brak logo

Intervapo Sp. z o.o.

Gdańsk

Opinie o Intervapo Sp. z o.o.

mały 2010-05-27 23:11:22
Ogólnie ludzi traktują jak ścierki (choć są i kierownicy OK). Są ulubieńcy którym się trzyma palec prosto w[usuniete przez moderatora] i reszta pospólstwa. Beznadzieja
8
pracownik 2015-07-10 11:02:12
Uwaga na tą firmę.To jest firma która nie ma pojęcia o motywacji pracowników.
Dyrektor który tam jest Piotr vel "wąż" oszukuje pracowników, przeciąga w nieskończoność obietnice, nie jasne systemy premiowania to rzecz codzienna. Kiedy się czegoś domagasz co ci się należy jesteś później stłamszony z każdej strony przez dyrektora. W przeciągu ostatniego roku zwolniło się z firmy ponad 10 osób - o czymś to świadczy.
11
pracownik_obecny a nie były 2015-07-15 15:10:34
Jeżeli ktoś robi to co do niego należy,to nie jest "tłamszony"
A jeżeli ktoś udaje że pracuje oszukuje swojego pracodawcę i zostawia go z problemami z dnia na dzień to potem wypisuje takie opinie.
Twoja opinia jest wyssaną z palca i napisaną po złości.
5
Pracownik 2015-07-28 10:34:36
Zgadzam się z dwoma pierwszymi opiniami. odradzam pracy w firmie Intervapo.
9
chotad 2015-07-28 14:13:32
Zgadza się jeden drugiego gotów utopić byle samemu zostać na powierzchni.Dotyczy to zależności kierownictwa jak również podwładnych pracowników.Krótko mówiąc niezły SYF psychicznych podległości-zależności.
8
SERWIS 2015-07-29 14:45:49
Jeśli jest tyle negatywnych opinii to znaczy że coś jest nie tak z tą firmą.
Pseudo-kierownicy trzymają palec (usunięte przez administratora) . właścicielom, a pracowników traktują jak ścierki (tylko cyferki się liczą). Dotyczy to wszystkich działów w tej firmie.
7
M.P. 2015-08-07 10:49:35
Nareszcie jest miejsce gdzie można ostrzec kogoś przed tą firmą.
UWAGA NA KIEROWNIKÓW, DYREKTORA sprzedaży. Odnośnie Pana pseudo Dyrektora który karierę zaczyna jako stróż (to jest odpowiednia posada dla tej osoby), mydli oczy, nawija makaron na uszy i opowiada o premiach dla dział handlowego które nie istnieją w rzeczywistości. Poza tym kombinuje z fakturami za paliwo (nie wiem czy o tym wiedzą prezesi), pracownicy mają przynosić f-ry za paliwo ażeby np. dostać pieniądze za jakieś eventy lub dodatkowe soboty - MASAKRA. W przeciągu roku zwolniło się tam więcej osób niżeli to wyobrażalne (poprzedni post który mówi o 10 osobach co się zwolniły to jest prawda), chociaż osobiście uważam że było więcej osób.
Do pracowników z działu handlowego: NIE RÓBCIE TECZEK BO I TAK Z TEGO PIENIĘDZY NIE DOSTANIECIE A SZKODA NA TO CZASU, lepiej poszukajcie nowej pracy ;-)
Chciałabym ażeby każdy były pracownik napisał kilka słów o odczuciach z INTERVAPO
8
Fioletowy 2015-09-16 23:38:28
Oczywiście ,że praca nie będzie zła , pod warunkiem ,że lubimy pracować za samą podstawę bo w tej firmie o prowizjach można ZAPOMNIEĆ . Sprzedajcie samochód , skompletujcie stertę dokumentów a prowizji i tak nie zobaczycie :)
NIE POLECAM
6
hu33 2015-09-21 22:03:31
Uwaga na pana kierownika serwisu Ostrowskiego.Jest to osoba ciężko znerwicowana sytuacją panującą w serwisie.Gotów zrobić wszystko aby zniszczyć każdego kto mu zagraża będąc od niego niezależnym.
dobry 2015-09-24 19:51:45
A to prawda, zgadzam się ;-)
4
waz 2015-10-07 14:55:34
firma sie rozpada.
8
heban 2015-10-08 21:46:34
Jak jest tak ,,wspaniale" zarządzana to nie dziwota ...ale najwazniejsze ,ze panowe prezesi jezdzą na Harleyach i pokazują jacy są świetni i jak im się super wiedzie :)... NIE POLECAM pracy w tej firmie na zadnym stanowisku . Od Mechanika po Doradcę Handlowego.
9
Gustavo 2015-10-19 22:01:50
Kto ci kazał napisać tą opinię??Polecenie służbowe szefa??
4
łowca węży. 2015-11-03 15:14:04
- Brak prowizji za sprzedane pojazdy
- System prowizyjny NIE ISTNIEJE i nie dajcie się nabrac ,że ,,już nie długo będzie"
- Marne podstawy (które nie raz sa uszczuplane z wydumanych powodów)
- Niekompetenty bez wiedzy mściwy dyrektor Piotr Sz.
- Znerwicowany prezes
- Drugi myśli ,ze sprzedaz mu ruszy od wystawiania samochodów na polu golfowym :)

