brak logo

Expeditors Polska Sp.z o.o.

Warszawa

Opinie o Expeditors Polska Sp.z o.o.

klein 2010-02-05 18:44
Firma z zasadami. Profesjonalizm w każdej komórce organizacyjnej.
9
Barbi 2014-10-31 21:44
Pan Marcin ciągle tylko pastwi się nad ludźmi. Cały czas krzyki i krzyki...
6
kandydat 2016-01-27 12:55
czy ktos moze powiedziec jak jest z praca w agencji celnej w krakowie? szukaja agenta celnego
4
Zainteresowany 2016-02-05 07:53
Z tego co wiem to juz maja jakas agentke z lotniska. U nich wazna jest znajomosc angielskiego i uprawnienia agenta celnego
Zorix 2016-02-07 18:45
Z tym angielskim to bez przesady.Podstawowy wystarczy... Z agentow celnych to zadni geniusze jezykowi sa a poza tym na co ciangielski jak w Polsce siedzisz???
2
koralgol 2016-08-02 20:57
Nie ciekawe miejsce pracy, trudna atmosfera. Motywowanie poprzez straszenie zmianami, dotychczasowe wiązały się ze zwolnieniami, nie przedłużaniem umowy, sprawami sądowymi. Dużo się mówi o bonusie, lecz nie wiele osob go widzi na swoim koncie. Nowi pracownicy rezygnują po okresie próbnym. Pensja wpływa na czas
6
Julia 2016-12-28 19:44
ile zarabia spedytor morski w biurze w Warszawie?
JaJa 2017-01-10 22:59
Daj sobie spokój ze składaniem Cv, w tym dziale jest Święta Trójka, nikt nic nie ma do powiedzenia, zaproponowania. Okropna manager działu. A oferują jak najmniej z obietnica niewyobrażalnego bonusy.
13
MickiMouse 2017-03-29 16:44
Ja pracuje w tej firmie juz 8 lat , mamy bardzo mala rotacje pracownikow co znaczy ze pracuje sie dobrze. Nacisk na ilosc i jakos pracy jest ale ciezka praca jest nagradzana. Do pracy przychodze z przyjemnoscia bo mamy fajny zgrany zespol. Komu nie pasuje niech sprawdza gdzie indziej
4
Moya 2017-04-04 22:29
Napisz na jakim szczeblu pracujesz...to porozmawiamy, albo napisz jakie masz podejście do pracy. Bo 2016 roku rotacja pracownicza wyniosła 20 pracowników na 50 zatrudnionych. 20 osób tzn cześć rozwiązała umowy, cześć nie przedłużyła po okresie próbnym, a część została zwolniona z różnych powodów tak na marginesie zwolnieni zostali pracownicy najniższego szczebla z kilkuletnim doświadczeniem w tej firmie.
5
Lolla 2017-06-14 14:44
Podejscie do pracy mam powazne i mysle ze to wlasnie jest w firmie doceniane. Zwolnienia byly wsrod osob ogolnie uwazanych za slabo performujace a majace wielkie ego i oczekiwania, sam staz w firmie to nie wszystko. Ciesze sie ze te zmiany zostaly przeprowadzone, teraz inni na tym korzystaja bo nie musza pracowac za leni. Rynek pracy sie zmienia i w ciagu ostatnich 12 miesiecy wszedzie byly zmiany. Firma w pelni profesjonalna, bardzo stabilna, stwarza ogromne mozliwosci zwlaszcza ludziom rozpoczynajacym od tzw zera.
2
Zosia Samosia 2017-07-10 21:42
Każdy kto pracował w tej firmie wie jaka jest prawda i kto pisze pozytywne opinie. :)
10
Moya 2017-07-28 23:25
Ktoś tutaj podbija morale Expeditorsa...żałosne. Pewnie któraś z tych osób, które za wyolbrzymione pensje w żaden sposób nie odzwierciedlające rynkowych, jest w stanie nawet miskę prezesowej wyliczać jak zajdzie potrzeba. Expeditorsowi frankowicze :)
10
noname 2017-09-23 09:08
koleś jest chory ......
Zostaw swoją opinię o Expeditors Polska Sp.z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Expeditors Polska Sp.z o.o.