brak logo

kwiaciarnia heliantus

Gliwice

Opinie o kwiaciarnia heliantus

anonim 2010-06-01 20:32:36
Nie polecam . Przesyłki juz 2 nie dotarły na czas. Jedna z nich w opłakanym stanie. Szefowa trochę nerwowa
anonim 2010-06-01 20:41:43
anonim - 2010-06-01 20:32:36

Nie polecam . Przesyłki juz 2 nie dotarły na czas. Jedna z nich w opłakanym stanie. Szefowa trochę nerwowa

potwierdzam też z nich zrezygnowałem
hhhhh 2010-06-08 08:26:21
Nie polecam parom młodym do robienia ślubów przez tą kwiaciarnię. Mój bukiet rozpadł się zanim dojechałam do kościoła nie mówiąc o innych wpadkach np. odpadającym wystroju samochodu. Na koniec cena wyszła jak z kosmosu. W Warszawie miałabym chyba taniej
Konkurencja zawsze zazdrości ! 2010-07-25 19:29:35
Ja nie wieże w takie opinie przez internet. konkurencja zawsze zazdrości lepszym....Wzbudziło to u mnie smiech. Najwazniejsze sa opinie klientów, którzy przychodza na miejsce i kolejni , którzy przychodza z polecenia. kto był w Kwiaciarni to wie jak jest naprawdę.
Wielkie przedszkole. Właścicielka kwiaciarni " ta podobno nerwowa :-) "
iksmenka 2010-07-25 19:50:49
Znam tą kwiaciarnię i wiem że wcale tak nie jest i znam osobę która pisze te banialuki na forum na temat innych nie ma po prostu jaj żeby się ujawnić i boi się uczciwej konkurencji, teraz patrz i płacz a na temat kwiaciarni słyszałam same superlatywy i znam wielu klientów którzy tam chodzą. Ceny mają normalne a nie z kosmosu, zawsze są w stanie zrobić tak by było dobrze i żeby klienta było stać, a nie tak jak gdzie indziej dają stare kwiaty a płacisz za świerze i na dodatek jak za zboże.
Klient 2010-12-04 17:26:39
he he Kwiaciarnia w porządku ceny jak najbardziej normalne Właścicielka zawsze miła i uśmiechnięta, mi osobiście robili oprawę kwiatową Ślubu i jestem bardzo zadowolony także mimo opinii innych POLECAM a tak na marginesie to 3 pierwsze opinie są napisane jedna za druga w odstępie paru minut ciekawe PRAWDA ??
anonim 2011-01-24 20:52:53
bardzo dziękuję za miłe słowa. Pozdrawiam [usunięte przez moderatora]
Arletta 2016-05-18 19:10:42
Zgodzę się, że w kwiaciarni jest dobra atmosfera, ale ja to widzę oczami klienta @wiki. Bardzo mi się podoba profesjonalizm pań, które pracują i to, że są takie miłe. Kwiaty przepiękne, ceny też nie są złe. Polecam.
Zostaw swoją opinię o kwiaciarnia heliantus - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie kwiaciarnia heliantus