Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Pz Cussons

Pracowałeś w firmie Pz Cussons i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-27 17:04:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To w pz cussons jest tylko jedna przerwa na 8 godzin? Co jak pale papierosy, można wychodzić na dymka. Jest z kim i gdzie?
zdjecie uzytkownika
była bogresiara - 2013-09-24 14:07:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Ja pracowałam tam rok temu....ja miałam zawsze fajnych ludzi i operatorów i to jest plus tej pracy.Czas na minusy....po pierwsze ciągłe odwołania że pracy nie ma, zarobiłam max 500zł(jak sie dało).Stwierdziłam że po prostu wole odejść ponieważ ja szukałam stałej pracy...w Bogresie odjeli mi z 200 zł które zarobiłam w sierpniu 40zł za koszulke...i mnie szlag trafił bo tego mi nikt w Bogresie wcześniej nie mówł !!!!!!!!!! W Bogresie nikt nie powie że to praca sezonowa bo nie mieli by chętnych, naiwnych ludzi.To co tu piszecie to prawda, jak macie możliwość to szukajcie lepszej pracy:)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-24 14:52:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
były bogresiara, to znaczy w Pz Cussons są az takie przestoje z robotą? Odsyłaja Was do domu, czy wysyłali na bezpłatne urlopy? Dużo ludzi było w takiej sytuacji?
zdjecie uzytkownika
była bogresiara - 2013-09-26 14:01:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam anonimie:) Jeśli chodzi o twoje pytanie to ja miałam smsa że pracy nie ma,kilka razy było tak że przyjeżdzałam do pracy np na 2 godziny i do domu wracałam bo koordynator powiedział ze pracy dla nas nie ma, albo były sytuacje że wstawiłam sie w pracy na 6.oo rano po to żeby dowiedzieć sie że pracy dla nas nie ma.Bardzo dużo ludzi było w takiej sytuacji.To jest praca raczej sezonowa i na telefon, a jak wiesz nie pracujesz to dniówka przepada.Lepiej szukaj czegoś innego naprawde...
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-26 15:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co za bzdury, piszecie na temat który jest tylko związany z ludzmi którzy pracują z musu... znam i widzę jak ludzie pracują , dziwne, nawet po 16 godz. pracują ! bo chcą zarabiać pieniądze, a Wy szanowni klepacze, jeśli polecasz pracę na tel. to , no cóż Agencja lub wyjazdy na tel. do klienta...Bogres jest dla ludzi pracujących, nie dla poszukiwaczy dobrej pensji, lekkiej roboty i oczekiwania na pochwały....powodzenia w podjęciu pracy, tylko jakiej w waszym przypadku....
zdjecie uzytkownika
no co... - 2013-09-26 16:02:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
każdy kto podejmuje pracę , podpisuje umowę a tam pisze dokładnie , za ile, co robic i jak robić , więc ludzie nie piszcie bzdur że pracowaliście i kicha, bo to świadczy o was że coś z wami nie tak, skoro podpisujecie umowę i miałczycie że robią was w konia to wy jesteście , przepraszam , ludzmi którzy nie potrafią czytać lub nie potrafią przekazać tego co czytają do muzgu.....
zdjecie uzytkownika
ciekawe - 2013-09-26 16:54:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po pierwsze chyba jesteście lizusami skoro tak piszecie o Cussonsie..to że tam ludzie pracuja po 16 godzin to tylko dlatego że stawka jest mała a poza tym to boją sie że dostaną esa żę pracy nagle mnie ma. A teraz do "no co..." naucz sie ortografi bo słowo "mózg" pisze sie przez "ó" i nie obrażaj ludzi jak sam jesteś głupi.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
p - 2013-09-26 17:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Skoro tak piszesz to ciekawe co zrobisz jak posiedzisz 2lub 3 tyg w domu bo Ciebie odwołają.Mówisz o pracy że tam nie jest dla leniwych itp?to wyjaśnij mi ciągle te odwołania?Dla wielu ludzi to jest tragedia bo nie zarabiają na chleb i są w finansowej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Więc nie wychwalaj sie i nie pisz farmazonów jaka to cudowna firma
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-27 11:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak w końcu jest z tym pz cussons? Możecie przy opiniach dodawać stanowiska i miejsca pracy? Bo jedni jej nie maja, a drudzy pracują po 16h za mała stawkę? Jaka dokładnie?
