logo ASAP24

ASAP24

Warszawa

Opinie o ASAP24

ala 2015-01-14 20:55
no chyba nikt naiwny nie będzie ich sponsorował
12
Rekrutacja 2015-01-15 09:37
Tak. Rzeczywiście poszukujemy zdolnych i ambitnych ludzi, którzy są wstanie wnieść coś do firmy. Koniecznie przesyłajcie swoje aplikacje. Wbrew komentarzom powyżej, dbamy o swoich pracowników. Nie będziecie żałować czasu spędzonego w ASAP24
Łukasz 2015-01-15 09:55
ASAP24 to nie firma, to styl życia. Pracuję w ASAP24 trochę i zdążyłem się przekonać o dobrej organizacji w tej firmie. Realizujemy teraz dużo projektów i potrzebujemy pełnych energii osób: do Działu Handlowego, Organizacji Szkoleń i Doradztwa. Rozwijamy się! Czekamy na wasze aplikację ;)
muniek 2015-01-15 15:53
Byłem właśnie na spotkaniu ws pracy. Mam nadzieje ze coś z tego wyjdzie bo jestem pod wrażeniem. Będę miał (oby) zadanie rekrutacji ludzi na szkolenia. To jest to co mniej więcej szukam. Wolę to niż sprzedawać mydło i ubezpieczenia.
muniek 2015-01-20 16:48
HA!!! jestem UDAŁO SIĘ! - SUPER, SUPER, SUPER - no to jedziemy. Wszyscy hejterzy ASAPa ... Wam w .... che, che, che :-)))) Możecie zazdrościć i zielenieć ze złości. JA MAM PRACĘ!!!
anna 2015-01-21 14:09
Czy ktoś jest w stanie napisać coś na temat stanowiska "Telemarketer do sprzedaży usług edukacyjnych, rekrutacji osób na szkolenia unijne." w ASAP24? Czy to typowe siedzenie na słuchawce, dzwonienie do ludzi i wciskanie szkoleń? Jakie warunki pracy i płacy, jaka umowa? Z góry dzięki za opinie
Krzysztof 2015-01-21 23:19
Tak, to słuchawka, dzwonienie i sprzedawanie. Warunki raczej standardowe tzn. około 1500 na rękę + premie za sprzedaż. Można dodatkowo wyciągnąć 200-300 zł.
Ninka 2015-01-23 23:47
Lubię to
1
przemo 2015-02-07 20:54
A czy ktoś był na szkoleniu tej firmy? Jestem ciekawy bo szefostwo wysyła mnie w marcu na excela. Niby Excel Zaawansowany, ale czy na pewno nie stracę czasu?
Ufol 2015-02-10 11:19
Szkolenie, jak szkolenie - szału nie ma powiedziałbym, ale jedna różnica jest zasadnicza- ze szkolenia wyszedłem z tabletem :-). Teraz widziałem u nich laptopy i już namawiam szefa :-)
J 2015-02-26 21:02
Zacząłem prace w dziale finansowym. Na razie jest bardzo dobrze. KUPA roboty ale jest to ciekawe wreszcie robię to co lubię a nie zasuwam na słuchawkach!!!!!
Benek 2015-03-03 13:22
~Super firma, uczciwa i rzetelna, rozliczyła się ze mną w 100%. Polecam wszystkim!!!!
beta 2015-05-31 19:37
Przez asap jest teraz pilnie poszukiwana osoba do pracy w poznaniu w pralni. Ważną oczekiwaną umiejętnością przez nich jest to żeby umieć obsłużyć magiel. Niby zrozumiałe, ale teraz na pewno niewiele osób to potrafi, a pewnie część już w ogóle zapomniała co to jest i do czego służy. Plusem jest to że wystarczy wykształcenie zasadnicze zawodowe
była pracownica 2015-06-26 14:57
wcale że nie mi nie zapronowali żadnych szkoleń
w ramach pracownika firmy
inni owszem chodzili na ich szkolenia w ......(usunięte przez administratora) dla kontrolerów z PARP-u
zaproponwali tylko komercyjne z tabletem
fana-banana 2015-10-05 20:46
totalne dziadostwo i tyle. jeżeli przeczytacie pozytywne opinie to są one wypisywane przez pracowników (często po naciskiem).

