Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Mont-Inox

Pracowałeś w firmie Mont-Inox i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
qwerty - 2014-04-02 20:09:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jebać dziobaków i OZ-ty,przyjdzie czas,że poznają się na Nich w biurze,a na budowie będą dojechani.W niektórych przypadkach to jest prywatny folwark. Najgorsze jest jak "prowadzący"nie zna języka;montaż,cięcie,spawanie i cięcie,a godzinki lecą.
zdjecie uzytkownika
Artur - 2014-04-04 09:48:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No brak języka to lipa, niewiem jak z tymi dziobakami ale ja z tym co pracowałem nie narzekałem, jak jest gdzieś indziej na budowach to niewiem.
zdjecie uzytkownika
Artur - 2014-04-07 11:01:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hahaha, dobrze ze ja od Sanoka mieszkam z 1000 km bo też na mnie by gadali że kabluję :P
Ja tak naprawdę nie znam spraw z tym zwiazanych, tylko ze słów kolegi z którym pracowałem. Ale uważam że to są śmierdzące dzialania , ktore na końcu uderzą rownież w tych co się czują nietykalni.
zdjecie uzytkownika
AJAXX - 2014-04-13 10:55:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie dajcie spokój kablowanie ,swoja droga i innne machlojki,, tam w szwajcari to siedzą tzw wieprze ,którzy tylko po trupach do celu za pare groszy by człowieka zabili i jeszcze maja protesje i zale cotak mało na swieta zarobili ech i ze tyle tyrac jak niewolnicy muszą wiecznie cos im nienareke
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-04-13 11:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Koledzy po ostatniej sytuacji jaka miała miejsce z rozbitymi samochodami podobno obciążyli kierującego,, po co są ubezpieczenia??. Teraz nie powinien nikt z pracowników jeździć służbowymi samochodami za darmo,niech zatrudnią kierowców i niech im płacą za kierowanie i dowóz pracowników do pracy. (usunięte przez administratora) Każdy powinien to poprzeć- pozdrawiam wszystkich
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-04-13 12:13:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-04-13 11:29:23]:
Podobno ????? Nie zajmujcie się plotkami.
zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-04-13 13:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie, niech ktos może to potwierdzi, bo nie widze sensu, żeby mieli obarczac tym pracownika Mont-Inox, jesli auto było ubezpieczone.
zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-04-14 18:00:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aleksy - 2014-04-13 13:18:14]:
Z moich wiadomości o ubezpieczeniu to jest tak że firmy płacą 100 procent za ubezpieczenie samochodów i za każdą stłuczkę ubezpieczyciel podnosi stawkę o 10 procent za każde auto , jak jest dużo aut w firmie to stawka idzie do góry nawet kilkanaście tysięcy przy następnym ubezpieczeniu wszystkich aut a może nawet kilkadziesiąt tysięcy więc czasami warto się zastanowić przy dużej flocie samochodów. XXX pomyśl trochę zanim coś napiszesz fajnie jest plotkować i mieć wszystko w D....
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-04-17 21:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [aleksy - 2014-04-14 18:00:06]:
A o ile mi wiadomo to traci się 10 procent ale na to auto które brało udział w stłuczce jest to potwierdzone przez ubezpieczyciela.Trochę więcej lektury przydałoby się-pozdrawiam szkolonego
zdjecie uzytkownika
Edward - 2014-06-20 17:26:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszecie, że podobno, czyli jednak to nie sprawdzona informacja. W ogóle jakie auta Mont-Inox daje swoim pracownikom? Tankujecie na flotę?
zdjecie uzytkownika
KITO - 2014-10-12 13:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma płaci na czas z tym problemu nie ma ale co z tego jeden drugiego by wykończył atmosfera do dup,,, jest szkoda czasu są lepsze firmy więcej dają na stawce jak zaczynasz i szanują ciebie bo tu mają ciebie daleko gdzieś
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-13 13:16:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
unas w francji całkiem spoko nie nazekamy jak sie ma układy z kierownikiem to i atmosfera spoko dychnąc mozna nik nas niepilnuje i browarka mozna wypic
zdjecie uzytkownika
rax - 2014-10-14 17:00:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
MONT-INOX Sp. z o.o. jest dynamicznie rozwijającym się przedsiębiorstwem usługowo-handlowym, działającym na rynku od 1998r. Specjalizują się w montażu i spawaniu instalacji ze stali kwasoodpornych. Ich główną działalnością jest kompleksowy montaż linii technologicznych, wykonywanie instalacji procesowych oraz przemysłowych ze stali inox. Wykonują zbiorniki ciśnieniowe i bezciśnieniowe oraz urządzenia do produkcji spożywczej.
zdjecie uzytkownika
ZASTRASZANY PRACOWNIK - 2014-11-03 20:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NUCLEAR WAR'S WORST -CASE SCENAIO
zdjecie uzytkownika
Fiko - 2014-11-20 15:19:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to na każdym stanowisku na jakie przyjmuja w Mont - inoxie to trzeba mieć 2 letnie doświadczneie. wdiziałem ich ogłoszenia o pracę i powiem szczerze, że jestem załamany bo nie mam 2letniego doświadczenia w pracy a tak na prawdę zleży mi na znalezieniu jakiegoś zajecia. Gdzie ja mam to doswiadczenie zdobyć jak nigxdzie pracy nie dają?
