brak logo

FERRUM Sp.J. E.A. Wójcik

Inowrocław

Opinie o FERRUM Sp.J. E.A. Wójcik

xxxxx 2011-09-19 14:13:01
Nikomu nie polecam pracy w tej firmie. To poprostu [usunięte przez moderatora]. Marna płaca. zupełny brak koleżeńskości, ogromna rotacja pracowników, praca w 100% stresie. Nawet jak robisz coś dobrze to powiedzą, że źle. A najgorsza w tym wszystkim jest[usunięte przez moderatora]tej firmy. Jak się chce zobaczyć 100% procentowe zło to tam je znajdziecie.
wrukwiony 2012-01-11 16:08:29
Też tam pracowałem, potwierdzam słowa poprzedników. [usunięte przez moderatora] firmy ma kompleksy gdyż jako młode dziewczę myła kufle w metalowcu a teraz jako [usunięte przez moderatora] może robić co chce z "fizycznymi". Pierwsza rozmowa przy podejmowaniu pracy wygląda słodko jednak po czasie wszystko wychodzi.. A na temat pracowników (nie wszystkich) to mam jedno zdanie: worek na głowę i trucizna do żyły...
xxxxy 2012-03-20 18:17:20
Zgadzam się z poprzednikiem.no niestety dość,że [usunięte przez moderatora] ma wiecznie problem to wcale nie pomagają co niektórzy pracownicy,mam tu na myśli [usunięte przez moderatora].Wieczne kablowanie nie będę nadmieniać kogo.Zreszta ktokolwiek sie tam wybierze to zobaczy.Zreztą biedny [usunięte przez moderatora] nie ma wpływu na swoja[usunięte przez moderatora] więc nie ma szans na pomoc z tej strony. Moja rada nie pchajcie się tam!!!!!!!!!!!!!!!!!!
axxxx 2012-04-03 17:45:11
potwierdzam wszystko co napisali moi poprzednicy
1
zniesmaczony 2012-06-09 19:10:37
No niestety najlepiej pasujaca slowo to [usunięte przez moderatora]a [usunięte przez moderatora]tej firmy ma
jeszcze pretensje ze tak mowia na ich firme jak sama robi wszystko
zeby tak bylo niech sobie poczytaja co ludzie o nich mysla to moze
wyjda z tej bajki w ktorej zyja nie wiem za co dostali nagrode
dla pracodawcy bezpiecznego jak tam [usunięte przez moderatora] na porzadku
dziennym glowa biednego [usunięte przez moderatora] tez poleciala bo byl za bardzo
za ludzmi niech ktos z kontroli pracy sie za nich wezmie
elle 2012-07-09 17:12:20
niestety wszystkie te opinie to smutna prawda...
1
2013-10-17 00:19:38
ok
2
romek 2016-05-17 10:42:16
no dobrze, to wszystko prawda, tylko, że nadal nie widze, żeby były u nich jakieś nowe oferty pracy tak naparwde i to mnie w sumie martwi bardziej jednak.
Zostaw swoją opinię o FERRUM Sp.J. E.A. Wójcik - Inowrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FERRUM Sp.J. E.A. Wójcik