szkolenia są tandetne i jest ogromne ciśnienie żeby to g... sprzedaż. nie sprzedajesz - wylatujesz. :(
creep 2015-10-06 22:08
to taka "poważna i profesjonalna" firma szkoleniowa i doradcza szuka do pracy w pralni? ;)
powaliło ich czy szkolenia i doradztwo nie idą? :)
1
kate 2015-10-08 10:35
Dno i jeszcze raz dno... Szefowie tej firmy to oszuści. Kupili ode mnie tonery i nie zapłacili. Po telefonach i obiecankach skończyło się na niczym... Po odwiedzeniu ich w celu odzyskania pieniędzy okazało się, że firma już nie ma siedziby na Prostej 69. Jestem zmuszona zwrócić się do sądu bo to nie było 5 groszy. Odradzam jakiekolwiek kontakty z tą firma.
1
antek 2015-10-08 22:08
Ja też całkowicie odradzam jakiekolwiek kontakty z tą firmą. Pracę, albo udział w szkoleniach. Na razie nie mogę napisać dlaczego, bo sprawa może skończyć się w sądzie.
1
fana-banana 2015-10-21 19:34
Milenka - to ty po studiach chcesz szkolić innych??? to jest właśnie poziomu Asapu - wepchnąć klientom najtańsze g_wno.
a jak się nie sprzeda (co nie jest dziwne) to ludzie na bruk.
Były ASAPOWIEC 2015-10-22 15:36
Oni najbardziej lubią zatrudniać pracowników na staże z UP lub mieć w szeregach
Wolontariuszy
antek 2015-11-12 17:22
dopóki będą nieświadomi (np. przyjezdni do Warszawy) to ASAP będzie łowił jeleni...
a widzieliście na ich stronie te dwie pierwsze gęby? typowi "byznesmeni" z lat 90-tych. założę się że do tych garniturów mają białe skarpety frote. :)
Info z Internetu 2015-11-13 13:33
Z firmami People Up i ASAP24 nie sposób się skontaktować. Telefony milczą: albo słychać komunikat "nie ma takiego numeru", albo informację, ze kontakt jest niemożliwy. Na pytania wysłane drogą e-mailową też nikt nie udzielił odpowiedzi. W internecie można za to znaleźć negatywne opinie o obu firmach. Ich autorzy podkreślają, że firmy nie płacą za wykonaną pracę, unikają kontaktu. - Spółka utworzona z myślą o robieniu długów, umowy zawierane są z zamiarem braku wywiązania się, nie płacą, nie odpisują na wezwania, unikają telefonów, sprawy nadają się chyba tylko do prokuratury

Czytaj więcej: http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/3896433,naukowiec-mial-szkolic-pracownikow-premiera-sprawa-o-wynagrodzenie-skonczyla-sie-w-sadzie,id,t.html?cookie=1
coś z netu 2015-11-13 13:41
Uważajcie na firmę ASAP24, wraz z kilkoma osobami nie otrzymaliśmy wynagrodzenia za przeprowadzone szkolenia. Zwodzą mnie już ponad miesiąc co chwile proponując nowy termin zapłaty

ja czekam drugi miesiąc na pieniądze od nich

Ja mam fakturę z maja.
Właściciele to zwykli [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wykorzystujący nasz żałosny system prawny.
Ku Przestrodze przed ASAP24 2015-11-13 13:50
ASAP24 nie zawsze miał taką złą sławę, ale przyznaję, że za słabo sprawdziłam firmę i jej działania z ostatniego roku. Z drugiej strony nie dajmy się zwariować. Każda firma może mieć kłopoty. Jednak to nie wstyd przyznać się do tego i próbować porozumieć. Tymczasem "pełnomocnik zarządu" podaje terminy płatności, których firma nie zamierza dotrzymać. Dla mnie to jest kłamstwo.

