Piekarnia Familijna

Kuźnica Czeszycka

Opinie o Piekarnia Familijna

mati 2013-10-02 11:57
może te komentarze były przedawnione? teraz widzę, że są od początku 2013, więc może ktoś napisze czy przyjmują teraz do tej Piekarni Familijnej jakieś nowe postacie?
8
piekarzowa 2014-03-01 11:16
Jakie 8,5 godz.!!!Przecież tam norma to jest 12-14 godzin na dobę.Jeżeli pracujesz TYLKO 8,5 godziny to jesteś bardzo uprzywilejowany.
6
piekarz 2014-03-05 20:04
12-14 godz norma
7
arek 2014-06-05 13:00
siema, widze ze szukacie specjalisty ds jakosci w Familijnej? ktos powie cos konkretnie? bo dotychczasowe opinie daja sredni obraz. ktortko: jak stosunki z kierownikami, stabilnoscia pracy, umowa? dzieki
12
arek 2014-06-25 17:42
czyli to pod tym względem ta firma taka familija.. a jakie kwoty sa na te prezenty przeznaczane i gdzie ta gablota wisi, w piekarni? smieszna sytuacja
5
antek 2014-08-01 13:33
A jak mają tam kierowcy MOże ktoś tam jeżdził
Tez 12 do 14 godz w nocy
PERŁA 88 2014-08-18 09:04
A jak się pracuje w firmie na stanowisku sprzedawcy? czy zmiany są normalnie po 8 godzin czy zdarza się też po 12 h-14 h i jaka jest atmosfera. Proszę o w miarę szybką odpowiedź bo mam propozycję pracy i nie wiem czy się decydować. Dziękuję i pozdrawiam
19
Krystyna 2014-08-18 09:40
Polecam w 100 % rzetelny pracodawca, fajne zarobki, praca nie dla leni :)
1
Mirka 2014-08-19 19:35
Jezeli jestes komunikatywna i pracowita to mysle ze tak :)
6
Fermina 2014-09-22 21:22
Ja przeszlam pozytywnie rekrutację, zrobiłam badania, rozmawiałam z szefem. Miałam zaczynać konkretnego dnia i tylko zostac telefonicznie poinformowana o dokładnej godzinie. Nikt nie zadzwonił i nikt ode mnie nie odbierał. Oczywiście pieniedzy za badania nie zobaczyłam, a fakturę wzięto ode mnie wcześniej. Żenada, straciłam tylko dużo czasu, będąc pewną, że mam pracę i niedługo zaczynam. Niepoważne zachowanie, nikt nawet nie raczył poinformować mnie o co chodziło
10
100 2014-10-13 21:52
no nie wiem co mówić mam dostac prace sprawdzac piece czy działają i wypiek bółek itd doradzcie aha nie powiedzieli czy na godz czy stała pensja
1
misiek 2014-11-13 13:02
wiecie czy coś się zmieniło? bo trochę tu ucichło na forum i nie wiem co mam robić, czy faktycznie jest tak kiepsko, czy sytuacja się jednak mocno poprawia i dlatego tak to wygląda? czekam na każdą informację i pozdrawiam gorąco wszystkich, mam nadzieje, że mi pomożecie podjąć ostateczną decyzję...
4
Łukasz 2014-11-17 21:33
Zacząłęm prace 4 miesiące temu. Atmosfera fajna, praca może i ciężka ale przynajmniej wiem za co pracuje. System oceniania pracowników fajny, w każdym momencie wiem jak została oceniona moja praca i na jaką premię sobie zapracowałem. Polecam
1
ullaa 2014-11-27 16:10
To jak to się dzieje, że są pracownicy którzy pracują już dam dłuższy czas i nie zamierzają odejść?? Czy na to "pylenie" maja jakieś ochraniacze?? To wszyscy są narażeni na te szkodliwości czy tylko ma to się do poszczególnych ludzi w zaleznosci od stanowiska i wykonywanych czynnosci?? bede wdzieczna za info??
2
nowy 2014-12-12 19:20
Polecam i potwierdzam opinie Łukasza, też jestem nowy i mam porównanie do innych firm.
Natomiast tym wszystkim co tutaj nażekają, proponuje założenie własnej firmy, która da prace ludziach (chyba około 500 osób) i wtedy utrzymanie tego, aby te rodziny miały kasę, regularnie i natu czas wypłacaną. No i dopilnować coby Cie nie okradali.Ja zostje i polecam innym.
Olivia 2015-07-07 15:41
Praca jak każa inna, nikt leni nie toleruje jednak mało kiedy doceniają tam uczciwych i pracowitych pracowników, (usunięte przez administratora) ale za wszystko dostajesz wynagrodzenie więc na to narzekać nie można.(usunięte przez administratora)Generalnie odradzam prace na dłuższą mete szkoda nerwów.
5
nowa 2015-08-15 17:50
Witam, jaka jest atmosfera w zakładzie i zarobki.Mają jakiś socjal, premie. Często zmieniają się pracownicy? Jestem zainteresowana pracą w kontroli jakości lub na stanowisku kierownika zmiany. Byłabym wdzięczna za opinie...
Paweł 2015-10-08 19:14
Uważam że warto podjąć prace na kierownika zmiany. Od niedawna też startuję na stanowisku kierowniczym - nie jest łatwo gdyż dużo trzeba na start się nauczyć zagadnień jeśli się w tym nie pracowało. Ale porównując do poprzedniej pracy gdzie nie otrzymywałam zarobków na czas to tutaj jest ok, zarobki na czas i uważam że dobre. Także dają możliwość wdrożenia się a nie zawsze tak jest. Ja osobiście polecam.
