Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Mont-Inox

Pracowałeś w firmie Mont-Inox i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Artur - 2014-04-04 09:48:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No brak języka to lipa, niewiem jak z tymi dziobakami ale ja z tym co pracowałem nie narzekałem, jak jest gdzieś indziej na budowach to niewiem.
zdjecie uzytkownika
Artur - 2014-04-07 11:01:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hahaha, dobrze ze ja od Sanoka mieszkam z 1000 km bo też na mnie by gadali że kabluję :P
Ja tak naprawdę nie znam spraw z tym zwiazanych, tylko ze słów kolegi z którym pracowałem. Ale uważam że to są śmierdzące dzialania , ktore na końcu uderzą rownież w tych co się czują nietykalni.
zdjecie uzytkownika
AJAXX - 2014-04-13 10:55:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie dajcie spokój kablowanie ,swoja droga i innne machlojki,, tam w szwajcari to siedzą tzw wieprze ,którzy tylko po trupach do celu za pare groszy by człowieka zabili i jeszcze maja protesje i zale cotak mało na swieta zarobili ech i ze tyle tyrac jak niewolnicy muszą wiecznie cos im nienareke
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-04-13 11:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Koledzy po ostatniej sytuacji jaka miała miejsce z rozbitymi samochodami podobno obciążyli kierującego,, po co są ubezpieczenia??. Teraz nie powinien nikt z pracowników jeździć służbowymi samochodami za darmo,niech zatrudnią kierowców i niech im płacą za kierowanie i dowóz pracowników do pracy. (usunięte przez administratora) Każdy powinien to poprzeć- pozdrawiam wszystkich
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-04-13 12:13:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-04-13 11:29:23]:
Podobno ????? Nie zajmujcie się plotkami.
zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-04-13 13:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie, niech ktos może to potwierdzi, bo nie widze sensu, żeby mieli obarczac tym pracownika Mont-Inox, jesli auto było ubezpieczone.
zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-04-14 18:00:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aleksy - 2014-04-13 13:18:14]:
Z moich wiadomości o ubezpieczeniu to jest tak że firmy płacą 100 procent za ubezpieczenie samochodów i za każdą stłuczkę ubezpieczyciel podnosi stawkę o 10 procent za każde auto , jak jest dużo aut w firmie to stawka idzie do góry nawet kilkanaście tysięcy przy następnym ubezpieczeniu wszystkich aut a może nawet kilkadziesiąt tysięcy więc czasami warto się zastanowić przy dużej flocie samochodów. XXX pomyśl trochę zanim coś napiszesz fajnie jest plotkować i mieć wszystko w D....
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-04-17 21:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [aleksy - 2014-04-14 18:00:06]:
A o ile mi wiadomo to traci się 10 procent ale na to auto które brało udział w stłuczce jest to potwierdzone przez ubezpieczyciela.Trochę więcej lektury przydałoby się-pozdrawiam szkolonego
zdjecie uzytkownika
Edward - 2014-06-20 17:26:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszecie, że podobno, czyli jednak to nie sprawdzona informacja. W ogóle jakie auta Mont-Inox daje swoim pracownikom? Tankujecie na flotę?
zdjecie uzytkownika
KITO - 2014-10-12 13:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma płaci na czas z tym problemu nie ma ale co z tego jeden drugiego by wykończył atmosfera do dup,,, jest szkoda czasu są lepsze firmy więcej dają na stawce jak zaczynasz i szanują ciebie bo tu mają ciebie daleko gdzieś
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-13 13:16:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
unas w francji całkiem spoko nie nazekamy jak sie ma układy z kierownikiem to i atmosfera spoko dychnąc mozna nik nas niepilnuje i browarka mozna wypic
zdjecie uzytkownika
rax - 2014-10-14 17:00:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
MONT-INOX Sp. z o.o. jest dynamicznie rozwijającym się przedsiębiorstwem usługowo-handlowym, działającym na rynku od 1998r. Specjalizują się w montażu i spawaniu instalacji ze stali kwasoodpornych. Ich główną działalnością jest kompleksowy montaż linii technologicznych, wykonywanie instalacji procesowych oraz przemysłowych ze stali inox. Wykonują zbiorniki ciśnieniowe i bezciśnieniowe oraz urządzenia do produkcji spożywczej.
zdjecie uzytkownika
ZASTRASZANY PRACOWNIK - 2014-11-03 20:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NUCLEAR WAR'S WORST -CASE SCENAIO
zdjecie uzytkownika
Fiko - 2014-11-20 15:19:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to na każdym stanowisku na jakie przyjmuja w Mont - inoxie to trzeba mieć 2 letnie doświadczneie. wdiziałem ich ogłoszenia o pracę i powiem szczerze, że jestem załamany bo nie mam 2letniego doświadczenia w pracy a tak na prawdę zleży mi na znalezieniu jakiegoś zajecia. Gdzie ja mam to doswiadczenie zdobyć jak nigxdzie pracy nie dają?
zdjecie uzytkownika
franciszka kiszka - 2015-01-21 12:57:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też chciałabym prawie to samo pytanie zadać co Fiko, czy to musi być koniecznie dwuletnie doświadczenie zawodowe żeby dostać u nich zatrudnienie? bo ja mam półtora roku ale bardzo mi zależy na pracy w tej branży i szczególnie właśnie akurat w tej firmie. myślicie że będa skrupulatni i te pół roku mnie skreśla?
