brak logo

GZT Telkom- Telmor

Gdańsk

Opinie o GZT Telkom- Telmor

Nie do pomyślenia 2017-07-01 16:39
Na zakładzie wykończył się pracowni przez panią Bi....ską i jej pomysły oraz nowego oborowego Rafaelo którego mamy na zakładzie, strach przychodzić na zakład. Jak tak dalej będzie to wszyscy my tam pozdychamy. I to w imię czego. Aby się ten nieuk podlizywał jaśnie państwa i w dobrobycie żyli. :) SKANDAL GONI SKANDAL !
4
Hanna 2017-07-02 17:29
Święta prawda prawda bogdan był dobry i koleżeński, szkoda człowieka.
2
Chore 2017-07-02 20:55
A pan dyrektor juz zaczyna przeginac od jakiegoa czasu
1
Nickk 2017-07-03 21:12
Co wy za bzdury piszecie ludzie już tak ograniczeni jesteście winicie B....i R.... a to co się stało z Bogdanem . Całkiem tu wszystkim na łeb pada. Zastanówcie się o co oskarżacie ludzi???? Jak tak cholernie jest źle to czemu tu siedzicie zamiast pracę zmienić. Siłą was zmuszają byście tu pracowali. Na rynku pracy coś znajdziecie ???? No chyba że do żadnej innej roboty się nie nadajecie i tylko warczeć potraficie . Żal czytać takie głupoty.
9
były, kilkuletni pracownik 2017-07-09 03:15
Jeszcze nikt, kto odszedł z telmoru sobie nie pogorszył. Na drzwiach powinien być napis "wejście na własną odpowiedzialność lub skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą".
5
cichy 2017-07-12 06:48
piękne było wydawanie materiału z magazynu na produkcję przez panią dyrektor logistyki.
2
na wesoło 2017-07-12 20:20
Uwaga !!

