zastrzeżeń jak coś było załatwione ,a jak ktoś chodził mędził ze to ze tamto i sam niewiedział co chciał to sorryale wiadomo.
2
Dominik 2013-03-25 09:35:27
Czy wybiera się może ktoś na ta farmę w kwietniu lub maju???
jak tam najlepiej dotrzeć ? i jak tam faktycznie jest bo te wypowiedzi są różne..
[usuniete przez moderatora] to mój mail jak ktoś sie wybiera tam to pisać na mail..
zzz 2013-03-26 17:32:29
jak się bukuje holidaya? ma ktoś linka do strony? hasło i login mam.
bary 2013-04-05 15:38:34
z tego co pamiętam to zawsze sie brało druk z office i tam zgłaszało a jeszcze inaczej to z menagerem pogadać i wszystko załatwić wtedy masz wakat po hollideju ten sam i brak offa
Miki 2013-04-05 15:51:35
Ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gs to też musisz być niezły giguś .Ja to ci powiem tyle KTO [usuniete przez moderatora] SIE URODZIŁ KANARKIEM NIE UMRZE,a za tą wulgalnośc to chyba tobie tam w barway ładnie oklepali miske.Cwany bo anonimowy [usuniete przez moderatora] jesteś. A w barway to zależy gdzie sie trafi i jak .Wiadomo katernia lepiej nie mówić a jak już sie trafi to sie trzymać puki kasa.:):)
poly 2013-04-08 14:52:22
byłem tam kilka lat temu;) teraz wybieram się na początku czerwca. wybieera sie moze ktos jeszcze w tym okresie? jak ostatnio jest? proszę o subiektywną odpowiedz kogos kto tam był w ostatnich czasach, a nie opowiadania i nagadywania ludziom którzy po raz pierwszy się tam wybierają. Pozdrawiam:)
bary 2013-04-09 11:36:22
poli a powiedz czy masz namiary na menagera to najlepiej do niego dzwoń .Ja też sie zastanawiam nad wyjazdem ale w pewną robote, ustawioną ,w gs .a nie wtake coś jak pole tylko straszenie ptaków trakor wuzek ziemniaki bo tam była
poly 2013-04-09 12:35:33
powiem tak namiarów ja osobiscie nie mam bo mi kiedys załatwiał znajomy i tym razem też on mi to załatwia. tak jak mówisz w pewną robotę juz ;) postaram sie załatwic kontakt ale nie obiecuje.
xena 2013-04-11 20:29:51
jeśli ktoś wybiera sie do pracy w barway 11 kwietnia 2013 to niech da znać na maila [usuniete przez moderatora]
xena 2013-04-18 11:41:20
kto wybiera się do pracy w Barway 11 maja to niech da znać na mail [usuniete przez moderatora]
poli 2013-05-14 20:31:54
jak teraz jest w barway? przebywa tam ktos?
JESTEM 2013-05-16 17:52:35
Jestem tutaj , jak napisali konkretni bywalcy GSu jak wylizujesz tyłki i kapujesz to mało wiele praca jest , a najlepiej PP D , która uważa się za boga .Stado nowicjuszy odbiera starym pracownikom godziny , powodzenia.
tojatopisze 2013-07-25 10:51:19
Jak tam jest ? Interesuje mnie opinia ludzi co byli w tamtym roku a nie kilka lat temu. W urzędzie pracy jest oferta na zbieranie grzybów, co myślicie o tym ? Ile kosztuje wyjazd ?
