Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Mont-Inox

Pracowałeś w firmie Mont-Inox i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-04-13 12:13:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-04-13 11:29:23]:
Podobno ????? Nie zajmujcie się plotkami.
zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-04-13 13:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie, niech ktos może to potwierdzi, bo nie widze sensu, żeby mieli obarczac tym pracownika Mont-Inox, jesli auto było ubezpieczone.
zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-04-14 18:00:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aleksy - 2014-04-13 13:18:14]:
Z moich wiadomości o ubezpieczeniu to jest tak że firmy płacą 100 procent za ubezpieczenie samochodów i za każdą stłuczkę ubezpieczyciel podnosi stawkę o 10 procent za każde auto , jak jest dużo aut w firmie to stawka idzie do góry nawet kilkanaście tysięcy przy następnym ubezpieczeniu wszystkich aut a może nawet kilkadziesiąt tysięcy więc czasami warto się zastanowić przy dużej flocie samochodów. XXX pomyśl trochę zanim coś napiszesz fajnie jest plotkować i mieć wszystko w D....
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-04-17 21:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [aleksy - 2014-04-14 18:00:06]:
A o ile mi wiadomo to traci się 10 procent ale na to auto które brało udział w stłuczce jest to potwierdzone przez ubezpieczyciela.Trochę więcej lektury przydałoby się-pozdrawiam szkolonego
zdjecie uzytkownika
Edward - 2014-06-20 17:26:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszecie, że podobno, czyli jednak to nie sprawdzona informacja. W ogóle jakie auta Mont-Inox daje swoim pracownikom? Tankujecie na flotę?
zdjecie uzytkownika
KITO - 2014-10-12 13:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma płaci na czas z tym problemu nie ma ale co z tego jeden drugiego by wykończył atmosfera do dup,,, jest szkoda czasu są lepsze firmy więcej dają na stawce jak zaczynasz i szanują ciebie bo tu mają ciebie daleko gdzieś
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-13 13:16:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
unas w francji całkiem spoko nie nazekamy jak sie ma układy z kierownikiem to i atmosfera spoko dychnąc mozna nik nas niepilnuje i browarka mozna wypic
zdjecie uzytkownika
rax - 2014-10-14 17:00:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
MONT-INOX Sp. z o.o. jest dynamicznie rozwijającym się przedsiębiorstwem usługowo-handlowym, działającym na rynku od 1998r. Specjalizują się w montażu i spawaniu instalacji ze stali kwasoodpornych. Ich główną działalnością jest kompleksowy montaż linii technologicznych, wykonywanie instalacji procesowych oraz przemysłowych ze stali inox. Wykonują zbiorniki ciśnieniowe i bezciśnieniowe oraz urządzenia do produkcji spożywczej.
zdjecie uzytkownika
ZASTRASZANY PRACOWNIK - 2014-11-03 20:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
NUCLEAR WAR'S WORST -CASE SCENAIO
zdjecie uzytkownika
Fiko - 2014-11-20 15:19:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to na każdym stanowisku na jakie przyjmuja w Mont - inoxie to trzeba mieć 2 letnie doświadczneie. wdiziałem ich ogłoszenia o pracę i powiem szczerze, że jestem załamany bo nie mam 2letniego doświadczenia w pracy a tak na prawdę zleży mi na znalezieniu jakiegoś zajecia. Gdzie ja mam to doswiadczenie zdobyć jak nigxdzie pracy nie dają?
zdjecie uzytkownika
franciszka kiszka - 2015-01-21 12:57:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też chciałabym prawie to samo pytanie zadać co Fiko, czy to musi być koniecznie dwuletnie doświadczenie zawodowe żeby dostać u nich zatrudnienie? bo ja mam półtora roku ale bardzo mi zależy na pracy w tej branży i szczególnie właśnie akurat w tej firmie. myślicie że będa skrupulatni i te pół roku mnie skreśla?
