logo Lideal laboratorium kosmetyczne

Lideal laboratorium kosmetyczne

Niegoszowice

Opinie o Lideal laboratorium kosmetyczne

Ja 2013-03-26 20:23:11
ja.. - 2013-03-25 10:25:38

czy naprawde mam do czynienia z niekumatymi ludźmi?? poprostu!! jestem, byłem/am traktowany/a jak NOWY/A.. a tacy są traktowani jak odludki, traktowani jakby byli a ich nie było, koniec z moim udzielaniem sie tutaj. Najserdeczniejsze pozdrowienia dla kierowniczek, [usunięte przez moderatora] Super kobietki! Oby więcej takich w tej firmie!
Haha,dobre sobie,każdy kiedyś był tam nowy i nie miał takich przebojów jak ty,może nie umiałeś/aś się zgrać z resztą pracowników,bo było paru takich co żyli w swoim świecie,ani me,ani be:p
niccki 2013-04-11 12:24:51
Hey! podbijam do pytania, przez jakie agencje można się zaatrrudnić? która jest najlepsza?

ja. 2013-05-08 16:15:54
niccki - 2013-04-11 12:24:51

Hey! podbijam do pytania, przez jakie agencje można się zaatrrudnić? która jest najlepsza?



haah,daj sobie spokój z pracą tutaj,pod agencjami są marne poeniądze 500,600zł i to jak będą cię zamawiać do pracy:-)
Zielony 2013-05-23 11:40:46
Witam forumowiczów, chciałem się dowiedzieć co mam zrobić jeżeli kobieta do mnie zadzwoniła z firmy pośredniczej i mówiła że mogę tam zacząć pracę od soboty, więc pytam się poważnie jakie są opinie na temat tej firmy ?
? 2013-05-23 13:12:43
Zielony - 2013-05-23 11:40:46

Witam forumowiczów, chciałem się dowiedzieć co mam zrobić jeżeli kobieta do mnie zadzwoniła z firmy pośredniczej i mówiła że mogę tam zacząć pracę od soboty, więc pytam się poważnie jakie są opinie na temat tej firmy ?
na jakie stanowisko idziesz do tej firmy?
ktos 2013-05-24 06:24:25
Praca w lidealu to najgorsza rzec9 jaka sie komukolwiek przydarzyla ludzie okropni zadumani w sobie znecaja sie tylko nad lumzmi kazdemv dogaduja stawka okropna nawet najnizszej krajowej nie ma po prostu masakra
ja. 2013-05-25 13:22:38
ktos - 2013-05-24 06:24:25

Praca w lidealu to najgorsza rzec9 jaka sie komukolwiek przydarzyla ludzie okropni zadumani w sobie znecaja sie tylko nad lumzmi kazdemv dogaduja stawka okropna nawet najnizszej krajowej nie ma po prostu masakra
Dziwne,ja tam pracowałem i była to moja najfajniejsza praca jaką miałem gdyby nie cienkie zarobki i mało zleceń to pracował bym tam dalej.pzdr dla ludzi z LSE.
hoho 2013-06-27 11:12:37
Masakra,pracują tu takie [usunięte przez moderatora],uważają się za niewiadomo kogo,a każdy i tak ma je w [usunięte przez moderatora],Panienki dajcie sobie spokój bo sracie wyżej niż [usunięte przez moderatora] macie:)
ja 2013-06-30 08:28:55
jak umiesz pracować zespołowo to długo popracujesz,a jak nie umiesz to zaraz cię pożegnają:),praca lekka ale monotonna i cieniutka kasa.
ja. 2013-07-02 17:35:27
śmieszna jest ta [usunięte przez moderatora] tego zakładu,haha,kobito,tu nie Ukraina że robi się za pół darmo, i wyśrubowane normy jakie ta baba narzuca:)
ja. 2013-07-03 16:32:40
Lideal,to najgorsze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakie może byc,[usunięte przez moderatora] ludzi za marną kase,i wiecznie im mało,bo niema normy.
ktoś 2013-08-10 17:48:59
a na jakie stanowisko wbijasz?,czy bezpośrednio do lideala,czy przez pośredników,tj agencje pracy?