Wg. Mojej opini to marna częśc minusów jakie można wymieniać na temat tej firmy.

Panowie prezesi otwórzcie oczy bo firma wam sie sypie . A maniacko stawiając równo samochody i słupki raczej nie uratujecie nic bez normalnej polityki sprzedażowej .

A dla Pana L.G specjalna rada - niech Pan zważa na słowa i formę wypowiedzi do podwładnych bo ktoś to nagra kiedyś.
4
kobra 2015-11-17 19:20:02
Praca nie ciekawa za marne grosze a wymagania duże.Prezesi to niezłe cudaki w szczególności jeden z nich. Jak myje się ich auta to muszą być wylizane łącznie z pedałami od sprzęgła i hamulca a o szybach to nie wspomne ciągle od środka czyszczone i stale żle. W szczególności jeden z tych prezesów to pedant sam powinien tam na myjni pracować za takie marne grosze i by zobaczył jak to jest fajnie i jak ktoś jest tak upierdliwy jak on.Nie dość że jeżdżą swoimi prywatnymi Harleyami to jeszcze te ich prywatne motory trzeba lizać i zawsze jest coś nie tak umyte i opierdzielają tych pracowników myjni a oni się starają.Jesze troche do tego dojdzie że będą im swoje skarpetki i slipy do prania przynosiś.Masakra.
1
ODRADZAM INTERVAPO 2016-01-14 11:29:43
Wynagrodzenie ???? Płacą maks 1500 - 2000 zł na rękę (o premiach jakichkolwiek można zapomnieć).Dyrektor Piotr Szn...r kombinuje z fakturami, że jak ma coś za paliwo zwrócić to kręcie tak żeby prezesiki nie wiedzieli, ogólnie parodia. wyznacznikiem firmy która doba o pracowników jest staż pracy tych którzy tam pracują (mówię o handlowcach). ciągła rotacja pracowników i bardzo niejasna forma zatrudnienia. Praca w Biedronce wydaje się bardziej ambitna niżeli w tej firmie ODRADZAM.
2
Pracownik dawny. 2016-01-20 12:07:15
Podobno? Podobno to Kopernik była kobietą. Premie i benefity ? Jedyne benefity jakie widziałem to raz na jakiś czas miękki papier toaletowy zamiast szarego w WC

