Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Mont-Inox

Pracowałeś w firmie Mont-Inox i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-22 17:10:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widziałem ostatnio ogłoszenie o pracę wystawione przez firmę Mont Inox? czy opłaca się pracować w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
były - 2013-08-23 09:24:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do anonim niepchaj się chłopie do bagna ,,jak by była dobra firma to by sie nieogłaszała ,przepracowałem w tej firmie 8 lat ,nikomu tam niezycze tam pracowac
zdjecie uzytkownika
lux - 2013-09-23 10:05:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dlaczego piszecie takie głupoty o tej firmie .Ja pracuje już troche i jest super >mieszkania jak z bajki ,do tego za darmo ,dowoz również.Praca jak praca trzeba coś robić żeby zarobić a nie tylko smesować i palić .Potem się dziwicie że coś jest nie tak.Ja polecam te firmę z czystym sumieniem Zaznaczam nie kabluje to nie mój styl .Jestem uczciwym pracownikiem i dobrze na tym wychodze .POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
były - 2013-11-08 18:37:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Pracowałem w Mont inox kilka miesięcy i można powiedzieć że firma naprawdę bardzo dobra jak na dzisiejszy rynek. A kto nie pracował w innych firmach to nie wie jak potrafią oszukać pracownika. Ja osobiście polecam. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
bohun - 2013-12-09 18:01:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA pracowałem w tej firmie jako spawacz miałem 14 euro na działalności i nie mogę powiedzieć nic złego na wypłaty nawet płacili wcześniej ale co do tych (usunięte przez administratora)majsterków i brygadzistów to wszystkich w jeden worek.Tu wcześniej ktoś pisał że to lizodupy i kablarze to z tym się zgadzam w 100% i ci którzy z nimi trzymają
Ja wyleciałem z tej roboty przez jednego z nich (Da-ka)stał cały dzień,ręce w kieszeniach a na fajrant trzeba było za niego kończyć a potem i tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mi obsmarował nawet w biurze babka mi to powiedziała i przez h--a zerwali ze mną współpracę.Praca ogulnie nie była taka zła i płatności jak na dzisiejsze czasy też nie złe ale z tymi lizodupami nie szło pracować.POZDRAWIAM.
zdjecie uzytkownika
biegły - 2013-12-17 18:03:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam!
Tu opinii nie zobaczysz bo usuwają tylko te co im pasują.Firma ok. tak jak obiecuje tak płaci tylko jest zła atmosfera w pracy.Mają paru nierobów i to brygadziści(kablarze)żebyś był najlepszym fachowcem i tak im nie dorównasz jak wyleją to ciebie.Myślę że to czytają też w biurze może w końcu przejrzą na oczy bo to już za dużo się dzieje w tej firmie.Ci kablarze mają większa władze jak prezes oni decydują kto będzie pracował a kto nie.W większości to pozbywają się dobrych fachowców aby nie mieć konkurencji.Tu na pewno się nie wykażesz bo cię podsumują i wypad z firmy. A z nimi nie wygrasz.
zdjecie uzytkownika
bartosz - 2013-12-19 14:21:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Biegły generalizując to poleciłbyś to firme czy nie ? zamierzam aplikować i nie wiem czy warto..? czyli największym minusem jest kiepska atmosfera ? a jak wyglądają warunki zatrudnienia? w sensie jaka umowe proponują nowym pracownikom ? jest szansa na jakies premie czy dodatki socjalne ?
zdjecie uzytkownika
Artur Wysocki - 2013-12-26 21:48:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowalem dla nich 2 miesiące, potwierdzić mogę ze dają umowę o pracę od ręki, kwatery też załatwiają , są czyste i w porzadku, płaca jak płaca marna, mogłoby być więcej. Natomiast co mi się nie spodobało to że nie chcieli mi wypłaty przelać w umówionym terminie uzależniając przelew od podpisania jednego papierka o którym nie bylo mowy jak podpisywalem z nimi umowę. Ja nie jestem z tych uleglych i kolega który ze mną tam pracowal słyszał moją rozmowę z kierownikiem. Skończylo się tym że chcieli mi dać podwyżkę żebym nadal tam racował ale niestety straciłem zaufanie. Ogólnie firmę polecam tyle ze trzeba od razu wyjaśnić sobie wszystkie kwestie. Chociaż do dziś nie otrzymalem zwrotu 240 zł zwrotu kosztów za paliwo. Nie ukrywam się na anonimowym nickiem bo niczego nie zmyślam.
zdjecie uzytkownika
Kierownik - 2014-01-08 08:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Artur Wysocki - 2013-12-26 21:48:14]:
Witam,

Tak to wygląda z Pana strony. Niech Pan popatrzy na to od strony pracodawcy z którym umawia się Pan na określone warunki i zgadza się na nie a później zachowuje delikatnie mówiąc nieetycznie podbierając nam nasze zlecenie i powoduje straty w ogólnym rozliczeniu. Jeszcze dziwi się Pan że pracodawca żąda od Pana podpisania lojalki. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
były - 2014-01-13 10:30:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pozbądźcie się podwykonawców na tzw. własnej działalności i dajcie na prowadzących ludzi zatrudnionych w firmie na umowę o pracę (usunięte przez administratora) i firma na tym dużo skorzysta ,poprawi się atmosfera i ludzie będą pracować wydajniej i z uśmiechem na twarzach.