1
ktoś 2013-08-15 16:09:33
No niewiem czy potrzebują jeszcze do [usunięte przez moderatora],ale cv możesz zanieść do biura,chyba że każą zostawić u strażników,na [usunięte przez moderatora] fajna praca.
ktoś 2013-08-16 10:12:28
Praca jak praca,zarobki małe,ale lepsze to niż nic,weekendy czasem pracują,czasem nie,polecać to nie polecam,bo małe zarobki,ale praca lekka i przyjemna,ludzie w większości ok,ale [usunięte przez moderatora] też się zdarzają,spróbować zawsze możesz,a jak z umowami to nwm,bo robiłem z agencji.
ktoś 2013-08-17 00:19:00
i tu się zgadza,z agencji masz prawie 40% mniejszą kase,jeżeli chcecie tam pracować,to broń boże nie przez agencje,pytajcie bezpośrednio przez lideal,oni na start dają chyba 8,50 brutto na h,a z agencji masz 5,96 brutto,to jakaś kpina! to wszystko w tenacie,powodzenia:)
2013-08-17 14:41:43
staż płatny 1500...? chyba ktoś sobie jaja robi 1500 to na ręke nie dosteniesz
ja. 2013-08-17 15:16:55
pracownicy z agencji nic nie mają,żadnego socjalu,robią taką samą robote jak ludzie z lideala,a zarabiają o połowe mniej,to jest dopiero sprawiedliwość,z lideala dostają odzież roboczą,bony na święta,a z agencji wielkie [usunięte przez moderatora].
ja. 2013-08-17 18:42:54
masz stołówke i wode do picia na stołówce i na piętrze i to wszystko:)
... 2013-08-19 18:11:54
stołówka służy do jedzenia własnego papu,tu niema żadnych posiłków:)
2013-08-19 19:25:26
nie ma ani lodówki ani mikrofali jedynie czajnik elektryczny i zlew
1
2013-08-21 20:38:14
Proszę czytać ze zrozumieniem w poprzednim komentarzu jest napisane co znajduje się na stołówce. Przerwa trwa 20 minut.
1
2013-10-13 16:50:45
Lideal:),fajnie było tam kiedyś robić.
2013-10-18 11:11:40
pracowałam tam i bardzo dobrze wiem jaka panuje tam atmosfera
wedlug mne traktuja ludzi jak roboty
kobiety które tam sa przyjete na stale zero wyroumialosci oczywiscie zdazaja sie wyjatki
najmilsza ( usunięte przez administratora )chyba jedyna ktora ma tam serce i jest ludzka
agnieszka 2014-03-04 10:56:58
witam mam zapytanie czy my z pośrednictwa mamy pracować 7.30min czy też krócej jak na przykład jedna pani jak jej obliczyłam w jednym dniu była na produkcji przydzielonej przez brygadziste 6.15min a gdzie reszta i ma zapłacone za 7.30min czy to jest ferr?! albo na drugi dzień znów była ze mna i sie to powtórzyło ale ze ona długo robi to ma względy nawet u liniowych bo tez rządzi się co nie powinna moim zdaniem od tego co jak powinna powiedzieć pani która jest odpowiedzialna na linii a nie że ta robi za wolno ta żle chociaż dużo osób jak zauważyłam jest nowych bądz pierwszy raz na danej produkcji Pytanie do pan odpowiedzialnych za produkcje bądz brygadzisty czy tego nie widzicie czy nie chcecie widzieć ktoś mi wspomniał iż kiedyś była na produkcji siadła przy kociołku wylała po czym nie przyszła pomóc pakować tylko chwila i już jej nie było a dziewczyny miały dość dużo do spakowania gdy schodziły do szatni była już przebrana a do nas mówią aby nie schodzić przed czasem rozumiem dwie trzy minuty ale nie 10 min bo szatnia otwarta i już papa dobrze napisałam częściowo co miałam do powiedzenia gdyż jeśli bym zwróciła uwagę tak osobiście to wiadomo że zaraz bym dostała minusa albo nie zwróciłyby na to uwagi moje zdanie nie jest ważne skoro nic z tym nie robią . POZDRAWIAM PANIE Z KTÓRYMI DOBRZE MI SIĘ PRACUJE BEZ TEJ JEDNEJ OSOBY !