zdjecie uzytkownika
mareczek - 2015-02-05 12:25:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
hejka kochani, myślałem nad zatrudniemiem się w Mont-Inox ale nie wiem w zasadzie jak się do tego zabrać. słyszałem tez jakieś plotki że firma zmienia siedzibę ale nie potrafię znaleźć w internecie info gdzie i od kiedy to będzie, a to dla mnie ważne info bo nie wiem jak będę miał z dojazdami. nie mam w domu internetu, nie znam się na tym, pomoże mi ktoś?
zdjecie uzytkownika
szantarzowany - 2015-02-23 16:16:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tej firmie to smród i nic wiecej katuja ludzi i nic wiecej ,,jak niemasz układów to zginiesz,najlepiej z daleka od tego syfu rakotwórczego a kasa to skoda mówic juz niejeden sie przykonał pracujac w francji jak miał układy to zarobił a jak nie to zastraszany jest
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-03-02 20:16:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ta ta sami du.o..zy tam robią jak mają tydzień wolnego to jeżdzą do sanoka i kablują jak kto robi wzamian dostają premię uznaniową ...zdala od mont inox kto jest normalnym człowiekiem
zdjecie uzytkownika
Artur - 2015-03-03 08:59:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Prawda jest taka ze w najlepszej firmie możesz być kantowany jeśli dasz się kantować. Ja wiem ze tam u was jest olbrzymie bezrobocie. Ale zaden z was nie kwapi się aby coś w swoim życiu zmienić, nie uczycie się jezyków obcych, potraficie tylko narzekać. Ja nie bronię tej firmy absolutnie bo też w niej pracowłem ale ja mam duże jaja i potrafie powiedzieć co o nich myślałem jak mi na czas kasy nie przelali. Ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w potrafię nawkładać , nie patrzę czy to jest współpracownik, kierownik czy sam prezes. Sprawy trzeba postawić jasno od samego początku, a większość z was załatwia wszystko na gębę. Później macie takie rezultaty. Prawda jest taka że my pracownicy jestesmy siłą w zakłądzie pracy, nie musimy miec zwiazku zawodowego. Pieprzenie prezesó i kierowników ze na wasze miejsca są dziesiątki chętnych to zwykły podły szantaż który nie ma pokrycia w słowach. Jak macie jakies problemy w robocie polecam "włoski strajk" uwierzcie mi że po max 1 tygodniu kiedy wydajność spada kierownictwo zacznie traktować was jak ludzi. Będą latać, krzyczeć, grozić zwolnieniem, może kogoś w furii zwolnią bezprawnie wtedy sad pracy i taka pseudo firemka jest szybko prostowana. Oczywiście nikt nie może się wyłamać. A to już jest sukces. A po drugie jest tam was tylu to dlaczego nie załozycie związku zawodowego? Wystarczy 15 osób zeby zalożyc związek zawodowy. Na co czekacie? Panowie dość narzekania ;)
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-03-15 10:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Artur - 2015-03-03 08:59:40]:
Święte słowa Panie Arturze, jeszcze żeby wyp....olili przydupasów i pod.......aczy a Zagórza a na to miejsce przyjęli fachowców to sytuacja całkowicie by się zmieniła, bo teraz zaczynają pracować nazwiska a nie fachowcy
zdjecie uzytkownika
kazio233 - 2015-03-16 16:17:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorsza firma nie polecam... Robia ludzia tylko nadzieje z robota żeby czekali i do nich zadzwonią a później zbywaja... Widzę ze upada ta firma i robia z ludźmi co chcą zwalniają doświadczonych spawaczy a przyjmują gowniarzy i co to ma byc wogole... Dluzej tak nie pociągnięcie debile.
