Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lideal laboratorium kosmetyczne

Pracowałeś w firmie Lideal laboratorium kosmetyczne i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ktoś - 2013-08-10 17:48:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a na jakie stanowisko wbijasz?,czy bezpośrednio do lideala,czy przez pośredników,tj agencje pracy?
zdjecie uzytkownika
Marian - 2013-08-12 12:09:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś, chciałem bezpośrednio do Lideal, na dział kontroli jakości. Kiedyś widziałem ogłoszenie, że szukali, teraz nie mogę odnaleźć. Myślisz, że warto zanieść CV na portiernie, czy do HR Lideal?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2013-08-15 16:09:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No niewiem czy potrzebują jeszcze do [usunięte przez moderatora],ale cv możesz zanieść do biura,chyba że każą zostawić u strażników,na [usunięte przez moderatora] fajna praca.
zdjecie uzytkownika
Marian - 2013-08-15 16:15:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś, czyli polecasz Lideal? Zdarzają się nadgodziny albo praca weekendami? Za któym razem zaproponowali (jesli zaproponowali) umowe o prace na czas nieokreślony?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2013-08-16 10:12:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jak praca,zarobki małe,ale lepsze to niż nic,weekendy czasem pracują,czasem nie,polecać to nie polecam,bo małe zarobki,ale praca lekka i przyjemna,ludzie w większości ok,ale [usunięte przez moderatora] też się zdarzają,spróbować zawsze możesz,a jak z umowami to nwm,bo robiłem z agencji.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-16 11:54:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie lepiej uderzac od razu do Lideal? Bo agencje potrafią zabrac 50% pensji. Za weekend ma sie wieksza stawkę? Może ktoś napisze orientacyjną stawke na start, by miec porównanie pomiedzy agencją, a Lideal? ktoś ile miałeś?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2013-08-17 00:19:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i tu się zgadza,z agencji masz prawie 40% mniejszą kase,jeżeli chcecie tam pracować,to broń boże nie przez agencje,pytajcie bezpośrednio przez lideal,oni na start dają chyba 8,50 brutto na h,a z agencji masz 5,96 brutto,to jakaś kpina! to wszystko w tenacie,powodzenia:)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-17 11:11:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te stawki są przez całą umowe w Lideal? Czy można liczyć na podwyżkę? Czy pracownicy przez agencję mają gorsze warunki? Typu gorszy socjal?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-17 11:26:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Yo a czy po technologi chemicznej przyjmuja na jakiś staż płatny min 1500 netto z mozliwościa przedłużenia już na umowie o pracę?
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-17 14:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
staż płatny 1500...? chyba ktoś sobie jaja robi 1500 to na ręke nie dosteniesz
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-17 14:50:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ile proponuję w Lideal na starcie, minimalną krajową? Ktoś w ogóle pracuje za taką stawkę? Ile maksymalnie wyciągne wraz z ewentualną premią?
zdjecie uzytkownika
ja. - 2013-08-17 15:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownicy z agencji nic nie mają,żadnego socjalu,robią taką samą robote jak ludzie z lideala,a zarabiają o połowe mniej,to jest dopiero sprawiedliwość,z lideala dostają odzież roboczą,bony na święta,a z agencji wielkie [usunięte przez moderatora].
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-17 16:06:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś jeszcze dają w ramach socjalu? Macie opiekę medyczną? Podstawowe rzeczy jak woda do picia, lodówka pracownicza, może jakiś bufet lub automat z przekąskami?
zdjecie uzytkownika
ja. - 2013-08-17 18:42:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz stołówke i wode do picia na stołówce i na piętrze i to wszystko:)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-18 14:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta stołówka serwuje jakieś posiłki, czy to tylko miejsce by usiaść i zjeść swoje? Mikrofalę macie? Po ile są obiady na stołówce? Bo w poprzedniej firmie płaciłem 80 gr za obiad.
zdjecie uzytkownika
... - 2013-08-19 18:11:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stołówka służy do jedzenia własnego papu,tu niema żadnych posiłków:)
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-19 19:25:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma ani lodówki ani mikrofali jedynie czajnik elektryczny i zlew
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-19 19:25:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To chociaż przerwę obiadowa macie, czy je się w pospiechu? No i podstawowe rzeczy sanitarne typu lodówka, kuchenka mikrofalowa są na stołówce Lideal?