zdjecie uzytkownika
mareczek - 2015-02-05 12:25:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hejka kochani, myślałem nad zatrudniemiem się w Mont-Inox ale nie wiem w zasadzie jak się do tego zabrać. słyszałem tez jakieś plotki że firma zmienia siedzibę ale nie potrafię znaleźć w internecie info gdzie i od kiedy to będzie, a to dla mnie ważne info bo nie wiem jak będę miał z dojazdami. nie mam w domu internetu, nie znam się na tym, pomoże mi ktoś?
zdjecie uzytkownika
szantarzowany - 2015-02-23 16:16:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tej firmie to smród i nic wiecej katuja ludzi i nic wiecej ,,jak niemasz układów to zginiesz,najlepiej z daleka od tego syfu rakotwórczego a kasa to skoda mówic juz niejeden sie przykonał pracujac w francji jak miał układy to zarobił a jak nie to zastraszany jest
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-03-02 20:16:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta ta sami du.o..zy tam robią jak mają tydzień wolnego to jeżdzą do sanoka i kablują jak kto robi wzamian dostają premię uznaniową ...zdala od mont inox kto jest normalnym człowiekiem
zdjecie uzytkownika
Artur - 2015-03-03 08:59:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prawda jest taka ze w najlepszej firmie możesz być kantowany jeśli dasz się kantować. Ja wiem ze tam u was jest olbrzymie bezrobocie. Ale zaden z was nie kwapi się aby coś w swoim życiu zmienić, nie uczycie się jezyków obcych, potraficie tylko narzekać. Ja nie bronię tej firmy absolutnie bo też w niej pracowłem ale ja mam duże jaja i potrafie powiedzieć co o nich myślałem jak mi na czas kasy nie przelali. Ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w potrafię nawkładać , nie patrzę czy to jest współpracownik, kierownik czy sam prezes. Sprawy trzeba postawić jasno od samego początku, a większość z was załatwia wszystko na gębę. Później macie takie rezultaty. Prawda jest taka że my pracownicy jestesmy siłą w zakłądzie pracy, nie musimy miec zwiazku zawodowego. Pieprzenie prezesó i kierowników ze na wasze miejsca są dziesiątki chętnych to zwykły podły szantaż który nie ma pokrycia w słowach. Jak macie jakies problemy w robocie polecam "włoski strajk" uwierzcie mi że po max 1 tygodniu kiedy wydajność spada kierownictwo zacznie traktować was jak ludzi. Będą latać, krzyczeć, grozić zwolnieniem, może kogoś w furii zwolnią bezprawnie wtedy sad pracy i taka pseudo firemka jest szybko prostowana. Oczywiście nikt nie może się wyłamać. A to już jest sukces. A po drugie jest tam was tylu to dlaczego nie załozycie związku zawodowego? Wystarczy 15 osób zeby zalożyc związek zawodowy. Na co czekacie? Panowie dość narzekania ;)
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-03-15 10:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Artur - 2015-03-03 08:59:40]:
Święte słowa Panie Arturze, jeszcze żeby wyp....olili przydupasów i pod.......aczy a Zagórza a na to miejsce przyjęli fachowców to sytuacja całkowicie by się zmieniła, bo teraz zaczynają pracować nazwiska a nie fachowcy
zdjecie uzytkownika
kazio233 - 2015-03-16 16:17:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorsza firma nie polecam... Robia ludzia tylko nadzieje z robota żeby czekali i do nich zadzwonią a później zbywaja... Widzę ze upada ta firma i robia z ludźmi co chcą zwalniają doświadczonych spawaczy a przyjmują gowniarzy i co to ma byc wogole... Dluzej tak nie pociągnięcie debile.
zdjecie uzytkownika
do kazio - 2015-03-16 20:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz racje dakich łystków naprzyjmowali z nafty gaz co w olszanicy robili i teraz siedzą w francji i jak zjada na tydzien to odrazu do sanoka zdac relacje jak kto pracuje
zdjecie uzytkownika
wodzu - 2015-03-16 20:24:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja na tych buraków niemoge juz dłuzej patrzec ile tak mozna no ile tolerowac ,,,prezesie zrób porzadek z tymi chamami z ngs olszanicy sami obij boki i tylko patrzą oby odbrbnic dniówke ,,,a wydajnosci to zero lamusy nic wiecej i przez takich firma ma prosperowac ta to zagłada dla firmy tacy lamusy co robili ngs w olszanicy
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-03-27 11:15:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wodzu - 2015-03-16 20:24:19]:
Święte słowe piszesz Wodzu ale prezes nic nie zrobi z tym bo słucha takiego co mu mówią ,,CHYTRY PLAN" -człowiek bez pojęcia o pracy na budowie rząglowanie ludzmi mu wychodzi i nic wiącej,,trzepie kase i sie śmieje
zdjecie uzytkownika
karpio - 2015-04-20 03:34:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale czy takie żaglowanie pracownikami dobrze wychodzi dla firmy to już inna sprawa. Bo nie sądzę żeby na dłuższa metę takie rzeczy służyły firmie. no ale cóż...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mont-Inox
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Mont-Inox?
Zadaj pytanie