zdjecie uzytkownika
do kazio - 2015-03-16 20:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz racje dakich łystków naprzyjmowali z nafty gaz co w olszanicy robili i teraz siedzą w francji i jak zjada na tydzien to odrazu do sanoka zdac relacje jak kto pracuje
zdjecie uzytkownika
wodzu - 2015-03-16 20:24:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja na tych buraków niemoge juz dłuzej patrzec ile tak mozna no ile tolerowac ,,,prezesie zrób porzadek z tymi chamami z ngs olszanicy sami obij boki i tylko patrzą oby odbrbnic dniówke ,,,a wydajnosci to zero lamusy nic wiecej i przez takich firma ma prosperowac ta to zagłada dla firmy tacy lamusy co robili ngs w olszanicy
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-03-27 11:15:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [wodzu - 2015-03-16 20:24:19]:
Święte słowe piszesz Wodzu ale prezes nic nie zrobi z tym bo słucha takiego co mu mówią ,,CHYTRY PLAN" -człowiek bez pojęcia o pracy na budowie rząglowanie ludzmi mu wychodzi i nic wiącej,,trzepie kase i sie śmieje
zdjecie uzytkownika
karpio - 2015-04-20 03:34:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale czy takie żaglowanie pracownikami dobrze wychodzi dla firmy to już inna sprawa. Bo nie sądzę żeby na dłuższa metę takie rzeczy służyły firmie. no ale cóż...
zdjecie uzytkownika
Państwu dziękujemy - 2015-05-09 02:41:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZŁODZIEJE! Odchodzisz - nie licz na uregulowanie płatności, które przeważnie i tak zalegają i o które u p. Celiny się prosić trzeba. Nota bene za nielegalnie przepracowane nadgodziny, na które należy sporządzić osobną listę. Na pracowników biorą od zleceniodawców ogromne pieniądze, których tylko mała część trafia do szaraka na końcu łańcucha i jeszcze śmią ich nie płacić pod byle pretekstem.
zdjecie uzytkownika
Państwu dziękujemy - 2015-05-09 02:57:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lux - 2013-09-23 10:05:48]:
Śmierdzi kierownictwem lub wazeliną, czyli Mont-Inoxową uczciwością. "Panie Pawle, ja nie wiem, czy to istotne, ale...". Jeżdżąc na różne budowy poznałem normalnych i fajnych ludzi w tej firmie, ale oni na pewno nie byli zadowoleni. Dobre.
zdjecie uzytkownika
Państwu dziękujemy - 2015-05-09 03:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [KITO - 2014-10-12 13:30:11]:
Widać sytuacja uległa zmianie. Ja musiałem wielokrotnie prosić o pieniądze. Po moim odejściu w ogóle odmówili uregulowania płatności.
zdjecie uzytkownika
Państwu dziękujemy - 2015-05-09 03:01:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [KITO - 2014-10-12 13:30:11]:
Widać sytuacja uległa zmianie. Ja musiałem wielokrotnie prosić o swoje pieniądze. Po moim odejściu w ogóle odmówili uregulowania płatności.
zdjecie uzytkownika
torus - 2015-05-20 21:55:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie wiem w jaki sposób, ale jakoś ukrócić trzeba na pewno te sytuacje z niewypłacaniem ostatnich pensji. Wiadomo , że nie do końca opłaca się walczyć o te pieniądze bo to nieduża kasa, ale jeśli nikt nie zareaguje to Mont Inox będzie zawsze postępował w taki sposób bezkarnie co jest nie do przyjęcia
zdjecie uzytkownika
Spawacz - 2015-05-24 12:50:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Witam rozżaloną młodzież :) Ludzie nie piszcie takich głupot :) tam u was na podkarpaciu ludzie bardzo lubią obgadywanie i narzekanie to już wiem z autopsji,co do firmy Mont-Inox,według mnie bardzo uczciwa firma,trzeba poprostu wiedzieć jak z ludzmi rozmawiać,oczekujecie nie wiadomo jakiego traktowania i pieniędzy z kosmosu a tak naprawde fachowcy z was żadni,nie mówię o wszystkich ale znacznej większości pracowników z którymi miałem okazję pracować,prawda jest taka że za takie umiejętności które reprezentujecie w innej firmie nie dostalibyście nawet 10 euro :) Cieszcie się że macie pod nosem Mont-Inox bo w innym wypadku większość z was nie znała by nawet topografii Polski nie wspominając o Europie :) Polecam Mont-Inox :)
