brak logo

ZM Postep S.A

Zabrze

Opinie o ZM Postep S.A

Andrzej_82 2010-06-02 12:30:35
Ma ktos doswiadczenia z ta firma?
3
gigi 2014-06-13 12:50:32
Pracowałem w Gliwicach to jest TP2, powiem krotko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierownik próbuje krzykiem nadrabiać brak wzrostu, gania tam jeszcze pan W.K. to już jakaś kpina, ten człowiek zapomniał chyba że tam pracują dorosłe osoby, traktuje wszystkich jak szmaciarzy, i te jego powiedzenie "to polecenie prezesa" to już mi bokiem wyszło i zmieniłem praca na mniej cywilizowaną za to spokojniejszą i wykonywaną mniejszym wysiłkiem- przeniosłem się na Kopalnie I NIE ŻAŁUJE. Zarobki są do wytrzymania dla chcących podjąć tam pracę - zastanów się trzy razy, odpowiedz sobie na pytanie - czy jesteś w stanie przerzucić w ręka na zmianę ponad 10ton?
4
były :) 2014-09-27 07:08:12
wez go nie strasz jak chce niech sie zatrudni :)za moich czasów ---szef kontroli ( usunięte przez administratora ) -- współpraca dla pracownika ok sie pracowało sie zarabiało wszelkie problemy produkcyjne ? Ci panowie rozwiazywali było rzeczowo i stanowczo ---potem przyszli Ci panowie wyzej wymienieni u piszacego Gigi -----porażka masakra i co ino --------zero znajomosci produkcji ---jedyne co trza sie cieszyc ze na ich postawie powstał film ---Głupi i Głupszy ---jeden ten mały to fachowiec i sledczy od napisów w WC kto pisał i jakim markerem ? a drugi fachowiec od petów z papierosa ---znów śledczy --czyj to jest ------------- a jak zapytasz o problem jakis zwiazany z produkcją? zero --- zarobki? hmmm małe prasy mało--- duże prasy wiecej od mało :)
6
liloo 2014-11-14 14:11:37
Ja tam pracuje i nie narzekam. Jak się kierownikowi nie popadnie i się robi swoje to jest ok.wypłata - 2,5 tys. I się nie męczę. Pracuje na produkcji :)
3
obserwator 2015-01-26 23:03:35
Jako pierwsza praca polecam, ale nalezy odejsc do 5 lat ,potem sie wtopi w marazm i niezadowolenie i bedzie coraz trudniej odejsc.
3
Zm postęp 2015-01-27 00:57:43
zm postęp


prrrekręt
1
duch swienty 2015-01-27 01:09:53
kierownictwo zm postęp niestety błyskotliwi nie są.
Ale to ludzie więc trzeba ich przyjmować z pobłażaniem.
wielu z nich chamstwo i słoma z butów wychodzi.
mądrzejszy człowiek to rozumie
8
marazm 2015-02-14 22:50:12
Kpina i farsa, mistrz przyznaje pracownikom 30 zł za znalezienie bubla, problem w tym że wszyscy znajdują a dostaje tylko zona mistrza. czyli zostaje w rodzinie, nie warto szukać bo i tak na jedna tylko to idzie.
4
aaa 2015-04-02 19:41:00
nie jest tak źle, ten mistrz jest normalnym człowiekiem jak mu się nie podpadnie, jak trzeba i lewymi godzinami sypnie, nie jedna dniówkę już podratował. teraz to nawet z ludźmi porozmawia, a to że zonie pomagał każdy by tak zrobił gdyby miał możliwość.
3
do aaa 2015-04-09 13:44:10
A czym mu można podpasc? Bo rozumiem jesli czyms zwiazanym z praca. Ale tym ze sie mowi co sie myśli? Pozatym pomoc zonie kosztem innych pracownikow? To raczej nie bylob w porzadku. Ale zostawmy juz mistrza. ;) niektórzy pracownicy/pracownice wyzej s.... niz d... mają. Nie uwazasz?
1
pracownik 2015-04-29 17:29:47
Przyjedz do zakladu i złóż podanie. Może się uda?
krupik 2015-05-24 12:01:05
Logistyka super się pracuje mila admosfera a produkcja jak się daje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to się po niej dostaje sorry.
krupik 2015-05-24 12:07:20
Logistyka super admosfera a produkcja jak się daje za przeproszenie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to się po niej dostaje życie.
blebleble 2015-06-14 11:50:12
z moich informacji wynika że od kiedy firma przeniosła się na strefę do Gliwic, zatrudniają poprzez firmę zewnętrzną AAS czy jakoś tak. poza tym warto udać się do Urzędu Pracy i zapytać o staż w Postępie. Swego czasu kilka osób po stażu z PUP zostało i nadal pracuje. Więc kto pyta nie błądzi :D
1
pracownik 2015-07-28 19:16:58
Zależy gdzie trafisz. W akordzie mozna wyjść nawet i 3 tysie na godzinach juz gorzej. Ale tak 1,8 chyba na najniższej godzinowce wyjdziesz. Firma na stale w gliwicach - filii zadnych nie ma.
szukam 2015-09-01 11:28:35
Czy praca jest na 3 zmiany?
pracownik 2015-09-20 12:35:15
Jak trafisz pod postep - 3 zmiany. jak pod agencje - mozna sie dogadac. Jednak jesli chcesz kiedys do postepu trafic ( umowa o prace z postepem) musisz byc przygotowany na 3 zmiany.
abc 2016-01-13 18:51:51
Słyszałem, że się przeliczyli finansowo przy przenosinach do Gliwic i że odbijają sobie to na pracownikach nie wypłacając 30% pensji.
wik 2016-01-17 09:03:28
Dobrze slyszal,a ty po co te pierdoły opowiadasz,przeciez zabrali lub jak wolisz zawiesili 30% z wyplaty ,tzw nagrody.
1
Zbigniew 2016-01-27 17:28:41
Zgadzam się z @abc i @wik, wstrzymano wypłatę 30% pensji. Raczej niewielu jest takich co nie mają nic negatywnego do powiedzenia
2
Pracownik 2016-01-28 14:21:36
Żeby było śmieszniej to od września ub. roku bez premii ludzie chodzą z gołym akordem...
pracownik 2016-02-06 22:22:19
wg regulaminu płacy premia jest uznaniowa i nie jest obowiązkiem pracodawcy żeby ją wypłacać. Wcześniej płacili więc było dobrze - jedni narzekali a drudzy nie. Sprawa postawiona przez zarzad firmy - wstrzymujemy premie ( które i tak nie były obowiązkowe ) żeby troszkę podratować budżet firmy). Moim zdaniem skromnym, lepiej dla mnie jak nie mam premii przez te 3-4 miesiące jak by mieli zakład zamknąć..... a ludzie jak narzekali za czasów gdy premia była - tak narzekają i teraz. a to że mam goły akord? no i co z tego - ważne że chociaż akord jest! Jest to sytuacja przejściowa i jeśli chodzi o mnie - to cieszę się że mam prace. Płaca jest na czas. Zresztą - jak premia była niektórzy z dozoru produkcyjnego jak chcieli znaleźli na ciebie haka żeby ci premię uciąć. Kto chce - pracować bedzie
3
pracownik 2016-02-06 22:28:42
a pozatym nie odnoszę wrażenia żeby postep odbijał finansowo się nie mnie - za swoją pracę mam płacone, wg tego co robię - to że nie mam premii owocuje tym że mam 200-300 zł mniej. Mówią że za styczeń nagroda ma być już naliczana, zobaczymy na pasku - jeszcze parę dni i będzie przelew :)
realista 2016-02-10 19:12:47
ad: pracownik
Klakierze.... jak piszesz lepy dla prezesów zastanów się chwilę..... 200-300 zł mniej przy braku nagrody.... nagroda w Postępie to 30% więc zarabiasz teraz - 1100zł? I to jest ten cud o którym piszesz? Zawsze wiedziałem że dozór jest niepełnosprytny w Postepie a takie wpisy tylko to potwierdzają.....
6
TomeQ 2016-02-19 17:27:51
Cześć,
zgadzam się z realistą, troszkę mało sprytnie ktoś prawdopodobnie z kadry zarządzającej napisał około 1000 zł(całości) po dodaniu tej premii do wypłaty to jednak mało :D ale cóż ktoś się starał nad komentarzem a nie wyszło. Miał być niby komentarz pochlebny z lekką uszczypliwością tak aby nikt się nie domyślał. I jak te premie wypłacili?
1
Pracownik 2016-02-26 11:35:34
Wypłacili:)
ex 2016-03-18 11:13:25
Pracowałem na produkcji jako inż i nie polecam, każdy normalny uciekał z tej firmy i od "czarnego barana". Z perspektywy sądzę że fatalna kondycja produkcji to była jego wina.
5
pracownik 2016-05-04 19:03:42
Ogoolnie jest znosnie. Ja nie narzekam. Sa tacy co narzekaja na wszystko i wciaz pracuja. O czyms to swiadczy.
mala sugestia do "gory"... 2016-05-30 17:30:52
Za naruszenie nietykalności innego pracownika TA osoba powinna wyleciec z pracy dyscyplinarnie i to jeszcze ze sprawa w sądzie.....
8
ujek 2016-06-09 20:44:59
Postęp ukrywa swoją prawdziwą nazwnę SIP czyli Spółdzielnia Inwalidów Postęp... inwalidzi to był zawsze trzon tej firmy! a teraz się wypinają dupą do nich!
3
pracownik 2016-06-09 21:04:41
Byś się zdziwił ilu inwalidów tam jest. I wyżej tym ich więcej.
3
były niewolnik 2016-06-21 12:13:09
Pracowałem w tej rzeźni i nie polecam. Szef produkcji i jego sfora na czele z Witoldem K. to banda poganiaczy bez pojecia o zarzædzaniu firmą. Jedyny ich cel to zabieranie pracownikom nagrody i zmuszanie ich do pracy za darmo. Straszliwy bałagan i brud na hali brak bhp i jasnych zasad. Praca niezorganizowana za grosze i na zasadzie kija i marchewki tylko marchewke zjedli prezesi no i tylko kij został. W kazdej firmie automotive jest jasno okreslony zakres obowiazków ale nie w postępie. O tym jaka to firma swiadczy to ilu ludzi z produkcji i ilu inżynierow odeszło. Zostali tylko ci ktòrzy nic sobą nie reprezentują albo są zastraszeni
6
marek 2016-06-24 22:20:53
Bez przesady, to nie rzeźnia tylko automotive... nie pracuje się tu najgorzej. Witek K jest spoko, ludzie go lubią i szanują bo zawsze potrafi wysłuchać pracownika i mu pomóc. Prezesi też bardzo dbają o ludzi, dlatego firma nadal świetnie prosperuje.
5
nordi 2016-06-28 10:48:22
Co do Wtolda K, to opinia powyżej jasno wskazuje na lizusa, nie ma w Postepie drugiego takiego jak p. WK, który napsuł by ludziom zdrowia tyle co on, czepia się szczegółów bo na poważnych sprawach się nie zna. jest tylko kwestią czasu jak ktoś odda sprawę o mobing.
10
Wojtek 2016-06-30 22:12:32
To nieprawda co pisze były niewolnik ze zostali tylko ci ktòrzy są nic nie warci. Jest wręcz przeciwnie po tegorocznej weryfikacji kadry przez firme zewnętrzną podjeto decyzje o pozbyciu się tych pracowników ktòrzy byli nieprzydatni i pozorowali tylko pracę. Poleciało trzech inżynierów jakości i dwaj z produkcji. Ci ktörzy zostali to najlepsi fachowcy których doceniono duźymi podwyżkami. Bez tej grupy luzi którzy nic nie umieli atmosfera pracy bardzo sie piprawiła i teraz my którzy zistalismy możemy pokazać na co nas stać a i kierownictwo jest zadowolone. Ja ciesze się że pracuję dla postępu
8
niewolnik 2016-07-01 09:10:02
Do tej firmy nawet starzysci nie chca przychodzic, no ale propaganda jest nadal na poziomie jak widac po tym co pisze wojtek...
6
Wojtek 2016-07-01 09:34:35
Byli pracownicy w ataku widac jak ich boli zwolnienie. Pewnie w nowej firmie poznali sie juz na nich i tez długo miejsca nie zagtzeją..... postep to dobra i stabilna firma polecam!
7
stan 2016-07-02 04:51:37
Jezeli nasza najlepsza kadra, ktora zostala jest taka jak twoja ortografia to dobrze nie bedzie. Zapraszam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na produkcje to zobaczysz jaka jest atmosfera pracy!
3
Wojtek 2016-07-02 15:48:54
I tu widać że i na produkcji trzeba zrobić to samo co w biurach - wywalić tych ktôrzy się obijają i tylko szkodzą firmie a przyjąc ludzi chętnych do uczciwej pracy. Skończą sie problemy z reklamacjami i złą kakością i kradziezami. Tacy jak stan i tych 5 inżynierow pileca a firma wreszcie stanie solibnie na nogach. Czyszczenie pracownikow na linii to kolehny niezbedny etap.
