brak logo

BUSINESS SUPPORT SOLUTION SA

Łódź

Opinie o BUSINESS SUPPORT SOLUTION SA

zadowolona 2015-07-03 15:49
Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej w BSS SA. Pierwsze wrażanie bardzo pozytywne. Widać, że dbają o bezpieczeństwo danych, bo wchodzi się tam jak do twierdzy. Rozmowa bardzo profesjonalna w biznesowych wnętrzach budynku. Wielka firma ale z zasięgniętych opinii od innych pracowników - przyjazna i najważniejsze - z polskim kapitałem, wiec nie traktuje pracowników jak taniej siły roboczej. Czekam na odp. mam nadzieje pozytywną.
9
Adam 2015-08-16 22:42
Pracuję w BSS S.A. od ponad roku, jestem bardzo zadowolony. Rozmowa kwalifikacyjna bardzo przyjazna, merytoryczna, bez zadawania głupich pytań typu "jakim zwierzęciem Pan chciałby być". Zdecydowanie polecam.
7
minnie 2015-08-19 09:32
Z BSS byłam związana przez prawie rok. Czas ten będę wspominać bardzo ciepło. Wspaniała atmosfera w pracy, duże wsparcie ze strony starszych kolegów, było to miejsce, do którego przychodziłam z przyjemnością. Jedynym minusem jest chyba wynagrodzenie (cóż łódzkie standardy) i mała możliwość awansu dla młodszych osób.
5
Kaja 2016-03-16 21:07
Teraz wymagania nie są wygórowane, bo potrzebują młodych ludzi bez doświadczenia, za najniższą stawkę. Starsi i doświadczeni pracownicy uciekają. To chyba daje do myślenia? Generalnie: strasznie dużo pracy, wręcz wyzysk, małe wynagrodzenia, zero premii i dodatków, zero motywacji. Tania siła robocza. Dobrze mają tylko ci, co mają "dobre plecy"
13
pracownik 2016-04-17 20:44
zgadza się w 100%
5
xy 2016-04-24 21:57
Kto może to ucieka lub myśli o ucieczce. Możesz uczciwie pracować a i tak będziesz tanią siłą roboczą - zobaczą, że jesteś dobry, to dołożą ci roboty za zero pieniędzy
19
Księgowa 2016-07-23 16:30
Pracowałam w BSS ponad rok na stanowisku księgowej. Na pewno jest to firma w której można się bardzo dużo nauczyć i atmosfera wśród ludzi na podobnym stanowisku jest ok - nie ma wyścigu szczurów, wszyscy są przyjaźnie do siebie nastawieni. Praca tam jednak bardzo mnie wykańczała psychicznie - bez względu na to ile nadgodzin bym nie zrobiła ciągle słyszałam, że to za mało i trzeba bardziej się starać. Za "moich czasów" były w firmie osoby które z odbioru samych nadgodzin mogłyby iść na miesięczny na urlop. W końcu nie wytrzymałam psychicznie i złożyłam wypowiedzenie. Mimo wszystko jak ktoś jest twardy psychicznie to warto tam się zatrudnić na początku drogi zawodowej - są profesjonalni i zdobyte doświadczenie teraz procentuje.
8
xy 2016-08-21 22:07
A skąd przekonanie o dobrych zarobkach i świetnej atmosferze?! Znam inne - wręcz przeciwne opinie...
5
Andrew 2016-09-06 16:07
Pracuje w BSS od kilku lat i na razie nigdzie się nie wybieram. Uważam, że jak się chce to można się w niej rozwijać zawodowo i finansowo -ale trzeba się wykazać- nic łatwo nie przychodzi. Atmosfera w pracy jest super, moi przełożeni także. Nigdzie nie jest idealnie, ale wiem, że ta firma uczciwie do mnie podchodzi i to jest bardzo ważne!
2
kkkkkmmmm 2016-09-06 21:10
Witam, czy ktoś z ubiegających się osób o pracę pamięta jakie pytania dotyczące wiedzy z rachunkowości, czy podatków są zadawane podczas rozmowy kwalifikacyjnej? Biorę udział w procesie rekrutacji i chciałabym się dobrze przygotować do rozmowy.