mmmm 2013-07-30 21:17:01
wez poszukaj sobie czegos normalnego czlowieku, jak grzyb rosnie to zbierasz jak nie maja zamowien to bedziesz siedziec jak tam jeden siedzial bez pracy i kasy ponad miesiac, a ci co tu pisza ze jest kolorowo to sa poustawiani od lat, szkoda czasu na to, [usuniete przez moderatora] nie urywa ogolnie!6 funtow to jakas porazka za godzine, wiecej niz 40 godzin nie dadza ci pracowac, a trzeba jeszcze ubezp i kwatere zaplacic , podatek, beznadzieja
Pan pompa 2013-08-03 16:26:14
Hmmmmm


Barłej, hehehe, byłem tam w 2011 roku, na selerecha, u kebaba, później wyrzucili nas na march na buraki, i tak sie tułalismy od burkaków na marchu po packhouse i inne pola jednym słowem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br />
W hostelu sam element sczególnie POlacy niby trzeba kwit o niekaralnosci, a jednak siedza tam za okrutne przewinienia, mordercy jak i handlarze kto był ten wie,

[usuniete przez moderatora] Najgorsze nacje to POlacy i litwincy , najlepiej sie pracuje z bułgarami naprawde przyjemni ludzie nie tacy jak POlacy zakłamanie ,

Ogólnie odradzam z powodu

-częstych offów czyli dzien wolny,
- huligaństwa
[usuniete przez moderatora] -ógólnie akcji jakich miało nie byc a są

POlecam nie jechać !!! ze względu na [usuniete przez moderatora] i jastrzebia dwaj najgorsi zwyrole na Barłej,[usuniete przez moderatora]

[usuniete przez moderatora] Co do zarobków i pracy nie narzekałem fajnie było, standard zycia jak w oborze ale nie jechaliśmy tam na pączki do babci tylko do pracy.

Ogólnie dla wieśniaków którzy od 4 roku życia rypią u ojca w POlu to POlecam bo zaprawieni w boju, dla mieszczuchó trzymających tylko pada do Xboxa to nie polecam

POzdrawiam
2013-08-25 13:10:39
Anonim - 2013-08-20 01:15:04

Ile średnio wyniesie podstawa z prowizją?
czytam to co opisujecie nawet sie zgadzam z niektorymi opiniami,ja tu w barway pracuje od 5 lat i jest spoko.
Stary gwardzista:) 2013-09-27 14:33:00
Prawda o Barway jest taka, że... to miejsce dla wszystkich tych, którzy z poświęceniem i zaangażowaniem chcą pracować. Specjalnie napisałem: "pracować", bo z kasą bywa różnie. Czytać się nie chce i nikomu nie doradzam kierowanie się wulgarnymi wpisami.
Jeśli w Polsce ci się nie układa, chcesz spróbować za granicą i w dodatku jesteś skłonny zainwestować swój czas, to warto spróbować. Spędziłem w Barway blisko 8 lat. Zaczynałem od pola, rig'u i ciężkiej pracy w częstych przypadkach od 6'ej do 22'iej. Warunki nie były luksusowe, ale nie pojechałem tam dla wygody. Najważniejsze, że była praca, że można było zaoszczędzić (bo Barway to miejsce delikatnie powiedziawszy - na uboczu). Wprawdzie czasy, kiedy ja tam byłem, minęły już dawno i z tego co słyszę sporo się w firmie zmieniło, dla wszystkich tych którzy nie boją się ciężkiej pracy szczerze doradzam. Są miejsca, które uczciwie w firmie odradzam (np. Wissy), ale oprócz nich warto jest zobaczyć, jak jest pracować za granicą. Bierz jednak pod uwagę, że ostatnie czasy zmusiły administrację do ograniczania kosztów, a co za tym ciężko o wystarczającą ilość godzin w tygodniu, że o nadgodzinach nie wspomnę. Można jednak jeden rok, czy sezon poświęcić w celu "rozpoznawczym". Poznać firmę, złapać kontakty, zorientować się, gdzie są dobre zarobki, a gdzie słabsze, po to żeby w następnym roku czy sezonie podpisać kontrakt w odpowiadającym wymaganiom miejscu. To, co dodatkowo mogę napisać wszystkim tym, którzy się wahają to... sezon letni: raczej pole i od pierwszego dnia zabiegać o przydział do "mocnej" ekipy. Dostanie się po [usuniete przez moderatora] , ale się zarobi. Sezon zimowy odradzam. Z tego, co do mnie dociera, pilnują wtedy 40 godzin w tygodniu. A to, jakby nie liczyć nie bardzo się Polakowi opłaca.
Jeśli masz jakieś pytania, pisz. Będę tu wpadał i z chęcią odpowiem na pytania.
