logo Lideal laboratorium kosmetyczne

Lideal laboratorium kosmetyczne

Niegoszowice

Opinie o Lideal laboratorium kosmetyczne

2013-08-17 14:41:43
staż płatny 1500...? chyba ktoś sobie jaja robi 1500 to na ręke nie dosteniesz
anonim 2013-08-17 14:50:07
To ile proponuję w Lideal na starcie, minimalną krajową? Ktoś w ogóle pracuje za taką stawkę? Ile maksymalnie wyciągne wraz z ewentualną premią?
ja. 2013-08-17 15:16:55
pracownicy z agencji nic nie mają,żadnego socjalu,robią taką samą robote jak ludzie z lideala,a zarabiają o połowe mniej,to jest dopiero sprawiedliwość,z lideala dostają odzież roboczą,bony na święta,a z agencji wielkie [usunięte przez moderatora].
anonim 2013-08-17 16:06:41
Coś jeszcze dają w ramach socjalu? Macie opiekę medyczną? Podstawowe rzeczy jak woda do picia, lodówka pracownicza, może jakiś bufet lub automat z przekąskami?
ja. 2013-08-17 18:42:54
masz stołówke i wode do picia na stołówce i na piętrze i to wszystko:)
anonim 2013-08-18 14:53:39
Ta stołówka serwuje jakieś posiłki, czy to tylko miejsce by usiaść i zjeść swoje? Mikrofalę macie? Po ile są obiady na stołówce? Bo w poprzedniej firmie płaciłem 80 gr za obiad.
... 2013-08-19 18:11:54
stołówka służy do jedzenia własnego papu,tu niema żadnych posiłków:)
2013-08-19 19:25:26
nie ma ani lodówki ani mikrofali jedynie czajnik elektryczny i zlew
1
anonim 2013-08-19 19:25:44
To chociaż przerwę obiadowa macie, czy je się w pospiechu? No i podstawowe rzeczy sanitarne typu lodówka, kuchenka mikrofalowa są na stołówce Lideal?
1
2013-08-21 20:38:14
Proszę czytać ze zrozumieniem w poprzednim komentarzu jest napisane co znajduje się na stołówce. Przerwa trwa 20 minut.
1
anonim 2013-08-22 23:46:32
Przepraszam, ale różnica komentarzy to 18 sekund, także nie zdążyłem przeczytać. Nie ma szans obecnie, by się załapać do Lideal? W jaki sposób Wy się dostaliście?
2013-10-13 16:50:45
Lideal:),fajnie było tam kiedyś robić.
2013-10-18 11:11:40
pracowałam tam i bardzo dobrze wiem jaka panuje tam atmosfera
wedlug mne traktuja ludzi jak roboty
kobiety które tam sa przyjete na stale zero wyroumialosci oczywiscie zdazaja sie wyjatki
najmilsza ( usunięte przez administratora )chyba jedyna ktora ma tam serce i jest ludzka
Asia 2013-11-14 15:08:24
Pozmieniało sie cos w Lideal? Czemu kiedys było tak fajnie, co wpłyneło na te zmiany? W ogóle przyjmuja teraz ludzi?
agnieszka 2014-03-04 10:56:58
witam mam zapytanie czy my z pośrednictwa mamy pracować 7.30min czy też krócej jak na przykład jedna pani jak jej obliczyłam w jednym dniu była na produkcji przydzielonej przez brygadziste 6.15min a gdzie reszta i ma zapłacone za 7.30min czy to jest ferr?! albo na drugi dzień znów była ze mna i sie to powtórzyło ale ze ona długo robi to ma względy nawet u liniowych bo tez rządzi się co nie powinna moim zdaniem od tego co jak powinna powiedzieć pani która jest odpowiedzialna na linii a nie że ta robi za wolno ta żle chociaż dużo osób jak zauważyłam jest nowych bądz pierwszy raz na danej produkcji Pytanie do pan odpowiedzialnych za produkcje bądz brygadzisty czy tego nie widzicie czy nie chcecie widzieć ktoś mi wspomniał iż kiedyś była na produkcji siadła przy kociołku wylała po czym nie przyszła pomóc pakować tylko chwila i już jej nie było a dziewczyny miały dość dużo do spakowania gdy schodziły do szatni była już przebrana a do nas mówią aby nie schodzić przed czasem rozumiem dwie trzy minuty ale nie 10 min bo szatnia otwarta i już papa dobrze napisałam częściowo co miałam do powiedzenia gdyż jeśli bym zwróciła uwagę tak osobiście to wiadomo że zaraz bym dostała minusa albo nie zwróciłyby na to uwagi moje zdanie nie jest ważne skoro nic z tym nie robią . POZDRAWIAM PANIE Z KTÓRYMI DOBRZE MI SIĘ PRACUJE BEZ TEJ JEDNEJ OSOBY !