3
gbf 2016-09-06 21:18
no wiesz co ja uważam ze jednak w kadej firmie można się rozwijać zawodowo tylko tak jak napisales trzeba po prostu chcieć i mieć dobre nastawienie do tego
2
bss 2016-11-06 19:43
Pracuję w BSS już od jakiegoś czasu - moje spostrzeżenia.... ostatnio odchodzi sporo pracowników (ze sporym stażem i doświadczonych) - czasami mają problem z szybszym odejściem, bo są szantażowani przez przełożonych (skrócę ci okres wypowiedzenia, ale powiem ci to w ostatnim dniu skróconego okresu wypowiedzenia, ale do ostatniej chwili będziesz pracować w niepewności - tak na wszelki wypadek żebyś nie wpadł na pomysł nieprzychodzenia do pracy). Praca ludzi którzy odchodzą jest rozkładana na innych pracowników (jest to zjawisko nagminne - bardzo często się powtarza) - ci jeżeli zwracają uwagę przełożonym, że mają zbyt dużo obowiązków (i nie jest w stanie ich terminowo wykonać z zachowaniem odpowiedniej jakości - co jest ważne w księgowości) słyszą, że nie ma obowiązku pracy i droga wolna (fakt - czasy PRL minęły, ale zastraszanie pracowników jest nie na miejscu). Jeżeli ktoś jest chory i pójdzie na zwolnienie (spora część pracowników przychodzi do pracy mimo zwolnienia i leczenia antybiotykami), to jest to źle widziane przez przełożonych (należy również wspomnieć o bardzo częstych telefonach od przełożonych do chorego pracownika).
Z urlopem też jest problem, bo za długi, bo w złym okresie, bo musisz znaleźć sobie zastępstwo. Zdarzało się, że na koniec roku pracownicy na polecenie przełożonych wypisywali "lipne" wnioski urlopowe i przychodzili do pracy. Potem taki urlop był "odbierany" za jakiś czas - kiedy było to korzystne dla firmy (tylko, że przy takim "odbieranym" po czasie urlopie było trzeba siedzieć w domu, bo byłby problem gdyby pracownik uległ np. wypadkowi)
Za pracę w nadgodzinach (częste zjawisko - pracy jest tak dużo, że nie sposób jej wykonać w normalnym czasie) firma nie płaci - na szczęście można je odebrać, ale z góry są one uznane jako odbiór "na wniosek pracownika" - więc pracownik otrzymuje odbiór 1:1 (a nie 1:1,5 - jak wynika to z kodeksu pracy).
Między pracownikami JESZCZE panuję w miarę przyjazna atmosfera, ale w związku z dokładaniem coraz to nowych obowiązków zaczyna być nerwowo i ludzie zaczynają na siebie krzyczeć.
Co do zarobków, to są niskie - od paru lat nie było podwyżek. Młodzi pracownicy otrzymują pensję w wysokości minimalnej.
Fakt - można się sporo nauczyć, ale czy warto poświęcać zdrowie!?
Co do awansu - to nie ma co na niego liczyć.... wykazujesz się a w zamian jesteś zauważony przez przełożonych - dostajesz więcej pracy za zerowe pieniądze. Możesz awansować, jeżeli masz "plecy".
Ciekawe, czy moja opinia zostanie opublikowana, bo zamieściłem już parę tygodni inną, ale jakoś jej nie mogę znaleźć - czyżby firma miała możliwość cenzurowania wypowiedzi!?
20
Tfd 2016-11-16 00:49
Witam. Czy ktos moze podpowiedziec jak wyglada rozmowa kwalifikacyjna w BSSie i jak wyglada test z wiedzy?
2
Kaja 2016-12-21 17:57
Firma stabilna, z polskim kapitałem, zarobki ok, ludzie też fajni. No może poza jedną osobą która przyszła tam pracować z M Banku (bo stamtąd wyleciała za donoszenie na pracowników).