olina 2016-03-06 11:29
atmosfera to chyba tutaj nie do konca familijna z tego co piszecie..ale wyznaję zasade, że warto samemu się przekonać a teraz szukają sprzedawców np. we Wrocławiu
Śledzik 2016-08-21 19:18
Witam, ile godzin pracują osoby na produkcji i jaki mniej więcej jest zarobek?
Zainteresowana 2016-09-26 09:42
Coś mi się zdaje że pracownicy piekarni familijna podpisali pakt milczenia o wysokości zarobków bo widzę że w prost tu pytają o zarobki a nikt jeszcze konkretnie nie odpisał. Zenada cóż to za tajemnica
zenek 2016-09-28 11:20
Nie polecam,(usunięte przez administratora)
familijna 2016-10-17 20:59
sprzedawca- (usunięte przez administratora) umowa o prace Miesieczny czas pracy od 180 do 200 godzin Zmiany- w zaleznosci od punktu, od 8godzinnych do 11 godzinnych ( mieszane) czas pracy,w zależności od godzin otwarcia punktu 1,5 h przed otwarciem, i 1,5 godziny po zamknięciu ( czyli punkt otwarty od 6 do 20, czas pracy od 4.30, do 21.30) Atmosfera- zależy od ludzi;)
ona 2016-10-20 22:33
z tego co wiem to cały czas poszukują sprzedawców, bo otwierają nowe punkty we wrocławiu, praca w okolicach 200h miesięcznie, po 8-12 godz zależy ile punkt otwarty, wypłata na czas i jak sie wyrobi target to zawsze na premie mozna liczyć, zarobki o wiele lepsze niz w takich sklepach z ciuchami, ale zawsze bedziesz pania/panem od bułek, a klienci zależy, zalezy tez jaki ty bedziesz dla klienta
PL 2016-10-20 22:39
(usunięte przez administratora) co moge powiedzieć, ze mają "nosa" do pracowników, dziewczyny super (ekspedientki) (usunięte przez administratora)
kara 2016-12-02 22:15
Płaca dobra, niestety chorować nie można :) stanowisko kierownicze.
Pracownik 2017-03-11 12:36
Norma pracy w piekarni to nie 10-12 jak pisza mogę sie zgodzic jesli jest to okres przedświąteczny to tak ale to wiadome ze jest wieksze zapotrzebowanie a tak w normalne dni to po 8 max 10 . moim zdaniem wynagrodzenie super . osobiscie pracuje na produkcji i jestem zadowolony . praca nie dla leniuchow ktorzy mysla ze przyjda do pracy nie beda robic nic a chca zarobic w ch.j kasy . Atmosfera w pracy tez jest super kazdy jest dla siebie mily chodz zdazaja sie konflikty ale to wszędzie tak jest :) . ogolnie praca super bardzo polecam
Pracownik 2017-03-11 12:45
8-10 godzin zarobek mozliwy to nawet 3000 zl zdaza sie wiecej ale to zalezy ile umiesz i gdzie dokladnie jestes na produkcji czym sie zajmujesz .
Milek 2017-03-11 14:52
Zarobki bardzo dobre-trzeba się narobić ale jest to zapłacone polecam piekarz
Iwona 2017-03-15 12:08
@Milek rozumiem, że dobrze Ci się pracuje w firmie Piekarnia Familijna. A co możesz powiedzieć więcej o oferowanych warunkach/benefitach? Co najbardziej lubisz w swojej pracy?
Pracownik 2017-04-12 11:16
Qwe pomysl na zdrowy rozsadek jak sam mowisz ze ludzi jest na styk to jak osoba planujaca grafik moze ustalic go np miesiac przed gdy ma do dyapozycji ludzi na styk . wystarczy ze jedna osoba przyniesie chorobowe i caly grafik sie zmienia . Zamiast oczerniac moim zdaniem dobra pracę siedz w domu i czekaj az w totka wygrasz ! A po za tym zadne godziny nie sa narzucane tyle ile pracownik dany przepracowal godzin dostaje za to wyplate
Pracownik 2017-04-12 11:23
I tak dla wszystkich czytajacych niektóre bezsensowne komentarze i oczerniajace dobra firme ktora naprawde dobrze placi i w ktorej jest mila atmosfera przyjdzcie popracujcie i wtedy mozecie wypowiadac sie na temat bo moge sie zalozyc ze polowa komentarzy jest od ludzi ktorzy nawet przez brame nie przeszła a jesli byli to maja lewe rece do roboty i zadna praca nie bedzie im odpowiadac i bardzo dobrze ze nie pracuja bo takich ludzi to nawet w łagrach na syberi by nie chcieli !
3
Iwona 2017-04-12 15:36
@Pracownik rozumiem, że Ty dobrze oceniasz firmę jako pracodawcę. Chętnie usłyszymy więcej na ten temat. Co uważasz za największe plusy pracy?
Pracownik 2017-04-20 06:31
Wynagrodzenie , atmosfere w pracy , mozliwosc poznania nowych znajomych . Kazdy pracownik jest sympatyczny i pomocny. Mi to wystarczy zeby dobrze sie pracowało.
Iwona 2017-08-11 07:06
@pracownik czyli twoim zdaniem atmosfera w firmie dopisuje? A jak oceniasz możliwość rozwoju w firmie? Czy są organizowane jakieś staże, widzisz przed sobą realną ścieżkę awansu? To bardzo ważne szczególnie dla młodych pracowników.
Zostaw swoją opinię o Piekarnia Familijna - Kuźnica Czeszycka
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Familijna