brak logo

KOTTISCH TRANS

Frankfort

Opinie o KOTTISCH TRANS

anonim 2008-11-01 09:53:07
Firma jak najbardziej profesjonalna jednakże nie dbająca o swoich pracowników z winy kierownika organizacyjnego. Brak możliwości rozwoju.
Wynagrodzenie w normie. Firma wbrew obietnicom nie zapewnia warunków socjalnych.
anonim 2008-11-09 21:55:04
Jako firma to OK
Tylko zeby ten (usunięte przez administratora) br /> mial odrobine oleju w glowie
andrzej 2008-11-10 19:30:56
nic zlego nie umie powiedziec,
anonim 2008-11-10 19:40:28
pracowalem rok, dobrze bylo- karzdym czasem jescze raz.
anonim 2008-11-24 15:05:13
Ludzie nie wierzcie temu co mówi wam przez telefon nijaki Zawada,który podaje się za pseudo "Kierownika".Wszystko co obiecuje to kłamstwa,czego doświadczyłem narażając się na niepotrzebne straty jadąc do Frankfurtu na BOSCH STRASSE 3.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anonim 2009-06-08 12:28:50
jaka jest forma zatrudnienia, umowa o pracę czy działalność
anonim 2009-08-27 12:26:54
anonim - 2008-11-09 21:55:04

Jako firma to OK
Tylko zeby ten (usunięte przez administratora)
mial odrobine oleju w glowie


