brak logo

Centrum języka niemieckiego GERMANIA

Koszalin

Opinie o Centrum języka niemieckiego GERMANIA

opiekunki 2010-08-29 08:09:24
Bardzo proszę o więcej informacji na ten temat
ewa 2010-08-29 13:02:54
witam , prosze powiedzcie czy ktos wyjechała z tej agencji z koszalina, Germania czy jakoś tak, babka organizuje kursy jezyka niemieckiego, ale trzeba najpierw za nie zaplacić, czy nie jest to naciaganie klienta????
germania 2010-08-30 21:48:22
No właśnie,to je4st podejrzane,chciałam iść na ten kurs,ale po zastanowieniu zrezygnowałam.Od razu chce za kurs 480zł,a jak po kursie nie załatwi pracy a pieniądze skasuje?
op 2010-08-31 07:20:11
Witam.Czy już ktoś wyjeżdzał do opieki z centrum nauki j.niemieckiego Germania z Koszalina
Joanna 2010-10-25 15:29:29
Jestem niesamowicie zaskoczona tym co panie wypisują,uczciwa kobieta,wszystkie moje znajome bardzo zadowolone.Ja tak samo,pracowałam za 1000 e w Bawarii.Polecam wszystkim.Wy kobiety poprostu zazdrościcie,że komuś się udało,a Wy możecie co najwyżej tej pani buty czyścić.
nieznajoma 2010-10-30 15:00:48
Witam:)Chciałabym zapytac,czy naprawdę warto wyjechac z tj germanii? bo mam dylemat,chodzic na kurs czy nie?proszę o odpowiedź.
nieznajoma 2010-10-30 15:00:56
Witam:)Chciałabym zapytac,czy naprawdę warto wyjechac z tj germanii? bo mam dylemat,chodzic na kurs czy nie?proszę o odpowiedź.
1
Ela 2011-01-02 13:43:34
Co za głupoty wypisują na tym forum?
Ja wyjeżdżałam z tej firmy 3 razy i w sumie pracuje tak 1,5 roku.
Z każdego wyjazdu byłam zadowolona, na załatwienie pracy nie czekałam długo, wszystko jest legalnie, składki są odprowadzane,z Panią Marią nie ma żadnych problemów, bardzo dobrze uczy języka, ale trzeba też samemu popracować bo wiadomo że w tak krótkim czasie nikt nie nauczy się perfekcyjnie. A po 2 trzeba mieć podejście do starszych osób a nie narzekać na prace. Nikt nie wie na jak chorą osobę się trafi.
anonim 2011-01-19 22:37:49
Ja też jestem na tym kursie i jestem zachwycona. Mało jest tak dobrych i skutecznych kursów. Na pierwszych i drugich zajęciach była mowa, iż wniesienie opłaty za kurs nie gwarantuje wyjazdu.Trzeba mieć odpowiedni wygląd zewnętrzny, zdrowie a przede wszystkim solidnie się uczyć. Jest to świetna firma i nie dziwię się, że dokonują selekcji. A Pani brakuje uzębienia górnego i ma Pani wyraźny przykurcz szyjny. Koleżanki z kursu też to zauważyły. Polecam wszystkim solidnym Paniom i kurs, i Firmę. Po prostu rewelacja !
Zachwycona
anonim 2011-01-19 22:41:27
Ja też jestem na tym kursie i jestem zachwycona. Mało jest tak dobrych i skutecznych kursów. Na pierwszych i drugich zajęciach była mowa, iż wniesienie opłaty za kurs nie gwarantuje wyjazdu.Trzeba mieć odpowiedni wygląd zewnętrzny, zdrowie a przede wszystkim solidnie się uczyć. Jest to świetna firma i nie dziwię się, że dokonują selekcji. A Pani brakuje uzębienia górnego i ma Pani wyraźny przykurcz szyjny. Koleżanki z kursu też to zauważyły. Polecam wszystkim solidnym Paniom i kurs, i Firmę. Po prostu rewelacja !
Zachwycona
3
ciekawa 2011-01-27 00:00:37
Czyli kurs to jedna sprawa, a praca to drugie- dla obu stron. Jeżeli zdecyduję się uczestniczyc w kursie , nie mam obowiązku podjąc pracy u Pani Marii , nawet , jeżeli mi ją po kursie zaoferuje?
kasia 2011-01-27 00:18:04
