brak logo

EM-MED Sp z o.o.

Kraków

Opinie o EM-MED Sp z o.o.

alka 2013-11-21 19:43:33
Nigdy przenigdy! Nie polecam - pracując jako sekretarka robisz dosłownie wszystko i za wszystkich! atmosfera wcale nie przyjazna. Długie godziny pracy, pensja żadna, przyjemność też. Brak możliwości rozwoju. Stanowczo odradzam.
2
ona 2014-01-05 20:46:42
czy mogłabyś powiedzieć coś więcej ?
Zostałam zaproszona na rozmowę do tej firmy
1
xxx 2014-01-13 14:46:33
Ostrzegam przed tą firmą !!!! Chcesz mieć spokojny sen ? Nie idź tam nawet na rozmowe. Alka masz rację to co tam siedzieje to istne nieporozumienie. Na tym stanowisku będziesz robił/a dokładnie wszystko i za wszystkich. Co mianowicie ? Począwszy od robienia wszystkim kawy nawet tym, którzy w tej firmie nie są nikim znaczącym, po podlewanie kwiatków,mycie naczyń, zmiatanie podłogi, wietrzenie pokoi, odpisywanie na meile, windykacje płatności, fakturowanie, korespondencję,zamówienia i całe mnóstwo innych w większości nie leżących w kompetencji sekretarki czynności.A wszystko to za marne grosze !!! Atmosfera nie jest w ogóle przyjazna. NIE POLECAM
2
kandydatka 2014-02-25 11:16:53
Mimo tego co tu przeczytałam postanowiłam wybrać się na
rozmowę kwalifikacyjną.
Zawsze jesli jest okazja staram sama zweryfikować stan faktyczny w danej firmie nie sugerując sie opiniami innych. Wystarczyło 15 minut aby podpisać się pod powyzszymi komentarzami. Nie wiem skąd biorą się takie osoby jak pani która mnie rekrutowała. Ogólnie nie wygląda to dobrze. Szukają kogoś kto będzie robił wszystko za ( usunięte przez administratora )Jakieś okresy próbne potem umowa o dzieło a następnie - jak dobrze pójdzie umowa zlecenie. Możliwość zostawania po godzinach bo podobno czasem tak trzeba...Odradzam. Dziwna firma.
rekrutacja 2014-10-24 08:05:11
Dziś trafiłam na ich ogłoszenie.Wysłałam swoją aplikację zanim przeczytałam opinie, ale nawet jeśli zechcą mnie zaprosić na rozmowę to chyba się nie zdecyduję po tym co przeczytałam....
zbyt wymagająca kandydatka 2015-02-06 11:10:10
Nie miała okazji u nich pracować, ale nie żałuję czytając te komentarze. Kiedyś byłam na rozmowie i w pomieszczeniu był smród, ściany śmierdziały, czuć, że palili papierosy w środku. Pieniądze, warunki i umowa godna początkującej studentki, której nie żal zdrowia i która się nie ceni.
Darekawf 2016-07-12 11:16:44
Współpracuje z firmą EM-MED od prawie roku, i nie mogę się zgodzić z większością opinii jakie się tutaj pojawiły. Pieniądze za wykonaną pracę są zawsze na czas. Firma nie zajmuje się transportem i nigdy nie szukała kierowców. Jest to firma zajmująca się produkcją i dystrybucją wysokiej klasy sprzętu medycznego. Ja mam same pozytywne doświadczenia dotyczące współpracy z tą firmą. Jeśli ktoś chce i pokaże, że mu zależy to dostaje duży kredyt zaufania od właścicieli, dzięki któremu może się rozwinąć w branży sprzętu medycznego. Liczę że moja współpraca z firmą EM-MED w zakresie sprzętu medycznego będzie trwała przez wiele lat.
1
onaonono 2016-08-01 22:12:25
no ciekawe jak wytłumaczysz, że przestali szukać i zatrudniają utracjuszy przez firmy zewnętrzne, dosłownie na godziny??sdo??(czy inny darekawf) Jak zdobędę dam Ci kopie pozwów do sądu pracy.
Powtarzam, nie płacą, nie mają umów, kłamią cały czas, żeby jak najdłużej nie podpisać papierów.
drakomel 2016-08-09 14:49:21
Podobnie jak Darekawf współpracuję z tą firmą (od dobrych kilku lat) i jak najbardziej podtrzymuje jego opinię. Wpisy dotyczące transportu/kierowców są chybione, ponieważ firma ma zupełnie inny charakter działalności. Nigdy nie było problemów z terminową zapłatą za pracę, warunków umowy jak najbardziej dotrzymują i nigdy nie stwierdziłem (ani nie podejrzewałem) żebym został okłamany lub w jakiś sposób przez nich oszukany.

Radzę sprawdzać dokładnie czy wystawiamy opinię właściwej firmie, a co do zarzutów z początku tematu to nie ma co się sugerować i jeżeli będzie okazja to polecam sprawdzić osobiście jak wygląda sytuacja.
2
Buco 2016-08-09 16:08:57
Chłopaki! Czy ktoś z nimi jeździ? I może napisać mi czy się w ogóle opłaca? Chodzi mi o godziny, zarobki i dieta. Będę wdzięczny za informację z prawdziwej ręki
Oleo 2016-11-29 21:56:00
Buco, nie bądź głupi i trzymaj się od tej firmy z daleka. Wiem co piszę z autopsji. O tej firmie napisano w necie na tyle dużo złego, że nie chcę się powtarzać. Powiem tylko tyle, że to w znakomitej większości smutna prawda. Poziom reprezentowany przez szefostwo uwłacza wszelkim standardom dobrego smaku o innych kompetencjach nie wspominając. Ale - oczywiście są też zalety - jeśli chcesz za free nawdychać się papierosowego dymu w biurze, lepiej trafić nie mogłeś.
Zostaw swoją opinię o EM-MED Sp z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EM-MED Sp z o.o.