logo ASAP24

ASAP24

Warszawa

Opinie o ASAP24

ma znaczenie 2015-01-14 11:35:45
Obecnie firma poszukuje osób chętnych do odbycia bezpłatnego staży na stanowisku grafika komputerowego. Warto wysyłać swoje CV do osoby odpowiedzialnej za marketing.
marketing 2015-01-14 17:14:31
Tak, poszukują osób na staż, można potem dostać pracę na stałe.
Alek 2015-01-14 17:15:58
Tak, na pewno szukają kierowników projeków, analityków i audytorów, ale szczegółów nie zmam. Chyba trzeba się pytać u źródła.
ala 2015-01-14 20:55:15
no chyba nikt naiwny nie będzie ich sponsorował
12
Rekrutacja 2015-01-15 09:37:13
Tak. Rzeczywiście poszukujemy zdolnych i ambitnych ludzi, którzy są wstanie wnieść coś do firmy. Koniecznie przesyłajcie swoje aplikacje. Wbrew komentarzom powyżej, dbamy o swoich pracowników. Nie będziecie żałować czasu spędzonego w ASAP24
Łukasz 2015-01-15 09:55:07
ASAP24 to nie firma, to styl życia. Pracuję w ASAP24 trochę i zdążyłem się przekonać o dobrej organizacji w tej firmie. Realizujemy teraz dużo projektów i potrzebujemy pełnych energii osób: do Działu Handlowego, Organizacji Szkoleń i Doradztwa. Rozwijamy się! Czekamy na wasze aplikację ;)
muniek 2015-01-15 15:53:59
Byłem właśnie na spotkaniu ws pracy. Mam nadzieje ze coś z tego wyjdzie bo jestem pod wrażeniem. Będę miał (oby) zadanie rekrutacji ludzi na szkolenia. To jest to co mniej więcej szukam. Wolę to niż sprzedawać mydło i ubezpieczenia.
muniek 2015-01-20 16:48:48
HA!!! jestem UDAŁO SIĘ! - SUPER, SUPER, SUPER - no to jedziemy. Wszyscy hejterzy ASAPa ... Wam w .... che, che, che :-)))) Możecie zazdrościć i zielenieć ze złości. JA MAM PRACĘ!!!
anna 2015-01-21 14:09:11
Czy ktoś jest w stanie napisać coś na temat stanowiska "Telemarketer do sprzedaży usług edukacyjnych, rekrutacji osób na szkolenia unijne." w ASAP24? Czy to typowe siedzenie na słuchawce, dzwonienie do ludzi i wciskanie szkoleń? Jakie warunki pracy i płacy, jaka umowa? Z góry dzięki za opinie
Krzysztof 2015-01-21 23:19:00
Tak, to słuchawka, dzwonienie i sprzedawanie. Warunki raczej standardowe tzn. około 1500 na rękę + premie za sprzedaż. Można dodatkowo wyciągnąć 200-300 zł.
Ninka 2015-01-23 23:47:09
Lubię to
1
przemo 2015-02-07 20:54:16
A czy ktoś był na szkoleniu tej firmy? Jestem ciekawy bo szefostwo wysyła mnie w marcu na excela. Niby Excel Zaawansowany, ale czy na pewno nie stracę czasu?
Ufol 2015-02-10 11:19:56
Szkolenie, jak szkolenie - szału nie ma powiedziałbym, ale jedna różnica jest zasadnicza- ze szkolenia wyszedłem z tabletem :-). Teraz widziałem u nich laptopy i już namawiam szefa :-)
J 2015-02-26 21:02:23
Zacząłem prace w dziale finansowym. Na razie jest bardzo dobrze. KUPA roboty ale jest to ciekawe wreszcie robię to co lubię a nie zasuwam na słuchawkach!!!!!
Benek 2015-03-03 13:22:04
~Super firma, uczciwa i rzetelna, rozliczyła się ze mną w 100%. Polecam wszystkim!!!!
beta 2015-05-31 19:37:01
Przez asap jest teraz pilnie poszukiwana osoba do pracy w poznaniu w pralni. Ważną oczekiwaną umiejętnością przez nich jest to żeby umieć obsłużyć magiel. Niby zrozumiałe, ale teraz na pewno niewiele osób to potrafi, a pewnie część już w ogóle zapomniała co to jest i do czego służy. Plusem jest to że wystarczy wykształcenie zasadnicze zawodowe
była pracownica 2015-06-26 14:57:57
wcale że nie mi nie zapronowali żadnych szkoleń
w ramach pracownika firmy
inni owszem chodzili na ich szkolenia w ......(usunięte przez administratora) dla kontrolerów z PARP-u
zaproponwali tylko komercyjne z tabletem
fana-banana 2015-10-05 20:46:57
totalne dziadostwo i tyle. jeżeli przeczytacie pozytywne opinie to są one wypisywane przez pracowników (często po naciskiem).

