brak logo

Mont-Inox

Sanok

Opinie o Mont-Inox

xxx 2014-04-17 21:57:42
A o ile mi wiadomo to traci się 10 procent ale na to auto które brało udział w stłuczce jest to potwierdzone przez ubezpieczyciela.Trochę więcej lektury przydałoby się-pozdrawiam szkolonego
1
Edward 2014-06-20 17:26:40
Piszecie, że podobno, czyli jednak to nie sprawdzona informacja. W ogóle jakie auta Mont-Inox daje swoim pracownikom? Tankujecie na flotę?
KITO 2014-10-12 13:30:11
firma płaci na czas z tym problemu nie ma ale co z tego jeden drugiego by wykończył atmosfera do dup,,, jest szkoda czasu są lepsze firmy więcej dają na stawce jak zaczynasz i szanują ciebie bo tu mają ciebie daleko gdzieś
1
pracownik 2014-10-13 13:16:06
unas w francji całkiem spoko nie nazekamy jak sie ma układy z kierownikiem to i atmosfera spoko dychnąc mozna nik nas niepilnuje i browarka mozna wypic
2
rax 2014-10-14 17:00:47
MONT-INOX Sp. z o.o. jest dynamicznie rozwijającym się przedsiębiorstwem usługowo-handlowym, działającym na rynku od 1998r. Specjalizują się w montażu i spawaniu instalacji ze stali kwasoodpornych. Ich główną działalnością jest kompleksowy montaż linii technologicznych, wykonywanie instalacji procesowych oraz przemysłowych ze stali inox. Wykonują zbiorniki ciśnieniowe i bezciśnieniowe oraz urządzenia do produkcji spożywczej.
1
ZASTRASZANY PRACOWNIK 2014-11-03 20:23:40
NUCLEAR WAR'S WORST -CASE SCENAIO
4
Fiko 2014-11-20 15:19:24
Czy to na każdym stanowisku na jakie przyjmuja w Mont - inoxie to trzeba mieć 2 letnie doświadczneie. wdiziałem ich ogłoszenia o pracę i powiem szczerze, że jestem załamany bo nie mam 2letniego doświadczenia w pracy a tak na prawdę zleży mi na znalezieniu jakiegoś zajecia. Gdzie ja mam to doswiadczenie zdobyć jak nigxdzie pracy nie dają?
franciszka kiszka 2015-01-21 12:57:22
też chciałabym prawie to samo pytanie zadać co Fiko, czy to musi być koniecznie dwuletnie doświadczenie zawodowe żeby dostać u nich zatrudnienie? bo ja mam półtora roku ale bardzo mi zależy na pracy w tej branży i szczególnie właśnie akurat w tej firmie. myślicie że będa skrupulatni i te pół roku mnie skreśla?
mareczek 2015-02-05 12:25:51
hejka kochani, myślałem nad zatrudniemiem się w Mont-Inox ale nie wiem w zasadzie jak się do tego zabrać. słyszałem tez jakieś plotki że firma zmienia siedzibę ale nie potrafię znaleźć w internecie info gdzie i od kiedy to będzie, a to dla mnie ważne info bo nie wiem jak będę miał z dojazdami. nie mam w domu internetu, nie znam się na tym, pomoże mi ktoś?
2
szantarzowany 2015-02-23 16:16:21
w tej firmie to smród i nic wiecej katuja ludzi i nic wiecej ,,jak niemasz układów to zginiesz,najlepiej z daleka od tego syfu rakotwórczego a kasa to skoda mówic juz niejeden sie przykonał pracujac w francji jak miał układy to zarobił a jak nie to zastraszany jest
były pracownik 2015-03-02 20:16:33
ta ta sami du.o..zy tam robią jak mają tydzień wolnego to jeżdzą do sanoka i kablują jak kto robi wzamian dostają premię uznaniową ...zdala od mont inox kto jest normalnym człowiekiem
1
Artur 2015-03-03 08:59:40
Prawda jest taka ze w najlepszej firmie możesz być kantowany jeśli dasz się kantować. Ja wiem ze tam u was jest olbrzymie bezrobocie. Ale zaden z was nie kwapi się aby coś w swoim życiu zmienić, nie uczycie się jezyków obcych, potraficie tylko narzekać. Ja nie bronię tej firmy absolutnie bo też w niej pracowłem ale ja mam duże jaja i potrafie powiedzieć co o nich myślałem jak mi na czas kasy nie przelali. Ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w potrafię nawkładać , nie patrzę czy to jest współpracownik, kierownik czy sam prezes. Sprawy trzeba postawić jasno od samego początku, a większość z was załatwia wszystko na gębę. Później macie takie rezultaty. Prawda jest taka że my pracownicy jestesmy siłą w zakłądzie pracy, nie musimy miec zwiazku zawodowego. Pieprzenie prezesó i kierowników ze na wasze miejsca są dziesiątki chętnych to zwykły podły szantaż który nie ma pokrycia w słowach. Jak macie jakies problemy w robocie polecam "włoski strajk" uwierzcie mi że po max 1 tygodniu kiedy wydajność spada kierownictwo zacznie traktować was jak ludzi. Będą latać, krzyczeć, grozić zwolnieniem, może kogoś w furii zwolnią bezprawnie wtedy sad pracy i taka pseudo firemka jest szybko prostowana. Oczywiście nikt nie może się wyłamać. A to już jest sukces. A po drugie jest tam was tylu to dlaczego nie załozycie związku zawodowego? Wystarczy 15 osób zeby zalożyc związek zawodowy. Na co czekacie? Panowie dość narzekania ;)
3
xxx 2015-03-15 10:25:38
Święte słowa Panie Arturze, jeszcze żeby wyp....olili przydupasów i pod.......aczy a Zagórza a na to miejsce przyjęli fachowców to sytuacja całkowicie by się zmieniła, bo teraz zaczynają pracować nazwiska a nie fachowcy
kazio233 2015-03-16 16:17:03
Najgorsza firma nie polecam... Robia ludzia tylko nadzieje z robota żeby czekali i do nich zadzwonią a później zbywaja... Widzę ze upada ta firma i robia z ludźmi co chcą zwalniają doświadczonych spawaczy a przyjmują gowniarzy i co to ma byc wogole... Dluzej tak nie pociągnięcie debile.
do kazio 2015-03-16 20:13:31
masz racje dakich łystków naprzyjmowali z nafty gaz co w olszanicy robili i teraz siedzą w francji i jak zjada na tydzien to odrazu do sanoka zdac relacje jak kto pracuje
wodzu 2015-03-16 20:24:19
ja na tych buraków niemoge juz dłuzej patrzec ile tak mozna no ile tolerowac ,,,prezesie zrób porzadek z tymi chamami z ngs olszanicy sami obij boki i tylko patrzą oby odbrbnic dniówke ,,,a wydajnosci to zero lamusy nic wiecej i przez takich firma ma prosperowac ta to zagłada dla firmy tacy lamusy co robili ngs w olszanicy
xxx 2015-03-27 11:15:31
Święte słowe piszesz Wodzu ale prezes nic nie zrobi z tym bo słucha takiego co mu mówią ,,CHYTRY PLAN" -człowiek bez pojęcia o pracy na budowie rząglowanie ludzmi mu wychodzi i nic wiącej,,trzepie kase i sie śmieje
2
karpio 2015-04-20 03:34:05
Ale czy takie żaglowanie pracownikami dobrze wychodzi dla firmy to już inna sprawa. Bo nie sądzę żeby na dłuższa metę takie rzeczy służyły firmie. no ale cóż...
1
Państwu dziękujemy 2015-05-09 02:41:31
ZŁODZIEJE! Odchodzisz - nie licz na uregulowanie płatności, które przeważnie i tak zalegają i o które u p. Celiny się prosić trzeba. Nota bene za nielegalnie przepracowane nadgodziny, na które należy sporządzić osobną listę. Na pracowników biorą od zleceniodawców ogromne pieniądze, których tylko mała część trafia do szaraka na końcu łańcucha i jeszcze śmią ich nie płacić pod byle pretekstem.
Państwu dziękujemy 2015-05-09 02:57:20
Śmierdzi kierownictwem lub wazeliną, czyli Mont-Inoxową uczciwością. "Panie Pawle, ja nie wiem, czy to istotne, ale...". Jeżdżąc na różne budowy poznałem normalnych i fajnych ludzi w tej firmie, ale oni na pewno nie byli zadowoleni. Dobre.
Państwu dziękujemy 2015-05-09 03:00:11
Widać sytuacja uległa zmianie. Ja musiałem wielokrotnie prosić o pieniądze. Po moim odejściu w ogóle odmówili uregulowania płatności.
1
Państwu dziękujemy 2015-05-09 03:01:05
Widać sytuacja uległa zmianie. Ja musiałem wielokrotnie prosić o swoje pieniądze. Po moim odejściu w ogóle odmówili uregulowania płatności.
1
torus 2015-05-20 21:55:00
nie wiem w jaki sposób, ale jakoś ukrócić trzeba na pewno te sytuacje z niewypłacaniem ostatnich pensji. Wiadomo , że nie do końca opłaca się walczyć o te pieniądze bo to nieduża kasa, ale jeśli nikt nie zareaguje to Mont Inox będzie zawsze postępował w taki sposób bezkarnie co jest nie do przyjęcia
1
Spawacz 2015-05-24 12:50:57
Witam rozżaloną młodzież :) Ludzie nie piszcie takich głupot :) tam u was na podkarpaciu ludzie bardzo lubią obgadywanie i narzekanie to już wiem z autopsji,co do firmy Mont-Inox,według mnie bardzo uczciwa firma,trzeba poprostu wiedzieć jak z ludzmi rozmawiać,oczekujecie nie wiadomo jakiego traktowania i pieniędzy z kosmosu a tak naprawde fachowcy z was żadni,nie mówię o wszystkich ale znacznej większości pracowników z którymi miałem okazję pracować,prawda jest taka że za takie umiejętności które reprezentujecie w innej firmie nie dostalibyście nawet 10 euro :) Cieszcie się że macie pod nosem Mont-Inox bo w innym wypadku większość z was nie znała by nawet topografii Polski nie wspominając o Europie :) Polecam Mont-Inox :)
4
sprawiedliwy 2015-06-09 13:40:13
DO spawacz jak z koziej du.y trąbka,słuchaj sie luzny w zwieraczach jestes i dlatego chwalisz tą firme,,,a prawda jest taka ze firma naprzyjmowała z upadłej firmy nafty gaz serwis z sanoka spawaczy ktuży tam zostali przyjeci pod pretekstem ze przynosili ser i masło i inne dobra zewsi,,,to dzieki im firma poszła sie jeb.ć,teraz ta elita jest zatrudniona w mont inox i jeszcze to samo będzie z tą firmą już niedługo fachocy z bożej łaski ,,,,,a dlaczego nikt nie napisze ze coraz wiecej ludzi w obecnie jeszcze istniejącej firmie ma problemy ze zdrowiem np;rogowacienie skóry ,wysypki rumieniowe, obrzęk qłincego ,choroby zębów ,dusznosci w piersiach ,nikt nie powie bo kazdy sie boi i jest szantarzowany ale to jusz niedługo wszystko do czasu ,a takie wynagrodzenia to mozna nazwac ochłap smieszne jałmużny
majster 2015-06-26 15:22:02
roboty na dwa tygodnie niecałe a gnojar.e niemogą sie wyrobic w ciągu czterech tygodni to jest naciąganie firmy na straty jak tylko się da kombinują nieroby
xxx 2015-07-14 18:33:23
Tak się właśnie dzieje ale takich psełdo pracowników wysyła wielki Paweł.Z potem płacze że budowa nie wyszła
ziom 2015-08-06 22:09:52
a co sądzicie o mistrzu haderze?ten to dopiero zaczyna świrować,ale jak to sie mówi wszystko do czasu,buc zasrany
saszka 2015-08-08 16:20:03
Firma poszukuje nowych ludzi do pracy. Widocznie wakacje to również tutaj okres wzmożonej roboty. Mają oferte dla spawaczy chociazby ,dla których wymagania to 2-letnie doświadczenie Znajomość rysunku technicznego Uprawnienia spawalnicze EN 287-1(141) Mile widziana znajomość języka obcego
Hadera 2015-08-19 17:42:57
Panie "ziom" jeżeli masz coś do mnie to nie wypisuj postów anonimowo tylko miej odwagę podpisać się swoim nazwiskiem i napisać konkretnie co oznacza u ciebie świrowanie czy może jest to to że nie pozwalam się opierdzielać i ciągnę robotę do przodu--miej odwagę się podpisać Nazwiskiem i opisać o co ci chodzi,,pozdrawiam
2
ziom 2015-09-05 00:05:56
panie''hadera'' a ja prosze pana zeby pan znalazł odwage i napisał mi pan swój adres bo chciałbym panu osobiscie podziekowac za to ze musiałem szukac nowej roboty przez pana,przyjade z butelką w ręcephe
1
Cezary 2015-09-09 12:50:14
Wydaje mi się @ziom, że skoro już negatywnie się wypowiadasz o firmie, to znaczy, że masz jednocześnie na tyle odwagi, by się pod tym podpisać swoim imieniem i nazwiskiem. Z zasady każdy ma prawo powiedzieć co myśli, ale nie każdy ma na tyle honoru, by się ujawnić. Warto się nad tym zastanowić. Pozdro
5
totm 2015-10-09 17:24:19
siemao! ta firma działa przecież już długo długo z tego co wiem no i można u nich dobrze zaorbić, zajmuja się jest branżą usługowo-handlową, a apecjalizują w montażu i spawaniu instalacji ze stali kwasoodpornych, wiec jest to niszowa barnża w sumie. A negatywne opinie no cóż.. każdy tak naparwde chciałby zarabiać wiecej.
1
przezorny 2015-11-12 16:48:23
już co niektóży się nachłapali waluty euro, ze zaczyna im bokiem wychodzic ,wy frajerzy ,oddali zdrowie dla euro ,a teraz oddadzą euro onkologom zeby miec zdrowie ,,,żałosne to wszystko jest ha hahahaha ha ha.Francja już też się skonczy i przewileje z dopisywaniem godzin wszystko ma swój kres ..
edek 2015-11-12 22:34:17
@przezorny troche nie rozumiem, nie można przecież dopisać sobie godziny od tak po prostu. dajcie prosze znac jak wygląda u nich praca konkretnie, bo troche sie pogubiłem. Można u nich zatrudnić się na pewno jak ma sie własna działalnośc gospodarczą założona i można praciwać przy montażu, a oni dają zlecenia, tak?
przezorny 2015-11-24 15:38:20
odp na edek załoga pana( usunięte przez administratora )jest wtajemniczona w szczeguły wystarczy dobry zacier przywiesc i sprawa załatwiona
2015-11-25 00:35:05
...taaaa,zaciery,nadgorliwi wielcy prowadzący-pierdzący,podkręcajcie sami sobie śrubkę,pokazujcie,że Polaczek biega w pracy żeby szybko Francuzik lub inny przyjął sukces w pierwszej kolejności tego "łańcucha pokarmowego"...zastanówcie się nad sobą karierowicze...
2
luz 2015-12-03 23:11:31
nic z tego nie rozumiem, poza tym, że w firmie są jakieś układy i układziki, które mnie trochę odstraszają. Zastanawiam się, po co komu ta działalność gospodarcza, jakie firma ma z tego zyski.
he 2015-12-16 23:04:20
he he he chłopie do szkoły się wróć :) ciesz się że dali Ci szanse
he porażka ...
3
ajcik 2015-12-17 02:05:36
ale co dokładnie @he masz na myśli, bo wiesz ciężko jest się domyślać czegokolwiek z takich wypowiedzi, bardzo proszę daj znać co chciałeś napisać ;) ...
sieben 2016-01-31 22:03:51
precz z haderą,to kłamca i oszust z małym stażem w mont inox
monter 2016-02-01 08:12:48
Koledzy znacie może inne firmy z którymi warto wyjechać jako monter rurociągów zagranice?
zadowolony 2016-02-01 20:52:25
odp na monter a żle ci w mont inox bardzo dobre dobre zarobki fajna praca czedo oczekujesz więcej
monter 2016-02-02 08:08:47
Ja nie nie pracuje w mont inox. To było ogólne pytanie mające na celu poznać firmy z branży.
p.s Firma szuka obecnie monterów rurociągów?
kierownik 2016-02-02 19:39:02
tylko mont inox jest to nr1 rozwijająca sie preżnie firma na podkarpaciu ,takich jest bardzo mało firm gdzie można nawet i bardzo dobre pieniądze zarobic jak się uczciwie pracuje i wydajnie zdecydowanie polecam firme mont inox z sanoka
3
pracownik 2016-03-10 14:15:20
he co by nie było ale powoli zaczyna sie kurczyć ta prezna firma ha ha haha ha kres przychodzi pomalutku!!!!!!!!!!!!!!jak i obij bokom kazdemu powoli jak i firmie a koniec bedzie najlepszy !!!
majo 2016-04-07 21:49:50
Wydaje mi się, że ostatnio nie pokazało się ogłoszenie pracy. Widocznie atmosfera wszystkim odpowiada.
jaro 2016-05-13 09:30:56
hej @majo pokazało się ogłoszenie na spawacza. Wymagają 2-letniego doświadczeni i uprawnień EN 287-1(141). To może być praca także za granicą bo język obcy mile widziany. Spawacze naprawdę dobrze zarabiają .
1
H.WIE 2016-05-15 19:30:05
ktos cos napisze konkretnie o zarobkach? stawka netto mnie interesuje np w niemczech jako spawacz tig. prosze o odpowiedz
dusia 2016-07-03 16:50:31
jakby ktoś by l zainteresowany zatrudnieniem w tej firmie i szuka zatrudnienie, ofert to nie błąkajcie się jak dzieci we mgle po internecie, wszystkie aktualne oferty znajdują się na stronie internetowej firmy
Zostaw swoją opinię o Mont-Inox - Sanok
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mont-Inox