Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Mont-Inox

Pracowałeś w firmie Mont-Inox i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
były - 2014-01-13 10:30:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Pozbądźcie się podwykonawców na tzw. własnej działalności i dajcie na prowadzących ludzi zatrudnionych w firmie na umowę o pracę (usunięte przez administratora) i firma na tym dużo skorzysta ,poprawi się atmosfera i ludzie będą pracować wydajniej i z uśmiechem na twarzach.
zdjecie uzytkownika
Artur Wysocki - 2014-01-16 13:07:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [były - 2014-01-13 10:30:23]:
Ja nieetyczny? Przecież ja pracowałbym nadal dla Mont Inox, zależało mi na pracy, nie zależnie od tego kto mnie zatrudnia. Gdyby mowa o lojalce była od razu, jak napisałem wczesniej trzeba wyjaśnić sobie wszystkie kwestie od razu na początku. Pewnie tez bym ją podpisał i nadal bym dla was pracował. Sami dobrze wiecie że wykonywalem pracę bardzo dobrze skoro firma dla której wykonywaliście zlecenia chcialą mnie u siebie. Na piękne oczy nikt nikogo nie zatrudnia. A gdy nadchodzi czas wypłaty wynagrodzenia a ono nie nadchodzi to coś jest nie tak. Jak widać po moich wypowiedziach, nikogo nie opluwam w swoich postach, nie piszę źle o firmie. Jestem konkretny i lubię konkretne rozwiązania.
Z mojej strony mogę dodać że szkoda że nasze drogi się rozeszły, dobrze mi się z (usunięte przez administratora)pracowało chociaż facet nerwowy trochę ;) pozdrawiam go ;)
zdjecie uzytkownika
Artur Wysocki - 2014-01-16 13:08:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UPSS, ta odpowiedz była nie dla bły tylko dla Kierownik.
zdjecie uzytkownika
miks - 2014-01-27 21:53:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MONT-Inox jest firmą mającą fachowców specjalizujących się w dziedzinie uprzejmego donoszenia do kadr np.:) fachowiec nie może się doczekać by zjechać z delegacji uprzejmie jak najszybciej donosząc zapominając o sobie jaki jest wspaniałomyślny;)i dba tylko o siebie haha
zdjecie uzytkownika
Sita - 2014-03-05 01:31:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opinie jakoś mocno podzielone są. Sam nie wiem komu bardziej wierzyć. Kusi mnie sama firma, ale nie jestem przekonany na co mogę liczyć jako nowy pracownik.
zdjecie uzytkownika
Artur - 2014-03-10 23:25:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sita - 2014-03-05 01:31:57]:
na 8 netto w de mozeszesz liczyć i w miare stały kontrakt.
zdjecie uzytkownika
moris - 2014-04-01 16:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro jest to 8 euro to wygląda na to, że da się wyjść na swoje.Kiedy ja bym w Polsce tyle zarobił co tam przez miesiąc
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2014-04-02 20:09:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jebać dziobaków i OZ-ty,przyjdzie czas,że poznają się na Nich w biurze,a na budowie będą dojechani.W niektórych przypadkach to jest prywatny folwark. Najgorsze jest jak "prowadzący"nie zna języka;montaż,cięcie,spawanie i cięcie,a godzinki lecą.
zdjecie uzytkownika
Artur - 2014-04-04 09:48:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No brak języka to lipa, niewiem jak z tymi dziobakami ale ja z tym co pracowałem nie narzekałem, jak jest gdzieś indziej na budowach to niewiem.
zdjecie uzytkownika
Artur - 2014-04-07 11:01:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hahaha, dobrze ze ja od Sanoka mieszkam z 1000 km bo też na mnie by gadali że kabluję :P
Ja tak naprawdę nie znam spraw z tym zwiazanych, tylko ze słów kolegi z którym pracowałem. Ale uważam że to są śmierdzące dzialania , ktore na końcu uderzą rownież w tych co się czują nietykalni.
zdjecie uzytkownika
AJAXX - 2014-04-13 10:55:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie dajcie spokój kablowanie ,swoja droga i innne machlojki,, tam w szwajcari to siedzą tzw wieprze ,którzy tylko po trupach do celu za pare groszy by człowieka zabili i jeszcze maja protesje i zale cotak mało na swieta zarobili ech i ze tyle tyrac jak niewolnicy muszą wiecznie cos im nienareke
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-04-13 11:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Koledzy po ostatniej sytuacji jaka miała miejsce z rozbitymi samochodami podobno obciążyli kierującego,, po co są ubezpieczenia??. Teraz nie powinien nikt z pracowników jeździć służbowymi samochodami za darmo,niech zatrudnią kierowców i niech im płacą za kierowanie i dowóz pracowników do pracy. (usunięte przez administratora) Każdy powinien to poprzeć- pozdrawiam wszystkich
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-04-13 12:13:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-04-13 11:29:23]:
Podobno ????? Nie zajmujcie się plotkami.
zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-04-13 13:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie, niech ktos może to potwierdzi, bo nie widze sensu, żeby mieli obarczac tym pracownika Mont-Inox, jesli auto było ubezpieczone.
zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-04-14 18:00:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aleksy - 2014-04-13 13:18:14]:
Z moich wiadomości o ubezpieczeniu to jest tak że firmy płacą 100 procent za ubezpieczenie samochodów i za każdą stłuczkę ubezpieczyciel podnosi stawkę o 10 procent za każde auto , jak jest dużo aut w firmie to stawka idzie do góry nawet kilkanaście tysięcy przy następnym ubezpieczeniu wszystkich aut a może nawet kilkadziesiąt tysięcy więc czasami warto się zastanowić przy dużej flocie samochodów. XXX pomyśl trochę zanim coś napiszesz fajnie jest plotkować i mieć wszystko w D....
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-04-17 21:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [aleksy - 2014-04-14 18:00:06]:
A o ile mi wiadomo to traci się 10 procent ale na to auto które brało udział w stłuczce jest to potwierdzone przez ubezpieczyciela.Trochę więcej lektury przydałoby się-pozdrawiam szkolonego
zdjecie uzytkownika
Edward - 2014-06-20 17:26:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszecie, że podobno, czyli jednak to nie sprawdzona informacja. W ogóle jakie auta Mont-Inox daje swoim pracownikom? Tankujecie na flotę?
zdjecie uzytkownika
KITO - 2014-10-12 13:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma płaci na czas z tym problemu nie ma ale co z tego jeden drugiego by wykończył atmosfera do dup,,, jest szkoda czasu są lepsze firmy więcej dają na stawce jak zaczynasz i szanują ciebie bo tu mają ciebie daleko gdzieś
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-13 13:16:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
unas w francji całkiem spoko nie nazekamy jak sie ma układy z kierownikiem to i atmosfera spoko dychnąc mozna nik nas niepilnuje i browarka mozna wypic
zdjecie uzytkownika
rax - 2014-10-14 17:00:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
MONT-INOX Sp. z o.o. jest dynamicznie rozwijającym się przedsiębiorstwem usługowo-handlowym, działającym na rynku od 1998r. Specjalizują się w montażu i spawaniu instalacji ze stali kwasoodpornych. Ich główną działalnością jest kompleksowy montaż linii technologicznych, wykonywanie instalacji procesowych oraz przemysłowych ze stali inox. Wykonują zbiorniki ciśnieniowe i bezciśnieniowe oraz urządzenia do produkcji spożywczej.
zdjecie uzytkownika
ZASTRASZANY PRACOWNIK - 2014-11-03 20:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NUCLEAR WAR'S WORST -CASE SCENAIO
zdjecie uzytkownika
Fiko - 2014-11-20 15:19:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to na każdym stanowisku na jakie przyjmuja w Mont - inoxie to trzeba mieć 2 letnie doświadczneie. wdiziałem ich ogłoszenia o pracę i powiem szczerze, że jestem załamany bo nie mam 2letniego doświadczenia w pracy a tak na prawdę zleży mi na znalezieniu jakiegoś zajecia. Gdzie ja mam to doswiadczenie zdobyć jak nigxdzie pracy nie dają?
zdjecie uzytkownika
franciszka kiszka - 2015-01-21 12:57:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też chciałabym prawie to samo pytanie zadać co Fiko, czy to musi być koniecznie dwuletnie doświadczenie zawodowe żeby dostać u nich zatrudnienie? bo ja mam półtora roku ale bardzo mi zależy na pracy w tej branży i szczególnie właśnie akurat w tej firmie. myślicie że będa skrupulatni i te pół roku mnie skreśla?
zdjecie uzytkownika
mareczek - 2015-02-05 12:25:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hejka kochani, myślałem nad zatrudniemiem się w Mont-Inox ale nie wiem w zasadzie jak się do tego zabrać. słyszałem tez jakieś plotki że firma zmienia siedzibę ale nie potrafię znaleźć w internecie info gdzie i od kiedy to będzie, a to dla mnie ważne info bo nie wiem jak będę miał z dojazdami. nie mam w domu internetu, nie znam się na tym, pomoże mi ktoś?
zdjecie uzytkownika
szantarzowany - 2015-02-23 16:16:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tej firmie to smród i nic wiecej katuja ludzi i nic wiecej ,,jak niemasz układów to zginiesz,najlepiej z daleka od tego syfu rakotwórczego a kasa to skoda mówic juz niejeden sie przykonał pracujac w francji jak miał układy to zarobił a jak nie to zastraszany jest
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mont-Inox
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Mont-Inox?
Zadaj pytanie