szkolenia są tandetne i jest ogromne ciśnienie żeby to g... sprzedaż. nie sprzedajesz - wylatujesz. :(
creep 2015-10-06 22:08:10
to taka "poważna i profesjonalna" firma szkoleniowa i doradcza szuka do pracy w pralni? ;)
powaliło ich czy szkolenia i doradztwo nie idą? :)
1
kate 2015-10-08 10:35:38
Dno i jeszcze raz dno... Szefowie tej firmy to oszuści. Kupili ode mnie tonery i nie zapłacili. Po telefonach i obiecankach skończyło się na niczym... Po odwiedzeniu ich w celu odzyskania pieniędzy okazało się, że firma już nie ma siedziby na Prostej 69. Jestem zmuszona zwrócić się do sądu bo to nie było 5 groszy. Odradzam jakiekolwiek kontakty z tą firma.
1
antek 2015-10-08 22:08:13
Ja też całkowicie odradzam jakiekolwiek kontakty z tą firmą. Pracę, albo udział w szkoleniach. Na razie nie mogę napisać dlaczego, bo sprawa może skończyć się w sądzie.
1
fana-banana 2015-10-21 19:34:41
Milenka - to ty po studiach chcesz szkolić innych??? to jest właśnie poziomu Asapu - wepchnąć klientom najtańsze g_wno.
a jak się nie sprzeda (co nie jest dziwne) to ludzie na bruk.
Były ASAPOWIEC 2015-10-22 15:36:24
Oni najbardziej lubią zatrudniać pracowników na staże z UP lub mieć w szeregach
Wolontariuszy
antek 2015-11-12 17:22:05
dopóki będą nieświadomi (np. przyjezdni do Warszawy) to ASAP będzie łowił jeleni...
a widzieliście na ich stronie te dwie pierwsze gęby? typowi "byznesmeni" z lat 90-tych. założę się że do tych garniturów mają białe skarpety frote. :)
Info z Internetu 2015-11-13 13:33:26
Z firmami People Up i ASAP24 nie sposób się skontaktować. Telefony milczą: albo słychać komunikat "nie ma takiego numeru", albo informację, ze kontakt jest niemożliwy. Na pytania wysłane drogą e-mailową też nikt nie udzielił odpowiedzi. W internecie można za to znaleźć negatywne opinie o obu firmach. Ich autorzy podkreślają, że firmy nie płacą za wykonaną pracę, unikają kontaktu. - Spółka utworzona z myślą o robieniu długów, umowy zawierane są z zamiarem braku wywiązania się, nie płacą, nie odpisują na wezwania, unikają telefonów, sprawy nadają się chyba tylko do prokuratury

Czytaj więcej: http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/3896433,naukowiec-mial-szkolic-pracownikow-premiera-sprawa-o-wynagrodzenie-skonczyla-sie-w-sadzie,id,t.html?cookie=1
coś z netu 2015-11-13 13:41:03
Uważajcie na firmę ASAP24, wraz z kilkoma osobami nie otrzymaliśmy wynagrodzenia za przeprowadzone szkolenia. Zwodzą mnie już ponad miesiąc co chwile proponując nowy termin zapłaty

ja czekam drugi miesiąc na pieniądze od nich

Ja mam fakturę z maja.
Właściciele to zwykli [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wykorzystujący nasz żałosny system prawny.
Ku Przestrodze przed ASAP24 2015-11-13 13:50:47
ASAP24 nie zawsze miał taką złą sławę, ale przyznaję, że za słabo sprawdziłam firmę i jej działania z ostatniego roku. Z drugiej strony nie dajmy się zwariować. Każda firma może mieć kłopoty. Jednak to nie wstyd przyznać się do tego i próbować porozumieć. Tymczasem "pełnomocnik zarządu" podaje terminy płatności, których firma nie zamierza dotrzymać. Dla mnie to jest kłamstwo.

