logo Saint-Gobain Polska

Saint-Gobain Polska

Oświęcim

Opinie o Saint-Gobain Polska

xxx 2010-12-01 21:51:21
Z daleka od Oswiecimia ....[usunięte przez moderatora] dziala długo nie popracujesz ...chyba ze miesiecznie trzasniesz z 250 tys obrotu na 12 % i znajdziesz czas na raporty ....
wasyl 2010-12-01 21:56:46
ale padaka ho hoooo
dddd 2010-12-08 17:18:27
To co warto w tym oświęcimiu podjąc pracę??? Wszędzie są ludzie ci mieszają.
kochany 2011-01-27 21:47:00
Ludzie, słyszałem że mają od was wywalić jednego ADeka. Kolega posłuchał waszego menedżera ja gadał przez telefon z kimś. Mowi, że macie jakąś strefe na której macie niezłe zyski a ADek to tylko koszt i jeszcze trzeba mu lać do baku. O co to u was chodzi? Przecież to chyba niezły oddział.
dfghdfghd 2013-06-06 15:12:50
Warunki super. Na rękę można dostać min. 7 tys., telefon najnowszy model Nokii, laptop Appla, auto focusa ST. Naprawdę warto.
krowa 2013-06-11 17:54:49
Człowieku - daj sobie spokój. Tak będzie lepiej dla Cibie. Ta firma to trup. A ten Oddział to towarzystwo wzajemnej adoracji. Instrukcja obsługi niezbędna do każdego pracownika. Wynagrodzenie na czas ale czy adekwatne? Premia - ciężka sprawa, manager jeszcze cięższa. (usunięte przez administratora)
krowa 2013-06-12 17:04:28
Olej i szukaj pracy u normalnego pracodawcy.
anonim 2013-06-17 20:18:09
Chciałbym to jakoś uzasadnić a nie tylko powiedzieć że nie składaj cv. A tutaj naprawdę są trochę różne opinie
anonim 2013-06-17 21:32:37
Dziękować bynajmniej nie mam zamiaru. Skoro nie wiesz o czy pisze to zobacz sobie wcześniejsze posty w których jest napisane super 7 tys a następny lepiej nie idź. Więc nie dziw się że ludzie się pytają
se wszedłem 2013-06-17 22:06:38
Ale ciemnota się garnie do tej firmy. Jakby w niej jeszcze jej mało bylo!?!?!
jajko 2013-06-18 22:10:30
darek - 2013-06-18 10:33:17

jesteście nadwyraz nieuprzejmi dla osób które szukają informacji. Czy ktoś wie jak naprawdę tam jest? Jeśli tak to proszę o napisanie
A co? Chcesz żeby Ci powierdzić nieprawdę? 7 klocków, zajebistą atmosfere, premie bez limitu, fury jakie chcesz, telefony do wyboru? TAK - TAK JEST - SKŁADAJ CV!!!
Ciolo z Oświęcimia 2013-06-23 10:21:10
No i co (usunięte przez administratora)? Złożyłeś papierki? Przyjdź do nas do pracy, bo jest bardzo fajnie. Miła atmośfera. Wszysscy jestęmy jak rodzina. Nasz menedżer jest super facetem, miły pomcny, o dużych kwalifikacjach zawodowych, wychowany w duchu miłości wiary, krzewi wśród nas wszystkie pozytywne cechy. Bardzo nas kocha i nam pomaga. Zarząd to zauważył i też go bardzo szanuje. Mamy specjalne traktowanie w całej Polsce. Żaden Oddział tak nie ma. Nawet jak nam się noga powinie i nie zrobimy wymaganego budżetu to i tak nas wszyscy kochają. Pani dyrektor z HR (teraz jest taka młóda fajna) jest dla nas jak matka. Często przyjeżdża i uczy nas jak mamy być dla siebie koleżeńscy i pomocni. Zdarza się że czasami nawet przytuli któregoś pracownika, jak widzi, że jest mu ciężko. Oddział jest poprostu moim drugim domem.
jan usz 2013-07-08 21:42:48
janusz - 2013-07-08 15:14:08

Widzę że tutaj większość osób zamiast pomóc to wypisują dziwne rzeczy zamiast napisać jak jest tak naprawdę
A co? Prawda to dziwne rzeczy?
kapitan pieniążek 2015-01-26 14:01:36
no właśnie, ja mam to samo pytanie co mój poprzednik z ostatniego komentarza, gdyż zamierzam się w tej firmie starać o zatrudnienie: jakie typ kontraktu może zapewnić mi Saint-Gobain Polska? nie ukrywam że uważam się za fachowca i oczekuję przynajmniej umowy o pracę na czas nieokreślony, pozdrawiam serdecznie
Wurst 2015-02-16 09:05:40
Nie ma chyba drugiej takiej firmy, która mogłaby się pochwalić tak barwną i bogatą historią firmy. Nie mówiąc już o rozmachu, który robi naprawdę wielką różnicę na tle innych firm śniących o konkurencyjności na rynku z Sain-Gobain. Oferują materiały dla budownictwa, ale ciekawsza wydaje się być działa produktów innowacyjnych..
emil 2016-05-14 11:58:44
Można więc powiedzieć, że to taki standard @er.. wykonywanie pomiarów to nie taka ciężka sprawa, jak ma się doświadczenie
Zostaw swoją opinię o Saint-Gobain Polska - Oświęcim
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Saint-Gobain Polska