brak logo

Dom Przyjęć „u Zbyszka”

Knurów

Opinie o Dom Przyjęć „u Zbyszka”

BOGDAN 2012-02-21 12:18:04
18.02.2012 po zawarciu związku małżeńskiego robiłem imprezę weselną w Domu Przyjęć \"U Zbyszka\"
-jedzenie: dużo, ciepłe, ładnie podane i bardzo smaczne, co zostało spakowali do domu.
-obsługa: miła i profesjonalna, dostosowali się do naszych wszelkich zachcianek,bardzo pomogli i dobrze doradzili w wielu aspektach dotyczących wesela, cały czas działali na sali.
-jak na tak dobry standard cena niewygórowana.

POLECAM W 100%
alf 2013-08-25 20:03:36
masakra nie polecam miałem tak komunie było strasznie obsługa do niczego jedzenie dobre ale nie tak jak sie umawiałem po prostu okrojone meni dzis byłem tam na picy nie polecam dostałem spaloną a gdy zamawiacie torta małego w cukierni naciągają na duży juz tak miałem drugi raz dzis pisze opinie omijajcie ten dom cukiernie z daleka
2013-08-25 20:57:45
Zgadzam się z przedmówcą obsługa beznadziejna, pizza przypalona a jak się zamawia dwa piwa to pani kelnerka przynosi trzy i mówi że tak miała zapisane na zamówieniu , ciasta zamawiałam w cukierni "u Zbyszka" i również dziwnym sposobem na zamówieniu było napisane więcej niż w rzeczywistości zamawiałam . Nie polecam domu przyjęć "u Zbyszka"
Maly&Patka 2013-08-26 13:27:14
witam wlasnie jestem 2 dni po weselu w domu weselnym U ZBYSZKA w knurowie i bylo rewelacyjnie, jezeli chodzi o jedzenie to wszyscy goscie byli bardzo zadowoleni naprawde bylo go duzo i smacznie, jezeli chodzi o obsluge to najlepiej powiem tylko tyle na 10 punktów daje im 10 bez zadnych watpliwosci, jednym slowem pelen profesjonalizm! i jeszcze uznanie dla menagera pana Mariusza za dopiecie wszystkiego na ostatni guzik i za bardzo dobry kontakt. GORACO POLECAM!!!!!!
Kati 2014-07-30 05:13:56
Witam.
12 lipca mialam wesele w domu weselnym "u Zbyszka". Bardzo polecam ten dom okolicznosciowy,gdyz jedzenie bylo przepyszne:)i naprawde bylo tego duzo(reszte co zostalo pakuja nam do domu) obsluga bardzo mila caly czas urzedowali na sali,niczego goscia nie brakowalo.Moi goscie byli bardzo zadowoleni wiec nie wiem o co chodzi nie ktorym osoba ze pisza takie bzdury: Cena za os rowniez nie jest wygorowana,wiec goraco polecam:))))
agusia 2015-04-05 19:52:22
mam pytanie jak ktoś chce tam praktyki mieć to trzeba przynieść jakiś dokument o co chodzi z tym dokumentem wie ktoś może ?
ola 2015-04-05 19:53:49
hey
1
Jamnik1 2016-10-16 23:28:42
Nie polecam tego miejsca ani na miejce pracy ani na praktyke
Jamnik1 2016-10-23 22:29:02
Szefostwo aroganckie pracownicy też nie płacą na czas a takim czymś jak chorobowe zapomnijcie
Zostaw swoją opinię o Dom Przyjęć „u Zbyszka” - Knurów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dom Przyjęć „u Zbyszka”