brak logo

OILER SP. Z O.O.

Tczew

Opinie o OILER SP. Z O.O.

ja1 2015-07-16 21:51:48
niskie pieniądze,niskie kwalifikacje oj bedzie się dzialo
xxx 2015-07-16 23:44:45
:) hahaha
ja1 2015-07-19 18:49:20
Oiler bardzo dobra firma na rynku pracy kto pracuje ten zarabia i jest premiowany. Pan M i Ł w Toruniu to faceci odpowiedzialni i trzezwo myślący.Polecam tam pracować
Ja wypadłem. 2015-08-05 17:44:02
Pozdrawiam wszystkich od ciężkiej pracy w terenie. Ja odpadłem z zespołu. Nie musicie mi współczuć. Raczej wręcz odwrotnie. To była kiedyś super firma i miło się pracowało na jej rozwój. Ale bądźcie dzielni. Podobno los zmienia się co 7 lat.
Pozdrawiam.
Lipa 2015-09-01 17:49:14
Gorzej być nie może,jak będzie się okaże,ale czy to właśnie jest everest moich marzeń
różyczka 2015-09-16 21:16:12
Dziwię się pracownikom na produkcji w Tczewie, w tej firmie nie ma przyszłości...
Niezdrowa atmosfera wytwarzana przez kierowników,dokładnie chodzi mi o Pana M. i Panią R. (kto zna ten skojarzy bez trudu), która eliminuje osoby znające się na swoim fachu, chociaż sama powinna zabrać się do pracy (głównie przez nią nie ma sprzedaży). Obudźcie się szefostwo-Panie Marku, nie tędy droga - zwalnianie pracowników ... A nie trzeba zacząć czasem od osób, które udają że pracują, których praca jest wręcz niewidzialna , nikomu nie potrzebnych kierowników o niewystarczającym wykształceniu. Ludzie z zewnątrz mówią " u Was więcej kierowników jak pracowników " mają rację, kto ma tą całą kadrę kierowniczą zarobić ?
1
Pan Kleks 2015-09-19 14:51:15
Chyba dobrze się narobić a nie zarobić bo jak dla mnie to dno ,wodorosty i 2 metry mułu a premię to zobaczysz jak świnia niebo kiedyś to co innego nie można było narzekać ale z roku na rok jest coraz gorzej
Ja2 2015-09-23 07:55:32
Idę do pracy w Oilerze w Tczewie mam obsługiwać cysterkę czy może mi ktoś napisać na czym ta praca polega
męczennik 2015-09-23 19:47:19
Kolego z przyjemnością odpowiem Ci na te pytanie.Obecnie ta praca polega na tym,aby zabrać olej ale nie mówić nic klientowi o cenie w przeciwnym razie musisz szybko spierd..... .Jeśli umiesz czarować jesteś pożądanym pracownikiem.Musisz tylko się zgodzić na niskie pensje,a takie zarobki jak teraz są w firmie to zarobisz byle gdzie.
herkules 2015-09-23 20:15:24
Pan Marek gdyby słuchał ludzi,gdyby czytał na goworku co ludzie mają do powiedzenia,przemyślał co oni mówią pisza itd.moze by postąpił inaczej.Jego tak zwani kierownicy ,dyrektorzy(pożal się Boże)są toksyczni i psują relacje między ludzkie.Tę firmę nie zniszczyła konkurencja ,ani wysokie ceny ,ani pracownicy,tylko tak zwane kadry kierownicze za które odpowiada p.Marek.Bo jak mozna dac stanowisko kierownika,czy dyrektora osobie tylko dlatego że go zna.Wszystko co my tu ludzie na "dole"z trudem wywalczylismy jednym ruchem zniszczyliscie Wy tak zwani kierownicy.Szkoda tylko naszej cięzkiej pracy,i zaangażowania.
1
spartakus 2015-09-26 07:22:54
Nie generalizuj chłopie. Bez kierownika byłbyś nikim. Oczerniasz ludzi dzięki którym pracujesz. Masz aluzje szydź imiennie. Nasze problemy nie powstały z winy kierowników. Dupy daje ktoś inny. Ciężka praca... nie udawaj. Wiem, że do dobrego się łatwo przyzwyczaić. Na sukces nie pracowałeś sam.
herkules 2015-09-26 13:15:25
sorki że obraziłem osoby niewinne.Masz racje nie powinienem tak pisać.Nie chodzilo mi o kierownikow oddzialow.bo oni zazwyczaj nie mają nic do powiedzenia,są pionkami w grze jak i my.Znam osobiscie kierownikow którzy są na dobrej drodze by ich szanowac ,i mają u mnie szacun.Mam nadzieje że moje przeprosiny zostały przyjęte.pozdrawiam
Ja2 2015-09-26 23:26:53
zgadzam się z tobą herkules.Stara kadra kierownicza w rejonach, na sukces oilera pracowali latami-oj były to czasy.Spartakus masz rację.jednym słowem Burdel.