6
pracownica 2014-04-03 18:55:12
Witam.Czytając Pani powyżej opinię pozwolę sobie ją skomentować...Skąd Pani wie ze ta osoba bedzie miała zapłacone za 7,30min a nie za 6,15min?Może tej osobie odliczą ten czas i nie zapłacą,więc skąd takie stweirdzenie i pewność?Na danej lini są przydzielane osoby do danych obowiązków i kazdy jest odpowiedzialny za to co ma robić.Nikt nie ma obowiązku komuś pomagać,ale może.Dlaczego ktoś ma komuś pomagać skoro widzi ze dana osoba robi w zółwim tempie odniechcenia,bo jej się poprostu nie chce?60% osób to kobiety w starszym wieku które są wogóle niewydajne,powoli pracują i wiecznie narzekaja ze to je boli tamto boli,tego nie zrobią.Kogo Wy zatrudniacie?Emerytki ktore maja 2000tyś emerytury i zajmują tylko miejsce dla młodych osób i patrzą tylko by młodym się wysłuzyc bo jak One twierdza są starsze i nie beda zapierd...bo sie już napracowaly tyle lat.To po co przyszły do pracy?Wełna fotel bujany i robotki na drutach albo działeczka a nie udawać ze sie pracuje...Agencje pracy przyjmuja osoby zaniedbane,smierdzące,ludzie się nie myją i czemu nikt z tym porządku nie zrobi? Wprowadzcie ograniczenia wiekowe do 50 lat bo taka osoba jest jeszcze wydajna.
JA 2014-06-08 10:43:32
no przeważają stare babska,ale młodzi też są i bez doświadczenia też biorą,bo za taką kasę kogoś z doświadczeniem raczej nie znajdą.pzdr.
ciekawski 2014-06-30 15:48:24
Siemanko dostalem zaproszenie od itc Kraków na rozmowę kwalifikacyjna na jutro 9.20 na pakowanie kosmetykow w firmie o której tu piszecie , z tego co piszecie nie warto raczej wstawać rano, poważnie dają nie cale 6zl brutto???
ciekawski 2014-06-30 22:15:04
W sumie racja nie zaszkodzi skoczyć, od razu powiem ze w rozmowie telefonicznej babeczka mówila ze praca jest 3 zmianowa co mi pasuje bo na nocki Lubie pracować, elastyczny grafik to tez pasi choc się nie ucze to i tak lekarza nie zaszkodzi odwiedzić czasem, z Krakowa SA 3 lokalizacje gdzie zawoza na miejsce pracy i do domu oplaconym busem, zrReymonta, rondo ofiar Katynia a 3 nie pamiętam ale z huty raczej nic bo tu mieszkam, do niegoszowic (chyba tak) jest 20 km, miedzy krzeszowicami a zabierzowem wiec daleko w h** i tyle wiem, resztę napisze jutro
poinformowany 2014-07-29 17:28:26
W zakładzie istnieje podział na tzw. swoich i z rekrutacji. "swoi" mogą popełniać błędy i nic, z rekrutacji są zatrudniani na umowę zlecenie "śmieciówka"; pierwszy błąd i wylatujesz z dnia na dzień bez dyskusji. Brak szacunku dla pracowników, brak szkoleń stanowiskowych dla nowo przyjętych. Ogólnie nie polecam, szkoda twojego czasu i zawiedzionych oczekiwań...
2
12 2014-07-31 10:13:17
Marka L'ideala jest znana??? przecież oni nie produkują kosmetyków pod własną marką....
Jeśli chodzi o pracowników to każdy jest do zastąpienia - lepiej zatrudnić nowego pracownika, a starego wyrzucić po jednej wpadce.... Myślenie nielogiczne.... ale przecież punkt widzenia zależy od punktu siedzenia....
2
niewiadomokto 2014-12-02 00:13:20
Praca super !!!!!!!!!!!!!!! tylko dla idiotów.
jest taka jedna na zmianie z tatuażem na dłoni,i wydaje jej sie że nie wiadomo kim ona jest. A jest BELE KIM.Ryj rozdarty od ucha do ucha. Klnie jak szewc. A nawet szeewc tak nie klnie jak ona.Można było przez 7 godzin z nią dowiedzieć całego jej życiorysu.Dla mnie BELE CO- daleko jej do kobiety.