PREMIE ANI PROWIZJE OD SPRZEDAZY NIESTNIEJĄ W TEJ FIRMIE !
2
Waz na prezydenta 2016-01-26 13:25:36
Premie nie istnieją,system motywacyjny brzmi 'zatrudnimy sobie kogo innego za niższą stawkę'. A pan prezes jest najmądrzejszy i najwspanialszy,aż dziwne że daje się manipulować jak dziecko dyrektorowi wezowi. Wynik jest robiony na sprzedawaniu aut poniżej marzy na reeksport. Całe szczęście niedługo to padnie śmiercią naturalną.
4
Szpak 2016-03-09 21:26:47
Heheheh.... Jak to można się wiele dowiedzieć...
A to początek dopiero..
Może właściciele otworzą oczy i zamiast zajmować się tym co niepotrzebne,spojrzą na wszystko z innej perspektywy.
A jest chyba na co :):)
3
Dawny. 2016-04-11 01:55:42
Drogi ,,aka" wiekszosc z wypowiadających sie osob juz tu dawno nie pracuje (tak jak i ja ) a Intervapo jest juz tylko koszmarnym wspomnieniem oraz materiałem na żarty w nowej firmie. Ubiór prezesa lub dyrektora ? Jak to mówią ,,sprawdzcie sami" , najwidoczniej firma jest smieszna od błachych spraw takich jak czyis ubiór az do spraw powaznych jak wynagrodzenie ( przynajmniej tak sie nazywa to w innych salonach , tutaj odpowiednim słowem jest jałmużna )
2
REEEEE 2 2016-05-12 17:43:14
Człowieku "REEE" gdyby były jakieś pozytywy w tej pseudo firmie to zapewne byłyby takie na tym forum. Czy widzisz gdzieś coś takiego ??????????
NIEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!11
Jest tam taka rotacja wśród pracowników jak na mszy świętej podczas komuni ;-)
Ci którzy tam pracują dłużej (jak "wąż" i inni) to muszą tam pracować ponieważ gdyby chcieli odejść skończyłoby się to niemiło dla nich - umowa która ich wiąże na "całe życie" z tą firmą. Nie mają możliwości zwolnienia się bez konsekwencji finansowych.
Także skończ waść pisać że tam chyba jest dobrze skoro masz ponad 20 opini że jest wręcz przeciwnie.
1
Prawdziwa opinia 2016-07-04 14:04:12
Przestań pieprzyć takie głupoty, widocznie nie pracowałeś tam lub jesteś jedynym przydupasem Sznajde....
W tej firmie nie ma dodatków, w ciągu roku przewinęło się tam ponad 50 osób.

Poza tym firma nie ma kasy na zakup pojazdów z placu dla klientów - i kwestia zamknięcia tego burdelu to kwestia chwili.
2
Adam - Odpowiedź 2016-07-26 12:40:30
Kolega o nicku ADAM.
Nie pracowałeś tam na pewno - ponieważ firma nie wypłaca żadnych dodatków - każdy kto tam pracował to potwierdzi więc przestań pisać "bullshit".
Ten portal został stworzony po to ażeby ostrzec przed takimi właśnie firmami jak INTERVAPO przyszłych pracowników. Zanim pomyślą żeby iść tam do pracy niech przeczytają sobie opinie to przynajmniej zaoszczędzą sobie pracy u "darmozjadów".
3
obywatel 2016-08-26 15:30:57
Jak Waszym zdaniem odbywają się serwisy Aut? Zastanawiam się nad kupnem peugeot ale jak widzę nie wiem czy warto... hmm
obywatel 2016-08-26 15:31:38
Jak Waszym zdaniem odbywają się serwisy Aut? Zastanawiam się nad kupnem peugeot ale jak widzę nie wiem czy warto... hmm
kaja 2016-08-30 11:35:53
Wydaje mi się, że widocznie nie pokazało się żadne ogłoszenie @lepszy, bo widocznie każdemu odpowiadają warunki płacowe, bo ostatnio pojawiły się chyba jakieś premie i podwyżki do pracowniczych zarobków.
niezadowolony 2016-11-16 20:18:59
serwisy sa tak genialne,ze potem trzeba naprawiac samochody w innych warsztatach, ktore znaja sie na mechanice- inaczej niz tam.
w sopocie umieja tylko popsuc, marudzic i skasowac jak za zloto.
nie polecam!
2
Zostaw swoją opinię o Intervapo Sp. z o.o. - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Intervapo Sp. z o.o.