popieram
kierowca 2011-03-06 18:51:44
Nie polecam tej firmy.Pracuje w oddziale w Bergheim.Prostak kierownik (usunięte przez administratora) jak piesek na każdy telefon (usunięte przez administratora) rzeźbią kierowców na kasie i czasie kierowców ile się da.Temat rzeka.Zarobki 1800 euro.(po odliczeniu wszystkiego ciesz się jak odłożysz może 1000 euro,Zjazdy bardzo rzadkie nawet co 5 mc.Kończysz prace przychodzą dodatkowe opłaty(podatek kierowców itd)odradzam chyba że ktoś manóz na gardle i kawaler.
anonim 2011-10-03 10:33:44
NIE POLECAM ODDZIAŁU STTUTGART DO DZIS NIE ODZYSKAŁAM PIENIEDZY ZA PRACE A RZĄDZI TAM TUREK. MYSLAŁAM ZE TYLKO W POLSCE JEST TO MOŻLIWE A TA FIRMA TO NAJGORSZE BAGNO
goska 2014-05-13 13:39:56
haha, socjal, żadnego nie ma, nawet kindergeld nie pomogą ci załatwić,wiesz jaki jest socjal, paczki na boze narodzenie , 20 dg kiełbasy i tania bombonierka,przysiegam,rok temu dali tanie okropne wino jeszcze, w tym roku juz nie.na rekę dostajesz 1500 euro, praca po 12 godziny, za zakwaterowanie czytaj łóżko w pokoju płacisz 250 euro.pracownicy kradną ropę Kotischowi oraz żarcie z lodówek w sklepach.....taka jest smutna prawda.oraz prowadza auta po alkoholu.
anonim 2014-05-21 21:13:25
1500 euro to ok 6200zl za mniejsze pieniadze ludzie jezdza w miedzynarodowkach i sraja po krzakach jesli ktos woli takie rozwiazanie to jego sprawa, a kindergeld to mozna sobie samemu zalatwic firmie nic do tego czy chcesz czy nie. praca jak wszedzie trzepa robic i nikt ci kasy za darmo nie da ale w tym jeszcze nigdy nikomu sie nie dogodzilo. robie juz dwa lata i nie mam z ta firma zadnych problemow , wyplata zawsze na konto wplywa taka jak powinna. przyjada tacy wielcy kierowcy z polski i co to nie oni, ze kielbasa w paczkach i tania bobonierka tylko ze komuna sie skonczyla!!! ciekawe w jakiej innej firmie co dostawal chyba tylko w kopalni:) ludzie to co wam mowia przez telefon to tyle zarobicie moze rewelacji nie ma ale zawsze to codziennie spisz w normalnym lozku, a problemy maja ci co sami je sobie stwarzaja!!!
1
koko 2014-09-09 13:43:38
pewnie przyjmą, robiłem kiedyś tam, wiadome że jedynym dylematem była kasa;], robię pod niemcem teraz, o jakim socjalu mówicie wogóle, firma w niczym nie pomaga, bo w czym miała by pomagać, co do ilości godzin przepracowanych to zależy od ciebie jakie będziesz miał ruchy jednemu zajmie to 12 h drugiemu 7-8h, są tam tacy że przyjechali z kredytami w polsce a wyjeżdżają z większymi długami niż mieli heheh
adam 2015-01-09 23:42:27
Już nie przesadzajmy, że w naszym kraju co druga osoba ma długi... Napiszcie lepiej jak finansowo radzi sobie obecnie kottisch trans, bo z tego co widzę dość dawno była tu opinia na temat warunków pracy. Ile obecnie można tutaj zarobic i czy pensja jest na czas, skoro rzekomo firma ma długi? Pozdrawiam.
portos 2015-03-24 01:14:05
nawet nie znający firmy ślepo mógłby Ci powiedzieć , że skoro firma ma długi to pracownik nie jest pierwszą osobą o której myślą , gdy mają jakiekolwiek pieniądze którymi są w stanie komuś zapłacić. Dlatego między innymi nie polecałbym w tej chwili się tutaj zatrudniać chociaż oczywiście mam też swoje inne powody...
digi 2015-06-25 12:33:42
Witam potrzebni kierowcy wiecej info na alexhf@vp.pl
Danwicz 2015-08-18 16:40:42
Więc temat aktualny kolega który się przyjął ze mną jest połamany Kotisz to gorzej niż Chiny a może w Chinach lepiej, Spadł w czasie wyładowywania lergutu ale takie upadki to norma sposób to prymityw Ja sam kilka razy się pośliznąłem. Każdy donosi na każdego by przypodobać się Panu Mieczysławowi. ( dostać kursy z rana )Na parkingu kwitnie kradzież paliwa koledzy koledze. właściciele oszukują na godzinach nie dość że rozładowujesz lub ładujesz w tym czasie kręcisz pauzę to nie płaci za to obcina. Samochody stan techniczny KATASTROFA . Po złożeniu wypowiedzenia NIE DOSTAŁEM ŻADNEJ WYPŁATY !!!!!!
miron 2015-12-14 06:12:06
Witam, podnoszę temat.
Czy coś zmieniło w temacie?
Dostałem ofertę pracy w piekarni we Frankfurcie. Praca od od 3 do 8-9, umowa niemiecka, pomoc w znalezneniu mieszkania. Jechać, czy to przewałka ?
Proszę o pomoc
zagozdon 2016-02-12 12:50:01
ludzie omijajcie firmę z daleka to oszuści i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie zarobi się więcej niż 1500e a pracuje się 12 i ponad 12 godz auta w opłakanym stanie stare szroty pracownicy na stanowiskach brygadzistow i niby dyspozytorow to swinie i tylko patrzą żeby cię podkablować kto pracuje na początku to stosują mobing i bez przerwy straszą ze cie zwolnią lub umowy nie przedłużą i tylko szybciej i szybciej . socjalu niema żadnego trzeba się prosić o cokolwiek.w okresie swiatecznym zadnych wyjazdow do domu . niby firma płaci za godz ale jeden pracuje 6 godz. a drugi 12/13 i za te same pieniądze. nie polecam tej firmy typowa polska firma czyli dziadostwo wykorzystujące swoich rodakow tylko w Niemczech.
halek 2016-05-15 17:59:55
faktycznie tyle można u nich zarobić, jednak trzeba wspomnieć, że jest to legalne zatrudnienie, z odprowadzanym ubezpieczeniem, zapewnioną opieką medyczną, a to również kosztuje firmę i odciąża pracownika
Zostaw swoją opinię o KOTTISCH TRANS - Frankfort
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KOTTISCH TRANS