brak logo

Ochrona SKARABEUSZ

Katowice

Opinie o Ochrona SKARABEUSZ

lolek 2010-06-14 17:50:16
Potwierdzam, totalna lipa, 'firma' całkowicie niezorganizowana! NIEPOLECAM!!
Dorota 2010-08-21 19:31:51
Co Ty piszesz jak nie mają uprawnień? przecież wszyscy mają licencję i ja jestem zadowolona z ich usług, sama korzystałam, dlatego gorąco polecam, jako osoba prywatna.
wykonawca.. 2010-08-29 04:29:31
bzdury ludzie piszecie ,firma ok sam korzystałem z ich usług i jest wszystko ok..
polecam..
jeszcze sie taki nie narodził co by wszystkim dogodził..
kadra 2010-08-29 04:34:15
u nas wszyscy pracuja na wyniki i sa lojalni swej firmie ,wszyscy sa uczciwi dla kontrahenta nie zalegaja z podatkami i krs..
znajomy 2010-10-10 23:56:04
Firma widmo.Sami ściemniacze.Dyrektor do spraw szkoleń-Wizjoner.Koleś wszyskie rozumy pozjadał.Taki wielki dyrektor a dorabia gdzie się da.Coś mu słabo płacą.Drugi to dyrektor do spraw zasobów ludzkich-(usunięte przez administratora) i czort wie co jescze.Patrzy jak tylko wydymać ludzi.Niby mają mase swoich mprez a jakoś jeżdza z innymi firmami na które tak wielce najeżdzają
anonim 2010-12-18 13:52:43
WITAM WSZYSTKICH
JEST TAKIE PRZYSŁOWIE JECZCZE SIE TAKI NA NARODZIŁ CO BY WSZYSTKIM DOGODZIŁ-I TO JEST PRAWDA.
SPRAWA SIE TEGO TYCZY ŻE CO NIEKTÓRZY PISZA OPINIE NEGATYWNE NA FORUM A JEZDZA Z FIRMA SKARABEUSZ I I MYDLA OCZKA KADRZE ZE CHCA ZAROBIC I NAJEZDZAJA NA INNE FIRMY,JA UWAZAM TAK ZE JAK MASZ COS DO DANEJ FIRMY TO DAJ SE SPOKÓJ I NIE JEZDZIJ Z NIĄ JA MA TAKIE SPOSTRZEZENIE.
MY JAKO FIRMA STARAMY SIE DAC LUDZIOM ZAROBIC I PODNOSIC ICH I DLA NICH KWALIFIKACJE I POSZERZAC HORYZONTY WEWNETRZNE I OGÓLNE.
A TO ŻE KTOS INNY JEZDZI Z INNA FIRMA NIE POSIADAJACEJ SWOJEJ IMPREZY TO ROBI TO POTO ABY COŚ ZAROBIC A NIE STRACIĆ,JAK KOMÓS SIE NIE PODOBA NASZE LOGO NIECH NAM TO POPROSTU POWIE TO PROSTO W OCZYA NIE OWIJA W BAWEŁNE.MY SIE WSTEPNIE DOMYSLAMY KTO POD NAMI DOŁKI KOPIE ALE SAM W NIE WPADNIE,NASTEPNIE U NAS NIKT BEZ WYJATKU NIE JEST KARANY I NIE ZALEGA Z PODATKAMI SKARBOWYMI I ZUS .
UMOWY SĄ NA BIERZACO ODPROWADZANE Z PODATKAMI DO DO ZUS O ILE ZOSTAŁA PODPISANA UMOWA Z NAMI I JEDNOZNACZNIE ZOBOWIAZUJE SIE DO JEJ PRZESTRZEGANIA WEDŁUG W/W PUNKTÓW.
I JESZCE JEDNO JAK KOMÓŚ SIE NIE PODOBA NASZA DYSCYPLINA U NAS W FIRMIE TO MOŻEMY JĄ ZMIENIĆ NA INNA.
Z POZDROWIENIAMI
WSZYSTKIEGO DOBREGO I WESOŁYCH ŚWIAT I NOWEGO ROKU
WSZYSTKIM PRACOWNIKOM OBECNYM I PRZYSZŁYM
ŻYCZY KADRA-SKARABEUSZ...
anonim 2011-04-18 20:36:13
firma zajebista ,wspaniała kadra super ludzie i zachowanie ok polecam
antyterorysta 2011-08-08 19:21:20
witam moge sie wypowiedziec o tej firmie bardzo duzo sam z nimi jezdze i jestem bardzo zadowolony placa kase po imrezie od razu nie trzeb aczekac
anonim 2011-09-17 21:17:15
Ta wypowiedź opisuje firmę. Pozdrawiam osoby pracujące w tej firmie i nie potrafiące znaleźć zatrudnienia w renomowanej firmie.
Z obserwacji wynika iż pracują tam osoby nie spełniające wymagań innych pracodawców. Życze powodzenia.
anonim 2011-12-07 22:32:57
anonim - 2011-09-17 21:17:15

Ta wypowiedź opisuje firmę. Pozdrawiam osoby pracujące w tej firmie i nie potrafiące znaleźć zatrudnienia w renomowanej firmie.
Z obserwacji wynika iż pracują tam osoby nie spełniające wymagań innych pracodawców. Życze powodzenia.

jestes czlowiekiem zupeÅ�nie niezorganozowanym ze piszesz tutaj takie bzdury ,poprostu zal ci (usunięte przez administratora) sciska ...pozdrawiam skarabeuszów
synek-kanar 2012-09-27 13:06:57
Firma jest zajebista !! :D :) pozdrawiam kierownictwo
Wielbiciel szanowanej firmy SKARABEUSZ 2014-01-02 22:34:39
NAMIESZALI W MYSŁOWICACH W KATOWICACH I TERAZ MIESZA W CHORZOWIE TO TERAZ PANIE RAFALE ŁAKOTA ZAMIESZAJ W SOSNOWCU. Z CAŁYM USZANOWANIEM PANIE RAFALE CHCIAŁEM STWIERDZIĆ CHOĆ NIE JESTEM LEKARZEM ZE JEST PAN GŁUPSZY OD KUKUŁKI. MOŻE GOROLE SIE TAM NA CIEBIE NIE OBRAZILI ALE ŚLONZOKI CIE JUZ MAJA PEŁNO DUPA. A TAK SZCZERZE TO WIECIE CZEMU SZANOWNY PAN RAFAŁ ŁAKOTA TAK PRZESZKADZA WSZYSTKIM? Z tego samego powodu co (usunięte przez administratora)na środku pokoju. TO JO DO WOS PISZA SZCZERY ALOJZY
ruski 2015-01-12 23:55:02
@rumi, pracowałe i na jakie wynagrodzenie za swoją pracę mogłeś wtedy liczyć ? sam zastanawiam się już nad pracą w ochronie choć niespecjalnie chce to robić... ale na rynku jest tak mało pracy dla ludzi bez większego wykształcenia , że naprawdę wydaje mi się , że niewiele już opcji innych mi pozostało
pracownik 2015-02-05 15:30:07
Wszystko co tu piszą na temat pana Rafała lakote to jest zazdrość innych i głupota chłopska i osoba jest poszanowania i lubiana .pozdrawiam
ja to ja 2016-02-02 23:06:45
tej firmy juz nie ma wykończyli ja :)
gustaw 2016-05-13 16:38:29
@ja to ja masz sprawdzone informacje? Bo ja tej informacji nigdzie nie zauważyłem
Zostaw swoją opinię o Ochrona SKARABEUSZ - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ochrona SKARABEUSZ