zdjecie uzytkownika
sprawiedliwy - 2015-06-09 13:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DO spawacz jak z koziej du.y trąbka,słuchaj sie luzny w zwieraczach jestes i dlatego chwalisz tą firme,,,a prawda jest taka ze firma naprzyjmowała z upadłej firmy nafty gaz serwis z sanoka spawaczy ktuży tam zostali przyjeci pod pretekstem ze przynosili ser i masło i inne dobra zewsi,,,to dzieki im firma poszła sie jeb.ć,teraz ta elita jest zatrudniona w mont inox i jeszcze to samo będzie z tą firmą już niedługo fachocy z bożej łaski ,,,,,a dlaczego nikt nie napisze ze coraz wiecej ludzi w obecnie jeszcze istniejącej firmie ma problemy ze zdrowiem np;rogowacienie skóry ,wysypki rumieniowe, obrzęk qłincego ,choroby zębów ,dusznosci w piersiach ,nikt nie powie bo kazdy sie boi i jest szantarzowany ale to jusz niedługo wszystko do czasu ,a takie wynagrodzenia to mozna nazwac ochłap smieszne jałmużny
zdjecie uzytkownika
majster - 2015-06-26 15:22:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
roboty na dwa tygodnie niecałe a gnojar.e niemogą sie wyrobic w ciągu czterech tygodni to jest naciąganie firmy na straty jak tylko się da kombinują nieroby
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-07-14 18:33:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak się właśnie dzieje ale takich psełdo pracowników wysyła wielki Paweł.Z potem płacze że budowa nie wyszła
zdjecie uzytkownika
ziom - 2015-08-06 22:09:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co sądzicie o mistrzu haderze?ten to dopiero zaczyna świrować,ale jak to sie mówi wszystko do czasu,buc zasrany
zdjecie uzytkownika
saszka - 2015-08-08 16:20:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma poszukuje nowych ludzi do pracy. Widocznie wakacje to również tutaj okres wzmożonej roboty. Mają oferte dla spawaczy chociazby ,dla których wymagania to 2-letnie doświadczenie Znajomość rysunku technicznego Uprawnienia spawalnicze EN 287-1(141) Mile widziana znajomość języka obcego
zdjecie uzytkownika
Hadera - 2015-08-19 17:42:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Panie "ziom" jeżeli masz coś do mnie to nie wypisuj postów anonimowo tylko miej odwagę podpisać się swoim nazwiskiem i napisać konkretnie co oznacza u ciebie świrowanie czy może jest to to że nie pozwalam się opierdzielać i ciągnę robotę do przodu--miej odwagę się podpisać Nazwiskiem i opisać o co ci chodzi,,pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ziom - 2015-09-05 00:05:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
panie''hadera'' a ja prosze pana zeby pan znalazł odwage i napisał mi pan swój adres bo chciałbym panu osobiscie podziekowac za to ze musiałem szukac nowej roboty przez pana,przyjade z butelką w ręcephe
zdjecie uzytkownika
Cezary - 2015-09-09 12:50:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Wydaje mi się @ziom, że skoro już negatywnie się wypowiadasz o firmie, to znaczy, że masz jednocześnie na tyle odwagi, by się pod tym podpisać swoim imieniem i nazwiskiem. Z zasady każdy ma prawo powiedzieć co myśli, ale nie każdy ma na tyle honoru, by się ujawnić. Warto się nad tym zastanowić. Pozdro
zdjecie uzytkownika
totm - 2015-10-09 17:24:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
siemao! ta firma działa przecież już długo długo z tego co wiem no i można u nich dobrze zaorbić, zajmuja się jest branżą usługowo-handlową, a apecjalizują w montażu i spawaniu instalacji ze stali kwasoodpornych, wiec jest to niszowa barnża w sumie. A negatywne opinie no cóż.. każdy tak naparwde chciałby zarabiać wiecej.