Więcej o ASAP24
http://www.goldenline.pl/grupy/Pozostale/baza-trenerow/nierzetelne-firmy-szkoleniowe-2,3348380/s/3
Wypis z KRS ( z netu ) 2015-11-13 14:03
PEOPLE UP SP Z O O (KRS: 0000475227, NIP: 7010394027, REGON: 146860784)
PEOPLE UP SP Z O O
ul. Ogrodowa 31/35, Warszawa
00-893 Warszawa
Adres / kontakt na mapie
PEOPLE UP SP Z O O
REGON: 146860784
NIP: 7010394027
KRS: 0000475227
REGON 146860784
NIP 7010394027
KRS 0000475227
Członkowie reprezentacji:
Nazwisko i imię Funkcja lub stanowisko
Stachura, Marcin Jacek Członek Zarządu
Pośpieszczyk Grzegorz Andrzej Członek Zarządu
przepisywacz 2015-11-17 08:59
Te wypowiedzi nie pisała ta sama osoba tylko te wypowiedzi powyższe zaczerpnięte są z portalu lub strony internetowej poświęconej nierzetelnym firmom szkoleniowym w której prym wiedzie ASAP 24
fana-banana 2015-11-18 15:11
nie pisała tego jedna osoba. moich postów jest tylko kilka, a reszta to inni "wkręceni". ludzie stojący za ASAP24 to typowi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i kropka.
Trener 2015-11-19 00:44
Odradzam współpracę z tą firmą. Byłem ich trenerem, od przeszło roku zalegają mi z zapłatą. Sprawa znalazła się w sądzie, mam wyrok, czekam na uprawomocnienie i oddaję ich do komornika. Jestem jednym z wielu, bo znam co najmniej 4 trenerów, którzy również założyli im sprawy. Firma utworzyła kilka podległych firm, przy czym jest czysta i startuje w przetargach, inne nastawione są na robienie długów i niepłacenie trenerom oraz pracownikom.Ostrzegam trenerów przed współpracą!!!
Krzysiek 2015-11-20 09:00
Hej, Nemezis - taka grupa już istnieje (kilka osób) od jakiegoś czasu działamy. nasza skrzynka to wichakrzysztof@wp.pl - tam się wymieniamy informacjami o nich i planujemy działania (także w realu :-)). Pisz do nas!!
anonim 2015-12-09 16:27
Ja czekam ponad rok na pieniądze z faktury za usługę.
Wszelkie pisma nie pomagały, czekam cierpliwie, aż narosną odsetki i do sądu w przyszłym roku.
Ł. 2015-12-10 16:52
Mi z kolei nie zapłacili za cały miesiąc pracy.
Były pracownik i współpracownik ASAP 24 2015-12-21 11:05
Albo nie czytasz info o tej firmy - albo sam/a jesteś z zarządu ASAP 24 - więc
się na dziwię Twojego zapytania co pracy w ASAP 24- albo na tyle osobą naiwną -że chcesz pracować w tej firmie charytatywnie lub w ramach Wolontariatu ( Prezesi ASAP 24 takich pracowników lubią najbardziej ) bo z wynagrodzeniem można się na długo pożegnać -
1
były pracownik 2016-01-04 15:32
Jesteś naiwniakiem -Albo prowokatorem !!!!
Jest pewnie praca Dużo dużo pracy - a szansa na godną wypłatę jej żadną
jeżeli chcesz pracować bez wypłaty - haruj od świtu do zmroku nikt Tobie nie zabrania
poczytaj uważnie ( ze zrozumieniem ) powyższych postów
były pracownik 2016-01-05 12:08
staż dobrze brzmi tylko - jeżeli chodzi o firmę szkoleniowo-doradczą w nazwie
gorzej wychodzi się na tym jak przysłowiowy ..... ZABŁOCKI na mydle będąc stażystą w ASAP 24
patrz uważnie ( ze zrozumieniem ) posty zamieszczone powyżej
fana-banana 2016-01-07 15:35
buahahahaha!!! ASAP to firma szkoleniowo doradcza??? z choinki się urwałeś?
ASAP to banda naciągaczy, wyłudzaczy i oszustów.
były pracownik 2016-01-07 15:39
Przed Tobą było kilku informatyków
Albo zwolnili ich prezesi ASAP 24
albo uciekli z ASAP 24 z powodu braku płacy wypłacanej w ratach
jeżeli lubisz pracę w wolontariacie .... to pracuj od rana do nocy jako stażysta w ASAP 24
2
XXX 2016-01-14 11:15
I co z tego --że firma ASAP 24 podpisała umowę - jak z wypłatą wynagrodzenia jest krucho ... żal za ten fakt do siebie i prezesów ASAP 24
1
CYTATY z poprzednich wpisów 2016-01-14 11:19

Ja czekam ponad rok na pieniądze z faktury za usługę.
Mi z kolei nie zapłacili za cały miesiąc pracy.


