brak logo

PZ Cussons Polska S.A.

Wrocław

Opinie o PZ Cussons Polska S.A.

pinka 2014-07-10 20:29:11
Proszę was? chcecie pracować za grosze ? Za 800zł ? Dajcie spokój ! poszukajcie lepszej pracy bo tam nawet nie ma roboty ludzie w domach siedzą !!!!!!!!!!!
do Bożenki 45 2014-07-11 13:04:05
No proszę ,odrobina prawdy o samym zakładzie i już administrator usuwa :((( dodam ze bez słów cenzuralnych :(...wstydźcie się !!!!
Bożenko ..niestety od jakiegoś czasu przyjęcia sa tylko jeśli ktoś zrezygnuję ...praca raczej w dorywczych skokach ,ale podejdź do Bogresu może cos lepszego znajdą ..pozdrawiam :)ożenki 45
do pracujaca 2014-07-11 16:09:39
dzięki za informacje, dlatego pisalam o tym telefonie, wiec jak zloze papiery to bede pewnie czekac na telefon z rozancem :/
Marcia 2014-08-03 15:58:00
Witam praca nie jest zla ale lekka tez nie ale mozna wybrac sobie zmiany tylko kordynatorka to idiotka jakas nie nadaje sie do tej pracy no nie stety blondi :) ogolnie ja chwale sobie operatorke na Wul pania Beate mila kobitka ;) na plynach na 1 hali operator Julek spi na rozpoczeciu zmiany na butelce z plynem potem na kartonach no sie kurwa napracuje mlody koles ktoremu malolaty usluguja a tam robiac myslalam ze schaftuje nie idzie wytrzymac przy lini gdzie odkrecone butelki glowa napierdala.. ogolnie w bogressie klamia ze 30min pracy i 30 przerwy no bo robi sie 7,30godz i 30min.przerwa ogolnie zeby nie Kordynatorka pewnie bym zostala ale wkurwiajaca i tyle i wiecznie halo... powiedzialam o 11 zeby dala mnie na inny dzial to zapomniala a mi bylo tak nie dobrze :/ pozdrowienia dla JArka i Karola-kordynatorzy;)
robolek 2014-08-03 18:41:36
Witam...pracowałem i wiem jak jest,każdy z Was ma rację, jedni lubią Karolka inni blondynkę a jeszcze inni operatorów...to wszystko jest pryszcz a Wy jesteście by zapitalać tak jak wam zagrają z kasą też bywają klocki-hocki przykładem jest koleś Gołota....jednym słowem - tyrać i nie dyskutować bo nie będzie telefonu wywoławczego do roboty a jak już się zjawicie w pracy to głupi uśmiech na dziobie a oczkami robić zdziwienie kretynka . Wtedy Karolek będzie was wzywał np. po drugiej zmianie na nockę lub po nocce na drugą itd.Reasumując personel koordynacyjny jest OK. nawet fajne , miłe i ładne kobietki, a praca , jak ktoś chce to da radę i nie będzie siedział w domu, tylko musi być bystry i cwany. Pozdrawiam proszki i wulle , cycka i Honorke, Mirka, Martę i resztę ...o ile te bzdety czytają
do robolek 2014-08-05 15:21:00
nie wiem czy oni czytaja, ale ja na pewno. :) napisz robolek jak mozesz czy nie szukacie kogos aktualnie na magazyn albo do biur? od konca lipca nie pracuje po przymusowych zwolnieniach w mojej dawnej firmie i tak szukam sobie jakiejś oferty pracy w okolicznych zakładach na Mokotowie. Daj znać, jak będziesz miał info
patola 2014-08-27 14:41:20
tam idzie do rpacy najgorsza patola,jaka jest we wro i przypadkowi studenci ,ktorzy wchdozac tam sa przerazeni,ogolnie praca tragiczna!!!!!!!
lejek 2014-08-28 13:06:13
@patola: a jak ktos nie ma w ogóle zadnego doswiadczenia zrobionego do tej pory to tez nie warto? mocno potrzebuje kasy, bo nie wiem czy sie sam zdołam utrzymac na studiach, ktore zaraz sie zaczynają. domyslam sie, ze bedzie niezly poligon, ale no coz - do jakiejs pracy isc jednak w koncu trzeba, nie?
