brak logo

Intervapo Sp. z o.o.

Gdańsk

Opinie o Intervapo Sp. z o.o.

pracownik_obecny a nie były 2015-07-15 15:10
Jeżeli ktoś robi to co do niego należy,to nie jest "tłamszony"
A jeżeli ktoś udaje że pracuje oszukuje swojego pracodawcę i zostawia go z problemami z dnia na dzień to potem wypisuje takie opinie.
Twoja opinia jest wyssaną z palca i napisaną po złości.
11
Pracownik 2015-07-28 10:34
Zgadzam się z dwoma pierwszymi opiniami. odradzam pracy w firmie Intervapo.
15
dobry 2015-09-24 19:51
A to prawda, zgadzam się ;-)
8
Gustavo 2015-10-19 22:01
Kto ci kazał napisać tą opinię??Polecenie służbowe szefa??
8
Szpak 2016-03-09 21:26
Heheheh.... Jak to można się wiele dowiedzieć...
A to początek dopiero..
Może właściciele otworzą oczy i zamiast zajmować się tym co niepotrzebne,spojrzą na wszystko z innej perspektywy.
A jest chyba na co :):)
8
obywatel 2016-08-26 15:30
Jak Waszym zdaniem odbywają się serwisy Aut? Zastanawiam się nad kupnem peugeot ale jak widzę nie wiem czy warto... hmm
2
obywatel 2016-08-26 15:31
Jak Waszym zdaniem odbywają się serwisy Aut? Zastanawiam się nad kupnem peugeot ale jak widzę nie wiem czy warto... hmm
3
kaja 2016-08-30 11:35
Wydaje mi się, że widocznie nie pokazało się żadne ogłoszenie @lepszy, bo widocznie każdemu odpowiadają warunki płacowe, bo ostatnio pojawiły się chyba jakieś premie i podwyżki do pracowniczych zarobków.
3
Lu 2017-01-08 21:16
Zastanawiam sie nad podjeciem pracy jako doradca serwisowy w Intervapo. Czy ktos orientuje sie na jakie zarobki mozna tam liczyc??
1
Tomek 2017-01-10 08:21
Niewarto :)
7
edi 2017-01-25 09:26
Jest oferta pracy na stanowisko mechanika, jak wyglądają pensje, urlopy itd?
Warto?
1
Garos 2017-02-14 15:26
Nadal są ogłoszenia na sprzedawcę części. Podpowiecie jak tam jest bo z opinii powyżej widzę że straszna tam lipa
3
Michu 2017-02-25 08:40
Ogłoszenie na pracownika myjni ktos wie cos o tej pracy? Ile wypłaty jaka umowe ilosc godzin dziennie? Opłaca się?
7
zastanawiam się czy u Was pracować... 2017-03-13 21:21
Witam, czy ktoś może mi powiedzieć ile średnio zarabia u Was mechanik?
1
Hanna 2017-03-30 15:07
Odbył ktoś ostatnio rozmowę kwalifikacyjną w Intervapo Sp. z o.o.? Jak oceniacie przebieg rekrutacji?
1
zzzzz 2017-04-06 12:07
Powyższe opinie są odpowiedzią na pani pytanie odnośnie tej firmy.
7
Zostaw swoją opinię o Intervapo Sp. z o.o. - Gdańsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Intervapo Sp. z o.o.