logo Windykacja Sp. z o.o.

Windykacja Sp. z o.o.

Kalisz

Opinie o Windykacja Sp. z o.o.

Zosia 2010-07-28 15:28:05
A może została Pani zwolniona za brak kultury osobistej ( klapki do pracy to wielka przesada) , naciąganie pracodawcy (usunięte przez administratora)
Jacek 2010-07-29 13:55:22
(solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca)- to na tyle
były pracownik 2010-08-03 22:52:07
witam,
też pracowałam kilka miesięcy w Windykacji. Nasz krótki "romans" się skończył, ale na pracodawców zarówno na (usunięte przez administratora) nie narzekam. Dużo się od nich nauczyłam. Do samego końca zachowali się z klasą. Nie wyszło nam i tyle. Nie obwiniajmy tylko szefostwa za swoje porażki. Pozdrawiam całą ekipę Windykacji :)
anty 2010-09-16 22:15:14
ciekawe czym spowodowana jest aż taka rotacja w dziale handlowym? utrzymuje się tylko jeden handlowiec
PIOTR 2010-09-23 10:22:04
Też tam pracowałem i powiem jedno, fajni ludzie ekipa + szefostwo . Ja osobiście odeszłem z działu handlowego bo mnie to przerastało . Kiepski rynek,,, popierdzieleni klienci. I tyle!!!!!!!!!!!! pozdrawiam W...
stop 2012-09-13 11:56:31
Witam, wszystkich komentujących. Zgodnie z hasłem STOP POMÓWIENIOM przypominam wszystkim autorom komentarzy typu "oszust" itp., iż mogą oni zostać pociągnięci do odpowiedzialności za oszczerstwa którymi się posługują. Zostałeś oszukany? - czemu tego nie zgłosisz do odpowiednich służb? Czy nie jest czasem tak, że czujesz, iż nie masz tak naprawdę podstaw by formułować takie oskarżenia? W Internecie próbujesz anonimowo (podkreślam - pseudo anonimowo) oczerniać ludzi czy firmy, nie mając ku temu podstaw. A może takie komentarze są nieczystymi zagrywkami konkurencji? Pozostawiam to do oceny czytającym. Spróbuj dwa razy pomyśleć zanim będziesz publicznie krytykował.
tz 2013-01-10 09:21:13
Nieskuteczni . Szkoda czasu.
Robert. 2014-02-23 10:49:39
Pełen profesjonalizm . Dzięki firmie odzyskałem sporo gotówki ,której dwie wczesniejsze firmy nie potraifły odzyskać przez dwa lata.
Polecam!!!
Jula. 2014-02-23 10:51:45
Pracowałam w tej firmie niecały rok.Profesjonalni współpracownicy, szefowie. Nie mogę nic zarzucić. Jest takie powiedzenie - wszędzie dobrze gdzie nas nie ma :)
x 2014-03-12 11:37:40
Pracowałam i odradzam. Temat rzeka. Szkoda czasu.
1
lol 2014-08-17 18:27:42
atmosfera MARTWA CISZA,odradzam klientom i przyszłym pracownikom
4
Xx 2014-09-04 08:08:06
Odradzam pracownikom a w szczegolnosci klientom
iza 2014-09-13 20:34:14
a dlaczego pracownikom jeśli można wiedzieć????
Koleś 2014-09-13 20:38:47
Widzę że od 2010 roku ktoś jeździ po tych pracodawcach, ale dlaczego ?
Czy kogoś coś boli, czy po prostu jest typowym polakiem :-)
D.Maślak 2014-09-22 13:52:49
Ja w odróżnieniu od innych w/w szkalujących pracodawcę (pewnie nie jednego tylko wszystkich swoich byłych :-) nie boje się podpisać swoim imieniem i nazwiskiem. Proszę każdego z Was z osobna o konkretne przypadki. W jaki sposób zostaliście oszukani przez WINDYKACJA SP. Z O.O.? Jakie były powodu egzekucji zobowiązań od Was, czy zapominaliście zapłacić za usługi firmy? Który komornik odradza współpracę z nami? Co Pani Karolinie obiecaliśmy, 100% skuteczności? Moim zdaniem piszecie stek bzdur bo jesteście rozgoryczeni utrata pracy. U nas ceni się efektywnych, zaangażowanych pracowników, którzy pracują po kilka lat. Czasami jednak zdarzy się "czarna owca" próbująca zarobić bez wykonywania pracy. Czekam na udowodnione konkrety!!!
2
Oferty Pracy
2014-08-17
Żródło: Gowork.pl
Łódź
(łódzkie)
Przedmiotem naszej działalności jest obrót wierzytelnościami i dochodzenie roszczeń finansowych z tytułu obrotu gospodarczego oraz obsługa wierzytelności masowych. Obecnie poszukujemy osób na stanowisko :doradca klienta do następujących lokalizacji :  Łódz i okolice Zakres obowiązków : Budowanie długofalowej współpracy i dobrych relacji z Klientami oraz utrzymywanie wysokiego standardu obsługi i pozytywnego
Xx 2014-10-01 22:39:43
Doradca klienta "Windykacja" Sp. z o.o. 2014-08-17 Żródło: Gowork.pl Łódź (łódzkie) Przedmiotem naszej działalności jest obrót wierzytelnościami i dochodzenie roszczeń finansowych z tytułu obrotu gospodarczego oraz obsługa wierzy[...]">@Oferty Pracy - 2014-10-01 22:39:42
Trudno na forum na to pytanie odpowiedziec w sposob zeby nikogo nie obrazic...