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-21 20:38:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę czytać ze zrozumieniem w poprzednim komentarzu jest napisane co znajduje się na stołówce. Przerwa trwa 20 minut.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-22 23:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przepraszam, ale różnica komentarzy to 18 sekund, także nie zdążyłem przeczytać. Nie ma szans obecnie, by się załapać do Lideal? W jaki sposób Wy się dostaliście?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-13 16:50:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lideal:),fajnie było tam kiedyś robić.
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-18 11:11:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałam tam i bardzo dobrze wiem jaka panuje tam atmosfera
wedlug mne traktuja ludzi jak roboty
kobiety które tam sa przyjete na stale zero wyroumialosci oczywiscie zdazaja sie wyjatki
najmilsza ( usunięte przez administratora )chyba jedyna ktora ma tam serce i jest ludzka
zdjecie uzytkownika
Asia - 2013-11-14 15:08:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozmieniało sie cos w Lideal? Czemu kiedys było tak fajnie, co wpłyneło na te zmiany? W ogóle przyjmuja teraz ludzi?
zdjecie uzytkownika
agnieszka - 2014-03-04 10:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam mam zapytanie czy my z pośrednictwa mamy pracować 7.30min czy też krócej jak na przykład jedna pani jak jej obliczyłam w jednym dniu była na produkcji przydzielonej przez brygadziste 6.15min a gdzie reszta i ma zapłacone za 7.30min czy to jest ferr?! albo na drugi dzień znów była ze mna i sie to powtórzyło ale ze ona długo robi to ma względy nawet u liniowych bo tez rządzi się co nie powinna moim zdaniem od tego co jak powinna powiedzieć pani która jest odpowiedzialna na linii a nie że ta robi za wolno ta żle chociaż dużo osób jak zauważyłam jest nowych bądz pierwszy raz na danej produkcji Pytanie do pan odpowiedzialnych za produkcje bądz brygadzisty czy tego nie widzicie czy nie chcecie widzieć ktoś mi wspomniał iż kiedyś była na produkcji siadła przy kociołku wylała po czym nie przyszła pomóc pakować tylko chwila i już jej nie było a dziewczyny miały dość dużo do spakowania gdy schodziły do szatni była już przebrana a do nas mówią aby nie schodzić przed czasem rozumiem dwie trzy minuty ale nie 10 min bo szatnia otwarta i już papa dobrze napisałam częściowo co miałam do powiedzenia gdyż jeśli bym zwróciła uwagę tak osobiście to wiadomo że zaraz bym dostała minusa albo nie zwróciłyby na to uwagi moje zdanie nie jest ważne skoro nic z tym nie robią . POZDRAWIAM PANIE Z KTÓRYMI DOBRZE MI SIĘ PRACUJE BEZ TEJ JEDNEJ OSOBY !
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-04-03 18:55:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Czytając Pani powyżej opinię pozwolę sobie ją skomentować...Skąd Pani wie ze ta osoba bedzie miała zapłacone za 7,30min a nie za 6,15min?Może tej osobie odliczą ten czas i nie zapłacą,więc skąd takie stweirdzenie i pewność?Na danej lini są przydzielane osoby do danych obowiązków i kazdy jest odpowiedzialny za to co ma robić.Nikt nie ma obowiązku komuś pomagać,ale może.Dlaczego ktoś ma komuś pomagać skoro widzi ze dana osoba robi w zółwim tempie odniechcenia,bo jej się poprostu nie chce?60% osób to kobiety w starszym wieku które są wogóle niewydajne,powoli pracują i wiecznie narzekaja ze to je boli tamto boli,tego nie zrobią.Kogo Wy zatrudniacie?Emerytki ktore maja 2000tyś emerytury i zajmują tylko miejsce dla młodych osób i patrzą tylko by młodym się wysłuzyc bo jak One twierdza są starsze i nie beda zapierd...bo sie już napracowaly tyle lat.To po co przyszły do pracy?Wełna fotel bujany i robotki na drutach albo działeczka a nie udawać ze sie pracuje...Agencje pracy przyjmuja osoby zaniedbane,smierdzące,ludzie się nie myją i czemu nikt z tym porządku nie zrobi? Wprowadzcie ograniczenia wiekowe do 50 lat bo taka osoba jest jeszcze wydajna.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
15 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lideal laboratorium kosmetyczne
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x