4
stefania_ks 2017-02-22 10:48
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma - sprawdziłam na własnej skórze i dlatego postanowiłam dla odmiany podzielić się dobrą opinią.
Firma uczciwie i po ludzku traktuje pracowników i uważam to za bezcenne w dzisiejszych czasach. Socjal super. Pracuję w BSS od kilku lat i nigdzie się nie wybieram. Dla angażujących się pracowników jest szansa rozwoju. Ludzie w tej organizacji są naprawdę super, nie tylko koleżeńscy i sympatyczni, ale też mądrzy. Jest się od kogo uczyć. Polecam.
3
MMMMMMM 2017-02-24 17:52
Czy może ktoś był ostatnio na rozmowie kwalifikacyjnej? Jak przebiegała i jakiego rodzaju jest test?
Zen 2017-02-25 16:12
test z wiedzy księgowej na niższe stanowiska jest łatwy - jeśli ktoś był uważnym studentem rachunkowości nie będzie miał problemu z jego zaliczeniem, a rozmowa jest miła - osoba, z którą miałam spotkania była spoko i nadal jest ;-) jest teraz moją szefową
2
Zen 2017-02-25 16:22
Ogromny plus to ludzie – pomocni, przyjaźni. Praca i kasa ok. Firma stabilna. Dobry socjal. Poza tym brak obaw o powrót do pracy po urlopie macierzyńskim – praca jest i będzie.
2
xxx 2017-03-11 14:12
Nie polecam praktyk w tym miejscu
Yyy 2017-03-12 18:38
Dlaczego?
KKKKKKKKKKK 2017-03-14 22:07
Co możecie powiedzieć na temat pracy w tej firmie?
Pati 2017-04-20 23:40
Zdecydowanie odradzam pracę w tej firmie. Z kazdym dniem jest coraz gorzej. Rotacja pracownikow ogromna, wiele osób odchodzi, malo przychodzi, bo brak chętnych, wiec praca osób, ktore odeszły jest rozkladana na osoby, które pozostały. Liderki zespołów swiruja, bo mają wytyczne od góry, by dokrecac śrubę. Jedna z nich celowo nie wyraża zgody na urlop tylko zmusza do odbioru nadgodzin. Oczywiscie na wniosek pracownika. Odkad pojawila sie nowa pani dyrektor to zmiany zakresow obowiazkow sa przymusowe i nie podlegają negocjacjom. Jak sie nie podoba to wypad. Podwyzek nie było od lat. Nadgodziny nie są wyplacane w terminie, dopiero po 4 miesiącach. Osoby, ktore przychodzą muszą umieć juz wszystko inaczej nie wyrobia sie z pracą w ciągu 8 godzin.
5
pracownik 2017-05-07 16:24
Mówisz, że firma po ludzku traktuje pracowników.... hmmm, a czy to, że pracownicy pracują ponad siły (bo maja zbyt dużo obowiązków a jak sie wyrabiają, to się im dokłada nowe) i że wiele osób jest na środkach uspakajających (bo inaczej nie mieliby siły pracować) to jest ludzkie???
5
jjjjjjjjj 2017-05-27 20:07
Czy ktoś może podzielić się informacją w jakich granicach można liczyć na wynagrodzenie na stanowisku samodzielna księgowa?
1
nnnnnnnn 2017-05-30 19:39
jestem na 3 miesięcznym okresie próbnym, dlatego nie za wiele mogę powiedzieć. Praca ok, pomocni koledzy. Na rozmowie kwalifikacyjnej były pytania o VAT zmiany jakie zaszły w 2017 i kilka przykładów księgowania kosztów na kontach 4 i 5. Ale stawki nie zachwycają także zobaczymy jak to się zmieni przy kolejnej umowie......jeśli nie zachwyci pomimo fajnej atmosfery trzeba będzie czegoś innego poszukać. ale czas pokaże.....