6
pracownica 2014-04-03 18:55:12
Witam.Czytając Pani powyżej opinię pozwolę sobie ją skomentować...Skąd Pani wie ze ta osoba bedzie miała zapłacone za 7,30min a nie za 6,15min?Może tej osobie odliczą ten czas i nie zapłacą,więc skąd takie stweirdzenie i pewność?Na danej lini są przydzielane osoby do danych obowiązków i kazdy jest odpowiedzialny za to co ma robić.Nikt nie ma obowiązku komuś pomagać,ale może.Dlaczego ktoś ma komuś pomagać skoro widzi ze dana osoba robi w zółwim tempie odniechcenia,bo jej się poprostu nie chce?60% osób to kobiety w starszym wieku które są wogóle niewydajne,powoli pracują i wiecznie narzekaja ze to je boli tamto boli,tego nie zrobią.Kogo Wy zatrudniacie?Emerytki ktore maja 2000tyś emerytury i zajmują tylko miejsce dla młodych osób i patrzą tylko by młodym się wysłuzyc bo jak One twierdza są starsze i nie beda zapierd...bo sie już napracowaly tyle lat.To po co przyszły do pracy?Wełna fotel bujany i robotki na drutach albo działeczka a nie udawać ze sie pracuje...Agencje pracy przyjmuja osoby zaniedbane,smierdzące,ludzie się nie myją i czemu nikt z tym porządku nie zrobi? Wprowadzcie ograniczenia wiekowe do 50 lat bo taka osoba jest jeszcze wydajna.
Asia 2014-05-31 15:31:48
Serio w Lideal jest taka wysoka średnia wiekowa, ludzie młodzi tez są, czy w ogóle niedoświadczonych nie przyjmują?
JA 2014-06-08 10:43:32
no przeważają stare babska,ale młodzi też są i bez doświadczenia też biorą,bo za taką kasę kogoś z doświadczeniem raczej nie znajdą.pzdr.
ciekawski 2014-06-30 15:48:24
Siemanko dostalem zaproszenie od itc Kraków na rozmowę kwalifikacyjna na jutro 9.20 na pakowanie kosmetykow w firmie o której tu piszecie , z tego co piszecie nie warto raczej wstawać rano, poważnie dają nie cale 6zl brutto???
greg 2014-06-30 19:01:39
@ciekawski, ja troche w to watpię, chyba jednak jest lepiej, ale najlepiej będzie jak wstaniesz i pojedziesz rano, bo nie masz nic do stracenia. Tylko nie zapomnij napisac jak było.
ciekawski 2014-06-30 22:15:04
W sumie racja nie zaszkodzi skoczyć, od razu powiem ze w rozmowie telefonicznej babeczka mówila ze praca jest 3 zmianowa co mi pasuje bo na nocki Lubie pracować, elastyczny grafik to tez pasi choc się nie ucze to i tak lekarza nie zaszkodzi odwiedzić czasem, z Krakowa SA 3 lokalizacje gdzie zawoza na miejsce pracy i do domu oplaconym busem, zrReymonta, rondo ofiar Katynia a 3 nie pamiętam ale z huty raczej nic bo tu mieszkam, do niegoszowic (chyba tak) jest 20 km, miedzy krzeszowicami a zabierzowem wiec daleko w h** i tyle wiem, resztę napisze jutro
poinformowany 2014-07-29 17:28:26
W zakładzie istnieje podział na tzw. swoich i z rekrutacji. "swoi" mogą popełniać błędy i nic, z rekrutacji są zatrudniani na umowę zlecenie "śmieciówka"; pierwszy błąd i wylatujesz z dnia na dzień bez dyskusji. Brak szacunku dla pracowników, brak szkoleń stanowiskowych dla nowo przyjętych. Ogólnie nie polecam, szkoda twojego czasu i zawiedzionych oczekiwań...