krycha 2014-09-09 16:16:11
od sierpnia były podwyżki i studenci mają teraz 8 zł z groszami na rękę za godzinę, a nie uczący się podobnie, tylko jakoś o 20 gr mniej (ale nie miałam jeszcze wypłaty, więc nie potwierdzę, ale podobno tak jest faktycznie - tak mówią). fakt faktem - potrącają za lekarza 25 zł na początku i za pierwsze 'próbne' 2 dni płacą mniejszą stawkę, może coś za tą koszulkę też (nic mi o tym nie powiedzieli na początku, dowiedziałam się od ludzi...). jednak na dłuższą metę nie wychodzi się tak źle, tym bardziej że praca nie taka straszna, jak ją malują. mnie jeszcze nie odmówili żadnego dnia za wyjątkiem dnia konserwacji maszyny, bo teraz produkcja idzie, stąd tez te przyjęcia nowych. mam nadzieję, że w wypłacie będzie wszystko mi się zgadzać, wtedy szczerze polecę. i nie spotkałam się z 'patolą', ludzie bardzo pomocni i w większości w porządku. warto przekonać się na własnej skórze, jak jest, a gdy coś nie odpowiada - w każdej chwili możesz się zwolnić (ale oczywiście z uprzedzeniem, a nie zostawieniem ich bez słowa wyjaśnienia). praca sama w sobie jak najbardziej możliwa do wykonania.
elastyczny 2014-09-11 18:56:44
witam, ja potrzebuje bardzo elastycznej pracy najlpiej krotkotrwalej takiej ktora za jakis czas juz nie bedzie mi zajmowala tyle czasu co teraz. bo ide do szkoly i teraz chcialbym na nia sobie dobrze zarobic. jesli zarabia sie ponad 8 zl za godzine to nie jest tak zle. przynajmniej tak sie mi wydaje.
Monika 2014-09-12 09:14:46
Zadnemu wrogowi nie polecam tej pracy warunki skandaliczne zero szatni szatnia z facetami torebki na wierzch kradna [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zero szacunku na zmianie 1 w plynach masakra niegdy tam już nie pojde ODRADZAM!!!!!
pysia 2014-09-17 08:48:24
Co do Moniki zgadzam się w 1000000000 % i tak w grudniu zamykają ten zakład i tak :D
skad wiesz? 2014-09-26 14:55:14
Pysia a skad o tym wszystkim wiesz :> no to ze monika nie poleca to widac na 100000 kilometorw ;) jakie sa powody zamkniecia tego zakladu , to znaczy ze juz nikogo nie przyjmuja do pracy? szczerze to nie spodziewalam sie takiej informacji - troszkę szok. to co to teraz będize - gdzie ja pojde do pracy ;(
cycu 2014-09-30 10:31:45
bzdury pitolą, zamykają już od zeszłego roku, jakoś nie mogą zamknąć...lepiej wy się zamknijcie i weźcie się do roboty bo jak tam do was pojadę to zobaczycie jak się zapitala . no.
1
klient 2014-10-05 12:15:34
To ja na proszek E standard i E płyny do prania polowania muszę w internecie urządzać bo w sklepach stacjonarnych nigdzie tych środków piorących nie ma , a tu firma pracuje dorywczo ! Co za polityka ?
dlaczego 2014-10-10 18:59:47
eej ale dlaczego tak wszystko to nagle zamykaja, przeciez to nie byla duza firma? chyba nietak latwo zamyka sie takie firmy, ciekawe co sie stanie z ludzmi ktorzy dla nich pracuja... ale ja jakos nie wierze w to co piszecie. nic mi nie szkodzi wyślę swoje CV do nich bo jest jeszcze możliwość przez stronę interentową ... zobaczymy - myslicie ze co mnie spotka?
luna 2014-10-22 21:26:32
ludzie w Bogresie to czysta korupcja podpisywane są godzinówki a ludzi nie ma w pracy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracownicy trzęsą tyłkami każdy się boi mówić o tym głośno!
lol 2014-10-24 10:44:04
To prawda ludzi robią tam w balona, odwołania i praca na telefon.Ostatnio szukali znowu do pracy naiwnych ludzi....
naiwni? 2014-10-27 18:44:00
Dlaczego ludzie którzy poszukują pracy od razu są przez was nazywani naiwnymi ludźmi - przeciez to bez sensu, jak człowiek dostaje oferte pracy to idzie chociazby w ciemno bo na prawde ciezko sie utrzymac niektorym. na dluzej w pracy i cialge musza to robic wiec biora co popadnie. zawsze tak bedzie niestety
1
lol 2014-10-29 07:56:27
Naiwni...dlatego że ludziom agencja wciska kit że tam praca jest cały czas(mi też tak mówili)..a prawda jest taka , że nawet o 24.00 odwołują ludzi że nie ma pracy.A nie jednokrotnie bywało tak, że w domu tydzień sie siedziało lub dłuzej...i nie zarobisz....