Xxx 2017-06-02 07:07
Pracuje w tej firmie od kilku ładnych lat. Dzięki pracy w BSS zdobyzdobyłam doświadczenie i wiedze. Łatwo jest narzekać i oceniać. Nigdy nie zaznalam krzywdy w tej firmie. Praca w nadgodzinach wpisuje się w zawód księgowego. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma :) I jeszcze jedno szanuj swojego przełożonego bo możesz mieć gorszego
1
Xxx 2017-06-02 07:07
Pracuje w tej firmie od kilku ładnych lat. Dzięki pracy w BSS zdobyzdobyłam doświadczenie i wiedze. Łatwo jest narzekać i oceniać. Nigdy nie zaznalam krzywdy w tej firmie. Praca w nadgodzinach wpisuje się w zawód księgowego. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma :) I jeszcze jedno szanuj swojego przełożonego bo możesz mieć gorszego
1
yyy 2017-06-06 22:10
Tez pracuje w firmie ladnych kilka lat i sama znam kilka osob ktore biora srodki uspokajajace i nie sa to ziolka tylko leki wydawane na recepte. Widzialam tez ludz placzacych przy biurkach - pewnie z radosci a nie krzywdy, ktorej wg ciebie nie ma?! Nadgodziny moga sie zdarzyc ale z kodeksu pracy winny miec charakter incydentalny a nie byc sposobem na oszczednosci i braki kadrowe. A pracujac jeszcze w PGF mam porownanie jak zmienia sie sytuacja na gorsze. A czy komentarz piszesz z pracy w ramach budowania pozytywnego wizerunku firmy
1
Pracownik abcd 2017-06-14 17:37
Pracuję w tej firmie od kilku lat. Nie widzę wokół siebie płaczących osób itp. Atmosfera jest bardzo dobra, ludzie w zespole się wspierają i są życzliwi.
Są sezony wytężonej pracy, są różni klienci - ale wszystko da się ogarnąć, również "konieczność" zostawania w nadgodzinach (np. kwartały).
efdh 2017-06-19 21:31
to może lepiej się rozglądaj.... chyba że lepiej udawać, że się nie widzi....
1
phhhh 2017-06-20 23:41
Ta firma to skostniały kolos na glinianych nogach, firma podpięta pod grupę kapitałową i tylko to daje jej szanse przetrwania na rynku i kruche poczucie stabilnego zatrudnienia.
Brak jasnych zasad i możliwości awansowania, brak premii albo tylko dla wybrańców, brak feedbacku dla pracownika, albo taki wyssany z palca, ale to wynik "uprzejmego donoszenia" współpracowników, którzy sami zawalają robotę i chcą odsunąć od siebie uwagę wkurzonego szefa. Brak miękkich szkoleń dla zwykłych ludzi, brak możliwości rozwoju, brak ciekawych projektów do realizacji, a może zwykły 'klepacz' nie jest do niczego zapraszany, bo przecież niedostatecznie mądry.
Brak kultury i wrażliwości ze strony przełożonych - polecenia wydawane bez wyobraźni i wiedzy merytorycznej na dany temat. W razie problemów z terminowością histeria i obrażanie ludzi, wprowadzanie napiętej atmosfery, która nie poprawia jakości pracy.
Tzw. przełożony nie zna się na mojej robocie i świruje, albo nie interesuje się moją pracą.
Najważniejsze są terminy i kasa, szkoda, że nie dla pracowników, od lat brak podwyżek.
Po znajomości można dostać lepszą płacę, reszta to plebs do tyrki za małe pieniądze.
Coraz to fajne osoby piszą do wszystkich, że żałują ale odchodzą - za lepszą płacę i mniej roboty.
Stare komputery, systemy informatyczne nie działają sprawnie i przyszedł "lin", który sobie z tym nie poradził, a ludzie i tak zostali dowaleni robotą.
Firma negatywnie motywuje i traci dobrych pracowników, ci którzy jeszcze czują się dobrzy odchodzą
Firma znalazła sposób na zatrzymywanie ludzi - ci, którzy stracili poczucie własnej wartości (dzięki tej firmie i złemu traktowaniu) nie szukają pracy, bo nie wierzą w swoje siły i umiejętności.
Jest plus: to fajne miejsce na dojście do emeryturki.
A szkoda, bo to kiedyś był naprawdę fajny pracodawca.