zdjecie uzytkownika
p - 2013-09-27 12:05:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stawka dla wszystkich jest taka sama czyli 8.30 brutto.Zarobisz wiecej na umowe odzieło niz zlecenie(skladki Zus itp).Ludzie pracują po 16 godzin bo stawka czyli 8.30 brutto to naprawde mało a poza tym to ludzi tam czesto sie odwoluje i sie boja.Każdy chce zarobic zeby utrzymać rodzine, bo jak np siedzisz tydzień lub dwa bo nie ma pracy to nie zarabiasz i jesteś w finansowej d......Ja robiłem na proszkach i płynach nie było żle bo spoko ludzi miałem.Dlatego mówie że to praca na telefon i sezonowa, jak możesz to szukaj czegoś innego bo jak odwołaa Ciebie to nie zarobisz..niestety
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-27 17:50:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po 16 godzin? To od 7 do 23, czy jak? Ile wtedy przerw przysługuje, jest jakąs dłuższa obiadowa? Tak codziennie?
zdjecie uzytkownika
zkichany robotą - 2013-09-27 19:18:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca od godz. 6 o godz. 9 przerwa na śniadanie , średnio 1-1.5 godz. o godz. 12 przerwa na obiad 0.45-1 godz. pracujemy do 13,55 od 13.55 do 14 przerwa na papierosa jeśli ktoś pali, i tak nam mija 8 godz. pracy o godz 17 przerwa do godz 19.00 o 21, sprzątamy stanowisko pracy i kończymy o godz. 21.45, tak wygląda praca 16 godz.Proste i przyjemne, pozdrawiam i zapraszam do lekkiej pięknej, pachnącej roboty.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-27 19:57:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zkichany robotą, oczywiście przerwy są bezpłatne? Co jak ktoś wyrobi się ze śniadaniem w 15 minut? Nie ma co robić?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-28 07:40:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak bezpłatnie, PŁATNIE i to 35%więcej za tz. pośladkowe od siedzenia, jeśli ktoś zrezygnuje to musi pomóc innym, nie jest źle jak na taką kasę 2684,37 w końcu coś musimy robić.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-28 12:10:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To chyba jakas ironia, tak? 35% więcej? Ta kwota do zarobienia chociaż bliska prawdy? Na jakim stanowisku taki gruby hajs?
zdjecie uzytkownika
zkichany robotą - 2013-09-28 13:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na jakim....? pakowacz zaperda..cz, jak wolisz, tu się liczy praca, a nie stanowisko,
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-28 14:56:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dobra nazwa stanowiska ;D. To co, pracujecie 8h bez przerwy? Serio na pakowaniu wyciągasz ponad 2 na rękę? No i szukam opinii w necie, a tu forum.gazeta.pl/forum/w,23,143078170,143078170,Likwidacja_PZ_Cussons_w_Polsce_.html ktoś słyszał, by ich mieli zamknąć? Czy wykupić?
zdjecie uzytkownika
no co ty - 2013-09-28 15:45:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oni się rozbudowują, inwestrują ( w ludzi i maszyny ) nowa klima na hali, nowy smar do np.Ve.a nawet nowy czjnik do gotowania wody, nowe wafelki i paluszki w automatach, rajjjjjjjjciuchutko, trylko szum woni egzotycznych komponentów ,,,,piękny zakład.....
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-29 17:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie wiesz nic na temat likwidacji pz cussons, wszystko jest ok? Jak wyglądają te inwestycje w ludzi, bo mnie zaciekawiłeś.
zdjecie uzytkownika
no co ty - 2013-09-29 22:47:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w ludzi ...??? nowy czjnik do gotowania wody na proszkowni, nowa toaleta na płynach, woda mineralna( nie byle jaka) nowe buciki ładne kolorowe, spodnie, koszule z pięknym logo zakładu,darmowe wafelki z automat, premia za frekwencje 500 zl ( za dwa miesiące) darmowe zapałki
i paczka papierosów mentalowych 28 każdego miesiąca, udostępniona sieć wi-fi zwrot rozmów telefonicznych pow.2 godz.58 min. I TO JESZCZE MAŁO , no co ty...
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-30 15:39:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nietypowy ten socjal, ale fajnie, że jest. Trzynastki tez macie? Chociaż te frekwencyjne wysokie. Jak będę miał l4 to przepada?
zdjecie uzytkownika
izi - 2014-01-10 15:22:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej oni jeszcze istnieją czy juz padli(były takie ploty)
zdjecie uzytkownika
pracuśWacuś - 2014-01-10 18:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
he,he,he padniesz ty a nie my...
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2014-01-12 17:58:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli chodzi o produkcje mydła w pz cussons to słyszałem wiele pozytywnych komentarzy, ale nie było to 100%, także najlepiej przekonać się samemu.
zdjecie uzytkownika
izi - 2014-01-30 12:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracuśWacuś - 2014-01-10 18:42:11]:
żebyś sie nie przeliczył.... a poza tym zadałem grzecznie pytanie a jak nie masz chęci normalnie odpisać to nie pisz farmazonów..oby takich jak TY było jak najmniej na tym forum!!!!!!!!!!!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
15 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pz Cussons
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x