zdjecie uzytkownika
Artur Wysocki - 2014-01-16 13:07:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [były - 2014-01-13 10:30:23]:
Ja nieetyczny? Przecież ja pracowałbym nadal dla Mont Inox, zależało mi na pracy, nie zależnie od tego kto mnie zatrudnia. Gdyby mowa o lojalce była od razu, jak napisałem wczesniej trzeba wyjaśnić sobie wszystkie kwestie od razu na początku. Pewnie tez bym ją podpisał i nadal bym dla was pracował. Sami dobrze wiecie że wykonywalem pracę bardzo dobrze skoro firma dla której wykonywaliście zlecenia chcialą mnie u siebie. Na piękne oczy nikt nikogo nie zatrudnia. A gdy nadchodzi czas wypłaty wynagrodzenia a ono nie nadchodzi to coś jest nie tak. Jak widać po moich wypowiedziach, nikogo nie opluwam w swoich postach, nie piszę źle o firmie. Jestem konkretny i lubię konkretne rozwiązania.
Z mojej strony mogę dodać że szkoda że nasze drogi się rozeszły, dobrze mi się z (usunięte przez administratora)pracowało chociaż facet nerwowy trochę ;) pozdrawiam go ;)
zdjecie uzytkownika
Artur Wysocki - 2014-01-16 13:08:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UPSS, ta odpowiedz była nie dla bły tylko dla Kierownik.
zdjecie uzytkownika
miks - 2014-01-27 21:53:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MONT-Inox jest firmą mającą fachowców specjalizujących się w dziedzinie uprzejmego donoszenia do kadr np.:) fachowiec nie może się doczekać by zjechać z delegacji uprzejmie jak najszybciej donosząc zapominając o sobie jaki jest wspaniałomyślny;)i dba tylko o siebie haha
zdjecie uzytkownika
Sita - 2014-03-05 01:31:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opinie jakoś mocno podzielone są. Sam nie wiem komu bardziej wierzyć. Kusi mnie sama firma, ale nie jestem przekonany na co mogę liczyć jako nowy pracownik.
zdjecie uzytkownika
Artur - 2014-03-10 23:25:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sita - 2014-03-05 01:31:57]:
na 8 netto w de mozeszesz liczyć i w miare stały kontrakt.
zdjecie uzytkownika
moris - 2014-04-01 16:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro jest to 8 euro to wygląda na to, że da się wyjść na swoje.Kiedy ja bym w Polsce tyle zarobił co tam przez miesiąc
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2014-04-02 20:09:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jebać dziobaków i OZ-ty,przyjdzie czas,że poznają się na Nich w biurze,a na budowie będą dojechani.W niektórych przypadkach to jest prywatny folwark. Najgorsze jest jak "prowadzący"nie zna języka;montaż,cięcie,spawanie i cięcie,a godzinki lecą.
zdjecie uzytkownika
Artur - 2014-04-04 09:48:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No brak języka to lipa, niewiem jak z tymi dziobakami ale ja z tym co pracowałem nie narzekałem, jak jest gdzieś indziej na budowach to niewiem.
zdjecie uzytkownika
Artur - 2014-04-07 11:01:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hahaha, dobrze ze ja od Sanoka mieszkam z 1000 km bo też na mnie by gadali że kabluję :P
Ja tak naprawdę nie znam spraw z tym zwiazanych, tylko ze słów kolegi z którym pracowałem. Ale uważam że to są śmierdzące dzialania , ktore na końcu uderzą rownież w tych co się czują nietykalni.
zdjecie uzytkownika
AJAXX - 2014-04-13 10:55:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie dajcie spokój kablowanie ,swoja droga i innne machlojki,, tam w szwajcari to siedzą tzw wieprze ,którzy tylko po trupach do celu za pare groszy by człowieka zabili i jeszcze maja protesje i zale cotak mało na swieta zarobili ech i ze tyle tyrac jak niewolnicy muszą wiecznie cos im nienareke
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-04-13 11:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Koledzy po ostatniej sytuacji jaka miała miejsce z rozbitymi samochodami podobno obciążyli kierującego,, po co są ubezpieczenia??. Teraz nie powinien nikt z pracowników jeździć służbowymi samochodami za darmo,niech zatrudnią kierowców i niech im płacą za kierowanie i dowóz pracowników do pracy. (usunięte przez administratora) Każdy powinien to poprzeć- pozdrawiam wszystkich
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-04-13 12:13:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-04-13 11:29:23]:
Podobno ????? Nie zajmujcie się plotkami.
zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-04-13 13:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie, niech ktos może to potwierdzi, bo nie widze sensu, żeby mieli obarczac tym pracownika Mont-Inox, jesli auto było ubezpieczone.
zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-04-14 18:00:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aleksy - 2014-04-13 13:18:14]:
Z moich wiadomości o ubezpieczeniu to jest tak że firmy płacą 100 procent za ubezpieczenie samochodów i za każdą stłuczkę ubezpieczyciel podnosi stawkę o 10 procent za każde auto , jak jest dużo aut w firmie to stawka idzie do góry nawet kilkanaście tysięcy przy następnym ubezpieczeniu wszystkich aut a może nawet kilkadziesiąt tysięcy więc czasami warto się zastanowić przy dużej flocie samochodów. XXX pomyśl trochę zanim coś napiszesz fajnie jest plotkować i mieć wszystko w D....
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-04-17 21:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aleksy - 2014-04-14 18:00:06]:
A o ile mi wiadomo to traci się 10 procent ale na to auto które brało udział w stłuczce jest to potwierdzone przez ubezpieczyciela.Trochę więcej lektury przydałoby się-pozdrawiam szkolonego
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
18 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mont-Inox
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x