brak logo

PHZ KASOL J. A. KAZBERUK

Białystok

Opinie o PHZ KASOL J. A. KAZBERUK

pracownica 2012-02-27 09:57:37
traktuje ludzi jak smieci nie placi za nadgodziny daje umowe zlecenie placi 5 zl na godzine.nie warto sobie tym zakladem glowy zawracac
5
duska 2013-11-29 09:28:18
to jest smieszne lepiej prowac za 5zl ktos napisal niz glodowac smieszne jesli sie bedzie pracowac po 8 godzin 5 dni w tygodniu to sie zarobi 800zl .Kup bilet 80zl na dojazy sie str aci od 1 do 2 ale ok to jest 720zl zaplac dla opikunki i co ci zostaje 70zl .Ja nie chce pary tysiecy ale dajcie ludzie najnizsza krajowa to sa ludzie
2
kamilkkkk 2013-11-29 09:31:30
Ktos sie zastanawia dlaczego ciagle szykaja do pracy to samo powina dac do myslenia 5zl jejku 800zl miesiecznie co to jest .
MAks 2014-03-26 00:20:04
Jeżeli taka jest prawda to cóż... dobrze, że teraz to widzę niż miałbym się przekonać na własnej skórze żałując każdej godziny spędzonej w firmie.
seba 2014-04-02 22:29:54
O czym dokładnie jest mowa, bo jak sprawdzałem to PHZ KASOL działa w pięciu branżach, a to nie mało, to może doprecyzujcie by nie było nieporozumień.
laura 2014-04-07 16:58:39
Ostatnio cos w Internecie czytałem, że kasol zatrudni Panie przy produkcji, może któraś juz pracowała i może polecić?
Samurai 2014-04-18 08:45:03
Też jestem zainteresowany pracą w tym przedsiębiorstwie, nie wiem jak wygląda rozmowa rekrutacyjna i czego się spodziewać... proszę o opinie..
babka 2014-06-20 09:41:22
Kasol nadal zatrudnia? ktoś dostał tą pracę przy produkcji? Jestem tzw. 50 plus i w niewielu miejscach jeszcze mogę liczyć na pracę..
1
Nat 2014-06-30 09:50:56
Właściciel firmy traktuje ludzi jak szmaty, byłam tam tylko jeden dzień i każdemu będę tą firmę przedstawiać w jak najgorszym świetle bo tylko na to zasługuje. Za nadgodziny nie dostaje się ani grosza, kobiety muszą czasem pracować po 2-3 godziny za darmo. Przerwa trwa około 5 minut bo później szef woła do pracy i nie ma że się nie pójdzie. Dla niecałego tysiąca na miesiąc nie warto się męczyć
1
anonim 2014-09-08 10:36:48
pracuje sie po 8 godzin albo i wiecej jak sie nie wyrobisz,ale placa 5 zl za godzine wiec sobie policz,odejmujac nadgodziny bo nie sa platne.kalkulacja jest prosta
ojama 2014-09-29 21:47:19
Płacą 5 zł netto za godzinę, czyli poniżej płacy minimalnej - umowa śmieciowa.
Opisani w lokalnych gazetach.
Praca w Białymstoku za 5 zł. Żeby zarobić płacę minimalną trzeba pracować 250 godzin
2
była pracownica 2015-01-26 18:21:02
Pracowałam w tej firmie miesiąc i już nigdy więcej tam nie wrócę. Pracowałam tam tylko dlatego, bo z dnia na dzień straciłam pracę i musiałam czegoś się złapać. Tam nie ma negocjacji-nie podoba się to do widzenia. Szefostwo tylko potrafi krzyczeć, atmosfera tam jest tragiczna
lilka 2015-04-15 14:07:48
Odradzam pracę w tej firmie. Na produkcji czułam się jak bym pracowała w oborze przy bydle. Resztki grzybów z podłogi trzeba było sprzątać rękami bo nie bylo szufelek. Jeden wielki szlam na podłodze. Bez kaloszy się nie obejdzie. Przerwa na szybko żeby zjesc kanapkę, zdążyłam się napić tylko wody z czajnika bo o zaparzeniu herbaty nie było mowy- brak czasu. Porażka! Odradzam, zwłaszcza ze jeden z synów jest strasznym chamem, potrafi przyjsc i powiedzieć -Ty już tu nie pracujesz, zbieraj się do domu. Nik nie patrzy że kobiet dźwigają ciężary (skrzynki), po prostu jedna wielka porażka. Szok że coś takiego dzieje się w XXI wieku w środku miasta.
3
Incognito 2016-04-16 18:05:47
Słyszałem że właściciel Kasolu do "krętach", a jego najbliższa życiu osoba jest Sędziną. Tak więc cuda cuda robić może Pan "Kasol". Dom z basenem i inne cuda kosztują, więc trzeba skrobać na pracownikach i tyle.
1
margolcia 2016-05-09 19:02:48
a co! niech mają! załużyli! moim zdaniem firma jest zasłużonym w pełni liderem na rynku polskim w przetwórstwie runa leśnego i czułam że wielka kasa wchodzi w grę
Janek 2016-12-02 20:35:46
Niech sobie będzie liderem na całym świecie tylko niech zmienią tam swój stosunek do pracowników, żeby nie traktowali ich jak niewolników, bo ten cały zakład przypomina jakiś jeden wielki gułag. Znęcają się nad ludźmi psychicznie wyzywając ich od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i kretynów, każą zostawać po godzinach i za to nawet praktycznie nie płacą. Warunki pracy nie różnią się od warunków pracy w oborze czy w chlewie, jeden wielki syf i brud. Zarówno ojciec jak i jego synowie to okropne chamy i buraki, uważający się za jakiś nadludzi, traktują pracowników jak bydło i śmieci. Szkoda tracić nerwy dla nich i ich firmy.
Zostaw swoją opinię o PHZ KASOL J. A. KAZBERUK - Białystok
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHZ KASOL J. A. KAZBERUK