Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lideal laboratorium kosmetyczne

Pracowałeś w firmie Lideal laboratorium kosmetyczne i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
- 2013-08-17 14:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
staż płatny 1500...? chyba ktoś sobie jaja robi 1500 to na ręke nie dosteniesz
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-17 14:50:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ile proponuję w Lideal na starcie, minimalną krajową? Ktoś w ogóle pracuje za taką stawkę? Ile maksymalnie wyciągne wraz z ewentualną premią?
zdjecie uzytkownika
ja. - 2013-08-17 15:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownicy z agencji nic nie mają,żadnego socjalu,robią taką samą robote jak ludzie z lideala,a zarabiają o połowe mniej,to jest dopiero sprawiedliwość,z lideala dostają odzież roboczą,bony na święta,a z agencji wielkie [usunięte przez moderatora].
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-17 16:06:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś jeszcze dają w ramach socjalu? Macie opiekę medyczną? Podstawowe rzeczy jak woda do picia, lodówka pracownicza, może jakiś bufet lub automat z przekąskami?
zdjecie uzytkownika
ja. - 2013-08-17 18:42:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz stołówke i wode do picia na stołówce i na piętrze i to wszystko:)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-18 14:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta stołówka serwuje jakieś posiłki, czy to tylko miejsce by usiaść i zjeść swoje? Mikrofalę macie? Po ile są obiady na stołówce? Bo w poprzedniej firmie płaciłem 80 gr za obiad.
zdjecie uzytkownika
... - 2013-08-19 18:11:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stołówka służy do jedzenia własnego papu,tu niema żadnych posiłków:)
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-19 19:25:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie ma ani lodówki ani mikrofali jedynie czajnik elektryczny i zlew
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-19 19:25:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To chociaż przerwę obiadowa macie, czy je się w pospiechu? No i podstawowe rzeczy sanitarne typu lodówka, kuchenka mikrofalowa są na stołówce Lideal?
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-21 20:38:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę czytać ze zrozumieniem w poprzednim komentarzu jest napisane co znajduje się na stołówce. Przerwa trwa 20 minut.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-22 23:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przepraszam, ale różnica komentarzy to 18 sekund, także nie zdążyłem przeczytać. Nie ma szans obecnie, by się załapać do Lideal? W jaki sposób Wy się dostaliście?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-13 16:50:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lideal:),fajnie było tam kiedyś robić.
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-18 11:11:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałam tam i bardzo dobrze wiem jaka panuje tam atmosfera
wedlug mne traktuja ludzi jak roboty
kobiety które tam sa przyjete na stale zero wyroumialosci oczywiscie zdazaja sie wyjatki
najmilsza ( usunięte przez administratora )chyba jedyna ktora ma tam serce i jest ludzka
zdjecie uzytkownika
Asia - 2013-11-14 15:08:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozmieniało sie cos w Lideal? Czemu kiedys było tak fajnie, co wpłyneło na te zmiany? W ogóle przyjmuja teraz ludzi?
zdjecie uzytkownika
agnieszka - 2014-03-04 10:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
witam mam zapytanie czy my z pośrednictwa mamy pracować 7.30min czy też krócej jak na przykład jedna pani jak jej obliczyłam w jednym dniu była na produkcji przydzielonej przez brygadziste 6.15min a gdzie reszta i ma zapłacone za 7.30min czy to jest ferr?! albo na drugi dzień znów była ze mna i sie to powtórzyło ale ze ona długo robi to ma względy nawet u liniowych bo tez rządzi się co nie powinna moim zdaniem od tego co jak powinna powiedzieć pani która jest odpowiedzialna na linii a nie że ta robi za wolno ta żle chociaż dużo osób jak zauważyłam jest nowych bądz pierwszy raz na danej produkcji Pytanie do pan odpowiedzialnych za produkcje bądz brygadzisty czy tego nie widzicie czy nie chcecie widzieć ktoś mi wspomniał iż kiedyś była na produkcji siadła przy kociołku wylała po czym nie przyszła pomóc pakować tylko chwila i już jej nie było a dziewczyny miały dość dużo do spakowania gdy schodziły do szatni była już przebrana a do nas mówią aby nie schodzić przed czasem rozumiem dwie trzy minuty ale nie 10 min bo szatnia otwarta i już papa dobrze napisałam częściowo co miałam do powiedzenia gdyż jeśli bym zwróciła uwagę tak osobiście to wiadomo że zaraz bym dostała minusa albo nie zwróciłyby na to uwagi moje zdanie nie jest ważne skoro nic z tym nie robią . POZDRAWIAM PANIE Z KTÓRYMI DOBRZE MI SIĘ PRACUJE BEZ TEJ JEDNEJ OSOBY !
