brak logo

kwiaciarnia anabet

Gliwice

Opinie o kwiaciarnia anabet

anonim 2010-06-11 10:33:18
Reklamują się jako kwiaciarnia, która robi wystroje ślubów. Robi i co z tego jeśli trzeba po nich poprawiać
qqqq 2010-06-14 21:12:31
kwiaciarnia tragedia i jej kłócące sie wspólniczki
1
Nie-pracownik 2010-06-28 10:21:42
to portal dla pracowników, do wystawiania opinii o pracodawcach. Więc po co opisujecie (domniemane) życie prywatne?
No ale poplotkować jest fajnie? :-/ żałosne
soki 2010-06-30 16:07:16
Moim zdaniem dziewczyny się staraja. Za 2 , 3 lata napewno będzie im lepiej jak zdobędą doświadczenie
Monika 2010-07-23 10:14:07
Jestem poważnym klientem kwiaciarni i jestem bardzo zadowolona ze świadczonych usług i podejścia do klienta. Usługi są kompleksowe i gratis zawsze jest doradztwo. Pani (usunięte przez administratora) jest bardzo kreatywna i potrafi stworzyć wspaniałe rzeczy z kwiatów. Ta kwiaciarnia ma smak i szczerze polecam.
luz_blues 2010-07-23 10:53:27
rozpad firmy - 2010-07-22 17:55:06

Jeśli 2 wspólniczki tak się żrą między sobą i się okradają że aż musi w to interweniować policja to aż strach tam coś kupować. Czy aby nas klietów też nie okradają

Gowork to nie jest forum dla klientów, państwo(usunięte przez administratora). - jak macie kogoś oczerniać to róbcie to z głową, takie wpisy jak ten który cytuję tylko wywołują uśmiech zażenowania waszym poziomem, ludziom jak wy powinno się odcinać internet. ŻENADA, nawet większa niż wpisywanie opinii klientów po angielsku w temacie o Fox Global heheh, co za ludzie brak słów.
nowozency 2010-09-07 13:14:48
W ostatni weekend bralismy slub.Kwiaciarnia anabet, obecnie zreszta prowadzona tylko przez Pania (usunięte przez administratora), wspaniale zorganizowala oprawe kwiatowa kosciola i naszej sali weselej. Korzystamy z jej uslug dosyc czesto i bez problemu zawsze jest wszystko realizowane. polecamy
anonim 2010-09-19 18:15:56
nowozency - 2010-09-07 13:14:48

W ostatni weekend bralismy slub.Kwiaciarnia anabet, obecnie zreszta prowadzona tylko przez Pania Bernadette, wspaniale zorganizowala oprawe kwiatowa kosciola i naszej sali weselej. Korzystamy z jej uslug dosyc czesto i bez problemu zawsze jest wszystko realizowane. polecamy

to dość często bierzecie Państwo ślub :)

Rzeczywiście też byłem świadkiem zdarzenia kiedy przyjechała policja i z tego co mi wiadomo Pani Anna już tam nie pracuje - moim zdaniem to dobrze ponieważ mam ogromną nadzieję, że teraz otworzy kwiaciarnię sama i tam będę mógł spokojnie przychodzić i dostawać bukiety w przyzwoitych cenach, skąd taka moja uwaga? Otóż często zaglądałem przez okno kto stoi za ladą, ponieważ ceny bukietów Pani Bernadetty były zbyt duże jak na jakość ich wykonania... Nie twierdzę oczywiście, że Pani Bernadetta nie zna się na rzeczy :) to raczej ja niewiele mogę powiedzieć o kwiatach, jednak dla mnie bukiet był zwykły a cena jak na owy zbyt duża - czego nie mogę zarzucić Pani Annie. Jak na razie muszę dojeżdżać do "Róży" żeby dostać dobry bukiet w dobrej cenie... - Jakiś absurd prawda?