2
marek 2014-07-30 19:51:15
Nie brzmi to zbyt dobrze, skoro to sami pracownicy powodują kiepska atmosfere w Lideal. Dziwi mnie też, że takie rzeczy w ogóle maja miejsce w tak znanej firmie, bo marka Laboratoire L'Ideal Parisien jest bardzo znana w Polsce i chyba lubiana.
12 2014-07-31 10:13:17
Marka L'ideala jest znana??? przecież oni nie produkują kosmetyków pod własną marką....
Jeśli chodzi o pracowników to każdy jest do zastąpienia - lepiej zatrudnić nowego pracownika, a starego wyrzucić po jednej wpadce.... Myślenie nielogiczne.... ale przecież punkt widzenia zależy od punktu siedzenia....
1
mechanik 2014-10-04 16:39:26
Gdyby kogos interesowało stanowisko mechanika maszyn, to do obowiązków należy: obsługa maszyn produkcyjnych, kontrola urządzeń i konserwacja maszyn, przystosowanie ciągu technologicznego do nowej produkcji oraz praca w systemie zmianowym. Wymagania małe, bowiem doświadczenie na podobnym stanowisku i aktualna książeczka sanepid. Oferują umowę zlecenie.
niewiadomokto 2014-12-02 00:13:20
Praca super !!!!!!!!!!!!!!! tylko dla idiotów.
jest taka jedna na zmianie z tatuażem na dłoni,i wydaje jej sie że nie wiadomo kim ona jest. A jest BELE KIM.Ryj rozdarty od ucha do ucha. Klnie jak szewc. A nawet szeewc tak nie klnie jak ona.Można było przez 7 godzin z nią dowiedzieć całego jej życiorysu.Dla mnie BELE CO- daleko jej do kobiety.
Więc uważajcie młodzi, żeby WAS nie dopadła w swoje szpony.UWAGA !!!!!!!!!!!!Tatuaż na dłoni/kwiat/ tylko nie pamiętam na której. Bo takiego ścier.. nie chce się pamiętać. Ma na imię S....a. A po za tym brak kultury,ze strony liniowych ,czy nie wiem kto,to zacz,liderki czy czyrliderki, czy frankfurterki- bo nikt mi ich nie przedstawił wchodząc na halę
Pina 2014-12-04 18:54:41
no widziez ze nie polecasz tam rpacy, chociaz takie prywaatne wypoweidzi skierowane do kogos konkretnego to chyba nikogo nie interesuja. tak wlasiwie to ciekawe czy te osoby jeszcze cos robia zlego dla firmy czy tylko sie tobie to nie podoba jak ta osoba pracuje. no czekam na kolejne opinie o firmie
Krasnolud Gimly 2014-12-10 12:00:19
Pracowałem w Niegoszowicach kilka miesięcy dorywczo. Niestety, ale wspomnienia mam niezbyt ciekawe. Pierwsze co rzucało się w oczy od pierwszego dnia to chaos organizacyjny. Ciężko od innych pracowników uzyskać proste odpowiedzi np. skąd mam wziąć palety? "idź i znajdź!" "ej, nie bierz, to moja paleta!". Ostatni raz pracowałem tam w kwietniu 2014 i sytuacja pod tym względem trochę się polepszyła. Lwią część pracowników, a raczej "roboli" stanowią pracownicy (a raczej robole) z agencji pośredniczących. Piszę o robolach, bo ciężko nazwać wykonawcę lub zleceniobiorcę pracownikiem! Po przepracowaniu miesiąca (160 h) możemy liczyć na wynagrodzenie netto sięgające ledwo 2/3 minimalnej netto. To oczywiście zarobki "pracowniców" aka "roboli" z agencji pośredniczących. Wymaga to głębszego komentarza? Praca dla desperatów. Sama praca jest niestety bardzo monotonna i wymaga zdolności manualnych (wyrabiają się po kilku godzinach, dniach w zależności od predyspozycji). 