Więc uważajcie młodzi, żeby WAS nie dopadła w swoje szpony.UWAGA !!!!!!!!!!!!Tatuaż na dłoni/kwiat/ tylko nie pamiętam na której. Bo takiego ścier.. nie chce się pamiętać. Ma na imię S....a. A po za tym brak kultury,ze strony liniowych ,czy nie wiem kto,to zacz,liderki czy czyrliderki, czy frankfurterki- bo nikt mi ich nie przedstawił wchodząc na halę
Krasnolud Gimly 2014-12-10 12:00:19
Pracowałem w Niegoszowicach kilka miesięcy dorywczo. Niestety, ale wspomnienia mam niezbyt ciekawe. Pierwsze co rzucało się w oczy od pierwszego dnia to chaos organizacyjny. Ciężko od innych pracowników uzyskać proste odpowiedzi np. skąd mam wziąć palety? "idź i znajdź!" "ej, nie bierz, to moja paleta!". Ostatni raz pracowałem tam w kwietniu 2014 i sytuacja pod tym względem trochę się polepszyła. Lwią część pracowników, a raczej "roboli" stanowią pracownicy (a raczej robole) z agencji pośredniczących. Piszę o robolach, bo ciężko nazwać wykonawcę lub zleceniobiorcę pracownikiem! Po przepracowaniu miesiąca (160 h) możemy liczyć na wynagrodzenie netto sięgające ledwo 2/3 minimalnej netto. To oczywiście zarobki "pracowniców" aka "roboli" z agencji pośredniczących. Wymaga to głębszego komentarza? Praca dla desperatów. Sama praca jest niestety bardzo monotonna i wymaga zdolności manualnych (wyrabiają się po kilku godzinach, dniach w zależności od predyspozycji). 8-godzinne dobijanie korków albo pakowanie butelek do kartonów. Praca bardzo nieekwiwalentna. Niestety najsłabszym ogniwem są same osoby tam pracujące. Połowa liniowych (pracownic etatowych) jest skrajnie nieprzyjemna i krzyczy z byle powodu. Słyszałem że mają mocną presję ze strony kierownictwa... tak czy siak takie zachowania mieć miejsca nie powinny. Druga połowa jest bardzo do rzeczy więc nie będę generalizował. Z niektórymi bardzo miło się pracowało. Jeśli chodzi o "roboli" to lwią część stanowią starsze panie trajkoczące o tym że "mój Stachu to taki nierób" a "mój Edward tylko pije i śmierdzi od niego". Znaczna część z nich ma kompleks kierowniczy i zjedzą Cię na śniadanie... jeśli się dasz :) W końcu one wszystko wiedzą i potrafią lepiej. Na koniec powiem tylko że szatnie i jadalnia dla "roboli" jest pożal się Boże. Nawet po przebudowie jaka miała tam miejsce niecały rok temu "robole" mogą liczyć na niewielkie pomieszczenie i kilka krzeseł. Zdarzało się często, że część ludzi jadła na stojąco w czasie 20 minutowej przerwy. Etatowcy mają stół i mogą sobie kulturalnie klapnąć. Generalnie w tej pracy raz jest lepiej, a raz gorzej w zależności od tego na jakich ludzi się trafi. Rotacja "roboli" bardzo duża. Największym minusem jest płaca. Nie chcę w tym miejscu nikogo obrażać czy coś. Sam tam pracowałem bo nie miałem innej opcji. Twierdzę jednak że tak niska wypłata za tak monotonną klepaninę to za mało, aby ktokolwiek mógł poczuć się dobrze w takiej pracy. Osobiście nikomu nie polecam.
takaja 2014-12-15 20:56:26
a ja jestem zdania że jak się komuś robić nie chce niech w domu siedzi
3
Renata 2014-12-17 16:07:12
ile pracowałaś.. dzień..pół?? Nie znasz jej wiec nie wiesz jaka jest FAJNA!!!
2
Renata 2014-12-17 16:13:22
Żadna praca nie hańbi... nikt nikomu nie broni zjeść z liniowymi, są stoły i krzesła i wolne miejsca..
2
takity 2014-12-17 19:11:47
jak wam się klepać nie chce to po h..j przychodzicie i narzekacie jak sie nie podoba to wypier...a poza tym to te starsze panie lepiej pracuja niż młodzi którym się nic nie chce bo je ręce bolą albo w dupie szczyka...
