brak logo

agencja reklamowa OZON

Warszawa

Opinie o agencja reklamowa OZON

także były pracownik 2010-06-29 13:43:36
Ja także się niestety muszę zgodzić, nigdy wcześniej nie pracowałam w tak słabej firmie.
a 2010-06-29 18:38:19
Naprawdę jest aż tak źle? A ja właśnie szykowałam się do wysłania CV do tej firmy...
K.SZ 2010-10-11 15:25:54
Proszę aby nikt się pode mnie nie podszywał. Niech każdy używa swoich inicjałów! chyba że była inna osoba o inicjałach K.S
A swoją drogą również zgadzam się z tymi opiniami które zostały wyżej wymienione.
K.SZ
MD 2010-10-28 12:37:38
ja też już tam nie pracuje a to że zostałem zwolniony było jednym z większych szczęść mojego życia. pozdrawiam Wszystkich serdecznie.
jj 2010-10-30 22:07:03
Żadnych pozytywów nie ma o ozonie, tragedia. Nie dziwię się bo sama miałam opcję z nimi współpracować jako zleceniobiorca i to była traumatyczna współpraca.
anonim 2010-12-09 16:24:11
wiec ? bylo tam cos ??
seriously 2010-12-14 15:05:25
Brawo!
Opisałeś dokładnie całą firmę AGE!!!
Wszystko jest 100% prawdą!
Ludzie trzymajcie się z daleka od tej firmy bo to tylko kłopoty !
1
anonim 2011-04-05 16:54:44
Ja byłam podwykonawcą tej firmy i niestety w pełni podzielam zdanie na temat tej firmy.
a 2011-06-07 15:42:23
Co fakt to fakt Ludzie w Ozonie podczas mojej kadencji byli na prawdę ekstra. Przyjaźnie zachowały się do dziś!
Anna 2013-03-21 08:06:25
Ciesz się , że Ci zapłacili bo Ja nie dostałam nic za swoja pracę nawet dziękuje , telefonów nie odbierali nastepnie stwierdzili , że nie o to chodziło żenada ja dopisałam firmę do KRD każdy ma takie prawo choć i tak wiem że nic tym nie wskuram bo nie mialam podpisanej umowy , ale może ostrzege innych .
hiy 2014-03-31 18:52:09
Agencja reklamowa Ozon szuka obecnie na jedno stanowisko - new business manager, wymagania nie wielkie, może zaaplikuję.
mychu 2015-01-31 16:28:45
a Wymagania nie wielkie to znaczy jakie? szukałem tej oferty nie nie znalazłem, to nie mogłem sam sprawdzić, z drugiej strony nawet nie wiem czy ta oferta pracy w agencji reklamowej ozon jest aktualna, ale jak nie teraz to może na przyszłosć warto wiedzieć, bo branża reklamowa mnie bardzo kręci i jest to mój konik
poszkodowana 2015-08-04 21:00:33
pracowałam w tej firmie jakieś 3 lata temu, teraz okazało się ze przez rok kamusinski nie płacił do zus za mnie składek... OSZUST !!!!!!!!!!!!!!!
Mariusz Wiaderny 2015-11-18 18:00:29
Powyższe opinie są opiniami o firmie Agencja Reklamowa Ozon z Warszawy, nie Agencja Kreatywna Ozon z Lublina, przez takie posty ludzie mylą moją firmę z warszawską.
efrg 2016-05-13 17:25:30
@pokim jezeli chcesz dosiwadczenie zdobyc polecam staze :)
Zostaw swoją opinię o agencja reklamowa OZON - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie agencja reklamowa OZON