brak logo

zbiór pieczarek

Visbek

Opinie o zbiór pieczarek

gggg40 2016-05-21 10:45
dziewczyny wy sie klocicie a ja mam do was pytanie ogolnie bylem za granica na zbiorach truskawki,ziemniaki itp na pieczarkach sie nie znam wiem ze szybko rosna mam oferte do francji ,jak placa u was ile godzin itp warunki,bylbym wdzieczny komus za odpowiedz
/// 2016-05-21 21:32
jakie są warunki zatrudniaąc sie u pana Dawida przy pieczarkach w Niemczech
25
Ania 2016-06-01 00:32
Hej czy jest tu ktoś kto pracował w tornow w firmie pilzland od pana dawida? Potrzebuję wszelkich informacji odnośnie warunków, zarobków i organizacji. Jesli ktos byłby tak życzliwy proszę o kontakt ania.m_94@o2.pl
17
xxxxxxxx 2016-06-09 19:10
wie może ktoś coś o firmie MONAGHAN PILZKULTUREN GMBH
4
Polecam zbior Pieczarki w holandii nr +31613239849 2016-06-11 10:48
Fajna i dobrze platna Praca spoko ludziep
3
Sebol 2016-06-25 18:30
Może i lory elektryczne są dobre,ale nie wtedy,kiedy trzeba się z nimi szarpać.Horror. Żeńska wersja mężczyzny.
Może,ma ktoś namiary na przyzwoitą,małą pieczarkarnię,gdzie nie ma elektryki.
Polecam zbiór pieczarek we Francji, tel + 600 816 2016-08-03 12:41
pod nim obsługa polskojęzyczna, dobre warunki płacowe i ludzkie podejście do pracowników.
9
Zbiór pieczarek, tel + 600 816 425 2016-08-03 12:46
pod tym numerem polskojęzyczna obsługa, stawki 7,4 Euro netto plus bonusy, ludzkie podejście do pracowników, praca we Francji.
10
Ewa 2016-09-07 17:24
Jaki jest kierunkowy do Francji, ciężko jest się dodzwonić.
Kaska 2016-09-09 15:52
To sciema
1
karola 2016-09-09 19:18
hje co jest ściemą ten nr podany do Francji
?
1
Eva 2016-10-03 21:47
Wsparcie psychologiczne prosto z serca dla serca - dotrwałam do końca, dzięki Wam drogi panie gdyby nie Wasze wsparcie i mądre słowa , w moim przypadku skończyło by się inaczej.
Mogę tylko wyrazić opinię, że są tu ludzie na których możemy liczyć.
Niestety -- są i tacy,którzy mają wyjątkowe cechy charakteru, to ludzie złośliwi i mało ważni.
Życie toczy się dalej, jesteśmy kowalami własnego życia i to My podejmujemy decyzję.
2
rma 2016-10-13 10:36
witaj eva pamietasz moze dziesiec lat temu byly na pieczarkach w visbek 2 siostry renata i donata chyba z okolic jarocina wielkopolskie nie wiesz co sie z nimi dzieje bardzo to istotne dla mnie popytaj kolezanek dodam ze roznica wieku miedzy nimi to ok 10 lat ta mlodsza donata byla lojferem (niewiem jak to sie pisze)na nowej firmie dajcie ktos znac jesli je znacie
4
rma 2016-10-14 12:03
dodam ze mieszkaly w holte jezdzily tam chyba 3 lata pod rzad bo przedtem pracowaly w tietzow tak wogole to pozdrawiam mala jolke z milicza ulke z olesnicy taka wredna aske co jezdzila z lucynka ,ewki donatke pania lonie i innych pozdrawiam i prosze o jakies wiadomosci o tych siostrach doni ireni
1
rma 2016-10-19 11:20
szkoda ze nikt nic nie wie albo nie chce napisac trudno ale bede tu zagladac od czasu do czasu pa
2
Ewa 2016-10-23 09:11
Napijmy się za pokój na świecie.
Przemoc nie jest odpowiedzią .
Twórcy robią filmy, piszą Książki, pokazując Nam wygląd szacunku do godności.
Minęły już czasy kar, teraz budujemy pokojowe społeczeństwo. W tutejszej hierarchii jesteśmy grupą społeczną, małym państewkiem, w której uczymy się .... mądrości i akceptacji.
Aktywizacja wiedzy.
Błędy wszyscy popełniamy ---- nie zawsze są one jednak wynikiem naszej winy.
Era kar dawno minęła.
można było zastosować inny środek kary,w stosunku do jednej z pań,która została wyrzucona z bunkra a jej odpowiedzią była natychmiastowa decyzja zjazdu do Polski.
Podoba mi się jej decyzja.
Jest tyle rzeczy do zrobienia na firmie,można było inaczej potraktować tą całą sytuację ..
Rozum ludzki jest tajemnicą.
System pokazuje Nam mękę życia.
Zabija w nas zdolność do radości, mówi o braku poszanowania, by lansować to co jest nijakie. Efekciarstwo i płytkość. Przemoc nie jest Odpowiedzią.
