Piekarnia Familijna

Kuźnica Czeszycka

Opinie o Piekarnia Familijna

mati 2013-10-02 11:57:04
może te komentarze były przedawnione? teraz widzę, że są od początku 2013, więc może ktoś napisze czy przyjmują teraz do tej Piekarni Familijnej jakieś nowe postacie?
4
piekarzowa 2014-03-01 11:16:32
Jakie 8,5 godz.!!!Przecież tam norma to jest 12-14 godzin na dobę.Jeżeli pracujesz TYLKO 8,5 godziny to jesteś bardzo uprzywilejowany.
2
piekarz 2014-03-05 20:04:56
12-14 godz norma
5
arek 2014-06-05 13:00:17
siema, widze ze szukacie specjalisty ds jakosci w Familijnej? ktos powie cos konkretnie? bo dotychczasowe opinie daja sredni obraz. ktortko: jak stosunki z kierownikami, stabilnoscia pracy, umowa? dzieki
7
arek 2014-06-25 17:42:09
czyli to pod tym względem ta firma taka familija.. a jakie kwoty sa na te prezenty przeznaczane i gdzie ta gablota wisi, w piekarni? smieszna sytuacja
4
antek 2014-08-01 13:33:57
A jak mają tam kierowcy MOże ktoś tam jeżdził
Tez 12 do 14 godz w nocy
PERŁA 88 2014-08-18 09:04:27
A jak się pracuje w firmie na stanowisku sprzedawcy? czy zmiany są normalnie po 8 godzin czy zdarza się też po 12 h-14 h i jaka jest atmosfera. Proszę o w miarę szybką odpowiedź bo mam propozycję pracy i nie wiem czy się decydować. Dziękuję i pozdrawiam
10
Krystyna 2014-08-18 09:40:11
Polecam w 100 % rzetelny pracodawca, fajne zarobki, praca nie dla leni :)
1
Mirka 2014-08-19 19:35:46
Jezeli jestes komunikatywna i pracowita to mysle ze tak :)
4
Fermina 2014-09-22 21:22:12
Ja przeszlam pozytywnie rekrutację, zrobiłam badania, rozmawiałam z szefem. Miałam zaczynać konkretnego dnia i tylko zostac telefonicznie poinformowana o dokładnej godzinie. Nikt nie zadzwonił i nikt ode mnie nie odbierał. Oczywiście pieniedzy za badania nie zobaczyłam, a fakturę wzięto ode mnie wcześniej. Żenada, straciłam tylko dużo czasu, będąc pewną, że mam pracę i niedługo zaczynam. Niepoważne zachowanie, nikt nawet nie raczył poinformować mnie o co chodziło
6
100 2014-10-13 21:52:21
no nie wiem co mówić mam dostac prace sprawdzac piece czy działają i wypiek bółek itd doradzcie aha nie powiedzieli czy na godz czy stała pensja
1
misiek 2014-11-13 13:02:31
wiecie czy coś się zmieniło? bo trochę tu ucichło na forum i nie wiem co mam robić, czy faktycznie jest tak kiepsko, czy sytuacja się jednak mocno poprawia i dlatego tak to wygląda? czekam na każdą informację i pozdrawiam gorąco wszystkich, mam nadzieje, że mi pomożecie podjąć ostateczną decyzję...
2
Łukasz 2014-11-17 21:33:21
Zacząłęm prace 4 miesiące temu. Atmosfera fajna, praca może i ciężka ale przynajmniej wiem za co pracuje. System oceniania pracowników fajny, w każdym momencie wiem jak została oceniona moja praca i na jaką premię sobie zapracowałem. Polecam
1
ullaa 2014-11-27 16:10:14
To jak to się dzieje, że są pracownicy którzy pracują już dam dłuższy czas i nie zamierzają odejść?? Czy na to "pylenie" maja jakieś ochraniacze?? To wszyscy są narażeni na te szkodliwości czy tylko ma to się do poszczególnych ludzi w zaleznosci od stanowiska i wykonywanych czynnosci?? bede wdzieczna za info??
nowy 2014-12-12 19:20:47
Polecam i potwierdzam opinie Łukasza, też jestem nowy i mam porównanie do innych firm.
