brak logo

IGLOBUD

Bieruń

Opinie o IGLOBUD

anonim 2010-12-18 22:40
stanowczo nie polecam
anonim 2010-12-28 05:42
Całkowicie zgadzam się z opiniami, które przeczytałem. To nie jest firma tylko [usunięte przez moderatora] , którzy nie znają się na budownictwie a co najważniejsze ich dachy się zapadają.
przemo 2011-02-04 20:55
Firma troche nie zwraca uwagi na pracownika! i dlatego ma nowych ludzi co 2 tyg. praca na wysokości bez konkretnych zabezpieczeń.
obiecal dużo a mało dali. jesteś żadko w domu 4 dni w miesiącu i mało zarobisz! ogólnie nie polecam. nawet ciężko uzyskać u nich umowe!
anonim 2011-02-17 09:42
W moim przypadku dałem się złapać na całkowicie fałszywą ofertę pracy w Iglobudzie. To znaczy: oferta pracy służyła wyłącznie wyłudzeniu pracy na umowę o dzieło grubo poniżej jej rynkowej wartości " w ramach sprawdzenia umiejętności". O ich "przygotowaniu" do zapewnienia określonych w umowie materiałów wyjściowych do zlecanej pracy nie będę się rozpisywał - tak niekompetentnych i nieudolnych kontrahentów w życiu nie spotkałem.
Po wykonaniu umowy jak gdyby nigdy nic wyskoczyli z następną i tekstem "jeszcze ta jedna i pracę na stałe pan ma". Nie mam - to było zwykłe żenujące groszowe oszustwo.
W sumie cieszę się, że tak to wyszło, bo mieć z nimi do czynienia na codzień to dopiero byłaby prawdziwa porażka.
lol 2012-04-19 17:56
[usunięte przez moderatora] Są nieuczciwi i źle traktują pracowników.
Exprcownik 2014-12-14 22:35
Kompletny ignorant który wprowadza totalny chaos. Obiecuje góry, a płaci cieniutko. Generalnie rzecz biorąc bardzo mało uczciwy właściciel, który oszukuje na każdym kroku.
witam 2016-05-18 20:15
W takim razie pracownicy nie mają na co narzekać @Maro.
były pracownik 2016-12-06 12:54
Chyba coś ci się pomieszało z tego co wiem to firma już od sześciu lat nie istnieje a ty piszesz takie rzeczy???
Ja pracowałem i nie narzekałem, żeby zarabiać trzeba pracować a nie jak ci co jeszcze po sześciu latach opisują jakieś brednie. Tak całkiem przez przypadek weszłem na tą stronę i przeczytałem te brednie. Teraz napiszę to co pomijacie, kto was woził do pracy, gwarantował hotel całodzienne wyżywienie, gdyby nie to to byś nie miał za co żyć boś wszystkie pieniądze przechylał ???
Zostaw swoją opinię o IGLOBUD - Bieruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IGLOBUD