zdjecie uzytkownika
przezorny - 2015-11-12 16:48:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
już co niektóży się nachłapali waluty euro, ze zaczyna im bokiem wychodzic ,wy frajerzy ,oddali zdrowie dla euro ,a teraz oddadzą euro onkologom zeby miec zdrowie ,,,żałosne to wszystko jest ha hahahaha ha ha.Francja już też się skonczy i przewileje z dopisywaniem godzin wszystko ma swój kres ..
zdjecie uzytkownika
edek - 2015-11-12 22:34:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@przezorny troche nie rozumiem, nie można przecież dopisać sobie godziny od tak po prostu. dajcie prosze znac jak wygląda u nich praca konkretnie, bo troche sie pogubiłem. Można u nich zatrudnić się na pewno jak ma sie własna działalnośc gospodarczą założona i można praciwać przy montażu, a oni dają zlecenia, tak?
zdjecie uzytkownika
przezorny - 2015-11-24 15:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odp na edek załoga pana( usunięte przez administratora )jest wtajemniczona w szczeguły wystarczy dobry zacier przywiesc i sprawa załatwiona
zdjecie uzytkownika
- 2015-11-25 00:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
...taaaa,zaciery,nadgorliwi wielcy prowadzący-pierdzący,podkręcajcie sami sobie śrubkę,pokazujcie,że Polaczek biega w pracy żeby szybko Francuzik lub inny przyjął sukces w pierwszej kolejności tego "łańcucha pokarmowego"...zastanówcie się nad sobą karierowicze...
zdjecie uzytkownika
luz - 2015-12-03 23:11:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nic z tego nie rozumiem, poza tym, że w firmie są jakieś układy i układziki, które mnie trochę odstraszają. Zastanawiam się, po co komu ta działalność gospodarcza, jakie firma ma z tego zyski.
zdjecie uzytkownika
he - 2015-12-16 23:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [majster - 2015-06-26 15:22:02]:
he he he chłopie do szkoły się wróć :) ciesz się że dali Ci szanse
he porażka ...
zdjecie uzytkownika
ajcik - 2015-12-17 02:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale co dokładnie @he masz na myśli, bo wiesz ciężko jest się domyślać czegokolwiek z takich wypowiedzi, bardzo proszę daj znać co chciałeś napisać ;) ...
zdjecie uzytkownika
sieben - 2016-01-31 22:03:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
precz z haderą,to kłamca i oszust z małym stażem w mont inox
zdjecie uzytkownika
monter - 2016-02-01 08:12:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koledzy znacie może inne firmy z którymi warto wyjechać jako monter rurociągów zagranice?
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2016-02-01 20:52:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odp na monter a żle ci w mont inox bardzo dobre dobre zarobki fajna praca czedo oczekujesz więcej
zdjecie uzytkownika
monter - 2016-02-02 08:08:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zadowolony - 2016-02-01 20:52:25]:
Ja nie nie pracuje w mont inox. To było ogólne pytanie mające na celu poznać firmy z branży.
p.s Firma szuka obecnie monterów rurociągów?
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2016-02-02 19:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tylko mont inox jest to nr1 rozwijająca sie preżnie firma na podkarpaciu ,takich jest bardzo mało firm gdzie można nawet i bardzo dobre pieniądze zarobic jak się uczciwie pracuje i wydajnie zdecydowanie polecam firme mont inox z sanoka
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-03-10 14:15:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
he co by nie było ale powoli zaczyna sie kurczyć ta prezna firma ha ha haha ha kres przychodzi pomalutku!!!!!!!!!!!!!!jak i obij bokom kazdemu powoli jak i firmie a koniec bedzie najlepszy !!!
zdjecie uzytkownika
majo - 2016-04-07 21:49:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że ostatnio nie pokazało się ogłoszenie pracy. Widocznie atmosfera wszystkim odpowiada.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Mont-Inox!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mont-Inox
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert