Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PZ Cussons Polska S.A.

Pracowałeś w firmie PZ Cussons Polska S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
vicl - 2014-06-27 09:03:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znowu bogres szuka tam do pracy...
zdjecie uzytkownika
artur - 2014-06-30 13:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@lol, a myslisz ze gdzies indziej jest lepiej? bo pryz takich tymczarowych fizycznych pracach to chyba wszedzie jest podobnie, ze trzeba sie narobic. ale moze na rotki okres to by nie było takie złe...
zdjecie uzytkownika
bzzzzzz - 2014-07-05 09:11:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I tak mają zakład zlikwidować i tak!!
Ha ha ha
zdjecie uzytkownika
bartek19 - 2014-07-05 09:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bzzzzzz - 2014-07-05 09:11:06]:
a skąd masz takie info ? :-)
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-07-05 10:47:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [artur - 2014-06-30 13:50:44]:
Tak mysle że gdzie indziej jest lepiej...nie ma odwołań i masz normalną umowe...chcesz to idz tam i popracuj..jak pozasuwasz na paletach to tak wesoło nie bedzie ..teraz pracuje gdzie indziej i jest super...BZZZZZ skd wiesz żę zakład zlikwidują?
zdjecie uzytkownika
pracująca ..... - 2014-07-10 10:41:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej ....w sumie produkcja trwa cały rok więc nie do końca tak sezonowa...
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
do pracujaca - 2014-07-10 17:30:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracująca ..... - 2014-07-10 10:41:26]:
to prawda, nie znam tej sytuacji z bogresu, ale innej agencji. telefon nalezy miec przy sobie caly czas, bo zawsze mogą zadzwonic. pracująca, napisz czy są jakieś przyjęcia teraz. mam 45 lat, bożenka.
zdjecie uzytkownika
pinka - 2014-07-10 20:29:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę was? chcecie pracować za grosze ? Za 800zł ? Dajcie spokój ! poszukajcie lepszej pracy bo tam nawet nie ma roboty ludzie w domach siedzą !!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
do Bożenki 45 - 2014-07-11 13:04:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No proszę ,odrobina prawdy o samym zakładzie i już administrator usuwa :((( dodam ze bez słów cenzuralnych :(...wstydźcie się !!!!
Bożenko ..niestety od jakiegoś czasu przyjęcia sa tylko jeśli ktoś zrezygnuję ...praca raczej w dorywczych skokach ,ale podejdź do Bogresu może cos lepszego znajdą ..pozdrawiam :)ożenki 45
zdjecie uzytkownika
do pracujaca - 2014-07-11 16:09:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do Bożenki 45 - 2014-07-11 13:04:05]:
dzięki za informacje, dlatego pisalam o tym telefonie, wiec jak zloze papiery to bede pewnie czekac na telefon z rozancem :/
zdjecie uzytkownika
Marcia - 2014-08-03 15:58:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam praca nie jest zla ale lekka tez nie ale mozna wybrac sobie zmiany tylko kordynatorka to idiotka jakas nie nadaje sie do tej pracy no nie stety blondi :) ogolnie ja chwale sobie operatorke na Wul pania Beate mila kobitka ;) na plynach na 1 hali operator Julek spi na rozpoczeciu zmiany na butelce z plynem potem na kartonach no sie kurwa napracuje mlody koles ktoremu malolaty usluguja a tam robiac myslalam ze schaftuje nie idzie wytrzymac przy lini gdzie odkrecone butelki glowa napierdala.. ogolnie w bogressie klamia ze 30min pracy i 30 przerwy no bo robi sie 7,30godz i 30min.przerwa ogolnie zeby nie Kordynatorka pewnie bym zostala ale wkurwiajaca i tyle i wiecznie halo... powiedzialam o 11 zeby dala mnie na inny dzial to zapomniala a mi bylo tak nie dobrze :/ pozdrowienia dla JArka i Karola-kordynatorzy;)
zdjecie uzytkownika
robolek - 2014-08-03 18:41:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam...pracowałem i wiem jak jest,każdy z Was ma rację, jedni lubią Karolka inni blondynkę a jeszcze inni operatorów...to wszystko jest pryszcz a Wy jesteście by zapitalać tak jak wam zagrają z kasą też bywają klocki-hocki przykładem jest koleś Gołota....jednym słowem - tyrać i nie dyskutować bo nie będzie telefonu wywoławczego do roboty a jak już się zjawicie w pracy to głupi uśmiech na dziobie a oczkami robić zdziwienie kretynka . Wtedy Karolek będzie was wzywał np. po drugiej zmianie na nockę lub po nocce na drugą itd.Reasumując personel koordynacyjny jest OK. nawet fajne , miłe i ładne kobietki, a praca , jak ktoś chce to da radę i nie będzie siedział w domu, tylko musi być bystry i cwany. Pozdrawiam proszki i wulle , cycka i Honorke, Mirka, Martę i resztę ...o ile te bzdety czytają
zdjecie uzytkownika
do robolek - 2014-08-05 15:21:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robolek - 2014-08-03 18:41:36]:
nie wiem czy oni czytaja, ale ja na pewno. :) napisz robolek jak mozesz czy nie szukacie kogos aktualnie na magazyn albo do biur? od konca lipca nie pracuje po przymusowych zwolnieniach w mojej dawnej firmie i tak szukam sobie jakiejś oferty pracy w okolicznych zakładach na Mokotowie. Daj znać, jak będziesz miał info
zdjecie uzytkownika
patola - 2014-08-27 14:41:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tam idzie do rpacy najgorsza patola,jaka jest we wro i przypadkowi studenci ,ktorzy wchdozac tam sa przerazeni,ogolnie praca tragiczna!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
lejek - 2014-08-28 13:06:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@patola: a jak ktos nie ma w ogóle zadnego doswiadczenia zrobionego do tej pory to tez nie warto? mocno potrzebuje kasy, bo nie wiem czy sie sam zdołam utrzymac na studiach, ktore zaraz sie zaczynają. domyslam sie, ze bedzie niezly poligon, ale no coz - do jakiejs pracy isc jednak w koncu trzeba, nie?