4
Krasnolud Gimly 2015-01-07 16:06:51
O! Widzę, że uderzyłem w stół i nożyce się odezwały :-) takity, jak tak bardzo lubisz, to klep sobie za 800 zł/mc na umowę o dzieło. Nikt szanujący się w takim bagnie zostać nie chce. To raz, a dwa gratuluję. Zaledwie trzy linijki tekstu i trzy przekleństwa. Merytoryka wypowiedzi jak widzę trzyma poziom :-P
aśka 2015-02-16 01:42:05
Zwykłe wykorzystywanie ludzi. Ubezpieczenia brak o miłej atmosferze nie wspominając. Tam ludzi dzieli się na lepszych i gorszych. Praca 'na telefon' - nigdy nie wiadomo kiedy łaskawie zadzwonią, że możesz się pojawić. Jak odwołali zmiany przed Bożym Narodzeniem tak podobno dopiero w marcu ma się cokolwiek ruszyć. Weź tu sobie cokolwiek zarób. Płace marne, niby darmowy bus, a z wypłaty ci potrącą (teraz pytanie z jakiej wypłaty..). Brak również jakiejkolwiek organizacji.. Liniowe w większości odnoszą się do ciebie z wyższością i traktują cię jak popychadło.. Pracy nie polecam. Nawet jak by mi zaoferowali milion dolarów to nigdy tam nie wrócę.
aśka 2015-02-16 01:47:01
Co do osoby wspomnianej przez niewiadomokto potrwierdzam ;)
3
ela 2015-04-21 23:38:02
pracowałam tam i nigdy więcej.... wyzysk ludzi i harowanie za marne grosze, ale chyba tutaj sama kadra kierownicza sie wypowiada. jaka atmosfera? kazdy kazdego pogania i nic wiecej
cichmaly 2015-09-26 18:18:04
Nie bronie nikogo, ale gdzie ci mlodzi skoro pracują emerytki, pracy nikt nikomu nie zabrania, jak widać to młodym się nie chce skoro pracuja starsze...... Pa...
Byłem, widziałem 2015-09-29 10:04:06
Wasze domysły dalekie są prawdy. Praca tam jest do bólu schematyczna. Pracowałem na kilku produkcjach i tam jest stosunkowo najgorzej. Tzn. nudno. Jak się dzień w dzień dobija korki do butelek z prędkością 1 na sekundę i tak przez 8 godzin (z wyjątkiem przerwy) to się może człowiek znudzić. Cała praca polega na prostych czynnościach typu: dobijanie korków do butelek, wycieranie butelek, pakowanie butelek do kartonów, układanie kartonów na palety. Nieskomplikowane prace manualne. Nieskomplikowane, ale nudne i wbrew pozorom męczące. Jak ktoś ma dryg do takiej robótki, to już po jednym dniu pracuje nie gorzej jak wieloletni pracownicy na takich samych stanowiskach (poważnie!). Około 70-80% osób tam pracujących pracuje przez agencje pasożytniczo-pośredniczące. Nie wiem jak wygląda sytuacja teraz, ale na przełomie 2013/2014 moja agencja (nie będę robił "reklamy") płaciła 5,5 zł/h netto w ramach umowy o dzieło! Przepracowanie całego miesiąca wiązało się z wypłatą ok 850-900 zł. Kogoś jeszcze dziwi, że młodzi tam nie chcą pracować? Niby jak za taką kwotę się utrzymać? Z rozmów które słyszałem wynikało, że wiele z tych starszych pań ma renty, dobrze zarabiających mężów itd. więc im takie dorabianie pasuje. Te 20% etatowców które tam pracuje, to w większości ludzie chamscy, albo zestresowani, a co za tym idzie rozdrażnieni. Takie już prawo produkcji, że liczy się wydajność. Cały stres z tym związany ląduje na ich barkach. A ludzie z agencji w dużej mierze kładą na tym labę. I nie ma się co dziwić. Nie są etatowymi pracownikami, tylko "wylizingowanymi hjuman resorsami" że tak to nowomodnie ujmę. Atmosfera w tej pracy jest stresogenna i ogólnie nieprzyjazna.
ślepa kasia lideal 2015-10-08 23:47:03
Witam nie polecam tam przyjąć się do pracy osoby z poza lideala są poniżane i wykorzystywane robią za nie ale i tak im mało nie powiem bo są osoby z lideala które są w porządku np. P.G..... , P.S..... ,P.H i możne jeszcze ze 6 osób a reszta dyskryminuje pracowników uważają się za lepsze a same robią pomyłki straszą kamerami ale same się nie widzą jak siedzą na tel i piszą a zwłaszcza p.MARZENA!!!!!!!!!!!! a tak w ogóle nie kupiła bym tych kosmetyków bo to co tam lideal wyprawia to szkoda słów !!!!!!!!!!!!