Natomiast tym wszystkim co tutaj nażekają, proponuje założenie własnej firmy, która da prace ludziach (chyba około 500 osób) i wtedy utrzymanie tego, aby te rodziny miały kasę, regularnie i natu czas wypłacaną. No i dopilnować coby Cie nie okradali.Ja zostje i polecam innym.
Olivia 2015-07-07 15:41:01
Praca jak każa inna, nikt leni nie toleruje jednak mało kiedy doceniają tam uczciwych i pracowitych pracowników, (usunięte przez administratora) ale za wszystko dostajesz wynagrodzenie więc na to narzekać nie można.(usunięte przez administratora)Generalnie odradzam prace na dłuższą mete szkoda nerwów.
1
nowa 2015-08-15 17:50:35
Witam, jaka jest atmosfera w zakładzie i zarobki.Mają jakiś socjal, premie. Często zmieniają się pracownicy? Jestem zainteresowana pracą w kontroli jakości lub na stanowisku kierownika zmiany. Byłabym wdzięczna za opinie...
Paweł 2015-10-08 19:14:31
Uważam że warto podjąć prace na kierownika zmiany. Od niedawna też startuję na stanowisku kierowniczym - nie jest łatwo gdyż dużo trzeba na start się nauczyć zagadnień jeśli się w tym nie pracowało. Ale porównując do poprzedniej pracy gdzie nie otrzymywałam zarobków na czas to tutaj jest ok, zarobki na czas i uważam że dobre. Także dają możliwość wdrożenia się a nie zawsze tak jest. Ja osobiście polecam.
olina 2016-03-06 11:29:56
atmosfera to chyba tutaj nie do konca familijna z tego co piszecie..ale wyznaję zasade, że warto samemu się przekonać a teraz szukają sprzedawców np. we Wrocławiu
Śledzik 2016-08-21 19:18:08
Witam, ile godzin pracują osoby na produkcji i jaki mniej więcej jest zarobek?
Zainteresowana 2016-09-26 09:42:24
Coś mi się zdaje że pracownicy piekarni familijna podpisali pakt milczenia o wysokości zarobków bo widzę że w prost tu pytają o zarobki a nikt jeszcze konkretnie nie odpisał. Zenada cóż to za tajemnica
zenek 2016-09-28 11:20:34
Nie polecam,(usunięte przez administratora)
familijna 2016-10-17 20:59:25
sprzedawca- (usunięte przez administratora) umowa o prace Miesieczny czas pracy od 180 do 200 godzin Zmiany- w zaleznosci od punktu, od 8godzinnych do 11 godzinnych ( mieszane) czas pracy,w zależności od godzin otwarcia punktu 1,5 h przed otwarciem, i 1,5 godziny po zamknięciu ( czyli punkt otwarty od 6 do 20, czas pracy od 4.30, do 21.30) Atmosfera- zależy od ludzi;)
ona 2016-10-20 22:33:54
z tego co wiem to cały czas poszukują sprzedawców, bo otwierają nowe punkty we wrocławiu, praca w okolicach 200h miesięcznie, po 8-12 godz zależy ile punkt otwarty, wypłata na czas i jak sie wyrobi target to zawsze na premie mozna liczyć, zarobki o wiele lepsze niz w takich sklepach z ciuchami, ale zawsze bedziesz pania/panem od bułek, a klienci zależy, zalezy tez jaki ty bedziesz dla klienta
PL 2016-10-20 22:39:23
(usunięte przez administratora) co moge powiedzieć, ze mają "nosa" do pracowników, dziewczyny super (ekspedientki) (usunięte przez administratora)
kara 2016-12-02 22:15:39
Płaca dobra, niestety chorować nie można :) stanowisko kierownicze.
Zostaw swoją opinię o Piekarnia Familijna - Kuźnica Czeszycka
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Familijna