1
kpw 2015-09-29 18:49:01
chyba Ci odwaliło od pucowania butów.Wydaje Ci sie że jesteś tak wazny?W tej pracy potrzebna jest tylko osoba ktora by koordynowała prace opartą o nasze wskazania i wiadomości .A taki kierownik wie tyle ,co sam sie domysli ,a to za mało.A po wtóre kierownik wydaje polecenia i odpowiada za nie.A nie jak u nas.nie ma ani jednego autorytetu.Taki kierowniczyna wydaje polecenia, a zwala niepowodzenie na innych,zamiast sam stanąc wobec prawdy.dla mnie to cio... a nie kierownik.
ja2 2015-10-08 20:02:18
jeżeli kierownicy w tej firmie sie nie sprawdzają to po co oni zajmują etaty, wystarczył by jeden dyspozytor na tczew i jeden na sieć i to by wystarczyło.
paton 2015-10-09 19:25:33
najwyższa pora pokazać firmie kto bez kogo nie moze egzystować w tej firmie.praca w niemczech za 8000zł w systemie 3-1,stałe trasy.
Kto. 2015-10-10 11:48:01
Dariuszu.. . Tylko na tyle cie stac, napisal byś coś mądrego.
dariusz 2015-10-10 13:02:02
Coś mądrego.
nikoś 2015-10-11 15:46:49
proponuję zamianę kierownicy na m-c za kierownicę.na następny m-c wypłatę przyniosą wam na tacy. całą a nie w ratach
rezerwa 2015-10-11 17:24:51
Panowie dajcie sobie spokój z tymi docinkami.Nie ma co się denerwować trzeba wziąć sprawy w swoje ręce .niech kazdy szuka sobie innej pracy i koniec.kto chce zostac jego sprawa .Jedno jest pewne ,nic dobrego nas tu nie czeka,ale nie kazdy jeszcze o tym wie.Po kolei sie o tym dowie każdy w innym czasie.
miki 2015-10-13 12:12:45
No fakt, kto zostaje robi to wyłącznie na własną odpowiedzialność. Bo niestety firma jest na "wykończeniu", ostatnie namaszczenie już dostała. Szkoda, bo zapowiadało się fajnie - akcje itp...
pan boczek 2015-10-14 18:32:11
Jakieś szczegóły zdradzisz co nas czekało i jak to miało być fajnie??Bo akcje to są cały czas
jan niezbędny 2015-10-21 16:07:33
zamykam dyskusję z tego co widać pracownicy nie mają zielonego pojęcia o firmie w której pracują zamknijcie drzwi za sobą zachód stoi otworem
jest ok. 2015-10-22 21:38:07
To prawda że znika. Zobaczcie co zostało z bazy w Warszawie. Jakie rządy taki efekt. Jedyna osoba znająca się na tej pracy to kierowca. Zresztą też jedyny.
3
paton 2015-11-06 20:07:11
kierowniczyno z W-wy módl się abyś nigdy mnie nie poznał,bo bedziesz śpiewał sopranem w tym swoim gospel chórku,i nie pomoze ci ten twój "szef"( pożal sie Boże),bo i on dostanie to na co sobie zasłuzył.Dwa barany!!!!!!!!
ślepy 2015-11-06 21:09:06
a warszawa i olsztyn jeszcze istnieją?
paton 2015-11-07 17:46:27
W-wa ,Ol-tyn,Toruń istnieją jeszcze,ale tylko już w teorii zbliża sie dzień kiedy nie bedzie miał kto pracować.A ewentualni nowi pracownicy z pieprzą z stąd po pierwszym dniu ,jak zobacza kto nimi kieruje.
paton 2015-11-11 19:12:07
to nie flustracja,bo mam "gdzieś"co bedzie sie działo z firmą.A już nie długo wyjdzie na światło to co mogło zrujnować firme juz lata temu,przynajmniej kariera niektórych ludzi, którzy dzis myślą że sa nie do ruszenia.Wtedy zobaczymy komu złosć szkodzi....przyjacielu hahhahhah!!!
Realny 2015-11-11 22:00:46
Szukając pracy miałem okazję być w firmie Oiler Mazowsze. Po rozmowie i podglądnięciu mogę stwierdzić jedno. BRUD..SMRÓD..NĘDZA..I..UBÓSTWO.
skrzat 2015-11-12 14:02:17
nie radze zagladać do tej firmy mobing partactwo, oni zyją marzeniami
1
@mały 2015-11-12 15:01:19
Jak 3 lata temu zatrudniali łysego na kierownika powinni przewidzieć że W-wa padnie. Zero kwalifikacji,rozeznania rynku, ogólnego marketingu, ALE BYŁ TANI, bo za dobrego menadzera trzeba zapłacić !!!! Dopóki nie wpadł na genialny pomysł żeby zwalniać pracowników którzy mają pojecie o tej pracy, jakoś się działo, bo ciągnęliśmy tego kleszcza do przodu.
Co do decyzyjności Pana Dariusza, a właściwie jej braku to kończyła się ona zwykle obstrukcją. A i wieczna spychologia- może nic nie róbmy, może toruń zadecyduje, a najlepiej siedzmy cicho pod kamyczkiem, może nas nie zauważą.
Jedyne w czym ten pan się sprawdził to zamiatanie placu bazy na Annopolu.
Do legend powinno przejść przenosiny do Pruszkowa(4 miesiące na kartonach, bez magazynu na odpady i w pewnym momencie nawet bez zbiorników na olej- woziliśmy go aż do Łodzi)to w pigułce zarządzanie przez kierownika.
Co ciekawe w tych nielicznych okresach nieobecności pana kierownika oddział notował wzrosty zbiórki oleju, klienci zadowoleni. Pani Beato nie widziała pani tego czy wstyd przyznać się do błędu, to Pani go wybrała.
Co tu dużo mówić, Pan Dariusz został sam na włościach(wszystkich zwolnił bo się nie sprawdzali albo knuli przeciwko- mania), klienci odeszli, ale to nieważne przecież, została jeszcze miotła a plac w Pruszkowie duuuży.!!!!
Pozdrawiam byłych i obecnych pracowników Oilera.
Pogody ducha!
1
rezerwa 2015-11-12 21:08:02
Mały daj spokój temu Darusiowi On biedak jest tak zastraszony przez Mirka że nie zrobi kupy bez jego zezwolenia.On nigdy sam nie podejmie zadnej decyzji.Takich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] potrzebuje firma a nie ludzi kreatywnych.
A Mirek,to typowy Nikodem Dyzma,debil,ale umie się ustawić.
J23 2015-11-12 22:09:10
Brawo Mały. Bardzo trafnie opisałeś oddział Mazowsze. Panie Kowalski, mieć taki punkt rejonowy to żenada i wstyd dla firmy którą Pan stworzył. A przecież praca z logiem OILERA była kiedyś dumą. Obecni zdeptali godło i to na oczach klientów.
mały kaziu 2015-11-15 11:35:59
Widać tak jest na każdym oddziale,centralne sterowanie nikomu nie służy
Tczew 2015-11-21 22:27:01
W Tczewie poszukują laborantów ha ha najpierw dziewczyny dostały kopa a pracowały dobrze a teraz chcą inzynierów za 1750 brutto.Ciekawe kto przeprowadzi rekrutację.
JJ 2015-11-23 18:53:03
a co sie dzieje w Toruniu,jakoś cicho jest na forum,czyżby cenzura nie pozwoliła na krytykę czy jest tam tak dobrze ze nikt nie narzeka.
tczew 2015-11-24 07:18:11
Jak to kto?? dział handlowy ;-))))) expertka od wszystkiego
Kronos 2015-11-26 13:49:29
Syf i zgryzota
xyz 2015-11-28 15:25:58
inaczej mówiąc rzeżączka i zgaga
qlka 2015-11-29 12:02:01
Jak jest wam tak źle, beznadziejnie to po kij tu tkwicie jeden z drugim. Sami z siebie robicie idiotów niepotrafiących zadbać o własne dobro. Narzekanie nic nie zmieni. Urzalacie się jak p...y jak to jest wam źle. Widać na nic innego was nie stać, a to świadczy o waszej bezsilności i braku chęci na.zmianę.