Zainteresowana 2015-11-19 20:31:36
Teraz jest oferta pracy w Niegoszowicach, na początek okres próbny potem obiecują umowę o pracę. Nie wiecie może jak tam jest z pracą, zarobkami i atmosferą? Czy warto się zachęcać czy lepiej szukać czegoś innego. To byłyby moje początki na produkcji
Tencotamtyrał 2016-01-18 15:17:44
Zacznę od Pensji to że bus darmowy to przeszłość trzeba za niego płacić. Zarobki godne czasów średniowiecza atmosfera napięta, organizacja w chaosie. Pracownice które są tam zatrudnione na stałe uważają siebie za święte pomiatają wszystkimi młodymi i nie wstydzą sie nawet głośno komętować pracy osób na lini. One mają praktycznie jedna prace i to najlżejszą a ty człowieku rób koło nich po 3 lub 4 inne prace i nadarzaj, śmiało by mogło być jeszcze ze 2 pracowników do pomocy ale oczywiście pracuj sam. Gdy im coś nie idzie to jest cisza lecz jeśli ty zrobisz choć minimalny błąd zaczyna sie piekło kazania od nich narzekania itp.Zdarza sie nawet że tym co idzie dobrze i nie ma z nimi problemu to i tak próbują go prowokować. Nie polecam tam pracy już lepsze warunki i większa kultura jest w chińskim lokalu na zmywaku
Zameczony 2016-01-18 15:30:21
takity - Do ciebie parę słów możesz te swoje wymówki że młodzi są lenie wsadzić w d...e sama sobie pracuj za 800 zł miesięcznie na umowę śmieciowa i sama dobijaj korków cały dzień i życzę ci żeby cię jeszcze gorsi od ciebie dopadli i poganiali i alleluja bo to tobie się w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od dobroci przewraca głupie stare próchno które nie potrafi wypowiedzieć zdania bez łaciny zal .pl
2
Nata 2016-03-30 22:29:48
@Pyrek nie wiem czy znajdziesz tu osobę zadowoloną z zarobków. Nie są one niestety zbyt zachęcające. Praca jest monotonna to prawda, aczkolwiek porównując pracę na innych produkcjach tutaj jest "luzik" :-) Pracowałam na każdym stanowisku-dosłownie i co mogę powiedzieć to punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Bywają dni kiedy można sobie odpuścić a bywają i takie kiedy należy szybko i bez szemrania robić to co należy. Oczywiście ludzi w pracy spotyka się różnych są mili, są ordynarni, są leniwi.....no ale do pracy nie przychodzi się po to, żeby znaleść przyjaciół czy też dobrze się bawić. Przychodzi się po to, żeby należycie wykonywać swoje obowiązki. Bywało tak, że miałam ochotę przyłożyć komuś ale i bywało, że podczas najgorszego zamętu bezinteresownie pomógł mi ktoś po kim najmniej bym się tego spodziewała. W końcu wszyscy jesteśmy TYLKO LUDŹMI mamy lepsze i gorsze dni. Niektórych współpracowników wspominam jak najgorzej a kiedy pomyślę o innych to aż łezka się w oku kręci :-) Nie można generalizować. Najwięcej chaosu wprowadza Pani Prezes, niestety. Normy są wyśrubowane a ilość pracowników na linii niewystarczająca. Widziałam kilkukrotnie sytuację, kiedy liniowa odbierając na maszynie produkt do pomocy do pakowania, sklejania kartonów potem zaklejania ich i układania na palecie miała jedną osobę. Podczas gdy produktu było tak dużo, że cały stół w kilka minut zapelnial się. Tak więc.... Myślę, że nie polecam tej pracy osobom które nie chcą lub nie odnajdują się w działaniu pod presją czasu, w stresie oraz za 800-2000zł nie będą się "wypalać" pozdrawiam
makao 2016-05-13 21:54:58
no i jak teraz wygląda u Was praca? bo nie ma zgłoszeń
Lusia123 2016-11-30 21:51:28
Jak obecnie wyglada praca w lidealu? Sa teraz ogloszenia do pracy jako pracownik produkcyjny. Dowiedzialam sie ze nie istnieja busy pracownicze dla osob zatrudnionych bezposrednio przez firme.
Nadia 2016-12-04 17:16:27
Na obecną chwile praca na umowę zlecenie - nie wiem przez jaki okres czasu. Czasem wypadnie nocka, 12/h lub sobota, zazwyczaj dowiadujesz się o tym w ostatniej chwili np. w piątek, że sobota pracująca. Jak jest dużo pracy to za nadgodziny zapłacą, a jak mało to do odbioru.
Zostaw swoją opinię o Lideal laboratorium kosmetyczne - Niegoszowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lideal laboratorium kosmetyczne