Koleżanka powiedziała mi , że chodzi na ten kurs i , że podczas zajęc padła propozycja ze strony właścicielki firmy, aby przyszłe pracownice podpisały oświadczenie , że nie będą korzystały z usług innych firm załatwiających pracę za granicą. Czy to prawda?
anonim 2011-02-02 13:00:19
Nie wiem jak z pracą, ale kurs polecam. Jest skuteczny i prowadzony w miłej atmosferze.
1
Mariola 2011-03-23 11:00:50
Zgadzam się z opinią że firma jest w porządku, kurs przeprowadzony profesjonalnie i w miłej atmosferze, kolejny raz wyjeżdzam do pracy w Niemczech z poręczenia tej firmy, polecam :)
anonim 2011-05-10 23:57:24
Witam drogie kolezanki po fachu,czytam wypowiedzi i zastanawiam sie czy umiem czytac,,,,tyle opini co i wypowiadajacych,,wiec i ja swoja dołożę zanim powiemy o kimś zle popatrzmy czy same jestesmy w porzadku,,ja wyjechalam przed dwoma tygodniami od Pani Marii pierwszy raz,po zlozeniu dokumentow czekalam 8dni na prace i dostalam,,nawet wiecej jak 1000enetto.,a jest to moj pierwszy wyjazd,,,z tą firmą,mam legalną pracę,spokojną rodzine,tak jak opisywała pani Maria,wszystko sie zgadza,nie chodziłam na kurs jezyka,wiec dlaczego piszecie ze nawet po opłaceniu kursu nie macie pracy,,,,,zycze wszystkim opiekunkom takiego obrotu sprawy jak moja,i olecam tą firmę,pozdrawiam juz z niemiec,,zofia
2
tomek 2014-12-17 13:44:53
zgadzam się z przedmówcą, że nie można załamać rąk i odejść po prostu..najlepiej jest najpierw pogadać o tym jak jest z kierownikiem czy z jakimś koordynatorem, który ma jakieś ludzkie odruchy i pomoze w razie czego, a nie spisac swój los na straty i odejść, no takie sytuacje są bez sensu jednak moim zdaniem.
pl 2015-01-22 13:04:39
no własnie, mówicie dobrze a ja jeszcze mam problem ze znalezieniem ich w sieci, czy oni nie maja własnej stronki? moze juz wogle nie istnieja skoro nie byli zbyt profesjonalni w swojej dziedzinie?
janek 2015-03-23 18:02:38
no jak to, przecież oni istnieją normalnie w Koszalinie z tego co się orientuje. Nie wiem dlaczego masz problem ze storną, jk wpiszesz w intenecie to jest o nich kilka infomacji, numer kontaktowy, wszelkie namiary i adres, więc nie wiem czemu mieliby nie istnieć w sieci, może zwyczajnie nie inwestują w reklamę?
moniuuuuus@wp.pl 2016-02-14 18:04:33
Witam czy ktoś może mi powiedzieeć jak teraz wygląda sytuacja z tą agencją? Czy warto wyjeżdzac czy płacą na czas a przede wszystkim jak wyglądają zarobki . Proszę o odpowiedz móój e-mail to nick :) Dziękujez góry
moniuuuuus@wp.pl 2016-02-14 18:04:38
Witam czy ktoś może mi powiedzieeć jak teraz wygląda sytuacja z tą agencją? Czy warto wyjeżdzac czy płacą na czas a przede wszystkim jak wyglądają zarobki . Proszę o odpowiedz móój e-mail to nick :) Dziękujez góry
Jola 2016-04-06 17:59:39
Pracowalam dla nich nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!
opiekunka 2016-05-02 18:30:54
Mozesz napisac,dlaczego nie polecasz?Ja wlasnie 18 maja mam od nich wyjechac do pracy do Niemiec,wiec ciekawi mnie,czemu negatyw o nich.
k 2016-05-08 23:18:15
@opiekunka nie zrazaj się, przecież ile ludzi tyle opinii. Jedź, wyrób sobie własną opinię, jak ci sie nie spodoba, to w najgorszym wypadku wrócisz :)
Zostaw swoją opinię o Centrum języka niemieckiego GERMANIA - Koszalin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum języka niemieckiego GERMANIA