2
helmis 2016-07-03 09:14:16
Wojtek,czy ty jestes idiotą? Przeciez oni sie sami zwolnili,nikt ich nie wywalil z roboty,wiec po co piszesz ze "poleciało ,podjeto decyzje". Niewolnik ma sporo racji,choc do konca sie nie zastanowil i niepotrzebnie obraza ludzi.A firma nie stanie stabilnie na nogach dopoki kierownik,mistrz nie zmienią podejscia do swojej pracy i zrozumieją ze nie istnieje produkcja za wszelką cene i przestana pracownikow i klientow traktowac jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
5
Kierownik 2016-07-03 17:45:56
Widać tu jak dużo już osiągnięto ale też ile jeszcze przed nami. Helmis pisze że 5 inżynierów samych się zwolniło - czy nie dziwne jest że w jednym momencie - w odstępie 1 m-ca? To firma ich zwolniła ale ponieważ gramy fair play nie dostali wymówień ale zaproponowaliśmy im że mogą odejść "na własną prośbę" aby im nie brudzić życiorysów zawodowych. Byli to nieudacznicy którym udowodniono przychodzenie do pracy na kawę i pobieranie w godzinach służbowych filmów z internetu lub też brak zaangażowania i wiedzy w działania firmy - po to był audit stanowisk. Teraz widzimy że to był błąd i należało im podziękować w inny sposób. Na produkcji niestety też pracuje wielu ludzi którzy chcieli by pracować "po staremu" a więc brać pieniądze (i to co się "może przydać" z produkcji) a cały dzień rozmawiać z kolegami, palić papierosy i nie przejmować się zbytnio obowiązkami służbowymi. Niestety taki układ jest nieakceptowalny dla żadnej firmy i Zarząd w osobie Dyrektora pstanowił to ukrócić wprowadzając odpowiedzialność za swoje działania. Ci z pracowników którzy to rozumieją są zadowoleni, ciężko pracują ale otrzymują za swoją pracę dobre wynagrodzenie. Inni którzy tego nie są w stanie zaakceptować są już wytypowani i z nimi niestety będzie się czas pożegnać. Ciężką pracę podjął tu Szef Produkcji ze swoim zastępcą i kierownikami zmian i choć zdawali sobie sprawę z tego że będą obmawiani to ich wysiłek przynosi efekty. Niestety produkcja nie ma wpływu na inne działy w firmie i to jest jeszczewiele do zrobienia aby firma działała jak dobrze naoliwiony zegarek, jednak Dyrektor widzi też konieczność ingerencji w działania kadry kierowniczej. Wdrażamy wiele nowych projektów, wprowadzamy nowe maszyny i technologie i firma jest coraz bardziej rentowna. Wszystkie powyższe posty (Oza wyjątkiem kilku takich jak posty Wojtka) pokazują grupę ludzi który nie chcą uczciwie pracować woląc robić z ZMPOstęp swój folwark na co nie ma zgody. Panowie inżynierowie, panowie i panie pracownicy liniowi - dziękujemy wam za współpracę ale nie spełniacie standardów nowoczesnej firmy nastawionej na sukces. Pamiętajcie również że wasze ruchy w internecie są do namierzenia jeżeli dalej będziecie oczerniać firmę.
4
Prezydent 2016-07-03 18:41:07
Kierownictwo zaczyna boleć prawda, zaczyna się odgrażanie - namierzymy was... typowe dla Postepu, niestety. Zastanawiam się tylko, który przydupas PK punktuje, w sumie to jest jeden główny i kilku mu podległych... Też zastanawiam się żeby odejść z stąd, pewnie gdy się zwolnię to też będzie, że mnie zredukowali bo darmozjad, ale dzięki mojej ciężkiej pracy, to nie którzy mogą bujać się fajnymi brykami. A co do inż., którzy odchodzą od lat, bo tych pięciu to nie jedyni, to mogę potwierdzić, że współpraca z większością z nich to była dla mnie przyjemność i dla wielu moich kolegów z produkcji również... miło było widzieć, że nie tylko nam pot kapał z czoła! Z tego co wiem to odeszli sami i w cale nie tak jak pisze Kierownik w ciągu miesiąca, bo znikali od końca minionego roku, pomijając wcześniejszych. Życzę im powodzenia tak jak i kolegom fizolom, którzy poszli w swoją stronę. Jeżeli ktoś ma wątpliwości co do tego co jest prawdą, a co nie, to zapraszam na www.postep.pl, porównajcie stan posadzki przed zakładem z faktycznym no i kolor bram wjazdowych, który jest taki jaki zostawił martifer, czyli zielony, a na zdjęciach niebieski, przypadek? Pewnie jeszcze by się coś znalazło... to o czymś świadczy. Szefostwo firmy powinno zacząć rozmawiać z nami, a nie przemawiać do nas, i traktować nas poważnie, nim...
8
IT 2016-07-03 19:14:31
Czy to ze powyższy komentarz napisano z okolic Knurowa to przypadek? Nie sądzę...... IP nie kłamie....... proszę zakończmy tę dyskusję.
sii 2016-07-03 19:20:16
Te It a powyzsze napisano z okolic Zabrza, przypadek?
3
IT 2016-07-03 19:44:13
Proszę..... Kierownictwo jak i większość załogi jest z Zabrza.... zamknijmy tę dyskusję ok?
pan tomek 2016-07-09 14:22:16
to może ja zmienię temat na jakiś ciekawszy - jakby ktoś nowy był zainteresowany zatrudnieniem w tej firmie to operator pras jest potrzebny na zakładzie - wymagana jest oczywiście podstawowa znajomość rysunku technicznego i urządzeń pomiarowych do takiej pracy
2
Zostaw swoją opinię o ZM Postep S.A - Zabrze
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZM Postep S.A