brak logo

AGIS-BAU

Pabianice

Opinie o AGIS-BAU

anonim 2010-06-03 11:04:06
żenada
stanowczo odradzam pracę w tej firmie.
zarobki są minimalne
na umowie najniższe wynagrodzenie - i to nie tylko dotyczy pracowników fizycznych ale też większości kadry w biurze
wypłata zależy od "widzimisię" szefa, który lubi często sporo zabierać i obcinać
kierownicy budów zarabiają tragicznie i z miesiąca na miesiąc coraz mniej
atmosfera panująca w firmie nie do zniesienia, ciągłe awantury i pretensje
stanowczo odradzam
proszę zwracać uwagę również na to, że właściciel firmy AGIS-BAU założył w ostatnim czasie nową firmę, pod innym adresem - tam też nie radzę się zatrudniać
jachu 2010-10-28 10:52:49
jak nazywa się ta nowa firma Wojsy, o której piszesz ?
1
xyz 2010-12-28 11:11:00
Awires z Pabianic
qwerty 2013-09-09 13:04:32
Witam
Wszystkie negatywne opinie o Agis-Bau to prawda. Na dzień dzisiejszy jest to spółka w upadłości co już powinno dać do myślenia. Przez wiele lat nie płacili podwykonawcą i z tego co wiem były również zaległości w stosunku do swoich pracowników.
koksik 2014-05-22 22:55:19
Masakra
piotr dudek 2014-12-13 18:45:15
Sam jestem przekretem i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiec wiem jak się robi przekręty. Ale co zrobić takie jest życie. Każdy prze jak może.
draq 2015-02-16 01:00:31
jeśli tylko okaże się , że interes dalej jest dla niego opłacalny mimo tego , że już raz nie wyszło, to myślę , że znowu skusi się na to , aby spróbować zacząć od nowa. A co Wy byście zrobili na jego miejscu ? ma znajomości w branży, robił to od dłuższego czasu... Czemu skoro ma taką możliwość to ma tego nie robić....
Oskar 2016-05-21 12:10:55
a co mają sprzedać, skoro od pewnego czasu ta spółka jest w tak zwanej upadłości @ualao? Nie rozumiem tej dyskusji poniżej, jakby KRS nie był wystarczająco czytelny
Zostaw swoją opinię o AGIS-BAU - Pabianice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AGIS-BAU