Pozdrawiam Barway'owców:)
od lipca pracownik 2013-10-03 20:51:06
Jeśli się człowiek dobrze wkręci to napewno nie ma co narzekać.Ja sobie śpię za filarem i nawet nie przebieram tego co tam mam przebierać. ,,Ciężka praca" haha. Polacy bardzo rzadko pracują na polu a roboty tam a w fabryce nie ma co porównywać. Większość złych opinii to ludzie którzy przyjechali do pracy a siedzą na offach. Rozumiem ale trzeba było czytać kontrakt. Nadgodziny w sezonie leciały słodko. Niby jest tyle ludzi na wolnym ale i tak mają stałą obsadę której nikt nie ruszy. Bo oni się znają i pracują dłużej . Teraz to 40 /h zapewnione więc spoko. Mieszkanie to inna bajka ale ogólnie dla młodego człowieka plus. Pamiętajmy że mamy tu pracować. Jeśli dla kogoś cały dzień przebierania warzyw to męka .To sorry [usuniete przez moderatora]
ziober 2013-10-07 02:48:56
WY ALBO [usuniete przez moderatora] ALBO JESTESCIE NIEWOLNIKAMI.....JA MAM TERAZ 25 LAT A PRACOWAŁEM TAM OD 18 LAT..I TAKIE LALUSIE GDZIE ICH WYSŁALI TAM PRACOWALI NP. [usuniete przez moderatora] TAM LEDWIE SIE ŁAPAŁO 160F ..I CZY U [usuniete przez moderatora] ODESZEDŁ W 1 ROK MOJEJ PRACY.... RAMZEY CEBULKA DOBRA RACA ALEEE MINUS TAKI ZE TAM OSOBY STAŁE SĄ..A [usuniete przez moderatora] Z 5 STR. OSTATNIA OPINIA NIEH NIE DAJE OPINI I NIE WYZYWA RODKÓW OD [usuniete przez moderatora]( BO JAK ZNASZ MIŚIA Z ELY TO JUZ MASZ [usuniete przez moderatora] PEŁNE) CHŁOPCZYKU!!!!!!!BO NA TYM FORUM MA KAZDY SWOJE ZDANE KTO CO PRZEZYŁ I CO MYSLI O TYM MIEJSCU ,,,DSP DOBRA PRACA DA SIE WYCIĄGNĄĆ NAWT 350-400F ALE TAM 7 OSÓB TO GORA I TAK SAMO STALI ....O POKOJACH ,TOALETACH BRAK SŁÓW WEEKEND I KLOPY WSZYSTKIE ZAPCHANE OBSRANE . KTO MIAŁ DO PRACY RANO MYŁ ZĘBY NA DWORZE BO NIE DAŁO RADY .. A NA POLU WYTRWAŁOŚĆ I SZYBKOŚĆ I NE MA TAK ZE TY TY CHCZESZ I TRAFISZ DO DOBREJ BRYGADY I [usuniete przez moderatora] AKORD ALBO ONI ZA CIEBIE .. TERAZ TAM GDZIE CIE WTYKNĄ TAM [usuniete przez moderatora] SA NIERBY TY ROBISZ NA NICH ..NAJLEPIEJ SIE DOSTAC Z BUŁGARAMI WTEDY TY [usuniete przez moderatora] I ONI I WIESZ ZE ZYJESZ .. A W OFFICE [usuniete przez moderatora] I JESZCZE KTOS I GŁUPIEJ MAŁEJ SPRAWY NIE ZAŁATWIŁES ..TYLKO OSOBY KTORE MAJA [usuniete przez moderatora] WIEM COS O TYM CHOCIARZ MALO PRACOWAŁEM ALE MÓJ BRACIAK PRACOWAŁ OD 2000R. DO 2010R. WTEDY [usuniete przez moderatora] STAŁ NAWET 7,50 ZŁ DO 2005 R. JAK KTOS MA JECHAC I STRACIC PIENIADZE NA DROGE TO MIECH NIE JEDZIE ... A SPRÓBOWAC KAZDY MOZE .. TAK Z RĘKĄ NA SERCU NIE POLECAM W TYM OKRESIE .. BO JEST KRYZYS JAK 200 F. SIE ZAROBI TO GÓRA A JESZCZE ZALEZY ILE WOLNEGO W TYGODNIU (OFF)TEN KTÓRY MA MIEJSCÓWKE I NADRABIA UCHEM ALBO JEZYKIEM TO CHWALI BO SZEFOSTWO TEZ CZYTA OPINIE ... SA POLACY [usuniete przez moderatora] ZAMIAST SIE TRZYMAC RAZEM TO [usuniete przez moderatora].KAZDY NAZEKA NA BUŁGARÓW ALE WIEKSZOSC JEST [usuniete przez moderatora]... PILNUJCIE SIE POLAKÓW .JAKIES PYTANIA ME@ ; [usuniete przez moderatora] z fartem..