Przy okazji - czy ma ktoś informację gdzie teraz może pracować Pani Anna? Czy wciąż zajmuje się florystyką?
Marzena 2010-09-23 14:46:29
Kupiłam bukiet urodzinowy, na następny dzień kwiatki zwiędły... szkoda pieniędzy...
Natala 2010-09-25 14:45:44
widać, że szefowa próbuje podnieść już okropnie zdeptaną opinię kwiaciarni, ale żeby aż tak sobie słodzić?
Będę się więc zwracać bezpośrednio do pani, pani szefowo, skoro już się tu pani udziela - Rzeczywiście jest pani z 'prawdziwego zdażenia' szkoda, że nie jest z prawdziwego zdarzenia - może kwiaciarnia miałaby lepsze noty.
W ogóle nie rozumiem co to za podziały na lepszych czy nie dorastających do pięt - powiem jedno jakiegokolwiek pani szefowa z prawdziwego 'zdażenia' nie zrobiłaby bukietów to i tak się rozsypią. Druga sprawa - tragedią by było zmaścić tak ważny dzień w naszym życiu jak ślub, w rękach tak niewykwalifikowanej w tej dziedzinie właścicielki kwiaciarni Anabet. Moja dobra znajoma się skusiła pomimo tego, że odradzałam. No szkoda.
sophia 2010-10-16 14:34:55
Szczerze nie polecam... florystka jest bardzo nie sympatyczną kobietą... bukiety które robi są bardzo średnie, kwiaty bardzo nie świeże, a już nie daj Boże powierzyć w jej ręce wystrój jakiejkolwiek sali... NIE POLECAM!
wkurzona 2010-10-29 10:43:09
Nie rozumiem was ludzie zamiast opisywać zalety i wady pracodawcy szykanujecie i psujecie opinie kwiaciarni, każdy klient który choć raz tam był wie jakie usługi są wykonywane i czy warto tam pójść. Ja z zamkniętymi oczami powierzyłabym (usunięte przez administratora) wykonanie bukietów i wystrój każdej sali, czego nie mogę powiedzieć o waszej firmie. Wiem że piszecie to bo macie taki nakaz od szefa bo inaczej nie dostaniecie wypłaty ale to nie jest miejsce na to.
bol 2012-03-05 14:18:46
bol - 2012-03-05 14:16:39

Wszedłem na stronę, aby podzielić się opinią na temat kwiaciarni i widzę, że rozwinęła się dyskusja "nie na temat". Dziwię się, że takie osoby nie potrafią załatwiać spraw osobiście tylko dzielą się osobistymi sprawami na forum. To mi podchodzi pod ostre zaburzenie psychiczne osoby, która udziela takich komentarzy. Skoro widzę, że ktoś pisze takie rzeczy to patrząc na to obiektywnie widzę, że autor ma najpoważniejszy problem i tym samym nie zaufałbym jego opinii. Bardzo prostackie zachowanie.



Jeśli chodzi o kwiaciarnię, to poleciłbym lepsze w Gliwicach... Za duże ceny jak na jakość wykonanych bukietów. Zamówiony bukiet opadł po jednym dniu.
oczywiście cytowany komentarz przede wszystkim dotyczy -Pana nieistotnego-
alicja 2014-03-11 12:38:24
Chyba na prace w anabet bym nie liczyła, to nie jest duża kwiaciarnia, ale może szukają kogoś do pomocy, podejść i zapytac nie zaszkodzi.
Renia 2014-04-04 16:36:56
Cisza na forum tez troche świadczy o braku rekrutacji, pewnie najlepiej byłoby wejść do anabet i zapytać.
henryka 2014-04-13 12:36:08
Pamiętajcie tez, że kwiaciarnia anabet wcale nie jest taka mała, działają na terenie kilku miast (Gliwice, Zabrze, Bytom, Knurów), no i prowadza tez warsztaty florystyczne.
Mirek 2014-12-17 18:04:13
Myślicie, że teraz w grudniu przed świetami jest szansa na zdobycie u nich pracy albo chociaz zdobycia praktyki. Tak własciwie to nie wiem gdzie musiałbym się zglosić chciałbym poznać wasze dosaidczenia z firmą i czy szliście tam z dużym wykształceeniem i doswiadczeniem czy moze byliscie totalnie zieloni ?
wojser 2015-02-17 15:17:08
myślę , że początek roku to najlepszy okres dla kwiaciarni jaki można sobie wyobrazić, nie dosyć że już za nami walentynki które kwiaciarni na pewno wyszły na dobre to przed nami dzięń kobiet w który to wiadomo , że kwiaty są najbardziej pożądanym prezentem przez płeć piękną. A potem jeszcze i od święta na pewno Anabet będzie miał lepsze dni ;P
marta90 2015-03-10 16:02:58
też mi się wydaje że idzie wiosna, sporo świąt gdzie będą potrzebne kwiaty więc kwiaciarnie mają więcej pieniążków i więcej ludzi potrzebują - tam mi moja logika podpowiada. czy jednak mam rację? czy w związku z moją teorią mam szansę na zatrudnienie w kwiaciarni anabet? i napiszcie tez prosze jakie by były ewentualnie warunki takiej pracy
janka 2015-03-27 19:52:14
Hej, jak tak się zastanawiam, czy nie potrzebuja aby florystki do kwiaciarni anabet. Może ktoś napisać w ogóle w jaki sposób znalazł tutaj prace, gdzie wywieszali ogłoszenia? Ja kocham kwiaty, mam też doświadczenie zarówno w ich pielęgnacji, jak i układaniu bukietów. Myslicie, że jest szansa, ze mnie przyjmą?
trysia 2016-05-12 21:48:37
z tego co widzę to niestety aktualnie nie poszukują nowych pracowników @janka, kwiaciarnia całkiem nieźle sobie radzi i z tego co wiem mają stabilne warunki zatrudnienia dla swoich florystek, więc nie dziwię się, że każdy szanuje swoje miejsce pracy ;)
Zostaw swoją opinię o kwiaciarnia anabet - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie kwiaciarnia anabet