8-godzinne dobijanie korków albo pakowanie butelek do kartonów. Praca bardzo nieekwiwalentna. Niestety najsłabszym ogniwem są same osoby tam pracujące. Połowa liniowych (pracownic etatowych) jest skrajnie nieprzyjemna i krzyczy z byle powodu. Słyszałem że mają mocną presję ze strony kierownictwa... tak czy siak takie zachowania mieć miejsca nie powinny. Druga połowa jest bardzo do rzeczy więc nie będę generalizował. Z niektórymi bardzo miło się pracowało. Jeśli chodzi o "roboli" to lwią część stanowią starsze panie trajkoczące o tym że "mój Stachu to taki nierób" a "mój Edward tylko pije i śmierdzi od niego". Znaczna część z nich ma kompleks kierowniczy i zjedzą Cię na śniadanie... jeśli się dasz :) W końcu one wszystko wiedzą i potrafią lepiej. Na koniec powiem tylko że szatnie i jadalnia dla "roboli" jest pożal się Boże. Nawet po przebudowie jaka miała tam miejsce niecały rok temu "robole" mogą liczyć na niewielkie pomieszczenie i kilka krzeseł. Zdarzało się często, że część ludzi jadła na stojąco w czasie 20 minutowej przerwy. Etatowcy mają stół i mogą sobie kulturalnie klapnąć. Generalnie w tej pracy raz jest lepiej, a raz gorzej w zależności od tego na jakich ludzi się trafi. Rotacja "roboli" bardzo duża. Największym minusem jest płaca. Nie chcę w tym miejscu nikogo obrażać czy coś. Sam tam pracowałem bo nie miałem innej opcji. Twierdzę jednak że tak niska wypłata za tak monotonną klepaninę to za mało, aby ktokolwiek mógł poczuć się dobrze w takiej pracy. Osobiście nikomu nie polecam.
takaja 2014-12-15 20:56:26
a ja jestem zdania że jak się komuś robić nie chce niech w domu siedzi
2
Renata 2014-12-17 16:07:12
ile pracowałaś.. dzień..pół?? Nie znasz jej wiec nie wiesz jaka jest FAJNA!!!
2
Renata 2014-12-17 16:13:22
Żadna praca nie hańbi... nikt nikomu nie broni zjeść z liniowymi, są stoły i krzesła i wolne miejsca..
2
takity 2014-12-17 19:11:47
jak wam się klepać nie chce to po h..j przychodzicie i narzekacie jak sie nie podoba to wypier...a poza tym to te starsze panie lepiej pracuja niż młodzi którym się nic nie chce bo je ręce bolą albo w dupie szczyka...
4
Krasnolud Gimly 2015-01-07 16:06:51
O! Widzę, że uderzyłem w stół i nożyce się odezwały :-) takity, jak tak bardzo lubisz, to klep sobie za 800 zł/mc na umowę o dzieło. Nikt szanujący się w takim bagnie zostać nie chce. To raz, a dwa gratuluję. Zaledwie trzy linijki tekstu i trzy przekleństwa. Merytoryka wypowiedzi jak widzę trzyma poziom :-P
aśka 2015-02-16 01:42:05
Zwykłe wykorzystywanie ludzi. Ubezpieczenia brak o miłej atmosferze nie wspominając. Tam ludzi dzieli się na lepszych i gorszych. Praca 'na telefon' - nigdy nie wiadomo kiedy łaskawie zadzwonią, że możesz się pojawić. Jak odwołali zmiany przed Bożym Narodzeniem tak podobno dopiero w marcu ma się cokolwiek ruszyć. Weź tu sobie cokolwiek zarób. Płace marne, niby darmowy bus, a z wypłaty ci potrącą (teraz pytanie z jakiej wypłaty..). Brak również jakiejkolwiek organizacji.. Liniowe w większości odnoszą się do ciebie z wyższością i traktują cię jak popychadło.. Pracy nie polecam. Nawet jak by mi zaoferowali milion dolarów to nigdy tam nie wrócę.
aśka 2015-02-16 01:47:01
Co do osoby wspomnianej przez niewiadomokto potrwierdzam ;)
3
ela 2015-04-21 23:38:02
pracowałam tam i nigdy więcej.... wyzysk ludzi i harowanie za marne grosze, ale chyba tutaj sama kadra kierownicza sie wypowiada. jaka atmosfera? kazdy kazdego pogania i nic wiecej
kamilka 2015-07-10 14:46:03
wicie co, atmosfera może być nerwowa akurat w tej pracy, bo to jedno z powazniejszych labolatorii kosmetycznych i nie ma w tej pracy miejsca na jakieś pomyłki, może to dlatego czasem kierowniczka czy przełożona chce coś na już lub się denerwuje, stres jest przecież w każdej pracy tak naprawde i trzeba samemu z tym walczyć.