Jaśnie nam panujący pan prezes, zarządza co następuje. Każdy nowo zatrudniony pracownik, ma obowiązek dołączenia do podania o pracę zaświadczenia od lekarza psychiatrii o następującej treści, a do kończ roku każdy zatrudniony pracownik w folwarku Telkom -Telmor:
"Ja niżej podpisany po konsultacji z lekarzem psychiatrii zgadzam się zostać chłopem pańszczyźnianym w wymiarze sześciu dni. W godzinach od 8 do 12 godzi dziennie w folwarku Telkom- Telmor ju jaśnie nam pana nam panującego i oświeconego Biel...ego. "
2
cichy 2017-07-13 20:19
Miałem ubaw jak widziałem jak liczyła nity( za miast dać na wagę) a pracownik produkcji stał i czekał ale procedury najważniejsze. Efekt końcowy był taki że wydała towar bez liczenia .
Coś dyrektor logistyki nie poradził sobie z magazynem
9
Gosc 2017-07-26 08:52
Wielmożny Rafalek dąży do rozpadu działu produkcji, jak tak dalej pójdzie to nie będzie kto miał pracować. Pracownicy przejrzeli na oczy może wreszcie pokazą w jakiś sposób swój bunt. Tak się nie traktuje ludzi w pożadnej firmie... upadek blisko
3
pracownik 2017-07-29 14:00
Nowy oborowy Rafaelo, nowe zasady.
1
Potencjalny pracownik 2017-07-31 10:34
Wg Słownika języka polskiego
oborowy «osoba mająca nadzór nad oborą i bydłem»
Nazywajac tak kogos sami siebie obrażacie...
6
Nickki 2017-07-31 13:14
No tak jak się bierze za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pijaków i złodzieji którym do tej pory wszystko uchodziło bo po tym jak zabrakło Durlaka to już nikt inny nie umiał nad nimi zapanować to się buntują że im się ukruci .
6
Nickk 2017-07-31 13:17
No to na co czekają????? Niech odchodzą nikt na siłę nie trzyma
5
pracownik 2017-08-02 21:50
Bo nas się tu tratuje jak bydło. I tanie woły robocze.
1
Nickk 2017-08-04 16:58
I dlatego piją i kradną???????
pracownik 2017-08-06 16:54
Tak dlatego pijemy i kradniemy, zacznie firma płacić to przestaniemy.
2
X 2017-08-07 07:51
Wystarczy znaleźć lepszą prace i opuścić Telkom. Każdy ma to na co się godzi.
5
Nowy_Pytanie 2017-08-07 19:52
dzien dobry , pracy szukam na magazynie widze ze , jest oferta ale pisza atrakcyjne wynagrodzenie a nizej od 2000 brutto a to jest minimalna krajowa. to jak z ta praca na magazynie ktos cos doradzi? Atmosfera jaka , ? trzeba pic? szwagier mówi ze na magazynie to wystarczy byc i nic sie tm nie robic trzeba
Prezes 2017-08-07 20:03
Moi niewolnicy proszę was nie zwalniajcie się, kupię wam te kremy mydła, ręcznik i pastę PHP dorzucę gratis na która czekacie już pół roku.
2
nickk 2017-08-07 22:42
zwolnij pan tą dziadówkę co nie chce dać, wszyscy się ucieszymy.
1
Nickki 2017-08-08 13:02
Ale gdzie ich przyjmą takich mord pijackich nigdzie nie chcą jakimś cudem zagnieździli się w telmorze i tylko psują opinię ludziom uczciwie tam pracującym (nie w biurach zaznaczam tylko tym z najniższych szczebli) trzeba wyplenić ten pijacki motłoch.
1
pracownica 2017-08-08 19:59
właśnie gdzie te kremy mydła i ręczniki, były co kwartał a teraz nic ?
3
na wesoło 2017-08-08 23:10
Praca jest u pana prezesa w domu idź i się za dudnij Rafaelo bo na produkcje to się nie nadajesz :)
2
Nickki 2017-08-25 13:38
Pić nie można już paru wyleciało za to dyscyplinarnie . Ludzie na magazynie bardzo w porządku. Jak wszędzie trzeba robić są dni że nic się specjalnego nie dzieje ale są dni że pot po tyłku cieknie. Co do zarobków żadna rewelacja ale na magazynie nie zarobisz góry pieniedzy.
1
cichy 2017-09-02 20:33
można pic tylko trzeba umieć i nie dać się złapać. ja pije razem z Panem ...... i nigdy mnie nie złapali. W sklepie na górce powinna być zniżka dla mnie za zakupy butelek z wodą życia.
Fajna praca na produkcji polecam. super ludzie
2
pracownik 2017-09-13 21:28
pić wolno tylko toudiemu z księciuniem reszta ma zapie....lać.
2
Hanna 2017-09-14 14:20
To jasne, że nie wolno pić alkoholu w miejscu pracy. Mówią o tym o przepisy BHP. Jak można w ogóle wpaść na taki pomysł?
1
Nick 2017-09-20 11:39
oooo ktoś na poziomie się odezwał...
1
Kurnik 2017-09-20 11:52
W Niemczech piwko-dwa to standard, nawet kieronik poczestuje i nikogo tu nie dziwi. No, ale tu jest inna kultura i jak sie widzi PIWO to sie nie zlopie go na umor, tylko kulturalnie puszeczke jedn i mozna dlej robic. Inny swiat...
1
pracownica 2017-09-21 17:10
Już mam to przed oczami jak Toułdi księciunia biega jak oszalały z kratą piwa ze Sławkiem i Markiem po hali od pracownika do pracownika i rozdają piwo i klepią po plecach hahahaha :).
1
Prezes 2017-09-23 13:10
do października Bie.....ski premię na zakładzie będzie wypłacać w piwach. :)
1
Hanna 2017-09-26 13:42
Myślę, że temat dyskusji na forum zbiegł trochę. To nie jest miejsce do rozmawiania o piwach, a o sytuacji w firmie. Chyba już czas, żeby zmienić temat. Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat pracy w GZT Telkom- Telmor?
1
też były pracownik 2017-09-26 21:28
Myślę żebyś poszła eis wyszczać.
1
Były Brygadzista 2017-09-27 08:34
Praca Nędza nie polecam!!!!
1
Nickki 2017-09-27 11:24
Gdzie ta herbata ręczniki mydła i kremy już nawet to nam jedna zabrała co kij połknęła
2
na wesoło 2017-09-27 17:31
jakie to będzie piwo ? czy będzie tak dawane na p2 czy na p3 też będzie rozdawane ?.
perełka69 2017-09-28 18:08
jak czytam te wasze opinie to stwierdzam ze jesteście dziećmi wiatru i kurzu
1
pracownik 2017-09-28 19:33
życie w na tym zakładzie nas nie rozpieszcza.
2
perełka69 2017-09-29 21:22
pracuję za stróża pensyjka nie duża mało się zarabia żyje się jak hrabia.
Najlepsza praca jaką mam. Super pracodawca
2
Wielka 2017-09-30 10:26
Do tych wszystkich,którzy marudzą. Nikt was tu nie trzyma na siłę,skąd w was tyle jadu do Rafała? Zazdrość? Każdy mógł próbować,ale każdy był za cienki i nie marudzić już. Ludzka zawiść i podłość przejawia się w niektórych postach. Tyle w temacie.
3
Wielka 2017-09-30 10:38
Owszem,zarobki nie powalają,ale każdy ma wybór. Pracuję tu niespełna 10 lat i nie zamieniłabym tej pracy na inną. Dlaczego? Bo można się dogadać,idą ludziom na rękę a praca nie jest ciężka :) Polecam
1
Była 2017-09-30 19:28
Ja po 10 latach musiałam zmienić pracę . Niestety dobra atmosfera i super ludzie nie wystarczą żeby się utrzymać .
4
perełka69 2017-10-02 21:15
a ja pracuje przeszło 30 lat i jest super
3
... 2017-10-03 12:43
Praca fajna jeśli ktoś jest w stanie utrzymać się i żyć godnie za najniższą krajową, pozdrawiam
pracownik 2017-10-04 15:37
Można pić najlepsza zaleta tego zakładu
1
pracownik 2017-10-05 12:11
chętnych na to stanowisko było wielu, lecz tylko toudi jest uodporniony na zarazki od całowania du...py księciunia. Dlatego został dyrektorem produkcji.
1
Wielka 2017-10-05 17:39
Każdy ma wybór :)
nickk 2017-10-06 13:17
tak wybór jest pracować za najniższą krajową albo księciuniowi pupcie lizać z premią w postaci wylizanego rodzynka z rowka hahaha:)
Wielka 2017-10-06 15:55
Wybór masz taki,że możesz poszukać sobie innej pracy i wszystko w temacie.
1
perełka69 2017-10-09 17:04
jak wam się nie podoba praca to zwolnijcie się i idzcie do innej a nie siedzicie tu i tylko opluwacie ten zakład.
Prawda jest taka że w innej robocie to by was dawno wywalili.
2
Zostaw swoją opinię o GZT Telkom- Telmor - Gdańsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GZT Telkom- Telmor