Więcej o ASAP24
http://www.goldenline.pl/grupy/Pozostale/baza-trenerow/nierzetelne-firmy-szkoleniowe-2,3348380/s/3
Wypis z KRS ( z netu ) 2015-11-13 14:03:29
PEOPLE UP SP Z O O (KRS: 0000475227, NIP: 7010394027, REGON: 146860784)
PEOPLE UP SP Z O O
ul. Ogrodowa 31/35, Warszawa
00-893 Warszawa
Adres / kontakt na mapie
PEOPLE UP SP Z O O
REGON: 146860784
NIP: 7010394027
KRS: 0000475227
REGON 146860784
NIP 7010394027
KRS 0000475227
Członkowie reprezentacji:
Nazwisko i imię Funkcja lub stanowisko
Stachura, Marcin Jacek Członek Zarządu
Pośpieszczyk Grzegorz Andrzej Członek Zarządu
przepisywacz 2015-11-17 08:59:38
Te wypowiedzi nie pisała ta sama osoba tylko te wypowiedzi powyższe zaczerpnięte są z portalu lub strony internetowej poświęconej nierzetelnym firmom szkoleniowym w której prym wiedzie ASAP 24
fana-banana 2015-11-18 15:11:20
nie pisała tego jedna osoba. moich postów jest tylko kilka, a reszta to inni "wkręceni". ludzie stojący za ASAP24 to typowi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i kropka.
Trener 2015-11-19 00:44:41
Odradzam współpracę z tą firmą. Byłem ich trenerem, od przeszło roku zalegają mi z zapłatą. Sprawa znalazła się w sądzie, mam wyrok, czekam na uprawomocnienie i oddaję ich do komornika. Jestem jednym z wielu, bo znam co najmniej 4 trenerów, którzy również założyli im sprawy. Firma utworzyła kilka podległych firm, przy czym jest czysta i startuje w przetargach, inne nastawione są na robienie długów i niepłacenie trenerom oraz pracownikom.Ostrzegam trenerów przed współpracą!!!
Krzysiek 2015-11-20 09:00:18
Hej, Nemezis - taka grupa już istnieje (kilka osób) od jakiegoś czasu działamy. nasza skrzynka to wichakrzysztof@wp.pl - tam się wymieniamy informacjami o nich i planujemy działania (także w realu :-)). Pisz do nas!!
anonim 2015-12-09 16:27:23
Ja czekam ponad rok na pieniądze z faktury za usługę.
Wszelkie pisma nie pomagały, czekam cierpliwie, aż narosną odsetki i do sądu w przyszłym roku.
Ł. 2015-12-10 16:52:46
Mi z kolei nie zapłacili za cały miesiąc pracy.
Były pracownik i współpracownik ASAP 24 2015-12-21 11:05:12
Albo nie czytasz info o tej firmy - albo sam/a jesteś z zarządu ASAP 24 - więc
się na dziwię Twojego zapytania co pracy w ASAP 24- albo na tyle osobą naiwną -że chcesz pracować w tej firmie charytatywnie lub w ramach Wolontariatu ( Prezesi ASAP 24 takich pracowników lubią najbardziej ) bo z wynagrodzeniem można się na długo pożegnać -
były pracownik 2016-01-04 15:32:11
Jesteś naiwniakiem -Albo prowokatorem !!!!
Jest pewnie praca Dużo dużo pracy - a szansa na godną wypłatę jej żadną
jeżeli chcesz pracować bez wypłaty - haruj od świtu do zmroku nikt Tobie nie zabrania
poczytaj uważnie ( ze zrozumieniem ) powyższych postów
były pracownik 2016-01-05 12:08:16
staż dobrze brzmi tylko - jeżeli chodzi o firmę szkoleniowo-doradczą w nazwie
gorzej wychodzi się na tym jak przysłowiowy ..... ZABŁOCKI na mydle będąc stażystą w ASAP 24
patrz uważnie ( ze zrozumieniem ) posty zamieszczone powyżej
fana-banana 2016-01-07 15:35:30
buahahahaha!!! ASAP to firma szkoleniowo doradcza??? z choinki się urwałeś?
ASAP to banda naciągaczy, wyłudzaczy i oszustów.
były pracownik 2016-01-07 15:39:00
Przed Tobą było kilku informatyków
Albo zwolnili ich prezesi ASAP 24
albo uciekli z ASAP 24 z powodu braku płacy wypłacanej w ratach
jeżeli lubisz pracę w wolontariacie .... to pracuj od rana do nocy jako stażysta w ASAP 24
2
XXX 2016-01-14 11:15:42
I co z tego --że firma ASAP 24 podpisała umowę - jak z wypłatą wynagrodzenia jest krucho ... żal za ten fakt do siebie i prezesów ASAP 24
1
CYTATY z poprzednich wpisów 2016-01-14 11:19:38