Jeżeli lubisz pracę w wolontariacie .... to pracuj od rana do nocy jako stażysta w ASAP 24

buahahahaha!!! ASAP to firma szkoleniowo doradcza??? z choinki się urwałeś?
ASAP to banda naciągaczy, wyłudzaczy i oszustów.

Odradzam współpracę z tą firmą. Byłem ich trenerem, od przeszło roku zalegają mi z zapłatą.
Sprawa znalazła się w sądzie, mam wyrok,
czekam na uprawomocnienie i oddaję ich do komornika.
Jestem jednym z wielu, bo znam co najmniej 4 trenerów, którzy również założyli im sprawy.
Firma utworzyła kilka podległych firm, przy czym jest czysta i startuje w przetargach, inne nastawione są na robienie
długów i niepłacenie trenerom oraz pracownikom.Ostrzegam trenerów i nnych przed współpracą!!!
2
dla kurik 2016-01-15 15:18
Śmieszne jest to że to .... Prezesi ASAP 24 ....odpisuję te komentarze. Niezła komedia.
3OOO PLN dla pracownika jedna wielka kpina
fana-banana 2016-01-17 16:16
bo to tacy "prezesi" - na poziomie robienia ściemy w intrenecie.
zresztą ostatnio piszą w nocy (godz. 02:45:57) i chyba na "nietrzeźwo" bo coraz więcej literówek w tych postach. :)
były asapowiec 2016-01-25 13:10
Panie Prezesie ASAP 24 - nie rób ściemy !!!
przecież widać Twój styl .. oraz Twoją potrzebę
wpisów o tej treści ... umiesz zachwalać Swój biznes
mmnn 2016-02-18 13:11
widzę że jesteś chyba z osób powiązanych z kierownictwa ASAP 24
więc publicznie nie ujawnię - może na drodze sądownej
1
były 2016-03-23 13:08
ciekawe ... kogo bronić !!!!

patrz .... wpisy o prezesach ASAP 24 i firmie szkoleniowej ASAP 24 wyżej
byly 2016-04-04 11:44
ASAP 24 to podobno firma szkoleniowa anie PRALNIA
......przepraszam .... może i to PRALNIA .... ale TYLKO BRUDNYCH PIENIĘDZY
pod warunkiem jeżeli takie posiada
Luki 2016-04-08 08:52
Widać że sprawiedliwości stało się za dość
ASAP 24 poległ na łonie nie... chwały
Gość 2016-06-07 16:03
buahahahaha!!! i to jest podsumowanie plusów tej "firmeki" - jest bardzo spoko. :)))
już dawno tak się nie polałem z warszawskich "byzmesmenów"...
1
myszka 2016-07-25 18:39
Mają 11 komorników na sobie i wielkie 0 na koncie więc powodzenia życzę.
7
nick 2017-01-26 22:40
Po osobistych doświadczeniach odradzam skorzystania z usług firmy,
5
Lango 2017-02-04 21:13
Akademia ASAP - porażka, tylko kręcą, nie dajcie się naciągnąć.
3
Wspaniały przekręt 2017-02-23 12:04
Luuuudzie opamiętajcie się!!!! Przecież Asap 24 Sp. z o. o. i Asap 24 s.c. i wszystkie spółki córki (choć mają ten sam KRS co Sp. z o. o. i s.c) mają tylko inne strony internetowe i nazwy. Wszystkie osoby zatrudniane są na spółkę cywilną a reazacja zadań jest na spółkę z o. o. Dlaczego? Dlatego, że w spółce cywilnej odpowiadają własnym majątkiem KTÓREGO NIEM MAJĄ. Ich wspaniałe BMW, mieszkania, domy i wszystko jest przepisane do żony, na kontach mają wielkie zero. 2 lata temu komornik chciał ściagnąć z nich zaległą kasę za wynagrodzenie byłem 15 w kolejce!!! Mają kilkadziesiąt spraw w sądzie i nieudolność systemu, że nie można ściągnąć kasy ze spółki z o. o. Czysty biznes, zatrudnić ludzi na s.c. nie płacić i nie mieć z tym żadnego problemu, bo wymiar sprawiedliwości ich nie dosięgnie! To jest jakich żart. Pozytywne opinie są właścicieli, który sami je piszą. Ludzie jeżeli już chcecie tam pracować to podpisujcie umowę na Sp. z o. o., choć ja bym ani sekundy dla nich nie pracował!!!!!!!!
1
Zostaw swoją opinię o ASAP24 - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ASAP24