3
OnaTuJest 2013-11-07 03:19:46
Powiem tak... Jestem Tutaj od grudnia 2012r Byłam już wszędzie nawet na polu :) Sadzarki, pielenie zajebista robota :) Wystarczy chcieć... Wiadomo sezon super sprawa tak jak ktoś wcześniej napisał nadgodziny słodko lecą:)Zima okres martwy mimo ze jest mniej ludzi niż w sezonie... Praca jest bo jest jak się załapiesz w stałe miejsce tym lepiej dla Ciebie. Warunki mieszkalne faktycznie zgodzę sie z niektórymi nie są jakieś super wypasione ale idzie przywyknąć... W toaletach zdarzają się niespodzianki ale to jak po każdej sobocie. Ehh... :) Pokoje zależy z kim się mieszka jeśli się trafi na fajnych ludzi ogarniętych w temacie idzie się zawsze dogadać... Mnie się akurat udało :)Co do lizusów hmm... "tępić frajerów" Zawsze się ktoś taki znajdzie czy facet czy kobieta... Ale wiadomo polak polakowi wilkiem za granicą. Co do Oficu hah :D I wszystko jasne :) Co chwilę ktoś nowy każdy ma inne podejście do ludzi:) Na okres zimowy nie polecam przyjazdu tutaj nie ma po co... Sezon jest bardziej opłacalny... Pracę polecam ludzią o stalowych nerwach a nie "lelusie" Którzy myśla nie wiadomo co że wszedzie jest kolorowo... (No ale jak matka z ojcem całe życie płaciła za wygody to trudno się nie dziwić) i nie potrafią sie pogodzić z tym że nie są jedynymi mieszkającymi na hostelu... A zdarzają się tacy ... :) Wiadomo nie spróbujesz nie przekonasz się :) Pozdrawiam wszystkich teraźniejszych i tych byłych mieszkańców Barway których miałam okazje poznać :) Ps. Pewnie niektórzy domyśla się kto to pisał :)
1
tamek 2014-03-09 22:19:23
Jak tam jest teraz ?
andrzej 2014-03-10 09:01:12
(usunięte przez administratora) Przez pewien czas tam pracowałem,bo pieniądze były mi potrzebne.Z jednej strony sporo zarobiłem,ale dużo zdrowia mnie to kosztowało i nie chciałbym tam już wracać. Od 1,5 roku mam nową pracę, w innym miejscu mieszkam i poza zarobkami(niewiele niższymi) pod każdym względem jest zdecydowanie lepiej.
GS przypomina jedną,wielką nędzną wiochę.Ludzie mieszkają w czymś co bardziej przypomina chlew niż budynek mieszkalny.Pokoje 6-12 osób(zdarzały się przepełnione) kuchnia była daleko,pod prysznicami długie kolejki,a kible wiecznie brudne,a najbardziej po weekendzie.W dodatku obowiązywał szereg absurdalnych zakazów i nakazów.Oficjalnie nie można było posiadać żadnej elektroniki(poza laptopem i ładowarką) ani własnym samochodem wozić ludzi.Za moich czasów w office pracowała jedna porządna osoba(usunięte przez administratora)a resztę stanowiły totalne (usunięte przez administratora). Spory odsetek pracowników Gs-u stanowił margines społeczny.Szczególnie dotyczyło to Polaków i Litwinów,Bułgarzy i Rumuni przeważnie byli porządniejsi.Jak wszędzie po obu stronach spotykało się wyjątki. Dla ludzi niskiego pokroju,którym(często przez własną głupotę) życie się nie ułożyło jedynymi rozrywkami jakie znali było chlanie,nadmierne interesowanie się cudzymi sprawami i rozgłaszanie chamskich plot.(usunięte przez administratora)Dla nich odstępstwem od normy było bycie trzeżwym w czasie weekendu i składanie oszczędności na dłuższy czas niż pomiędzy urlopami.