Ja czekam ponad rok na pieniądze z faktury za usługę.
Mi z kolei nie zapłacili za cały miesiąc pracy.


Jeżeli lubisz pracę w wolontariacie .... to pracuj od rana do nocy jako stażysta w ASAP 24

buahahahaha!!! ASAP to firma szkoleniowo doradcza??? z choinki się urwałeś?
ASAP to banda naciągaczy, wyłudzaczy i oszustów.

Odradzam współpracę z tą firmą. Byłem ich trenerem, od przeszło roku zalegają mi z zapłatą.
Sprawa znalazła się w sądzie, mam wyrok,
czekam na uprawomocnienie i oddaję ich do komornika.
Jestem jednym z wielu, bo znam co najmniej 4 trenerów, którzy również założyli im sprawy.
Firma utworzyła kilka podległych firm, przy czym jest czysta i startuje w przetargach, inne nastawione są na robienie
długów i niepłacenie trenerom oraz pracownikom.Ostrzegam trenerów i nnych przed współpracą!!!
1
dla kurik 2016-01-15 15:18:33
Śmieszne jest to że to .... Prezesi ASAP 24 ....odpisuję te komentarze. Niezła komedia.
3OOO PLN dla pracownika jedna wielka kpina
fana-banana 2016-01-17 16:16:07
bo to tacy "prezesi" - na poziomie robienia ściemy w intrenecie.
zresztą ostatnio piszą w nocy (godz. 02:45:57) i chyba na "nietrzeźwo" bo coraz więcej literówek w tych postach. :)
były asapowiec 2016-01-25 13:10:33
Panie Prezesie ASAP 24 - nie rób ściemy !!!
przecież widać Twój styl .. oraz Twoją potrzebę
wpisów o tej treści ... umiesz zachwalać Swój biznes
mmnn 2016-02-18 13:11:14
widzę że jesteś chyba z osób powiązanych z kierownictwa ASAP 24
więc publicznie nie ujawnię - może na drodze sądownej
1
były 2016-03-23 13:08:31
ciekawe ... kogo bronić !!!!

patrz .... wpisy o prezesach ASAP 24 i firmie szkoleniowej ASAP 24 wyżej
byly 2016-04-04 11:44:56
ASAP 24 to podobno firma szkoleniowa anie PRALNIA
......przepraszam .... może i to PRALNIA .... ale TYLKO BRUDNYCH PIENIĘDZY
pod warunkiem jeżeli takie posiada
Luki 2016-04-08 08:52:51
Widać że sprawiedliwości stało się za dość
ASAP 24 poległ na łonie nie... chwały
Gość 2016-06-07 16:03:05
buahahahaha!!! i to jest podsumowanie plusów tej "firmeki" - jest bardzo spoko. :)))
już dawno tak się nie polałem z warszawskich "byzmesmenów"...
myszka 2016-07-25 18:39:52
Mają 11 komorników na sobie i wielkie 0 na koncie więc powodzenia życzę.
5
Zostaw swoją opinię o ASAP24 - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ASAP24