Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Unidex Sp.z o.o

Pracowałeś w firmie Unidex Sp.z o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pytanie - 2010-01-06 14:39:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
unidex lpbo lublin eldar ,to ta sama firma co unidex sp.zoo?
zdjecie uzytkownika
michał - 2010-02-20 13:09:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez moderatora) Niech was ręka boska broni przed zatrudnieniem. KATASTROFA! (usunięte przez moderatora)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-09-01 19:15:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystko co piszecie to jest prawda pracownicy mieszkzją gorzej niż zwierzęta nie ma ciepłej wody by się wykąpać (usunięte przez moderatora)
zdjecie uzytkownika
ania - 2010-09-21 14:04:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie pisz głupot i nie utrudniaj rekrutacji
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-09-25 15:58:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aniu nie opisuj takich głupot a czy ty wiesz że oni zbierają nam codziennie po 30 min. i gdzie są nasze nadgodziny 50% i 100% zapytaj się ich to może zmienisz zdanie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-10-17 13:10:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na kilku budowach spotkałem sie z taka sytuacja ze ucinali pracownikom nie po 30 minut tylko odrazu po 1 godzinie a kto chcial sie sprzeciwic to kazano sie zwolnic to wtedy cala budowa stanela murem i sie zmienilo tylko ciekawe na jak dlugo.
zdjecie uzytkownika
ania - 2010-10-29 13:22:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic dodać nic ująć
zdjecie uzytkownika
buba - 2010-11-23 11:44:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DZIWNE, ŻE OSOBA KTÓRA PRACUJE W TEJ FIRMIE SAMA JA SZKALUJE JESLI COS CI NIE GRA TO MOZNA ZNALEŹĆ COŚ LEPSZEGO A NIE UPOMINAĆ SIE O ŻUREK Z KIEŁBASĄ.
zdjecie uzytkownika
szukający pracy - 2010-11-23 11:49:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a dlaczego ludzie tam pracują skoro jest tam żle bo nie wiem co robić podjąc prace czy nie a ta dziweczyna to cos nie taka bo wydaje sie ok a co to jest dwk i co ma wspólnego z ta firma . co robic potrzena mi praca i jestem w kropce.
zdjecie uzytkownika
buba - 2010-11-23 11:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POCZYTAŁEM CAŁE FORUMI K..... CIĄGLE PISZĄ TE SAME OSOBY KTOŚ WAS W...... Z TEJ FIRMY CZY CO . CIĄGLE TE SAME LUDZISKA I TO SAMO . CHYBA ZARUZYKUJ I ZATRUDNIE SIE BO INNI PRACUJA I ZYJA A K..... P..... WUPISUJA JAKIES GLU;POTY W INNYCH FIRMACH TEZ NIE JEST ROZOWO
zdjecie uzytkownika
janek - 2010-11-23 19:30:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chłopaki z daleka od nich pracowałem u nich (usunięte przez moderatora)
zdjecie uzytkownika
solidarność - 2010-12-30 06:59:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proponuje założyć związki zawodowe jako jedyny sposób żeby był przestrzegany KODEKS PRACY. proszę o opinie - jeśli tak to przejdziemy do konkretów
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-12-30 17:43:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem za tą propozycją jestem ciekawy czy będzie więcej chętnych za tą propozycją
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-12-30 23:45:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To by było najlepsze rozwiązanie w tej firmie zrobić związki i powywalać tych z zatrudnienia,a zatrudnić osobę która by się zajęła logistyką tam gdzie jest budowa to z tamtych stron zbierać ludzi na budowę co Wy na to
zdjecie uzytkownika
majster - 2011-02-01 17:31:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję za granicą bo nie znajduję pracy w kraju za pieniądze które by mnie satysfakcjonowały. Tam płacą dobrze, ale nie dadzą zmarnować ani sekundy. O papierosie zapomnij. Rękawice robocze, posiłek, odzież? Potrzeba ci to sobie kup! Dostajesz na to pieniądze. Ciasno ci w kampie? To idź do hotelu! Delegacji nie ma. Chętnych do pracy tam nie brakuje, chociaż za "nicnierobienie" tam nie płacą. U nas pracownicy mają postawy roszczeniowe, a dają z siebie mniej niż połowę z tego co ich koledzy za granicą. Ale to też jest wina kadry.
zdjecie uzytkownika
draki1983 - 2011-04-08 19:35:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostalem oferte pracy od firmy Unidex i chcialbym znac opinie o tej firmie poniewaz nie wiem co robic.Pracuje prywatnie i mysle o czyms z umowa i w miare ok.Moze mi ktos rzetelnie napisac wszystko o tej firmie o co comon??prozba
zdjecie uzytkownika
lbn - 2011-04-13 20:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
knp dwk limnotec dajcie sobie spokoj z tymi firmami.sprawdzcie adresy kazda miesci sie na (usunięte przez moderatora).a na stronie ktokogo wszystkie nazwiska sie powtarzaja wkazdej z tych firm. kazdy chce dobrze zarobic ale nie u nich.prace masz ale na kase czekasz miesiacami.wygralem z nimi w sadzie.otrzymalem po nakazie sadowym cale pieniazki w euro plus odsetki oraz naleznosc z umowy polskiej.choc kazdy z pracownikow twierdzil ze im sie nie nalezy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-12 11:30:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co za firma nie skonczyc roboty na rawie wszyscy się śmieją
zdjecie uzytkownika
cieśla - 2011-11-12 19:33:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierownik (usunięte przez moderatora) co odpisywał ludziom godziny doprowadził budowe na Rawie do upadłości powinni go zwolnić i pociągnąć do odpoiedzialności (usunięte przez moderatora)
zdjecie uzytkownika
robert - 2012-11-01 18:07:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Wszystkich poszkodowanych przez unipol proszę o kontakt w godzinach od 8 do 15 pod nr telefonu 817489460 .Jest to nr inspekcji pracy w lublinie i tam pokierują co dalej bo sprawa jest tam zgłosza i tylko przez ich szybkie działanie istnieje możliwość wyegzekwowania od unipolu pieniędzy.Czym więcej ludzi zdecyduje się mówić tym większe szanse na odzyskanie pieniędzy
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-23 09:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaką unidex lpbo lublin eldar Lublin dają prowizję?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Unidex Sp.z o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Unidex Sp.z o.o ?
Zadaj pytanie
x