cichmaly 2015-09-26 18:18:04
Nie bronie nikogo, ale gdzie ci mlodzi skoro pracują emerytki, pracy nikt nikomu nie zabrania, jak widać to młodym się nie chce skoro pracuja starsze...... Pa...
janka 2015-09-26 23:30:00
A mi się wydaje, że młodzi ludzie po prostu za często za bardzo gnają za marzeniami i nie patrzą na takie z pozoru zwykłe laboratoria. Albo też może tak być, bo np. właściciele wolą zatrudnić osoby z doświadczeniem, a to jednak jest kilka lat więcej do wieku.. więc i ekipa starsza może być.. Ciekawe jak to jest tutaj
Byłem, widziałem 2015-09-29 10:04:06
Wasze domysły dalekie są prawdy. Praca tam jest do bólu schematyczna. Pracowałem na kilku produkcjach i tam jest stosunkowo najgorzej. Tzn. nudno. Jak się dzień w dzień dobija korki do butelek z prędkością 1 na sekundę i tak przez 8 godzin (z wyjątkiem przerwy) to się może człowiek znudzić. Cała praca polega na prostych czynnościach typu: dobijanie korków do butelek, wycieranie butelek, pakowanie butelek do kartonów, układanie kartonów na palety. Nieskomplikowane prace manualne. Nieskomplikowane, ale nudne i wbrew pozorom męczące. Jak ktoś ma dryg do takiej robótki, to już po jednym dniu pracuje nie gorzej jak wieloletni pracownicy na takich samych stanowiskach (poważnie!). Około 70-80% osób tam pracujących pracuje przez agencje pasożytniczo-pośredniczące. Nie wiem jak wygląda sytuacja teraz, ale na przełomie 2013/2014 moja agencja (nie będę robił "reklamy") płaciła 5,5 zł/h netto w ramach umowy o dzieło! Przepracowanie całego miesiąca wiązało się z wypłatą ok 850-900 zł. Kogoś jeszcze dziwi, że młodzi tam nie chcą pracować? Niby jak za taką kwotę się utrzymać? Z rozmów które słyszałem wynikało, że wiele z tych starszych pań ma renty, dobrze zarabiających mężów itd. więc im takie dorabianie pasuje. Te 20% etatowców które tam pracuje, to w większości ludzie chamscy, albo zestresowani, a co za tym idzie rozdrażnieni. Takie już prawo produkcji, że liczy się wydajność. Cały stres z tym związany ląduje na ich barkach. A ludzie z agencji w dużej mierze kładą na tym labę. I nie ma się co dziwić. Nie są etatowymi pracownikami, tylko "wylizingowanymi hjuman resorsami" że tak to nowomodnie ujmę. Atmosfera w tej pracy jest stresogenna i ogólnie nieprzyjazna.
ślepa kasia lideal 2015-10-08 23:47:03
Witam nie polecam tam przyjąć się do pracy osoby z poza lideala są poniżane i wykorzystywane robią za nie ale i tak im mało nie powiem bo są osoby z lideala które są w porządku np. P.G..... , P.S..... ,P.H i możne jeszcze ze 6 osób a reszta dyskryminuje pracowników uważają się za lepsze a same robią pomyłki straszą kamerami ale same się nie widzą jak siedzą na tel i piszą a zwłaszcza p.MARZENA!!!!!!!!!!!! a tak w ogóle nie kupiła bym tych kosmetyków bo to co tam lideal wyprawia to szkoda słów !!!!!!!!!!!!
tomek 2015-10-27 15:19:37
wydaje mi się, że u nich dobrze jest sie zatrudnić, bo jednak można tutaj dobrze zaorbić no i nie masz monotonnej pracy bardzo. Czekam na Wasze dalsze komentarze odnośnie pracy, bo przecież w labolatorium kosmetycznym jest tak, że masz nowe badania i zawsze coś się dzieje. Dajci znac jakby ktoś tam jeszcze pracował!
Zainteresowana 2015-11-19 20:31:36
Teraz jest oferta pracy w Niegoszowicach, na początek okres próbny potem obiecują umowę o pracę. Nie wiecie może jak tam jest z pracą, zarobkami i atmosferą? Czy warto się zachęcać czy lepiej szukać czegoś innego. To byłyby moje początki na produkcji
winyl 2015-11-27 23:41:38
Rozmawiałem z ludźmi zatrudnionymi w firmie i mówili , że ogólnie jest w porządku. Jednak takie ogólnikowe oceny zazwyczaj niestety nie są zbyt wiele warte.