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-04-03 18:55:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Czytając Pani powyżej opinię pozwolę sobie ją skomentować...Skąd Pani wie ze ta osoba bedzie miała zapłacone za 7,30min a nie za 6,15min?Może tej osobie odliczą ten czas i nie zapłacą,więc skąd takie stweirdzenie i pewność?Na danej lini są przydzielane osoby do danych obowiązków i kazdy jest odpowiedzialny za to co ma robić.Nikt nie ma obowiązku komuś pomagać,ale może.Dlaczego ktoś ma komuś pomagać skoro widzi ze dana osoba robi w zółwim tempie odniechcenia,bo jej się poprostu nie chce?60% osób to kobiety w starszym wieku które są wogóle niewydajne,powoli pracują i wiecznie narzekaja ze to je boli tamto boli,tego nie zrobią.Kogo Wy zatrudniacie?Emerytki ktore maja 2000tyś emerytury i zajmują tylko miejsce dla młodych osób i patrzą tylko by młodym się wysłuzyc bo jak One twierdza są starsze i nie beda zapierd...bo sie już napracowaly tyle lat.To po co przyszły do pracy?Wełna fotel bujany i robotki na drutach albo działeczka a nie udawać ze sie pracuje...Agencje pracy przyjmuja osoby zaniedbane,smierdzące,ludzie się nie myją i czemu nikt z tym porządku nie zrobi? Wprowadzcie ograniczenia wiekowe do 50 lat bo taka osoba jest jeszcze wydajna.
zdjecie uzytkownika
Asia - 2014-05-31 15:31:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serio w Lideal jest taka wysoka średnia wiekowa, ludzie młodzi tez są, czy w ogóle niedoświadczonych nie przyjmują?
zdjecie uzytkownika
JA - 2014-06-08 10:43:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no przeważają stare babska,ale młodzi też są i bez doświadczenia też biorą,bo za taką kasę kogoś z doświadczeniem raczej nie znajdą.pzdr.
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2014-06-30 15:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemanko dostalem zaproszenie od itc Kraków na rozmowę kwalifikacyjna na jutro 9.20 na pakowanie kosmetykow w firmie o której tu piszecie , z tego co piszecie nie warto raczej wstawać rano, poważnie dają nie cale 6zl brutto???
zdjecie uzytkownika
greg - 2014-06-30 19:01:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ciekawski, ja troche w to watpię, chyba jednak jest lepiej, ale najlepiej będzie jak wstaniesz i pojedziesz rano, bo nie masz nic do stracenia. Tylko nie zapomnij napisac jak było.
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2014-06-30 22:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sumie racja nie zaszkodzi skoczyć, od razu powiem ze w rozmowie telefonicznej babeczka mówila ze praca jest 3 zmianowa co mi pasuje bo na nocki Lubie pracować, elastyczny grafik to tez pasi choc się nie ucze to i tak lekarza nie zaszkodzi odwiedzić czasem, z Krakowa SA 3 lokalizacje gdzie zawoza na miejsce pracy i do domu oplaconym busem, zrReymonta, rondo ofiar Katynia a 3 nie pamiętam ale z huty raczej nic bo tu mieszkam, do niegoszowic (chyba tak) jest 20 km, miedzy krzeszowicami a zabierzowem wiec daleko w h** i tyle wiem, resztę napisze jutro
zdjecie uzytkownika
poinformowany - 2014-07-29 17:28:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W zakładzie istnieje podział na tzw. swoich i z rekrutacji. "swoi" mogą popełniać błędy i nic, z rekrutacji są zatrudniani na umowę zlecenie "śmieciówka"; pierwszy błąd i wylatujesz z dnia na dzień bez dyskusji. Brak szacunku dla pracowników, brak szkoleń stanowiskowych dla nowo przyjętych. Ogólnie nie polecam, szkoda twojego czasu i zawiedzionych oczekiwań...
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-07-30 19:51:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie brzmi to zbyt dobrze, skoro to sami pracownicy powodują kiepska atmosfere w Lideal. Dziwi mnie też, że takie rzeczy w ogóle maja miejsce w tak znanej firmie, bo marka Laboratoire L'Ideal Parisien jest bardzo znana w Polsce i chyba lubiana.
zdjecie uzytkownika
12 - 2014-07-31 10:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marka L'ideala jest znana??? przecież oni nie produkują kosmetyków pod własną marką....
Jeśli chodzi o pracowników to każdy jest do zastąpienia - lepiej zatrudnić nowego pracownika, a starego wyrzucić po jednej wpadce.... Myślenie nielogiczne.... ale przecież punkt widzenia zależy od punktu siedzenia....
zdjecie uzytkownika
mechanik - 2014-10-04 16:39:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby kogos interesowało stanowisko mechanika maszyn, to do obowiązków należy: obsługa maszyn produkcyjnych, kontrola urządzeń i konserwacja maszyn, przystosowanie ciągu technologicznego do nowej produkcji oraz praca w systemie zmianowym. Wymagania małe, bowiem doświadczenie na podobnym stanowisku i aktualna książeczka sanepid. Oferują umowę zlecenie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lideal laboratorium kosmetyczne
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x