Jeśli chodzi o pracę to było różnie.W niektórych miejscach było względnie,inne funkcjonowały na zasadach .(usunięte przez administratora)..(usunięte przez administratora)Tam zarobki(pracowników) były nędzne(wieczne oszukiwanie)praca była z dojazdem,którego zarząd nie potrafił zorganizować..(usunięte przez administratora)
Gucio 2014-05-04 18:32:40
Witam a jak wygląda w tej firmie praca kierowcy autobusu
1
nikt 2014-06-11 20:30:04
witam ja tulaczke swoja juz przeszlam, co chodzi o prace to fakt zalezy gdzie trafisz i jakie masz znajomosci, bo troszke sie zmienilo co do zatrudnienia nie masz plecow nie masz dobrej pracy ,za to masz wiecej wolnego czasu na dolowanie sie a przytym psycha siada i co robisz pijesz i nie tylko bo tak na prawde na barway mozna dostac wszystko placisz i masz ,i tak naprawde to wszyscy wiedza . Monitoring smiech na sali pic na wode foto montarz widza to co chca a nie to co powinni ,pokoje juz nie ma 12 sa tylko 6 zaczyna sie sezon a zawsze w sezonie jest przeludnienie i syf wspolczuje tym paniom co musza po swoich rodakach sprzatac bo to polacy syfia i sami wystawiamy w ten sposob opinnie o sobie ( jak nas widza tak o nas pisza ) przykro sluchac jak mowia ze polak polaka w lyzce wody utopil by .biuro hostelu wielkie zmiany krotko, znam jedna normalna osobe, jest pomocny nigdy nie odmowil pomocy , reszta woda sodowa i piorka ,hamstwo, wulgaryzm, ten co byl tam i chcial zalatwic co kolwiek to tez wie ze wiecznie brak czasu. zarobki uciente owertajmy po 48 h nie ma rewelacji w stosunku do poprzednich lat . Ale ja osobiscie nie polecam mieszkania na hostelu , prace tak o ile masz mocna psychike zawsze nowym jest ciezko i to nie tylko tu w polsce tez.Pozdrawiam i powodzenia.
ja 2014-06-21 18:45:34
Witam,
chciałbym się dowiedzieć jak tam wygląda umowa czy np. po podpisaniu umowy na 6 miesięcy można wrócić po 5 miesiącach czy są jakieś konsekwencje wcześniejszego powrotu? I jak wygląda tam praca przy pieczarkach, mógłbym mi to ktoś streścić pokrótce?
1
xiear 2014-07-18 10:10:11
Umowę można zerwać z jednotygodniowym wyprzedzeniem, tylko że wtedy już tutaj nigdy nie wrócisz. Ogólnie firma spoko.W Hostelu syf niesamowity, ale idzie przywiknąć. Holideya (Urlop) się bukuje przez strone internetową. Można też u Team Ledera. Przypada 2,5 dnia na miesiąc. Czyli jakoś około miesiąca rocznie urlopu. Pracuje na hali prawie miesiąc zarobki zależy od ilości godzin. Tygodniówka 300, 350 nie raz nawet 430F.