zdjecie uzytkownika
franciszka kiszka - 2015-01-21 12:57:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też chciałabym prawie to samo pytanie zadać co Fiko, czy to musi być koniecznie dwuletnie doświadczenie zawodowe żeby dostać u nich zatrudnienie? bo ja mam półtora roku ale bardzo mi zależy na pracy w tej branży i szczególnie właśnie akurat w tej firmie. myślicie że będa skrupulatni i te pół roku mnie skreśla?
zdjecie uzytkownika
mareczek - 2015-02-05 12:25:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hejka kochani, myślałem nad zatrudniemiem się w Mont-Inox ale nie wiem w zasadzie jak się do tego zabrać. słyszałem tez jakieś plotki że firma zmienia siedzibę ale nie potrafię znaleźć w internecie info gdzie i od kiedy to będzie, a to dla mnie ważne info bo nie wiem jak będę miał z dojazdami. nie mam w domu internetu, nie znam się na tym, pomoże mi ktoś?
zdjecie uzytkownika
szantarzowany - 2015-02-23 16:16:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tej firmie to smród i nic wiecej katuja ludzi i nic wiecej ,,jak niemasz układów to zginiesz,najlepiej z daleka od tego syfu rakotwórczego a kasa to skoda mówic juz niejeden sie przykonał pracujac w francji jak miał układy to zarobił a jak nie to zastraszany jest
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-03-02 20:16:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta ta sami du.o..zy tam robią jak mają tydzień wolnego to jeżdzą do sanoka i kablują jak kto robi wzamian dostają premię uznaniową ...zdala od mont inox kto jest normalnym człowiekiem
zdjecie uzytkownika
Artur - 2015-03-03 08:59:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prawda jest taka ze w najlepszej firmie możesz być kantowany jeśli dasz się kantować. Ja wiem ze tam u was jest olbrzymie bezrobocie. Ale zaden z was nie kwapi się aby coś w swoim życiu zmienić, nie uczycie się jezyków obcych, potraficie tylko narzekać. Ja nie bronię tej firmy absolutnie bo też w niej pracowłem ale ja mam duże jaja i potrafie powiedzieć co o nich myślałem jak mi na czas kasy nie przelali. Ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w potrafię nawkładać , nie patrzę czy to jest współpracownik, kierownik czy sam prezes. Sprawy trzeba postawić jasno od samego początku, a większość z was załatwia wszystko na gębę. Później macie takie rezultaty. Prawda jest taka że my pracownicy jestesmy siłą w zakłądzie pracy, nie musimy miec zwiazku zawodowego. Pieprzenie prezesó i kierowników ze na wasze miejsca są dziesiątki chętnych to zwykły podły szantaż który nie ma pokrycia w słowach. Jak macie jakies problemy w robocie polecam "włoski strajk" uwierzcie mi że po max 1 tygodniu kiedy wydajność spada kierownictwo zacznie traktować was jak ludzi. Będą latać, krzyczeć, grozić zwolnieniem, może kogoś w furii zwolnią bezprawnie wtedy sad pracy i taka pseudo firemka jest szybko prostowana. Oczywiście nikt nie może się wyłamać. A to już jest sukces. A po drugie jest tam was tylu to dlaczego nie załozycie związku zawodowego? Wystarczy 15 osób zeby zalożyc związek zawodowy. Na co czekacie? Panowie dość narzekania ;)
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-03-15 10:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Artur - 2015-03-03 08:59:40]:
Święte słowa Panie Arturze, jeszcze żeby wyp....olili przydupasów i pod.......aczy a Zagórza a na to miejsce przyjęli fachowców to sytuacja całkowicie by się zmieniła, bo teraz zaczynają pracować nazwiska a nie fachowcy
zdjecie uzytkownika
kazio233 - 2015-03-16 16:17:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorsza firma nie polecam... Robia ludzia tylko nadzieje z robota żeby czekali i do nich zadzwonią a później zbywaja... Widzę ze upada ta firma i robia z ludźmi co chcą zwalniają doświadczonych spawaczy a przyjmują gowniarzy i co to ma byc wogole... Dluzej tak nie pociągnięcie debile.
zdjecie uzytkownika
do kazio - 2015-03-16 20:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz racje dakich łystków naprzyjmowali z nafty gaz co w olszanicy robili i teraz siedzą w francji i jak zjada na tydzien to odrazu do sanoka zdac relacje jak kto pracuje
zdjecie uzytkownika
wodzu - 2015-03-16 20:24:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja na tych buraków niemoge juz dłuzej patrzec ile tak mozna no ile tolerowac ,,,prezesie zrób porzadek z tymi chamami z ngs olszanicy sami obij boki i tylko patrzą oby odbrbnic dniówke ,,,a wydajnosci to zero lamusy nic wiecej i przez takich firma ma prosperowac ta to zagłada dla firmy tacy lamusy co robili ngs w olszanicy
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-03-27 11:15:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wodzu - 2015-03-16 20:24:19]:
Święte słowe piszesz Wodzu ale prezes nic nie zrobi z tym bo słucha takiego co mu mówią ,,CHYTRY PLAN" -człowiek bez pojęcia o pracy na budowie rząglowanie ludzmi mu wychodzi i nic wiącej,,trzepie kase i sie śmieje
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mont-Inox
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Mont-Inox?
Zadaj pytanie