brak logo

Argis

Radom

Opinie o Argis

zenada 2015-11-04 20:31:18
3/4 firmy moze i nawet cala dostaje w lape pod stolem swoja marna reszte wyplaty aby ta wielka korporacja nie musiala placic skarbowego.Zabieraja pracownikowi delegacje z calego miesiaca nie placac ich tak jak byc powinno placa nizsza niz najnizsza krajowa i maja zalosne podejscie do szkolenia jak i szanowania pracy drugiego czlowieka,dlatego nigdy nikt obcy nie pracowal tam i nie bedzie na dluzej oprocz rodzinnego ukladu ktory po calosci zajmuje stanowiska kierownicze a wiedze o tym maja nikłą i nawet sie nie pala do tego by cos z tym zmienic.
2
@ żenada 2015-11-13 19:14:04
Coś w tym jest nie pracowałem tam ale widać że co jakiś czas szukają.
Jest ogłoszenie na produkcje przez jakiś czas potem znika bo kogoś znajdują i potem znowu pojawia się ogłoszenie.

Niestety wszędzie tak jest w Radomiu i bardzo ciężko jest znaleźć normalną prace.
2
opinia 2015-11-18 18:17:52
Od nowego roku 12zł/h brutto,to już powinni się na to nastawiać,za miesiąc koniec roku.Jeżeli nie płacą najniższej krajowej to do sądu pracy,na umowę o pracę musi dąć ci do ręki minimum 1260 zł.Nadgodziny pierwsze dwie 50%następne 100% i to bez łaski,chyba że robisz na czarno.Przy zwolnieniu wpadasz do sądu pracy i wszystkie nadgodziny przedstawiasz,i ma ci obowiązek zapłacić.A za najniższą krajową wiadomo że nie będzie najwyższej klasy praca i zaangażowanie chyba że zrobić chce z ciebie legalnego niewolnika.
dno 2016-04-02 16:13:06
(usunięte przez administratora) tak bym nazwał tą firmę. lepiej już ulotki roznosić przynajmniej wiesz ile zarobisz i nikt z ciebie murzyna nie zrobi na każdym kroku.
ja 2016-04-26 11:26:22
powiem krótko ludzie się przewijają w tym zakładzie powodów jest wiele ale jak człowiek chce pracować to będzie pracował a nie wymagania stawiał pracodawcy. jest wypłacalny i to jest najważniejsze !!!!
3
ania 2016-07-12 21:37:55
No ale z tego co rozumiem ,to produkują tutaj uszczelnienia gumowe, i kobiet tutaj nie potrzebują w tej branży prawda?
ania 2016-07-25 20:59:49
średnie ogolne....
Els 2016-08-03 13:01:39
Jak dla mnie to te pensje są raczej dobre i chyba nie ma co za specjalnie próbowac wmówić nikomu, że jest inaczej
2
Zostaw swoją opinię o Argis - Radom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Argis