zdjecie uzytkownika
krycha - 2014-09-09 16:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od sierpnia były podwyżki i studenci mają teraz 8 zł z groszami na rękę za godzinę, a nie uczący się podobnie, tylko jakoś o 20 gr mniej (ale nie miałam jeszcze wypłaty, więc nie potwierdzę, ale podobno tak jest faktycznie - tak mówią). fakt faktem - potrącają za lekarza 25 zł na początku i za pierwsze 'próbne' 2 dni płacą mniejszą stawkę, może coś za tą koszulkę też (nic mi o tym nie powiedzieli na początku, dowiedziałam się od ludzi...). jednak na dłuższą metę nie wychodzi się tak źle, tym bardziej że praca nie taka straszna, jak ją malują. mnie jeszcze nie odmówili żadnego dnia za wyjątkiem dnia konserwacji maszyny, bo teraz produkcja idzie, stąd tez te przyjęcia nowych. mam nadzieję, że w wypłacie będzie wszystko mi się zgadzać, wtedy szczerze polecę. i nie spotkałam się z 'patolą', ludzie bardzo pomocni i w większości w porządku. warto przekonać się na własnej skórze, jak jest, a gdy coś nie odpowiada - w każdej chwili możesz się zwolnić (ale oczywiście z uprzedzeniem, a nie zostawieniem ich bez słowa wyjaśnienia). praca sama w sobie jak najbardziej możliwa do wykonania.
zdjecie uzytkownika
elastyczny - 2014-09-11 18:56:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, ja potrzebuje bardzo elastycznej pracy najlpiej krotkotrwalej takiej ktora za jakis czas juz nie bedzie mi zajmowala tyle czasu co teraz. bo ide do szkoly i teraz chcialbym na nia sobie dobrze zarobic. jesli zarabia sie ponad 8 zl za godzine to nie jest tak zle. przynajmniej tak sie mi wydaje.
zdjecie uzytkownika
Monika - 2014-09-12 09:14:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zadnemu wrogowi nie polecam tej pracy warunki skandaliczne zero szatni szatnia z facetami torebki na wierzch kradna [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zero szacunku na zmianie 1 w plynach masakra niegdy tam już nie pojde ODRADZAM!!!!!
zdjecie uzytkownika
pysia - 2014-09-17 08:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do Moniki zgadzam się w 1000000000 % i tak w grudniu zamykają ten zakład i tak :D
zdjecie uzytkownika
skad wiesz? - 2014-09-26 14:55:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pysia a skad o tym wszystkim wiesz :> no to ze monika nie poleca to widac na 100000 kilometorw ;) jakie sa powody zamkniecia tego zakladu , to znaczy ze juz nikogo nie przyjmuja do pracy? szczerze to nie spodziewalam sie takiej informacji - troszkę szok. to co to teraz będize - gdzie ja pojde do pracy ;(
zdjecie uzytkownika
cycu - 2014-09-30 10:31:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bzdury pitolą, zamykają już od zeszłego roku, jakoś nie mogą zamknąć...lepiej wy się zamknijcie i weźcie się do roboty bo jak tam do was pojadę to zobaczycie jak się zapitala . no.
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-10-05 12:15:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do Bożenki 45 - 2014-07-11 13:04:05]:
To ja na proszek E standard i E płyny do prania polowania muszę w internecie urządzać bo w sklepach stacjonarnych nigdzie tych środków piorących nie ma , a tu firma pracuje dorywczo ! Co za polityka ?
zdjecie uzytkownika
dlaczego - 2014-10-10 18:59:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
eej ale dlaczego tak wszystko to nagle zamykaja, przeciez to nie byla duza firma? chyba nietak latwo zamyka sie takie firmy, ciekawe co sie stanie z ludzmi ktorzy dla nich pracuja... ale ja jakos nie wierze w to co piszecie. nic mi nie szkodzi wyślę swoje CV do nich bo jest jeszcze możliwość przez stronę interentową ... zobaczymy - myslicie ze co mnie spotka?
zdjecie uzytkownika
luna - 2014-10-22 21:26:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie w Bogresie to czysta korupcja podpisywane są godzinówki a ludzi nie ma w pracy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracownicy trzęsą tyłkami każdy się boi mówić o tym głośno!
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-10-24 10:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda ludzi robią tam w balona, odwołania i praca na telefon.Ostatnio szukali znowu do pracy naiwnych ludzi....
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PZ Cussons Polska S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x