5
ZXX 2017-06-21 10:22
jak oceniam firmę w której pracuję ponad 10 lat? każdy z nas jest inny i ma inne potrzeby, pragnienia, każdy może tu znaleźć dla siebie coś fajnego, ale też napewno nie brakuje jakichś słabych stron, nie da się wszystkich zadowolić. Firma przeprowadziła ostatnio badanie opinii pracowników i zadane w ankiecie pytania pozwoliły wypowiedzieć się ludziom na szereg tematów związanych z ich pracą, potrzebami. Wierzę, że to badanie przyniesie zmiany na lepsze :-)
1
XYZ 2017-06-21 10:33
polecam pracodawcę zarówno osobom bez doświadczenia (wszystkiego nauczą) , jak i specjalistom (chętnie skorzystają z wiedzy i odpowiednio docenią)
1
Gggg 2017-07-06 16:41
Kto przekaże ta wiedzę i jaką ja najlepsi już uciekli?
hhhhh 2017-07-06 21:05
Albo zaraz uciekną
rozglądający się 2017-07-07 17:34
Myślę o zmianie pracy jednakże nie chce sobie pogorszyć (głównie finansowo) więc zanim wyślę CV mam pewne konkretne pytania. Widzę, że o zarobkach się tutaj mówi się bardzo lakonicznie. Być może to nie przypadek, być może firma za to ściga - nie wiem.
Proszę więc tylko o odpowiedź TAK lub NIE.
Czy nowo-przychodząca osoba do firmy dostanie więcej niż 3500 brutto?
I drugie pytanie o nadgodziny - piszecie sporo o nich. Jaka jest polityka firmy dot nadgodzin tj czy uczciwie wypłaca się nadgodziny tak jak KP przykazuje czy jak w wielu firmach w Łodzi jest "sugestia" by nadgodziny odbierać w formie godzin wolnych/dni wolnych?
pracownik 2017-07-08 11:53
jest zakaz rozmawiania o zarobkach. zależy jaki masz staż pracy i na jakie stanowisko kandydujesz - ogólnie wysokość zarobków zależy od "pleców" i nawet na tych samych stanowiskach różnica między zarobkami może wynosić ok. 1000-1200 brutto. Z małym doświadczeniem zarobki blisko minimalnej (na początek, potem. ok. 200-300 brutto podwyżki). Więcej niż piszesz - niekoniecznie. no chyba że na specjelistę - z odpowiedzialnością za ksiegi rachunkowe
Nadgodziny - najpierw do odbioru (1:1 zamiast 1:1:50 jak w kodeksie pracy), jak przez dłuższy czas nie odbierzesz, to płacą (zgodnie z KP). Z nadgodzinami problem polega na tym, że firma w ten sposób rekompensuje sobie braki kadrowe - jak się wyrabiasz (i nie siedzisz po godzinach) to dostajesz nowe obowiązki. Chociaż ostatnio jedna z kierowniczek ludziom, którzy siedzieli juz 2 godzinę w nadgodzinach powiedziała, że mają za mało pracy.
Szczerze - można się sporo nauczyć, ludzie kiedyś byli bardziej pomocni ale teraz jak mają coraz więcej obowiązków, to róznie z tym bywa. Na początku rzucają cie na głęboką wodę i musisz radzić sobie sam - bo na większą pomoc od doświadczonych pracowników nie masz co liczyć - maja za dużo obowiązków, żeby wszystko po kolei dokładnie wytłumaczyć (tak jak miało to miejsce kilka lat temu)
Ola 2017-07-12 20:46
Jak wygląda praca w kadrach? Od kilku tygodni wisi ogłoszenie (specjalista ds. Kadr i płac)i poważnie zastanawiam się nad złożeniem CV. Zarobki oscylują powyżej 3500 brutto?
gruba 2017-07-18 22:11
na pewno jest fajna atmosfera, przyjazny zespół chętny do dzielenia się wiedzą i pracą ;o) kasa jest ok.
Zostaw swoją opinię o BUSINESS SUPPORT SOLUTION SA - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BUSINESS SUPPORT SOLUTION SA