Tencotamtyrał 2016-01-18 15:17:44
Zacznę od Pensji to że bus darmowy to przeszłość trzeba za niego płacić. Zarobki godne czasów średniowiecza atmosfera napięta, organizacja w chaosie. Pracownice które są tam zatrudnione na stałe uważają siebie za święte pomiatają wszystkimi młodymi i nie wstydzą sie nawet głośno komętować pracy osób na lini. One mają praktycznie jedna prace i to najlżejszą a ty człowieku rób koło nich po 3 lub 4 inne prace i nadarzaj, śmiało by mogło być jeszcze ze 2 pracowników do pomocy ale oczywiście pracuj sam. Gdy im coś nie idzie to jest cisza lecz jeśli ty zrobisz choć minimalny błąd zaczyna sie piekło kazania od nich narzekania itp.Zdarza sie nawet że tym co idzie dobrze i nie ma z nimi problemu to i tak próbują go prowokować. Nie polecam tam pracy już lepsze warunki i większa kultura jest w chińskim lokalu na zmywaku
Zameczony 2016-01-18 15:30:21
takity - Do ciebie parę słów możesz te swoje wymówki że młodzi są lenie wsadzić w d...e sama sobie pracuj za 800 zł miesięcznie na umowę śmieciowa i sama dobijaj korków cały dzień i życzę ci żeby cię jeszcze gorsi od ciebie dopadli i poganiali i alleluja bo to tobie się w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od dobroci przewraca głupie stare próchno które nie potrafi wypowiedzieć zdania bez łaciny zal .pl
2
Pyrek 2016-02-19 17:44:01
Czytam tutaj trochę o leniach,a jak się mają starzy wyjadacze, którzy robią tu już kilka lat i są zadowoleni z pracy, życia i zarobków, są tutaj tacy?
Nata 2016-03-30 22:29:48
@Pyrek nie wiem czy znajdziesz tu osobę zadowoloną z zarobków. Nie są one niestety zbyt zachęcające. Praca jest monotonna to prawda, aczkolwiek porównując pracę na innych produkcjach tutaj jest "luzik" :-) Pracowałam na każdym stanowisku-dosłownie i co mogę powiedzieć to punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Bywają dni kiedy można sobie odpuścić a bywają i takie kiedy należy szybko i bez szemrania robić to co należy. Oczywiście ludzi w pracy spotyka się różnych są mili, są ordynarni, są leniwi.....no ale do pracy nie przychodzi się po to, żeby znaleść przyjaciół czy też dobrze się bawić. Przychodzi się po to, żeby należycie wykonywać swoje obowiązki. Bywało tak, że miałam ochotę przyłożyć komuś ale i bywało, że podczas najgorszego zamętu bezinteresownie pomógł mi ktoś po kim najmniej bym się tego spodziewała. W końcu wszyscy jesteśmy TYLKO LUDŹMI mamy lepsze i gorsze dni. Niektórych współpracowników wspominam jak najgorzej a kiedy pomyślę o innych to aż łezka się w oku kręci :-) Nie można generalizować. Najwięcej chaosu wprowadza Pani Prezes, niestety. Normy są wyśrubowane a ilość pracowników na linii niewystarczająca. Widziałam kilkukrotnie sytuację, kiedy liniowa odbierając na maszynie produkt do pomocy do pakowania, sklejania kartonów potem zaklejania ich i układania na palecie miała jedną osobę. Podczas gdy produktu było tak dużo, że cały stół w kilka minut zapelnial się. Tak więc.... Myślę, że nie polecam tej pracy osobom które nie chcą lub nie odnajdują się w działaniu pod presją czasu, w stresie oraz za 800-2000zł nie będą się "wypalać" pozdrawiam
ania 2016-04-08 08:28:23
hm duże pieniądze to, to rzeczywiście nie są @Nata ale to standard na produkcji i to chyba w każdej części naszego wspaniałego kraju..wiesz może czy planują jakąś rekrutację? zastanawiam się nad pracą w wakacje tak żeby sobie dorobić chociaż parę stówek
makao 2016-05-13 21:54:58
no i jak teraz wygląda u Was praca? bo nie ma zgłoszeń
Zostaw swoją opinię o Lideal laboratorium kosmetyczne - Niegoszowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lideal laboratorium kosmetyczne