Kiedyś byłam zafascynowana tą firmą,dzisiaj moja fascynacja umarła.
6
Aleksandra 2016-11-07 13:47
Witam,mam okazję pojechać na pieczarki do holandi w styczniu 2016 jedzie ktoś ? Nie znam języka i boję się trochę ,ktoś powie mi coś więcej o tym ?
4
Basienka1980 2016-11-07 17:16
Możesz dac jakieś namiary gdzie jedziesz dokladnie? Myslalam nad wyjazdem do Holandii ale chcialabym na jakis w miarę ludzki termin,mam dzieci i nie chcialabym na dlugo wyjeżdżać. Będę wdzieczna za info,moj email bsmacka@wp.pl
♥♥♥♥♥♥ 2016-11-14 06:07
Nie ma co się bać,trzeba tylko pamiętać po co jedziemy,praca+ kasa i to jest ważne.
Wiele osób wyjeżdża nie znając języka,ważne jest też jaka to praca i czy język będzie Tobie potrzebny,
podstaw języka nauczysz się na miejscu. Odwagę mamy w genach, więc zdobywajmy świat,
pracą naszych rąk, uczmy się podziwiać piękno innych krajów, podziwiajmy ich kulturę. Odwagi.
4
Słoneczko 2016-11-17 23:53
Witam. Osobiście nie polecam firmy flexible z Boekel w Holandii to oszuści. Jak się dzwoni obiecują bardzo dużo ale jak się przyjedzie to trudno jest sie doprosić o jakie kolwiek informacje trudno jest sie dodzwonic do biura a jak juz się to zrobi to Pani Joanna nic nie wie i tylko maci w glowie ja nic nie wiem ja tego nie mówiłam i takie tam. Jak ktos ma mniej niż 23 lata to lepiej żeby się wgl tam nie wybieral obiecują 1000 € na czysto do reki a przy wyplacie juz nie jest wesoło okazuje sie ze jest wiekowka chociaz ze nie bylo nic o niej mowione 300 € za domek w ktorym jest 15 osób i warunki tez nie ciekawe 93 € za ubezpieczenie jak ktos nie ma sofi numeru to biorą za przejazd i 15 minut pracy 50 € od osoby oczywiście jeszcze trzeba się o niego prosić ja z chlopakiem czekałam caly miesiąc na umowę tak samo rowery którymi jeździ sie do pracy w złym stanie no i trzeba sobie samemu naprawiać a co do wypłaty to dostanie sie 500 € do reki oczywiście jak ma sie dużo godzin za godzinę pracy nam wychodzilo niecale 4 € NIE POLECAM TEJ FIRMY I PRACY U NICH PRZY PIECZARKACH
5
kiko 2016-12-12 15:02
W goldenstedt szukaja do zbiorow na swieta
1
Piczarka 2017-01-03 17:39
Widzę ze różne macie opinie ja też pracuje już dłuższy czas jako pieczara he i wiem ze do Marco D nie poszłabym nawet i za 10€ a robota jak każda wszędzie trzeba zapiepszac choć teraz się zrobiło kijowo mało godzin i płaca. ..
3
emily89 2017-01-06 16:16
hey jade 13 stycznia do tietzow Nauen na pieczaary pierwszy raz ,, czy ktos tam moze jedzie/ to moj email emelcia@amorki.pl jesli tak prosze o kontakt bedzie razniej,pozdrawiam
caffe 2017-01-08 19:09
witam jadę do tietzow na pieczarki w piątek czy może ktoś tam jedzie? moj em. to emelcia@amorki.pl
1
jola 2017-01-13 15:58
a ja wróciłam z pieczarek z Tornow w Niemczech i jestem nie zadowolona , są tam osoby wyróżniane a osoby nowe są traktowane okropnie , po odwiezieniu pieczarek z celi na korytarz są odklejane karki które wcześniej się dostaje a przyklejają swoim znajomym z rodziny procenty rosną a tobie maleją i tym sposobem wyrabiają kosztem twoim zebranych pieczarek premie . Nie które kobiety pracują tam na stałe są wulgarne , wyśmiewają się i robią na złość . Smutne jest to że nikt tego nie widzi lub nie chce widzieć .
15
P 2017-01-16 18:34
Hej Jola a czy dalo sie zarobic i jaka jest tam norma na godzine ,ile godzin dziennie odp
3
M 2017-01-17 21:02
Hej odpowiedzcie kto wie czy majac urlop bezplatny w polsce mzna byc zatrudnionym ?