1
mDzL 2014-08-21 03:42:46
obecnie pracuje w G'S i mieszkam na hostelu w barway, Moze i kiedys dalo sie tu zarobic ale nie dzis, nawet ci co siedza tu kilka lat to w tym sezonie nie sa zadowoleni, nadgodziny placą niewiele ponad 7 funtow a mialo byc wiecej, ale nie w tym problem , nabrali ludzi od cholery, hostel jest pelen, placi sie za niego 35 funtow pokoje 6 osobowe warunki jak w wienzieniu, ale hoste lma za to czysta kase . Wracaja do nadgodzin ,,, zapomnijcie o nich, jes teraz taki system ze wola miec wiecej ludzi na hostelu z czego trzepia czysta kase i jednoczesnie moga spokojnie kontrolowac twoje godziny pracy, nadgodziny liczone w skali tygodnia powyzej 48 . zaczynasz sie zblizac do 40 i juz masz ,,offa,, siedzisz w pokoju za ktory placisz a do roboty idzie ktos inny. nie ma szans dla nowej osoby na zarobienie , jestem tu 2 miesiace, pierwsze 3 tyg zarobki takie zeby bylo z czego na hostel potrącic i zostawic na jedzenie, potem zwiekszyli godziny pracy chyba specjalnie bo juz chcialem wracac, ale na krotko bo potem znowu 4-5 godz pracy na dzien, czlowiek nie jedzie tu po to zeby siedziec przynajmniej nie ja, Warunki hostelowe ? da sie zniesc, duzo polakow, rumonow i bulgarow, jest spokojnie w miare, zdazaja sie sytuacje extremalne , np w niedziele o czystej lazience mozna pośnić, zygi i gowno na samym wejsciu, Czasem nawet gowno po korytarzu plywa ale to wszystko sporadyczne , codziennie rumunska muzyka ktora po kilku dniach potrafi doslonie spier,,,, psychike, prysznice ? mozna tam znalezc wszystko: gumki majtki podpaski tampony , w karzym rogu bialy kisiel, ale wszystko mozna by jakos zniesc. ale jak siedziesz w celi, dobrowolnie przychodzi piatek i wyplaty masz 100 funtow na reke po odtrąceniu podatku ubezpieczenia i hostelu ( kolo 60f ) i z tego 'musisz 50 wydac na jedzenie , piwo i papierosy, bo palic i wypic tu poprostu trzeba zeby sie zresetowac od tego brudu, to zysk 50 funtow na czysto na tydzien , za granica w celi 6 osobowej bez bliskich rodziny i znajomych nie jest tego wart, obiecuja i nadgodziny , i ladna stawke i dobra prace, a co do czego jak nie masz plecow to maja cie wszyscy w dupie tak samo jak w polsce, Nie polecam , Praca w angli przez agencje na dzisiejszy dzien nie ma sensu, szkoda zdrowia nerwow i wlasnej ciezkiej pracy,
mDzL 2014-08-21 03:57:37
Mieszko, mozesz zarobic 300 na tydzien ale musisz miec dobre znajomosci tu albo zajebistego farta zeby trafic do roboty dobrej , to malo prawdopodobne bo teraz bardzo kontroluja godziny pracy i zadko kto i zaleznie od posady moze te nadgodziny zrobi, zwykly szary i swiezy pracownik to moze dostac z jeden lepszy tydzien dla zachety a potem niech (usunięte przez administratora)za cale nic.
ona 2014-09-10 15:51:17
Jedzie ktoś może teraz w weekend? Wraz z chłopakiem i kolerzanka się wybieram i chciała bym się dowiedzieć jak wygląda tam sytuacja z praca .. Czy jest czy się siedzi na tulku ?
1
nina 2014-09-10 16:23:19
Czyktos jedzie z okolic torunia,bydgoszczy w tym tygodniu do pracy w BS?
komo 2014-12-07 20:25:55
Oni Ci wszystko załatwią . Mówi się że kto nie ryzykuje ten nie ma , ale tam nawet nie warto ryzykować . Bo nie dość że nie zarobicie to jeszcze wasz zwiazek może się rozpierdolić . I To tylko i wył przez ludzi tam . Uderzajcie gdzie kolwiek na UK , ale nie radzę do GS . Dobra rada
niko 2015-01-02 13:18:55
jak złozyc aplikacje o prace do gs barway jaka strona
1
Anonim 2015-01-27 23:24:24
Nie opowiadaj bzdur ;) Jak nie masz 16 godzin to nie wezmą za mieszkanie ;) I było się przenieść a nie narzekać.
1
lemek 2016-05-19 12:16:53
heh jakiej serialowej piosence? Kolega D nam się rozmarzył :) A ja lubię konkrety, których tutaj niestety ani widu, ani słychu. Wie ktoś może coś o nowych przyjęciach?
Zostaw swoją opinię o Barway Services Ltd. - Ely
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Barway Services Ltd.