1
Bhyuhfcvnvgggggvftyuuhgf 2014-10-22 15:50:37
Tak rozgoryczeni takich prac jest mnostwo lol
1
jancio-PKP 2014-11-19 09:17:16
...praca jako pracownik terenowy w Windykacji.pl Sp.zo.o. to dla kogoś kto nie ma doświadczenia w tej branży lub chce się dotrzeć, osobiście nie polecam!!!Główny koordynator - rozgarnięta pani U., nie wie NIC i NIC nie potrafi aby być potrzebna dla pracownika terenowego - brak kompetencji-pewnie zatrudniona tylko i wyłacznie dlatego że spokrewniona jest.....warunki wspolpracy rzenujące, o czynnikach motywacyjnych lepiej zapomnieć....praca na przetrwanie dlatego jest taka rotacja...
7
xx 2014-12-05 22:11:15
chyba dynamicznie rozpadająca!!!
Miś 2014-12-09 10:22:17
Sami sobie wystawili pozytywną opinię- żałosne...
do jancio 2015-02-20 12:41:12
Jancio ,nie tej firmie wystawiasz opinie :D Wejdź na WINDYKACJAPL.com sp. zo.o TARNÓW,chociaż tam zaraz wykasują. pozdro
8
aleksander 2015-08-11 11:02:52
Witam, wszystkich komentujących. Zgodnie z hasłem STOP POMÓWIENIOM przypominam wszystkim autorom komentarzy typu "oszust" itp., iż mogą oni zostać pociągnięci do odpowiedzialności za oszczerstwa którymi się posługują. Zostałeś oszukany? - czemu tego nie zgłosisz do odpowiednich służb? Czy nie jest czasem tak, że czujesz, iż nie masz tak naprawdę podstaw by formułować takie oskarżenia? W Internecie próbujesz anonimowo (podkreślam - pseudo anonimowo) oczerniać ludzi czy firmy, nie mając ku temu podstaw. A może takie komentarze są nieczystymi zagrywkami konkurencji? Pozostawiam to do oceny czytającym. Spróbuj dwa razy pomyśleć zanim będziesz publicznie krytykował.W internecie nikt nie jest anonimowy.
1
PREZES 2015-09-11 14:10:35
INFORMUJE WSZYSTKICH DOKONUJĄCYCH WPISY JAK I ZAINTERESOWANYCH PRACĄ CZY WSPÓŁPRACĄ, IŻ SPÓŁKI "WINDYKACJA" SP. Z O.O. Z SIEDZIBĄ W KALISZU I "WINDYKACJA.PL" SP. Z O.O. Z SIEDZIBĄ W TARNOWIE TO DWA RÓŻNE I NIE MAJĄCE ŻADNYCH POWIĄZAŃ PODMIOTY. PROSZĘ ZATEM W/W UŻYTKOWNIKÓW O SKORYGOWANIE WPISÓW I OCZERNIANIE FIRM KTÓRYM SIĘ TO NALEŻY. SPÓŁKA ZARZĄDZANA PRZEZE MNIE SPEŁNIA WSZELKIE STANDARDY PRAWNE I NORMY SPOŁECZNE. DARIUSZ MAŚLAK - PREZES ZARZĄDU "WINDYKACJA" SP. Z O.O.
WINDYKACJA SP. Z O.O. 2015-09-28 09:11:56
Szanowna Pani Sylwio!
Ma Pani stuprocentową rację, iż w/w e-mail to działania przestępcze. Prawdopodobnie to próba zainfekowania Pani komputera - w tym celu dołączono załącznik. Taka akcja trwała w sieci w miesiącu lipcu br i dotyczyła wielu firm windykacyjnych - w tym niestety naszej. Informowaliśmy o tym na naszej stronie www.
Pani (usunięte przez administratora) nigdy nie była pracownikiem naszej firmy ani osobą współpracującą. Wiadomość nie była wysłana przez nas a tylko nadawca podszył się pod naszą nazwę. Niestety nie możemy brać na siebie zagrożeń wynikających z użytkowania sieci. Ze swojej strony nie stosujemy dotarcia do klientów w postaci mailingu.
Pozdrawiam.
(usunięte przez administratora)
Magia 2016-02-14 20:07:57
Czy ktoś może napisać jakich pytań można się spodziewać na rozmowie kwalifikacyjnej w tej firmie na doradcę klienta.
Dziękuję
Agusieq 2016-04-29 11:52:59
Baob co ten "Pan Prezes" zrobił takiego strasznego że go pouczasz publicznie? Pracowałam kiedyś u Niego i wiem że to kulturalny facet. Była tam inna osoba, która czasami przeginała w relacjach z podwładnymi ale Prezes nigdy. Wymagający ale merytorycznie był super!!! Podaj przykład z ciekawości.
Baob 2016-04-29 13:55:34

Agusieq
W życiu są sprawy mniej i bardziej ważne a ciekawość to pierwszy stopień do piekła.
Życzę Ci miłej majówki !!!!
iwcia 2016-06-02 10:17:49
podstawą było 2.000 zł plus premia od wyników
średnio wychodziłam 3-4.000 zł
ale byli lepsi i gorsi :-)
Obiektywna. 2016-09-07 03:31:55
Pracowalam w Windykacji i nie moge zgodzic sie z negatywnymi komentarzam.Prezes- jak widac po tym, ze potrafil wyrazic tutaj swoja opinie- szacun!!!! - jest konkretnym, wymagajacym czlowiekiem. Wiele wynioslam z tej pracy i czas tam spedzony zaliczam do udanego doswiadczenia.
Styk 2016-09-07 11:44:36
No co mogę powiedzieć, nie jest to przyjemna praca, wiadomo, windykacja, ale z pewnością dużo uczy np. pokory
Zostaw swoją opinię o Windykacja Sp. z o.o. - Kalisz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Windykacja Sp. z o.o.