pracujacy 2014-11-05 20:39:55
Czytam to i tak sie zastanawiam, bo wiekszosc opinie jest negatywna. Pelno jest narzekania, obgadywania i mowienia jak firma Bogres jest beznadziejna. Stawka 8,60 to nie jest zla stawka w porownaniu do tej jaka sie dostaje za siedzenie w domu czyli O zl :) Nie powiem, ze na kazdym dziale praca wyglada podobnie ale idzie tez sie dogadac. Jedni wola Wule, inni zele i płyny a jeszcze inni proszki. To jest wlasnie praca na produkcji, jak maszyna ruszy to idzie do konca zmiany albo dopoki sie cos nie zepsuje... wiedzieliscie gdzie idziecie, warunki byly przedstawione na szkoleniu, umowe czytaliscie wiec o co chodzi? Co do ludzi tam pracujacych... ca cwaniaczki, sa leserzy i normalni ludzie, z ktorymi idzie porozmawiac, posmiac sie i praca szybciej mija ;) kordynatorzy ok, idzie sie dogadac, operatorzy - mowie o tych z proszkowni - bardzo wporzadku, do porozmawiania, nie poganiaja, nie slyszalem by krzyczeli czy cos, proszki spadna to sie podniesie i zapakuje, problemu nie ma. Tazke nie obrazajacie co tam pracauja, bo to nie jest wstydz czy cos jak to ktos pisal ;) Pozdrawiam wszystkich - chłopaków, te kilka dziewczyn, operatorów, kordynatorów :)
2
kapitan nerka 2014-11-24 19:27:46
a nie wiecie czy potrzebują jakichś specjalistów od marketingu, sprzedaży albo po prostu fachowców od przedstawicielstwa handlowego? byłbym niezmiernie chętny, i przynajmniej bym miał pewność żmnie nagle nie odwołają przed pracą. no ale to tez zależy ile miałbym prowizji przykładowo bo za byle co nie pójdę robić. to ile dają?
1
tomek 2015-01-12 14:04:58
na pewno szukają kogoś od specjalistów, konkretnie wydaje mi się, że jednak szukają zawsze z działu handlowego czy też sprzedaży, każdych, gdzie jest duża prowizja tak naprawde i procenty od tego co się zrobi idą.. ale też na takich stanowiskach jest naprawde duża rotacja, bo jednak nie każdy sprawdzi się...
pysia 2015-01-17 20:03:13
Zamykają to coś !!!!!!!!!!:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
yu 2015-01-19 08:35:18
A skąd wiesz i co dalej bedzie z cussonsem?Prosze napisz:)
pysia 2015-01-19 19:06:55
Bo wiem ! I dobrze !!!!!!!:):):):):) niektórzy zobaczą jak sie pracuje w innych zakladach nieroby !!!!!!!!!!!
1
Dumel 2015-01-20 13:48:53
Walić ich na mordę , w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lecą , gościu w domu siedzi ci nawet nie potrafią poinformować gnoje jedne.. A ty co pysia że niby taki w choooj pracownik nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cb.
yu 2015-01-20 15:13:36
Amożesz coś więćej napisać kiedy zamykają i czy tam coś powstanie?
ja 2015-01-20 15:19:36
Już wcześciej ostrzegałam że tam tak jest, w agencji powiedzą że praca jest cały czas, a to nie prawda...są ciągle odwołania,kilka razy o 24.00 przysyłali smsa ;że pracy nie ma albo bez mojej wiedzy zmieniali mi zmniany..Pierdolnełam tą robote z dnia na dzień ..szkoda czasu i nerwów...
Dumel 2015-01-20 15:55:38
Znaczy ja wiem że nie zawsze była ta robota co prawda to prawda mówili że praca cały czas. Też miałem tak że przychodziłem i było za dużo ludzi to wysyłali do domu, a zawsze miałem 3 zmiane i tylko 3 zmiane ;) Właśnie też będę szukał teraz czegoś nowego , tyylko nie wiem narazie co by było dobre i przedewszystkim by się dobrze czuć tam. Pozdro ;)
...kwasu-srasu 2015-01-20 17:26:23
nie pierdziel delikutaśnie, tylko idz pracuj a sam się przekonasz jak jest, a nie walisz głupa i zadajesz 100 pytań jak nie do rozwój , ja byłem zadowolony z pracy, proste. ci co pracują są zadowoleni a ci co odeszli są nie zadowoleni !!!!!! chyba ci wystarczy aby przestać męczyć te twoje marne PC
ja 2015-01-21 06:51:31
Sama praca naprawde nie jest zła, a zawsze dogadywałam sie z ludzmi i operatorami.Ja odeszłam przez to że bez mojej wiedzy próbowali mi zmieniać zmiany, ale przede wszystkim te odwołania że pracy nie ma..Nie zarobiłam i po prostu podziękowałam...to raczej praca sezonowa i chcących przez chwile dorobic...