2
Zadowolona 2017-01-21 19:56
Witam Serdecznie i Polecam Firmę Deckers Bürstadt Właśnie Zakonczylam Pierwsza Umowę Ludzie Jeździłam po Wielu Firmach Ale Tak Jak Tam To Nigdy W Życiu się Nie Spotkałam z Taką Cierpliwością i Miła Atmosferą. Bardzo Dobre Zarobki jakbym Nie musiała to Bym Wogole Do Polski Nie Wracała. Pozdrawiam Cały Zespół Bürstadt i już Niebawem Jestem zpowrotem
8
jola 2017-01-21 21:46
14 kg na godzinę , to zależy ile ci kartek odkleją ze skrzynek , a godzin to różnie czasem 3 do 8 ,potem czekasz na busa , weekendy pracujesz
1
P 2017-02-02 12:13
hej ! jestes w tym tietzow na pieczarkach,czy mozesz sie podzielic swoja opinia,dajesz rade jak na pierwszy raz i jak traktuja nowych,jak mozesz to odpowiedz pozdrawiam
1
kara 2017-02-03 14:28
wita skąd jestes ze jesdziesz do tetezow?
Ania 2017-02-04 20:47
Jeden wielki syf tureckie rządy, nowego szmaca kody zrywaja nabijaja swoim,grupowe polki bronią swoich takie same szmaty jak wietnamki, nie ma czego tam szuka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pijaństwo,Kumoterstwo.a Turek zawiesza większych frajerów nie widział.
1
Ola 2017-02-06 20:24
Jak nazywa się ta firma ??
Anna 2017-02-20 10:45
''Zadowolona"" opowiesz cos wiecej o firmie deckers burstadt dzieki z gory
P 2017-03-23 19:04
Jola jak tu zagladasz,to ile czasu zajmowal dojazd do pracy w obie strony ?czy daleko się mieszka od Tornow?
Anka 2017-04-12 15:58
Ja jezdze do Deckersa do Geldern na pieczarki i nie narzekam. Poruwnywujac warunki z innymi firmami to tam mi najlepiej pasuje. Chodz nie znam jezyka niemieckiego a potrzebuje w czyms pomocy to pomoga. Zbieram dobre Kila wiec zarobek tez mi odpowiada.
4
zadowolona sezonowa 2017-05-09 22:13
0049 4445 970 160 najlepiej zadzwonic i dowiedziec sie samemu jak jest Firma pewna ,ja jezdze od 2009 , do odwaznych...pozdrawiam wszystkie panie z Hogenbogen!!!
1
laraaaa 2017-05-16 21:54
hogenbogen syf odradzam
Radek 2017-05-22 18:57
Witam . Mam 2 wolne
miejsca w aucie w okolicach 4-5-6 czerwca bede jechał do geldern najlepiej osoby z lubuskiego albo wielkopolskiego. Jak co prosze dzwonic ( usunięte przez administratora )
Kala 2017-05-22 19:21
Jola ja jadę na pieczarki 13lipca i czy jak dla osoby 20letniej jest ciezko??
Alex 2017-05-29 16:55
A tak serio to co sądzi na temat pracy przy zrywaniu pieczarek
ja 2017-06-23 12:51
wypowiem sie na temat pieczarek w Lainchingen , pracy oferowanej przes biuro pośrednictwa pracy w opolu (europe for you)
trzy osoby w tym ja zostałyśmy oszukane kiedy przed wyjazdem jedzenie kupione, euro wymienione, bus oplacony.. grube pieniądze poszły w błoto. do tego kiedy chciałysmy wyjaśnić sprawe jakas p.menager z która rozmawialysmy wczesniej telefonicznie i wszystko bylo pieknie cacy, potraktowała nas jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z zadupia , zaczela obrazac (jestem wulgarna i niezrownowazona psychicznie) i śmiać sie wraz z osobami w tle do słuchawki mówiąc ze rozmowa jest nagrywana i czy ja wiem z kim ja rozmawiam. Czy tak zachowuje sie osoba kompetentna do wykonywania swojego stanowiska ? Chyba nie.. NIE POLECAM na poczatku wszystko idzie gładko i przyjemnie, wszystkie formalności sa sprawnie załatwione. Ciesze sie ze jednak nie pojechałam i ominely mnie późniejsze nieprzyjemnosci
3
Adam 2017-06-26 16:40
Nic się nie zmieniło
2
Zła 2017-07-12 09:03
Mam takie samo zadanie . Kontraktowe trzy osoby wykańczają wszystkich Ewa,Jola,Krysia. To horror tam być nie polecam
2
Zła 2017-07-12 09:09
Jeśli jedziesz do Tornow to weź z sobą tabletki uspokajające bo psychicznie nie dasz rady.
3
aga 2017-08-01 16:07
chce wyjechac a boje sie a musze bo życie mnie zmusza
aga 2017-08-01 16:12
pracuje w polsce w pieczarkach juz 9 lat a mam namiary do Niemiec U JAKIEGOS ADAMA DŁUGOSIEWICZ COS KTOŚ WIE CZESTOCHOWA SLOSK
kinia 2017-08-04 10:45
witam kontakt visbek pieczarki
kinia 2017-08-07 09:52
dziekuje bardzo za numer może mi pani powiedzieć co muszę mieć ze sobą
KINIA 2017-08-13 20:00
WITAM JEDZIE KTOŚ 21 DO PANA DAWIDA DO VISBEK
Zostaw swoją opinię o zbiór pieczarek - Visbek
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie zbiór pieczarek