chwdO 2015-11-29 16:22:20
a kto tu narzeka .Jest wrecz wspaniale.Nigdzie sie tak nie ubawiłem jak tu.Nie mogę sie doczekac co nowego sie wydarzy .Kazdy dzień to wyzwanie,porównywalne ze wspinaczką na Kilimandzaro,albo z sexem w windzie. Zabawne jest to że niektórzy biorą swoje stanowiska zbyt serio,jakby pracowali w jakieś wielkiej korporacji.A to tylko zbieranie śmieci,trochę wyższa forma ,od tej którą wykonują bezdommni,lub żule.
ojej 2015-12-02 18:38:35
Idzie Mikolaj da 100,- i bedzie wszystko cacy
były 2015-12-31 18:11:49
Ale tu jedziecie po tej firmie. A szczególnie po tej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dareczku. Swoją drogą sierota jakich mało. Należy mu się bolec.
ZeteN 2016-01-02 17:08:02
Oglądałem zdjęcia z robione w Tczewie kilkanascie lat temu,i z tej gromady ludzi nie wielu zostało, może paru w tym jeden, który czeka na "nominacje",więc można powiedzieć że jego już nie ma.Najlepsze jest to że "nominacje"dostawał juz parokrotnie i zawsze jak oliwa wypływał na powierzchnie.Jest On najwięcej zwalnianym pracownikiem, w historii tej firmy,a zarazem najstarszym pracownikiem.To tak zwany "Cybork",jeszcze troche to On zwolni tych którzy próbowali Go zwolnić.Szczęśliwego Nowego Roku dla obecnych i byłych pracowników tej firmy. Niech moc bedzie z Wami.
bono 2016-01-12 22:11:49
No właśnie, celnie , no może dodałbym "lodziara" hehe
Ona jest od wszystkiego : przyjmowania i zwalniania zwłaszcza niewygodnych dla niej osób.
Mikołaj 2016-01-12 22:20:51
A ja w tej firmie wylewałem beczki pod drzewka, niestety z fatalnym dla nich skutkiem i różne inne świństwa się "utylizowało". Niestety jak robisz dla nich jest ok, a jak się poślizgniesz raz to lecisz na ryj i nikt o niczym nie pamięta.Ta firma powstała na śmieciach, które leżą na tczewskim wysypisku. Omijanie przepisów - wszystkich możliwych - mistrzostwo świata :P
xyz 2016-01-29 20:53:55
na twoim miejscu, takimi "akcjami "bym się nie chwalił na portalu społecznosciowym.A tak wogóle to powinnes się wstydzić ,że dorosły człowiek takie rzeczy robił,i jeszcze sie chwali.
tczew 2016-02-08 23:11:39
Atmosfera podobno w biurze fatalna. Ludzie zaszczuci, niezadowoleni z zarobków, organizacji, zarządzania. Nie będę sypać tutaj imionami i nazwiskami ale wszyscy wiedzą gdzie zachodzą najwieksze zmiany, gdzie caly sztab ludzi sie zminil po przyjsciu pani. Kierownicy to w porządnej firmie nie nadawaliby się nawet na zmywak. Mala wiedza, straszne traktowanie pracowników.
kierowca 2016-07-18 17:00:19
Ogólnie z tego co wiem to firma mające komunistyczne standardy. Najbardziej co kuleje to brak zarządzania, dobrze wykwalifikowani pracownicy odchodzą jak dostrzegają co tam się wyprawia a osoby na najwyzszych stanowiskach bez żadnej wiedzy dalej pozostają. Dotyczy to każdego działu. Ciekawe jak długo można tak ujechać, przyjdą gorsze czasy i firma popłynie bo nie ma w niej żadnej strategii. Ogólnie nie polecam.
kierowca 2016-07-18 17:00:36
Ogólnie z tego co wiem to firma mające komunistyczne standardy. Najbardziej co kuleje to brak zarządzania, dobrze wykwalifikowani pracownicy odchodzą jak dostrzegają co tam się wyprawia a osoby na najwyzszych stanowiskach bez żadnej wiedzy dalej pozostają. Dotyczy to każdego działu. Ciekawe jak długo można tak ujechać, przyjdą gorsze czasy i firma popłynie bo nie ma w niej żadnej strategii. Ogólnie nie polecam.
1
Zostaw swoją opinię o OILER SP. Z O.O. - Tczew
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OILER SP. Z O.O.