ja 2015-01-21 06:54:13
Mam nadzieje że coś znajdziesz dla siebie:) A tak sZczrze miałes 3 zmiane bo chciałes sam czy tak ciebie przydzielili?Pozdro:)
Dumel 2015-01-21 12:53:31
Ja powiedziałem że najlepiej pasi mi 3 zmiana, raz tam chcieli co innego ale powiedziałem że nie i .... Sam sobie wybrałem generalnie ;)
ja 2015-01-22 06:51:09
Podziwiam, ja też kiedyś na nocki pracowałam i powiedziałam sobie;nigdy więcej!:)
kicia 2015-01-29 21:03:41
Cussons i BOGRES to jedna spółka nastawiona na wyzysk ludzi a zwłaszcza z BOGRESU (Ludzie pracują na produkcji osobiście,pod nadzorem wykonując prace zgodną z kodeksem a posiadają umowy o dzieła lub zlecenia a w tym wszystkim pomagają im prokuratorzy sędziowie i cała władza ponieważ mimo to że doskonale o tym wiedzą nic nie zrobili gdyż polska to jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za michę strawy (POLAKU OBUDŻ SIĘ )
Moniś 2015-02-03 19:44:47
W Końcu zamknęli ten syf... :) :) Kierowniczka p. Ola nawet nie wie kto tam pijany na nocki chodził aż wstyd!
u3 2015-02-04 06:20:46
A co teraz bedzie zamiast cussona?
Moniś 2015-02-05 19:53:36
Nie wiem i nie interesuje mnie to ... :) Cussons padł :):):)
mgr.ing. 2015-02-06 08:46:44
miejskie targowisko z proszkami i żelami....taki plan głównego architekta ,urbanisty , przestrzennego dla powiatu Oławy i miasta Wrocławia w trosce o ludność z Oławy i okolicznych powiatowych wiosek z szacunkiem dla byłych pracowników z w/w prowincji...
Dumel 2015-06-24 21:50:39
Możliwe że to jeszcze ruszy.
TomTom 2015-07-06 22:51:45
Ja akurat robie w cussonie od 4 miesięcy w wielkiej brytanii i powiem ze nie ma co narzekać, dobrze płacą a atmosfera bardziej niż miła. Świetny pracodawca jak dla mnie, Restauracja Silownia Prysznice ładnie wszystko zadbane.
Dumel 2016-01-29 13:18:30
No i Cussons rusza od lutego na nowo pod inną nazwą ;)
ula 2016-02-02 07:14:00
A będą przyjęcia i na jaką umowe i stawke?
Dumel 2016-02-03 15:44:49
No tak są przyjęcią generalnie ma to wystartować 1 tydzień lutego albo 3 ale raczej 3 bo 1 się powoli kończy. Można skontaktować się z Bogres.
ula 2016-02-05 07:50:23
A na jakich zasadach przyjmują? chyba nie tak że umowa o dzieło i zlecenia i bujdy ze praca jest cały czas a potem odwołuja...jak było w cussonsie
yu 2016-04-18 07:19:17
Szukają naiwnych przez bogres na 3zmiany na umowe-zlecenie, to się nadaje do pipu bo łamią kodeks pracy.
Elo 2016-04-19 15:08:36
Da się zaczerpnąć pracy w obecnym cussonsie z innej firmy niż bogres?
yu 2016-04-20 10:47:12
Niestety nie, robią ludzi w ciula, pracujesz 8 godz i nasz przełożonego, to powinna być umowa o prace a nie zlecenie i mówili że masz się dostosować! A potem nie raz dostajesz smsa ze jesteś odwołana...moim zdaniem nie warto!
yu 2016-04-20 10:49:36
Bogres to firma oszustów i wyzyskiwaczy, obiecują złote góry a potem jest zupełnie inaczej.....
1
Zostaw swoją opinię o PZ Cussons Polska S.A. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PZ Cussons Polska S.A.